Şimdi Ara

iPhone 4S, 11 Kasım'da 15 yeni ülkeye daha gidiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
12.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • iPhone 4S, 11 Kasım'da 15 yeni ülkeye daha gidiyor





    Apple'ın 4 Ekim'de lansmanını yaptığı yeni iPhone 4S modeli aradan geçen 27 günde 29 ülkede piyasaya sunulmuş durumda. Üçüncü dalga sevkiyat ise 15 ülkeyi daha bu listeye ekleyecek.




    Apple'ın yaptığı duyuruda 11 Kasım itibariyle Arnavutluk, Ermenistan, Bulgaristan, El Salvador, Yunanistan, Guatemala, Hong Kong, Malta, Karadağ, Yeni Zelanda, Panama, Polonya, Portekiz, Romanya ve Güney Kore ülkelerinde iPhone 4S modelinin satışa sunulacağını açıkladı.




    Arnavutluk, El Salvador, Guatemala, Malta, Karadağ ve Panama haricindeki ülkelerde ön siparişler 4 Kasım itibariyle başlamış olacak. Yerel fiyatlandırma konusunda bilgi verilmedi. iPhone 4 ve iPhone 3GS modelleri de yeni fiyatlandırma üzerinden satılacak.




    Şimdiye kadar stok sıkıntısı yaşanmadan 29 ülkeye giden iPhone 4S modeli 2011 sonu itibariyle 70 ülkeye dağıtılmış olacak. Bu ülkelerin arasında Türkiye'nin de olmasını ümit ediyoruz.




     







  • Ilk gün öğlene kadar ( o da zar zor) bulunup ertesi gün (Ve bir yıl boyunca) sadece kontratlı satışa yanaşan operatörlere Apple ın bir cevap vermesini istiyorum.Zira özel bir anlaşmaları vs yok iken resmi karborsa yapıyorlar.
  • Apple Bizim Ülkemize Önem Verdiği yok Neden Alırılar Anlamadım
  • 15 ülke arasında Türkiye yine yok neden acaba...
  • Bilkom'un buna bir cevap vermesi lazım, Türkiye'nin listede olmaması Bilkom'un Beceriksizliği diye düşünmeye başladım artık...
  • Belki Abd unlock satışı da bı tarihte baslar!
  • yahu birisi gerçekten bana açıklayabilir mi guatemalaya iphone gönderiyorlarda neden türkiye ye göndermiyorlar ben mantıklı bir açıkllama bulamıyorum daha mı az kar ediyor? stokları mı yetmiyor ? operatörler mi sıkıntı çıkartıyor ? anlamak elde değil bu kadar bekleyeni varken bu kadar satış potansiyeli varken 70 milyonluk bir ülkeye değilde neden bu kıytırıktan ülkelere ciddi ciddi bilgisi olan varsa cvplayabilir mi ?
  • resmen rezillik!!!! guatemala, el salvador'da çıkıyor, Türkiye'de yok!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BuYaZ

    Apple Bizim Ülkemize Önem Verdiği yok Neden Alırılar Anlamadım

    cevabı bu kadar basit olamaz muhakkak ki bişeyler düşünüyorlar satış politikasında öle ben sana önem vermedim ben seni sevmedim gibi birşey olamaz düşman bile olsa mal satmaya çalışır sonuçta kendisi kar ediyor
  • iphone 5 beklenir
  • reziillik ki ne rezillik hemde
  • aslında editor arkadasın temennisine takıldım..

    "2011 sonu itibariyle 70 ülkeye dağıtılmış olacak. Bu ülkelerin arasında Türkiye'nin de olmasını ümit ediyoruz"

    Sonuc olarak bu bedava dağıtılan bir urun olmadıgı gibi bi tonda alternatifi var...en basitinden nerdeyse yarı fiyatına galaxy s2 var...darty 3000 tl lerden bahsediyor....bu kadar heycanlı bi bekleyişe ve sene sonuna kadar beklemeye razı olmaya pek anlam verebilmiş değilim...??
  • Bulgaristan'daki fiyatını merak ettim açıkçası...Türkiye'de olsa ne olmasa ne? Telefonu artislik olsun diye masanın üstüne koyanlar varken ve yanlışlıkla vs. düştüğünde hele hele yeni çıkmış iken Türkiye'ye getirseler servis masrafları zaten ne kadar tutar? Bilkom zaten milleti kerizlemeye bakıyor başka bir şey yok. Yurt dışında 600$ bilemedim 700$, bizde 1300$... Gel bir de buradan yak... Benim gördüğüm kadarıyla Siri dışında yazılımda çok önemsenecek bir değişim yok, donanım tarafında çift çekirdek iyi güzel de oyunlar dışında nerede kullanılacak bu güç? Flash yok, tarayıcıda sadece resim ve yazı varken zaten tek çekirdek yeterli oluyor. Bana kalırsa geçmeye gerek yok 4s'e... Ama Ne olur 4S çıktığı için yeni geleceği ülkelerde rakip olan Galaxy S2, Optimus 3D gibi telefonların fiyatı düşer iyi olur :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fndacil

    15 ülke arasında Türkiye yine yok neden acaba...


    kerizler nasılsa bn dağıtmasamda alıyor bni uğraştırmayın 3. dünya ülkesi diyor ama anlayan kimm :))
  • O ülkelerin bir çoğunun ismini bile duymadım, tamam bu benim eksikliğim olabilir de, ermenistan diyor yaaaaa, fakirlikten ve işsizlikten insanlarının birbirlerini yiyeceği bir ülkeye gönderiyor apple telefonlarını, Türkiye'ye göndermiyor. Apple fanı olmaya utanır insan. Ayıp harbiden. Bence fırsat bu fırsat, iphone cular, "protesto ediyorum ulen" ayağına bir koşu gidip galaxy s2 ile özgürlüğe yelken açsınlar...Galaxy s3 çıkınca "sonradan androidlisin olm sen, fasulye sayılırsın" biz galaxy s2 den öncekilere androboy demiyoruz", demesinler sonra, üzülmeyin.!

    Fan boycular kızmasın, yanlızca takılıyorum. Fakat ülkemizden önce gönderdiği yerler, gerçekten insanın içini acıtıyor.
  • iphone'nun teknolojisinin ötesinde bir telefon yapar adam(galaxy s2) bintürlü bahane uydururlar küfür ederler ama seni adam yerine koymayan firmayı baştacı yaparsın :D birsürü şey saydırıorum bu insanlara ama meyve veren ağaç taşlanır demekle yetiniyorum :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaköy_soğancısı -- 1 Kasım 2011; 18:48:25 >
  • ermenistan el salvador ? en ahmak ulkeler var ama bizim ulke yok ?
  • ermenistan nedir ya oldu olucak azerbaycana suriye ırak vsyede bizden önce göndersinler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justreal -- 1 Kasım 2011; 17:36:41 >
  • yunanistan ın nufusu kaç?
  • çok sevdiğiniz elmanız sizi adamdan bile saymıyor. ama siz önsiparişle 3000 tl bayılarak yine alırsınız. bu konuyla ilgili çok güzel özlü sözler var ama o kadar da abartmayayım :)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.