Şimdi Ara

G*Star Fuarında Duyuru Üstüne Duyuru Gelecek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Asya'daki en önemli oyun fuarlarından G*Star yaklaşıyor. Bu fuar MMO oyunları üstüne kurulu olduğu için Batı taraftan pek ilgi söz konusu değil. Ancak alınan söylenti haberlerine göre G*Star fuarı Kore'li MMO yapımcıları için epey çekişmelere sahne olacak
     
         Kore menşêli bir siteden alınan söylentiye göre NCsoft, Asya'nın en büyük MMO fuarı olan G*Star'da "Project C" isminde yeni bir MMO-RPG oyununu ilk videosuyla birlikte gözler önüne serecek. Söylentiye göre bu yapımın baş tasarımcısı Jake Song, yani Lineage ve ArcheAge fikrini ortaya koyan isim.
     
         G*Star fuarı 10 ile 13 Kasım arasında yapılacak. Mantıken düşündüğümüzde; NCsoft'un şuan elindeki yapımlardan Guild Wars 2 ve Wildstar'ın Asya'daki MMO'cuların oyun zevkiyle uyuşmadığını göz önüne alırsak, G*Star'da ön plana çıkmak için NCsoft bir duyuru saklıyor olabilir. 
     
         Bunların yanı sıra MMO oyunlarının kalbinin atacağı G*Star'da gelecek tek duyuru bundan ibaret değil. Yine Asya'lı bir oyun firması olan Webzen'in, bu fuarda MU Online 2 ve Archlord 2'yi duyuracağı da firmanın resmi internet sitesi üzerinden kesinleşti. Ayrıca Webzen'in bu fuarda, son dönemin önemli ücretsiz MMO-RPG'lerinden Continent of Ninth'in Avrupa çıkışını da duyurması bekleniyor.
     
         Gelecek haberler için gözünüz bizde olsun.
     








  • Lineage 3 bekliyoruz, severek izliyoruz.
  • Bu Wildstar düşündüğüm/söylendiği gibi craft üzerine temel alınıyorsa başlamak istiyorum.
  • Benim bildigim G-STAR elbise markasi :D
  • Ncsoft bakkal gibi bir sürü mmorpg satmaya çalışoyu bu yüzden herzaman oyunları fason bir yap pir yap gereksiz bir firma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.