Şimdi Ara

GTA V'in İlk Videosu Yayınlandı!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
17.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•      Rockstar Games'in geçtiğimiz hafta sürpriz bir şekilde duyurusunu gerçekleştirdiği GTA V'in ilk yayınlandı. Firmanın resmi sitesindeki geri sayımın tamamlanması ile birlikte oyunun ilk tanıtım videosu da yayınlanmış oldu.

• Sızan bilgiler doğru galiba, büyük spoiler yedik.
  • Bir ara Sims zannettim ama sonradan aksiyon arttı, adamın ne dediğini ingilizcem olmadığından anlamadım ama görüntüleri yorumlarsak bildiğin reel deki gibi bir yaşantı bizi bekliyor sanırım ama oyunun çıkmasına en az 1 yıl vardır.
  • süper baba süper yakıyor
  • süper baba süper yakıyor
  • Oyun iyi olacak,başka söz yok
  • videonun başında sahilde yürürlerken bi tane hayvan var dikkatli bakınnn demekki hayvanda olcak oyunda süper ya ben tarla felan işletirim :D
  • Wow!İşte geldi ama bence sızan bilgiler doğru değil orada adam 1 dakika 4 saniye video demiş zaten san andreasın olduğu geçtiği geçmesi çok büyük olasılık vardı İnşallah bekletmez bizi!
  • videonun başında sahilde yürürlerken bi tane hayvan var dikkatli bakınnn demekki hayvanda olcak oyunda süper ya ben tarla felan işletirim :D
  • süperrrrrrrrr
  • dağlara taşlara falan tırmanıcaz galiba.. bide polislerin kovaladığı kişi adamımız olabilir.
  • beyler gta 5 videosu çıkınca site çöktü
  • Los Santos gibi sadece bilgiler fazla doğru değil video 1.24 sürdü ve tüm SA yok gibi ama bakalım..Spoiler kötü olacak yoksa..
  • BOMBA GİBİ GELİYOOOOOOOOOOOOOORRRRRRR
  • Müthiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chidori -- 2 Kasım 2011; 18:24:03 >
  • Tam ben diyecektim şimdi Sims zannettim diye. Böyle düşünen tek ben değilmişim demekki. Ama video ilerledikçe hoşuma gitti. Ortalığı yine kasıp kavuracak...
  • Tek kelime ile müthiş dağlar şehir yaşayan şehir uçak kullanmak grafikler of of grafikler sanki evrim geçirmiş müthiş bir oyun geliyor en az 30 milyon satar !!
  • yoksa unuttunuz mu?belki de birden fazla karakter yönetebileceğiz çünkü birçok kişi gözüküyor videoda!
  • açılır açılmaz siteden izledim bayıldım fevkalade mutlaka pc ye bunu orjinal alırım
  • Vinewood yazısını anladık da PALMİYELER ne iş vice city de mi var yoksa.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.