Şimdi Ara

bilgisayar çözünürlük ayarlarında problem [çözdüm]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 330M ekran kartı var. 1920x1080 çözünürlük veriyor. laptop olduğu için ekran küçük geliyor.

şimdi istediğim 1920x1080 ayarında. yani en boy oranını bozmadan daha küçük bir çözünürlüğe geçmek. ama ekran kartı sadece 1024x720 destekliyor. o da aşırı büyük oluyor. yazılar filan dev gibi gözüküyor.

windows 7 de custom çözünürlük verebiliyormuyum? bunu nasıl yapacağım? en boy oranı olarak ne önerirsiniz. ?

iyi günler

çözdüm.

masaüstünde sağ tıklayıp nvida managerı açıyoruz. oradan çözünürlüğe gelip custom'a tıklıyoruz.
    sonrasında boyutları yazıyoruz.

son olarak da sağda solda kalan siyahlıkları gidermek için full screen seçeneğini seçiyoruz. cillop gibi oluyor :)

http://www.nvidia.com/object/custom_resolutions.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 61gün -- 2 Kasım 2011; 16:45:47 >

• 1366 768 yok mu seçeneklerde?
  • ekran kartında 1600x900 çözünürlük yok. o çözünürlüğe nasıl getirebilirim bilgisayarı. kesin bir programı filan vardır da bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

1366 768 yok mu seçeneklerde?

yaptım hocam onu. daha güzel oldu. ama gene de çok büyük. 1600x900 bulsam harika olacak da bulamadım. çözünürlük listesinde çıkmıyor. driverlarda yüklü. bilerek engellemişler sanırım.
  • çok tutarsız konuşuyorsunuz ama..
    ama ekran kartı sadece 1024x720 destekliyor. yazdınız..1366 yı sordum o var yaptım dediniz.şimdi de 1600 istiyorsunuz..
    ekran kartı panelinde çözünürlükler de neler görünüyor?bir ss atın

bugün nedir bu çözünürlüklerden çektiğimiz yahu..dk başı konu açılıyor
  • destekliyor derken en boy oranı olarak destekliyor demiştim. zaten 1920x1080 veriyor demişim. ekran kartını da söyledim. bu atar nedir anlamadım?

bilgisayar çözünürlük ayarlarında problem [çözdüm]

şimdi bu listede 1600x900 yok. 1600x1050 var. onu yapınca da sağı solu ekranın siyah oluyor. 1600x900 yapsam süper olacak ama yapamadım. yardım istediğim konu da o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 61gün -- 2 Kasım 2011; 16:11:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcg

330M ekran kartı var. 1920x1080 çözünürlük veriyor. laptop olduğu için ekran küçük geliyor.

şimdi istediğim 1920x1080 ayarında. yani en boy oranını bozmadan daha küçük bir çözünürlüğe geçmek. ama ekran kartı sadece 1024x720 destekliyor. o da aşırı büyük oluyor. yazılar filan dev gibi gözüküyor.

windows 7 de custom çözünürlük verebiliyormuyum? bunu nasıl yapacağım? en boy oranı olarak ne önerirsiniz. ?

iyi günler

çözdüm.

masaüstünde sağ tıklayıp nvida managerı açıyoruz. oradan çözünürlüğe gelip custom'a tıklıyoruz.
    sonrasında boyutları yazıyoruz.

son olarak da sağda solda kalan siyahlıkları gidermek için full screen seçeneğini seçiyoruz. cillop gibi oluyor :)

http://www.nvidia.com/object/custom_resolutions.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.