Şimdi Ara

AMD'den profesyonellere yönelik yeni grafik kartı; FirePro V4900

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  •  

    AMD grafik profesyonelleri için hazırladığı FirePro serisi yeni ekran kartını duyurdu. FirePro V4900 adını taşıyan giriş seviyesi odaklı yeni kart ile AMD daha çok CAD odaklı çalışanları ve dijital içerik üreticilerini hedefliyor. Tek slot tasarıma sahip olan ve 480x paralel işlem birimiyle gelen FirePro V4900, 128-Bit bellek veri yolu desteğine ve 1GB GDDR5 bellek kapasitesine sahip.

     

    Görüntü aktarımı için DVI ve iki adet DisplayPort 1.2 konnektörünün eşlik ettiği ekran kartı, Eyefinity teknolojisi sayesinde altı monitöre kadar kullanım olanağı tanıyor. FirePro V4900'ün yeteneklerine çok güvenen AMD, bu kartın kendi liginde oynadığını ve giriş seviyesi profesyonel grafik kartı yeteneklerini yeniden tanımladığını belirtiyor. Dell ve Fujitsu'nun sistemleri ile HP'nin iş istasyonlarında yer almaya başlayan AMD FirePro V4900'ün fiyatı ise 189$.







  • Hayırlı olsun da, madem "grafik kartı yeteneklerini yeniden tanımlayacak" neden bunu normal kullanıcılar için sunduğu grafik kartları gibi 256bit bellek veriyolu ile sunmadı. Bana göre, AMD'nin "güvendiği yetenekler" biraz su alacak gibi duruyor.

    Ancak fiyatı uygun.
  • yazıda "giriş seviyesi profesyonel grafik kartı yeteneklerini yeniden tanımladığını" yazılmış alıntı yaptığınız yeri dikkatli seçerseniz,birde bu kartın CAD ortamı düşünülerek hazırlandığını okursanız AMD nin neden bu kartı NORMAL KULLANICILAR İÇİN SUNDUĞU GRAFİK KARTLARI GİBİ 256 BİT BELLEK VERİYOLU ile sunmadığını anlarsanız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogo argentino -- 1 Kasım 2011; 14:22:56 >
  • İş grafik alanına girince renk derinliğine özen gösteririm ,benim şahsi düşüncem.Yapmışken bir şeyi kırparak değilde eksiksiz yapki yolun açık olsun diyelim.
  • Arkadaşlar cahillimi mazur görün ama bu tip kartlarla oyun oynanıyor mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cengizhan72

    İş grafik alanına girince renk derinliğine özen gösteririm ,benim şahsi düşüncem.Yapmışken bir şeyi kırparak değilde eksiksiz yapki yolun açık olsun diyelim.

    bende öyle olsun isterim ama fiyat bütçe denen bir olayda var ucuz ve pahalı diye birşey olması ve arada farkında olması lazım
  • Profosyonel kartlarda stream ati cuda nvidia kullanıyor parelel işlemci ismi olarak,kafama takılan ise bu kartta 480 tane var oyun için olan kartlarda bazısında 1200 tane var diyor ozaman oyun için olan daha iyi performans sergilemesi gerekmiyormu?aynı şekilde cuda q 600 de 196 tane var gtx 570 de 1200 tane var?sanırım...bunu açıklarmısınız,neden bu kadar pahalı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enigmatr01 -- 1 Kasım 2011; 23:17:28 >
  • amd beri dur, quadro gibi olamıyacaksın hiç bir zaman
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Powerofdreams

    Arkadaşlar cahillimi mazur görün ama bu tip kartlarla oyun oynanıyor mu?

    Oyun oynarsın ama bu kart daha çok çizim yapanlar için üretilmiş. Üst kalitede oyun oynayamazsın, zorlanır.
  • Ben bu kartı almayı düşünüyorum ama yeni çıkacak oyunları açarmı mesela gta 5 i açarmı?










































    trolll
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SystemApps

    Ben bu kartı almayı düşünüyorum ama yeni çıkacak oyunları açarmı mesela gta 5 i açarmı?










































    trolll
    GTA5'in ekran görüntüleri için TNT M64 öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.