Şimdi Ara

L.A. Noire'in PC İçin Demosu mu Geliyor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
        GTA ve Rockstar oyunlarının Türkiye'deki popüler hayran sitelerinden GTATurk'de L.A. Noire için gösterilmiş dikkat çekici bir başlık ile karşılaştım.

Son birkaç haftadır Steam registery(kayıt defteri) dosyalarında L.A. Noire'nin demo sürümü güncellemesinin bulunduğuna dair bir rapor sunulan bu başlıkta aşağıda gördüğünüz görsel de paylaşılarak L.A. Noire'in demosunun Steam'e gelme ihtimalinin oldukça kuvvetlendiği söylenebilir. Heyecanlanmamak elde değil.

• çok iyi olur demo oyunu deneriz
  • Umarım demosu gelir :)
  • 10 gün kaldı gelsin artık
  • Rockstar Games'in her zaman yaptığı şey bu önce konsol sonra Pc.
  • adamlar zaten dedektif gibi kayıt defterinden buluyo,oyuna ihtiyaç duymazlar ki
  • bilemiyorum gelir mi rs genelde demo yapmıyodu. ilk olabilir mi??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Buyursun gelsin.
  • rockstar genelde demo yapmıyor değil hiç demo yapmadı bu zamana kadar sadece ps3'de midnight club'ın 1 saatlik trial'i var oda psn plus abonelerine
  • gelsin..............
  • Rockstar bunu yaptın sırada Red Dead Redemption olduğunu söyle !
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogusmen

Rockstar bunu yaptın sırada Red Dead Redemption olduğunu söyle !

RDR nin pc ye gelmeyeceği açıklandı ama açıkçası bende RockStar'ın fikir değiştirmesini istiyorum
  • İnşallah oyuna türkçe yama yapılır.
  • Rockstar demo yapıyor ya benim bildiğin GTA Vice City'nin demosu vardı. Max Payne nin de vardı demo yapıyorda acaba L.A Noire gibi haritası çok büyük olan bir oyun için yaparmı orası meçul. Bende meraklandım şimdi demo hiç fena olmazdı. :)
  • ps3 te şahaneydi umarım dlclerinide pcye sürerler ve oyunçeviri ekibi türkçe yamayla karşımıza çıkar
  • rockstarın oyunlarıda türkçe yama çıkıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.