Şimdi Ara

Batman Büstü 2012'de Satışa Çıkıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •      Dalgın veya yorgun olduğunuz bir gece kalkıyorsunuz ve odanızın köşesinde Batman büstü sizi bekliyor. Şahsen daldığım gecelerde ben olsam korkardım. Çünkü kolleksiyoncuların ağzını sulandıracak olan bu Batman büstü oldukça kaliteli bir işçiliğe sahip.

Sideshow tarafından hazırlanan bu Batman büstü, gerçeğine bire bir olarak hazırlanmış. 29 inç uzunluğunda, 22 inç genişliğinde olan bu büst 2012 yılının ikinci çeyreğinde satışa çıkacak. Büstün fiyatı ise 680$ olarak belirtilmiş. Aşağıdan göz atabilirsiniz.

• Elmanın yanında 1 bardak süt olmalıydı..
  • Suratı, ifadesi çok kötü olmuş.. Yaşlı yapmışlar hiç beğenmedim açıkcası. Dokunsan ağlıyacak gibi ağzını büzmüşler. Sanırsın maske yüzüne küçük gelmiş yanaklar sağdan soldan fırlamış..
  • Göz yuvaları birbirinden çok uzak yani standart bir insan modelinden uzak.
  • Berbat :/ Yarasaya benzemiş suratı :(:P
  • Bence harika resime bakıp aldanmamak gerek. haksızlık yapmayın
  • inanılmaz bir tasarım betmanın gotik havasına çok uymuş yorumu yapanlarda çoluk çocuk heralde sadece oyundan biliyolar zaten betman spiderman gibi genç ve komik fln bi karakter diğilki orta yaşlı bi adam gerçekten iyi olmuş helal
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

inanılmaz bir tasarım betmanın gotik havasına çok uymuş yorumu yapanlarda çoluk çocuk heralde sadece oyundan biliyolar zaten betman spiderman gibi genç ve komik fln bi karakter diğilki orta yaşlı bi adam gerçekten iyi olmuş helal

''betman''
  • Çene falan çok kötü olmuş açıkçası beğenmedim.
  • Suratı daha çok köpeğe benzemiş ve çok yaşlı olmuş mimik falan classic batman stiline gitmemiş hiç o ifade, o tip....
  • Yaşlı olması normal, batman karakteri nerdeyse 70 yıl önce yaraltıdı.Artık maaş çekini alıp emekliye ayrılmalı.
  • quote:

inanılmaz bir tasarım betmanın gotik havasına çok uymuş yorumu yapanlarda çoluk çocuk heralde sadece oyundan biliyolar zaten betman spiderman gibi genç ve komik fln bi karakter diğilki orta yaşlı bi adam gerçekten iyi olmuş helal

Filminde de batman yaşlı değil ki olsa ne olcak figür gerçekten kötü olmuş surat da ki ifade çok kötü gözlerde de ciddi bir sorun var.
  • Kendini çok kasmış..
  • quote:

Gotikmi !!! Her siyah giyeni gotik mi zannediyorsun anlamadım. Çoluk çocuk diyerekde işi ukelalığa dökme önce sen karakterin adını düzgün yazmayı öğren gel sonra millete laf et.. Ufaklık...
  • tipine...
  • Yüz ifadesi daha iyi olabilirdi birde acayip yaşlı gözüküyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.