Kullanıcı Adı Şifre
  • Yeni Üye Kaydı
  • Şifre Hatırlatma
  • Beni Hatırla Cevaplanan Mesajlarıma Git
  • Popüler Konular
Cevap: [ Nokia 701 { Belle FP1 - 1.3 GHz | 3.5" nHD IPS-LCD | 8MP - 720p | 8GB | NFC ]

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Yazdır
Sayfa: <<     12 [14] 16 17 18 19 20 21      >>
Konu içi arama ayarları
Sadece Arananın bulduğu yerler
Arama terimleri En önemli Üst minimum sıralama: /1000

Arama tercihlerinizi belirlediyseniz yukarıdaki kutuya arama terimini yazıp "Konu içi ara" butonuna tıklayınız.
Giriş
Uzaklaştırılmış
Süresiz olarak uzaklaştırıldı.
3 Mayıs 2012; 7:37:37 

quote:

Orijinalden alıntı: redur

quote:

Orijinalden alıntı: cantosman

quote:

Osman abi,sana da sorayım.Yedinci ayda sence fiyatın da ciddi veya cüzzi bir düşme olabilir mi?Malum lumia serisi de gelecek.

valla şimdiden ne desem boş olur
çünkü telefon bence çok güzel akıllı telefon yani insanlar aldımı kolay kolay satmazlar enaz 1-1.5 sene kullanılabilecek bir telefon
bana bakmayın ben 4-5 sene kullanırım hanımla beraber

Bugün vodafone'da 900 tl fiyat çektiler.Biraz fazla gibi geldi.

Trabzon da KVK türkcell yazan bi mağazada nakit 830 dediler. Diğerleri 890 diyor. Kredi kartımın limiti arttırılırsa alacam bende.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

4173 Mesaj
3 Mayıs 2012; 11:14:08 

quote:

Orijinalden alıntı: xiee

Lenovo A65, çok güzel, çok sıcak.http://snipr.com/23cbsw7

burası lenova topiği değilki arkadaşım

insanları çok severim kendilerini sevenleri asla
PSN TR=morikante ----

128 Mesaj
3 Mayıs 2012; 17:06:48 

quote:

Orijinalden alıntı: tekvos

sevgili arkadaşım daha öncede forumda sormuştum. Tam cevap alamamışımdı. Dışarıdan arama geldiğinde veya arama yaptığımızda seçeneklerden ses kayıta girip ses kayıt yapabiliyormuyuz. Deneyebilirmisiniz. Cevabını aktarırsanız sevinirim

Arama esnasında seçeneklerden kayıt yapamıyorsun. Ama bir program var nokia call recorder sanırım. Onun eski versiyonda olsa prosunu bulursan kısayol yapıyorsun 3 kez menü tuşuna basınca kaydetmeye başlıyor. Farklı kısayolları da vardı. Bip sesini falan engelleyebiliyorsun diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andreoni -- 3 Mayıs 2012; 17:10:24 >

37 Mesaj
3 Mayıs 2012; 17:08:58 

özellikle nokia veya symbian tercihiniz değilse eğer htc one s e de bi bakın derim zaten neredeyse aynı fiyat 1200 tl ye bulunur satışa çıkınca gibi geliyor

128 Mesaj
3 Mayıs 2012; 17:18:17 

Akıllıca hareket edecek olursan N8 alınmaz. Güncelleme almayacak bir cihaz. Ama 701 carla ve donna güncellemesi alacak. Her sene yeni bir telefon almış gibi olacaksınız. 3. sene sonunda değiştirirsin artık :) Ben Şubat ayında aldım 880,00 TL shop tan. Fiyat kolay kolay düşmez eskidendi o. Ve fiyatını fazlasıyla hakeden bir cihaz.

Telefon görüşmelerinde aktif gürültü giderme özelliği de var. Şu an hiçbir cihazda yok. Karşıdaki sizi net duyarken etraftan hiçbir sesi duymaz. Sanki kapalı bir odada hiç ses çıkmıyormuş gibi duyar.

Ve NFC teknolojisi de mevcut. Kredi kartlarının tanımlanabileceği programlar çıkacaktır diye düşünüyorum. KGS yerine de kullanılabilir.. O günleri bekliyorum sabırsızlıkla.

Uzaklaştırılmış
3 Mayıs 2012; 18:44:45 

quote:

Orijinalden alıntı: kuntikuntkunt

özellikle nokia veya symbian tercihiniz değilse eğer htc one s e de bi bakın derim zaten neredeyse aynı fiyat 1200 tl ye bulunur satışa çıkınca gibi geliyor

Kardeşim 880 le , 1200 nasıl aynı fiyat oluyor ?
Bende N8den vazgeçip tekrar 701e yöneldim. Yeni cihaz ,eskisi gibi foto çekmiyorum da nasılsa ve NFC artısı.

9 Mesaj
4 Mayıs 2012; 2:00:41 

BANA HİÇ OLMAZSA İP UCU VEREREK RAHATLATTINIZ. GENEDE PROGRAMIN TAM ADINI BULABİLİRSENİZ SEVİNİRİM.(GÖRÜŞME SIRASINDA SES KAYIT İÇİN).

AYRICA FOTO VE KAMERA ÇEKİMLERİ NASIL. AUTO FOCUS ÇOK KAFAMA TAKMALI MIYIM? FOTOĞRAFLAR ÇOK BULANIK MI?

1961 Mesaj
4 Mayıs 2012; 8:16:57 

@tekvos
Hocam makro ve belge çekiminde af olmadığı için zorlar doğru açıyı ve ışık değerini bulman gerekir
ve hareketli görüntülerde foto sıkıntı olur.

Atatürk Gençliği Görev Başında...

92 Mesaj
4 Mayıs 2012; 11:03:47 

Af olmaması o kadar da büyük bir kayıp değil bence.Zira bir kaç gün önce af özelliğini denedik fakat,pek istediğimiz neticeyi alamadık.Bu ara da cihaz samsung.

Yoksulluk,yoksul olmayan bazıları
için,varoluşun iyi olmadığı durumunu
simgeleyen bir sözcüktür.

1100 Mesaj
4 Mayıs 2012; 12:00:14 

ekranın camı çiziliyor sizinkilerde çizildi mi ?

4173 Mesaj
4 Mayıs 2012; 13:00:07 

cam koruyucu koysydın sticker
tabiki çizilebilir

foto çekme olayı af yok ama çift flaşh var elini titretmessen çok güzel çekiyor

PSN TR=morikante ----

1100 Mesaj
4 Mayıs 2012; 14:12:07 

quote:

tabiki çizilebilir

bende daha önce htc hero vardı camı asla çizlmedi ve hiç koruyucu kullanmadım bunada birşey olmaz sanmıştım ama çizik dolu ekran şimdi.

4173 Mesaj
4 Mayıs 2012; 15:24:21 

quote:

Orijinalden alıntı: zaftolga

quote:

tabiki çizilebilir

bende daha önce htc hero vardı camı asla çizlmedi ve hiç koruyucu kullanmadım bunada birşey olmaz sanmıştım ama çizik dolu ekran şimdi.

ekranı değiştirebilirsin serviste tabi ücretini sen ödemen şartıyla
çünkü anahtarla şunla bunla sert cisimlerle aynı cebe koyduysan çizilmesi normaldir
ben telefonlarımı hep ayrı cepte taşır yanlarınada sadece silme bezini koyarım

PSN TR=morikante ----

Uzaklaştırılmış
4 Mayıs 2012; 15:33:10 

Gorila glas cam yok mu bunda? Nasıl çiziliyor ki?

1100 Mesaj
4 Mayıs 2012; 16:24:29 

Benimkide ayrı cepte ve yanında metal bir şey koymadım .neyse olan oldu artık.

353 Mesaj
4 Mayıs 2012; 18:14:45 

701 'de fm verici özelliği var mı?

Uzaklaştırılmış
4 Mayıs 2012; 18:55:44 

quote:

Orijinalden alıntı: schneider17

701 'de fm verici özelliği var mı?

var kardeş

432 Mesaj
5 Mayıs 2012; 9:02:16 

Abimin nokia 701 telefonuna otg kablo ile flash disk bagladim direkt gordu acti

DH Motorola ATRIX Kullanıcıları

4017 Mesaj
5 Mayıs 2012; 10:00:05 

telefonun ekranı çiziliyor neyseki belli etmiyor .. ancak güneş altında belli oluyor

4173 Mesaj
5 Mayıs 2012; 12:25:17 

quote:

Orijinalden alıntı: Dr. X

Abimin nokia 701 telefonuna otg kablo ile flash disk bagladim direkt gordu acti

bak bu olay süper ya yedeklemeleri falanda flash belleğe yapabiliriz

PSN TR=morikante ----

51 Mesaj
5 Mayıs 2012; 19:30:57 

Merhabalar. Bende nokia 701 almayı düşünüyorum bir süredir düşündüğüm bir kac telf inceledim. Son kararım 701 fiyat ve özellik olarak bana uygun ama bir sorum olacak?
ön kamerası varmı (2. si vga kamera tarzı) cevaplarsanız sevinirim teşk ler

ahkus75

92 Mesaj
5 Mayıs 2012; 21:28:29 

quote:

Orijinalden alıntı: ahkus

Merhabalar. Bende nokia 701 almayı düşünüyorum bir süredir düşündüğüm bir kac telf inceledim. Son kararım 701 fiyat ve özellik olarak bana uygun ama bir sorum olacak?

Evet var.Bu ara da siz de etrafınız da veya,sorup öğrendiğiniz fiyatları bizimle paylaşırsanız sevinirim.

279 Mesaj
5 Mayıs 2012; 21:35:01 

quote:

quote:

Evet var.Bu ara da siz de etrafınız da veya,sorup öğrendiğiniz fiyatları bizimle paylaşırsanız sevinirim.

iyi akşamlar arkadaşlar, uzun zamandır 701 almayı düşünüyorum, hatta hepsiburada.com'dan siparış verdim, ancak kredi kartımın limiti dolduğundan telefonu alamadım. Cep telefonu satan bir arkadaşımı aradım toptan satış fiyatının (kendilerine geliş fiyatı) 760 TL olduğunu söyledi, hp'da fiyatı 880 tl civarında şuan, ancak bazı sitelerde 707,00.-TL'ye bile satabiliyorlar. Sizce bu fiyat farkı neden kaynaklanıyor...

HYUNDAI ACCENT ERA 1.5 CRDI VGT 110 PS 2011 TEAM GRI
NOKİA 701
CANON A3000 IS Dijital Fotoğraf Makinesi

51 Mesaj
5 Mayıs 2012; 21:59:46 

cevp için teşekkürler. bir kac yerden fiyat aldım yaklaşık 850 tl ile 900 tl arası. nokya satış mağazası 12 taksit kredi kartına 900 tl diyor ii akşm lar

ahkus75

92 Mesaj
5 Mayıs 2012; 22:11:08 

quote:

Orijinalden alıntı: bitanesi77

quote:

quote:

iyi akşamlar arkadaşlar, uzun zamandır 701 almayı düşünüyorum, hatta hepsiburada.com'dan siparış verdim, ancak kredi kartımın limiti dolduğundan telefonu alamadım. Cep telefonu satan bir arkadaşımı aradım toptan satış fiyatının (kendilerine geliş fiyatı) 760 TL olduğunu söyledi, hp'da fiyatı 880 tl civarında şuan, ancak bazı sitelerde 707,00.-TL'ye bile satabiliyorlar. Sizce bu fiyat farkı neden kaynaklanıyor...

İyi akşamlar.806 tlnin altındaki fiyatların paralel ithalat yani grey market ürünü olma ihtimali yüksek.Bu ürünler genel de arıza vb durumlar da,garanti sorunu yaşatmaktadır kullanıcıya.

Ahkus hocam,fiyat bilgilendirmesi için teşekkürler.

1233 Mesaj
Eski Kullanıcı Adı:
hakko35
6 Mayıs 2012; 1:47:15 

arkadaşlar merhaba vodafona geçiş yaptım 39 tl 750 dakika her yöne+ nokıa 701 cihaz fiyatı 35 tl 24 ay sözleşme yorumlarınızı okudum cihazı genel olarak beğenmişsiniz cihaz fiyatı 24x35 - 840 tl eder vodafondan alırsam acaba dışardanmı alsam cihazı sözleşmeye bulaşmadan

'FIRST MAN - THEN MACHINE'

Uzaklaştırılmış
6 Mayıs 2012; 10:02:35 

Bi vidyoda, AVI xvid formatındaki vidyoları oynattığını gördüm, gerçekten oynatıyor mu?

Ben Trabzonda 830 lya bi yerde gördüm kredi kartı limitinin artmasını bekliyorum.50 l için 2 sene kendimi bağlamayı doğru bulmam.
Vodafondan alınanlarda açılışlarda kapanışlarda menulerde operatörle alakalı simgeler oluyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bonan61 -- 6 Mayıs 2012; 10:36:20 >

279 Mesaj
6 Mayıs 2012; 12:53:27 

peki tavsiyeniz nedir, telefon almayı düşünüyorum da?

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

NOKİA 701

6300 Mesaj
6 Mayıs 2012; 13:10:02 

quote:

Orijinalden alıntı: bonan61

Bi vidyoda, AVI xvid formatındaki vidyoları oynattığını gördüm, gerçekten oynatıyor mu?

Ben Trabzonda 830 lya bi yerde gördüm kredi kartı limitinin artmasını bekliyorum.50 l için 2 sene kendimi bağlamayı doğru bulmam.
Vodafondan alınanlarda açılışlarda kapanışlarda menulerde operatörle alakalı simgeler oluyor mu?

avi divx tüm formatları oynatır hemen hemen.

Yeni Nokia Belle Destek Grubu: https://www.facebook.com/groups/nokiadeviceandcfw/

92 Mesaj
6 Mayıs 2012; 13:10:26 

701 şu an için aynı fiyat cihazlar için de bir kaç adım önde,bunu anlamak pekte zor değil.Bu ara da ankara kızalay avmdeki nokia shopta 799 tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redur -- 6 Mayıs 2012; 13:13:40 >

1015 Mesaj
6 Mayıs 2012; 14:20:24 

quote:

Gorila glas cam yok mu bunda? Nasıl çiziliyor ki?

Ben de şaşırdım şimdi. Ben daha üzerinde gelen sticker'ı çıkarmadım, sticker baya bi çizik içinde bu arada.

122 Mesaj
6 Mayıs 2012; 18:00:50 

quote:

Fiyat aralığına bağlı olarak birşeyler söylersen yardımcı olmaya çalışırım dostum .

Demiri demirle dövdüler, biri sıcak biri soğuktu,
İnsanı insanla kırdılar, biri aç biri toktu.

279 Mesaj
6 Mayıs 2012; 18:41:08 

quote:

Orijinalden alıntı: Sons0fAnarchY

quote:

Fiyat aralığına bağlı olarak birşeyler söylersen yardımcı olmaya çalışırım dostum .

üst sınır 900,00.-TL'ye kadar, daha önce xperia ray, htc one v ve nokia 701 arasında kaldım, forumda arkadaşın birisi Samsung i8150 Galaxy W tavsiye etti, aşağıda vermiş olduğum linkte baya bir inceleme yaptım aslında ama, birebir kullananlardan fikir edinmek daha iyi olur düşüncesindeyim. Htc ve samsung hiç kullanmadım yorum yapamıyorum, daha önceden sonyericsson kullandım sık sık arıza verdi, şuan iki yılı aşkın bir süredir 5800 kullanıyorum, 1 haftadır tamirde, ekranı değiştirildi. 701'de de aynı problem yaşarmıyım diye tereddüt ettim. Pazartesi günü hepsiburada.com'dan 701 siparişi verdim ancak kredi kartımdan kaynaklanan problem nedeniyle iptal etmek zorunda kaldım. f/p açısından alınabilecek bir telefon tavsiye ederseniz sevinirim.

http://kiyas.la/cep-tel...ony-Ericsson-Xperia-ray

NOKİA 701

92 Mesaj
6 Mayıs 2012; 18:45:53 

Sakin olun arkadaşlar.Sert münazaralar faydadan çok zarara sebep olur.Hem bu konuyu okuyup fikir sahibi olmak isteyenlerin de kafası karışıyordur.

122 Mesaj
6 Mayıs 2012; 19:09:12 

quote:

quote:

quote:

üst sınır 900,00.-TL'ye kadar, daha önce xperia ray, htc one v ve nokia 701 arasında kaldım, forumda arkadaşın birisi Samsung i8150 Galaxy W tavsiye etti, aşağıda vermiş olduğum linkte baya bir inceleme yaptım aslında ama, birebir kullananlardan fikir edinmek daha iyi olur düşüncesindeyim. Htc ve samsung hiç kullanmadım yorum yapamıyorum, daha önceden sonyericsson kullandım sık sık arıza verdi, şuan iki yılı aşkın bir süredir 5800 kullanıyorum, 1 haftadır tamirde, ekranı değiştirildi. 701'de de aynı problem yaşarmıyım diye tereddüt ettim. Pazartesi günü hepsiburada.com'dan 701 siparişi verdim ancak kredi kartımdan kaynaklanan problem nedeniyle iptal etmek zorunda kaldım. f/p açısından alınabilecek bir telefon tavsiye ederseniz sevinirim.

Samsung i8150 Galaxy W fiyat ve özellikleri bakımından oldukça doyurucu bi telefon kendim de 1 hafta kadar kullandım arkadaşım almıştı . Daha önce 5800 kullanan biri olarak o basmatik diyorum ben dokunmatik olamaz o telefonla neler yaşadığını tahmin edebiliyorum . F/P açısın dan ilk önerim sana Samsung i8150 Galaxy W olur . Eğer yok beğenmedim içime sinmedi diyorsan da başka tercihlere bakarız . Ama sana tavsiyem telefonu almadan önce mümkünse bi bayiye gidip orda ufak bi inceleme yap . Bu işlerde araştırma kadar içine sinmesi de önemli .

Demiri demirle dövdüler, biri sıcak biri soğuktu,
İnsanı insanla kırdılar, biri aç biri toktu.

128 Mesaj
7 Mayıs 2012; 9:16:22 

quote:

quote:

quote:

quote:

Samsung i8150 Galaxy W fiyat ve özellikleri bakımından oldukça doyurucu bi telefon kendim de 1 hafta kadar kullandım arkadaşım almıştı . Daha önce 5800 kullanan biri olarak o basmatik diyorum ben dokunmatik olamaz o telefonla neler yaşadığını tahmin edebiliyorum . F/P açısın dan ilk önerim sana Samsung i8150 Galaxy W olur . Eğer yok beğenmedim içime sinmedi diyorsan da başka tercihlere bakarız . Ama sana tavsiyem telefonu almadan önce mümkünse bi bayiye gidip orda ufak bi inceleme yap . Bu işlerde araştırma kadar içine sinmesi de önemli .

Arkadaşım sen önce 701 i incele al bi kullan ondan sonra gel para verilmez de, yok dokunmatik değil üstüne çıkman gerekir de anlayayım seni. Kendini ele verdin dokunmatikten bahsedince.. :) Şu an piyasada dokunmatiği en iyi cihaz 701 sen neler diyorsun. Dünya paralar verip aldıkları iphone4S bile bu kadar iyi değil dokunmatikte. Şimdi yeni bilgisizce cevaplar gelmeden nedenini açıklayayım. Ekran Lcd arkadaşlar Amoled değil. Yani ince en ufak teması algılıyor. Hatta öyle ki bazen elimi ekran üstünde bekletiyorum dokunmadan algılıyor. Amoled ekranları da inceltmeye ve Lcd deki kaliteyi yakalamaya çalışıyorlar. 2013 te piyasa çıkmaya başlar diye düşünüyorum. Ama daha belli değil.

Sen 701 al arkadaşım zarar görmeyeceğin bir cihaz. Android cihazlar 1.500 den aşağı alınmaz..

Bu arada 701 ses kayıt özelliği için baktım. Program Nokia Call Recorder.

Bilgisizce yazmayalım araştıralım öyle yazalım (yaşla olmuyor). İyi forumlar.

353 Mesaj
7 Mayıs 2012; 10:41:50 

Yazdıklarınız için teşekkürler arkadaşlar.

Uzaklaştırılmış
7 Mayıs 2012; 14:24:42 

Ben sustum daha kaale almıyorum şu fesatçıyı, sizde kaale almayın.
Bugün nokia şopta telefonu inceledim çok beğendim. 850 l fiyat söylediler ve sadece siyah varmış. Ben grisini istiyorum ama

128 Mesaj
7 Mayıs 2012; 14:57:36 

Bende grisini istiyordum. Sürekli 701 siz geçen günlere yazık diyorlardı forumlarda. 2 ay dayanabildim sonra gittim aldım :) siyahı daha güzel. Aldıktan sonra Beyoğlunda bir telefoncuda gördem gri rengini pek hoşuma gitmedi açıkçası. Rengi için bekleme derim..

Uzaklaştırılmış
7 Mayıs 2012; 16:06:21 

alacağım zaman grisi yoksa beklemeden alırım.
2 renkliler hoşuma gidiyor. Ön siyah arka gri olanı yani.
Ve açık renkte çizikler daha belli olur, Kasanın arkası çizilmeye dayanıklı mı bu arada?

564 Mesaj
7 Mayıs 2012; 16:06:22 

701'i görüp kullananlar inceleyenler yorum yapsın ... Hariçten gazel okumayın ayıp oluyor... 5 yıldızlık bir telefon diyenlere de kötü telefon diyenlere de katılmıyorum. Son fp1 güncellemesinden sonra telefonun sorunları düzeldi.. AFsi olmaması dışında telefon çok iyi... (İphone da kullanıyoruz merak etmeyin.. )5. yıldızı af yüzünden kaybediyor... ....şarjı da 2-3 gün gidiyor hangi akıllı telefonla 24 saati görebiliyosunuz? eleştiri yaparken insaflı olmak lazım...

AF sorununu da 2-3 yöntemle aşıyoruz...
1-)Belge çekimlerinde belgeyi 40-50 cm mesafeden çekerek (sonra digital zoomla yazılar okunuyor..)
2-)Panoromik çekimlerde net görüntü elde edene kadar fotoğrafı 4-5 defa çekerek eğer o gün şanslı günümüzdeysek tek seferde de net görüntü alabiliyoruz beah

128 Mesaj
8 Mayıs 2012; 9:02:05 

Öncelikle nokia ya para verilmez kelimesi yanlış. Bende o zaman diyorum ki iphone a para verilmez. Sebebi mi ohoo çok.. Önceki yazılarımda okuyabilirsiniz.. Ama hiçbir zaman böyle bir şey yazmadım yazmamda. Tek söylediğim 1.500 altı android cihaz alınmaz. Ve hala kendimce bu sözümü savunurum incelemelerim sonucunda. İos alıpta kendimi kısıtlamam da.

Samsung Note (2.000 TL), Iphone 4 (fiyat yazmaya gerek yok) kullananlar iki günde bir gelip benim 701 ile cihazlarını karşılaştırıyorsa başka da denecek hiçbir şey yok. Ben 880,00 TL ye aldım. Konuyu firmaya getirdin o yüzden söylemek zorundayım Nokia cihazları 750-1000 civarı alırsın babalar gibi kullanırsın. Kullanıcı dostu bir firma diyelim. Hem ilk önce nokia vardı. Herkes 3210 lar 3310 larla başladı cep telefonuna hatırlatırım. Diğer firmalar nokia sayesinde biseyler yaptı onu da unutmayalım.

701 de ekran parlaklığı 1000 nit. Görüşmelerde dışardaki sesi karşıya vermiyor birtek senin sesin gidiyor hemde inanılmaz net bir şekilde. Şu iki özellik hangi telefonda var söylermisiniz gidip hemen alayım parasına bakmayayım. NFC var cihazda tarayıcısı da hızlı. Artık herşeyde laf uzattığınız ovi markette gelişti oyun uygulama dolu. Demekki önce araştıracaksınız arkadaşlar bilgi çerçevesinde yazacaksınız.

Nokia 701 in kasasına gelince dediğim gibi 3 aydır kullanıyorum. C7 nin plastik sert kılıfları uyuyor siyahından aldım o yüzden çizilip çizilmediği hakkında net birsey diyemiycem. Sadist te değilim çiziliyor mu diye kusura bakmayın deneyemicem :)) Ekranda hala koruyucu jelatin duruyor. Onun üzerinde çizikler var tabi ama o ekranda değil. Kendi çıkana kadar yada görüntüsü bozulana kadar çıkarmayı da düşünmüyorum. Ki çıkarsamda yine denemeyip yenisini yapıştıracağım kesin. Şu an hala alabileceğim başka bir cihaz da yok piyasada. Herhangi birsey olsa yine gider 701 i alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andreoni -- 8 Mayıs 2012; 9:02:39 >

92 Mesaj
8 Mayıs 2012; 14:10:48 

Bugün kızılay avmde nokia shopta700 ve 701 arasın da kıyaslama yaptım.701 açıkara önde geldi benim gözüme.Özellikle ekran boyutu ve parlıklılığı en görülür özelliklerinden.Bu ara da 700-649 tl,701 ise 799 tl den satılıyor.Fiyatlar epey uygun geldi fakat,ben telefonu altıncı ayın sonuna doğru alacağım için bakmakla yetindim. :)

Uzaklaştırılmış
8 Mayıs 2012; 15:38:05 

Trabzon forumda Nokia shop, 849 l dan satıyor. Bunların standart fiyatı yok mu ki? Bi yerde 799 başka bi yerde 849... Benim de sıkıntım kredi kartı limitinde :(

Andreoni arkadaş teşekkürler cevabın için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bonan61 -- 8 Mayıs 2012; 15:40:00 >

92 Mesaj
8 Mayıs 2012; 15:44:30 

quote:

Trabzon forumda Nokia shop, 849 l dan satıyor. Bunların standart fiyatı yok mu ki? Bi yerde 799 başka bi yerde 849... Benim de sıkıntım kredi kartı limitinde :(

Malesef yok.Hatta pazarlık yapsaydım muhtemelen bir 50 tl daha inebilirlerdi.Sıkıntınız nedir hocam.

Uzaklaştırılmış
8 Mayıs 2012; 18:06:06 

quote:

quote:

Malesef yok.Hatta pazarlık yapsaydım muhtemelen bir 50 tl daha inebilirlerdi.Sıkıntınız nedir hocam.

Kredi kartımın limiti 1500 l, içinde 1000 liralık taksit var. İş bankasına müracat ettim 2000 l olması için cevap gelmedi bende yarın şubede bizzat ilgilencem ama bi arkadaşta taksitler bitmeden limiti arttırmazlar diyor.
Yeni kart istemiyorum bekliycem artık,yoksa borcum falan yok, son gün gelmeden ödüyorum borcumu.

92 Mesaj
8 Mayıs 2012; 18:19:04 

quote:

quote:

quote:

Kredi kartımın limiti 1500 l, içinde 1000 liralık taksit var. İş bankasına müracat ettim 2000 l olması için cevap gelmedi bende yarın şubede bizzat ilgilencem ama bi arkadaşta taksitler bitmeden limiti arttırmazlar diyor.
Yeni kart istemiyorum bekliycem artık,yoksa borcum falan yok, son gün gelmeden ödüyorum borcumu.

Ödemelerin düzenliyse artırırlar fakat,sen istediğin de değil onların canı istediğin de.Malum türk bankacılığı.

Ben ce hocam,500 tlye dokunmayın bir-iki ay para biriktirin ve üstü nakit ile tamamlayın.

Ayrıca güzel telefon insan bir an önce almak istiyor. :)

Uzaklaştırılmış
8 Mayıs 2012; 18:52:36 

Doğru diyorsun da sabırsızlık işte. :( Ama öyle olacak heralde en azından yarısını nakit ödemek lazım hem belki o zaman 800'e düşer.
Limit konusunda rest çekecem, şimdi arttırıyorsanız arttırın, yarın ihtiyacım yokken arttırmanızı kabul etmem diyecem :)

92 Mesaj
8 Mayıs 2012; 19:20:40 

Hocam rest değil,kılıç çeksen de yine onlar bildiklerini okurlar. :)

Biraz bekleyin.En azından bir ay. Mesela geçen ay ben ankara da en ucuz diye bulduğum fiyat 890 liraydi.Fakat şu an almak istesem 799 liraya 12 taksit ile alabilirim.Fakat yine de ben altıncı ayın sonlarını bekleyeceğim.Tabi yine sen bilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redur -- 8 Mayıs 2012; 19:22:59 >

Uzaklaştırılmış
8 Mayıs 2012; 19:53:54 

Beklerim, haklısın o kadar acil değil . şimdi ki telim e72 zaten.

92 Mesaj
8 Mayıs 2012; 20:17:13 

Hocam telefonun değerli bir cihaz,bir çok kişi kullanıyor.Ve ilginçtir ki,teknosa da şu an da e72 699 tlden satılıyor.Ben de e52 kullandığım için e serisini iyi bilirim.Biraz sabredersek vuslata ereriz. :)

Uzaklaştırılmış
8 Mayıs 2012; 20:29:21 

Valla öyle,
zaten satmıycam yiğenime vercem. Symbianı yerin dibine batırıyorlar ama ben çok beğeniyorum adam gibi kullandıktan sonra tlf kolayca bozulmaz

92 Mesaj
8 Mayıs 2012; 20:44:18 

Symbianın bu en son belle sürümü androidten farksız.Ne kasma ne donma var.Bir an bile android bir cihaz almayı düşünmedim.Bu ara da e serisi çok sağlam.Satmayıp bir yakınına vermen olumlu.Zira telefoncular değerinden almaya pek yanaşmıyor cihazları.

92 Mesaj
8 Mayıs 2012; 20:58:27 

Symbianın bu en son belle sürümü androidten farksız.Ne kasma ne donma var.Bir an bile android bir cihaz almayı düşünmedim.Bu ara da e serisi çok sağlam.Satmayıp bir yakınına vermen olumlu.Zira telefoncular değerinden almaya pek yanaşmıyor cihazları.

51 Mesaj
8 Mayıs 2012; 21:37:14 

Merhaba. sonunda uzun incelemelerden sonra bugün nokia bayisinden 850 tl+ anneler günü hediyesi ile aldım inşallah uzun süre sorunsuz kullanırım hız mükemmel pc den farksız nete hızlı giriyor.:)

ahkus75

Uzaklaştırılmış
8 Mayıs 2012; 23:09:11 

Eniştemde samsung galaxi w gördüm inceledim fena değildibirbirlerine benziyorlar aslında onun artısı ekran daha geniş bi de otofokus.
Nokianın en sevdiğim yanı Türkçeleştirmeye önem veriyor. Mesela fiziki klavyede de sanal klavyede de mutlaka Türkçe karakterler kolay yerlerde mevcut Androidlilerde öyle değil.
En fazla 250 l veriyorlar o fiyata satcama kenarda durur.

Ahkus kardeşi hayırlı uğurlu olsun, gerçekten çok güzel cihaz

4173 Mesaj
8 Mayıs 2012; 23:32:45 

quote:

Merhaba. sonunda uzun incelemelerden sonra bugün nokia bayisinden 850 tl+ anneler günü hediyesi ile aldım inşallah uzun süre sorunsuz kullanırım hız mükemmel pc den farksız nete hızlı giriyor.:)

hayırlı olsun güle güle kullan arkadaşım

PSN TR=morikante ----

92 Mesaj
9 Mayıs 2012; 0:31:15 

quote:

Hayırlı olsun hocam.Bu ara da hediyesi neydi? :)

3591 Mesaj
9 Mayıs 2012; 6:39:46 

Merhaba,

Arkadaşlar konunun son sayfasında karşılıklı tartışma şeklinde düzeysiz bir tartışma yaşanmış. Bu tartışmaya konu olan mesajların bir bölümü tarafımca silinmiştir, bilginize. Sizlerden ricam konular altında bu tip karşılıklı tartışmalara girmemenizdir. Eğer konu ile alakasız/tahrik edici/rahatsız edici vs. gördüğünüz bir mesaj olursa bunu şikayet sistemi aracılığı ile bizlere iletmenizi rica ediyorum. Aksi halde karşılıklı tartışmalarda her iki taraf da uyarı/ceza alabiliyor.

Son sayfada yer alan mesajlardan dolayı hiçbirinize uyarı/ceza vermedim. Bunun yerine bu mesajı yazarak daha iyi anlaşabileceğimizi düşündüm.

Forum altında binlerce ürün konuşulup tartışılmaktadır. Bu ürünler ile ilgili yorumlar yapılırken zaman zaman fan olma derecesinde yorumlar yapan, zaman zaman ise anlamsızca karalama yapan arkadaşlarımız oluyor. Bu tür durumlara hiç gerek yok... Zira hiçbirimiz bu satılan ürünlerin firma sahibi ya da satıcısı değiliz. Bizlerin yaptığı yorumlar ağırlıklı olarak ürünler ile ilgili tecrübelerimize dayanmalı ki yorumlarımızı okuyan insanların işine yarasın. Zaten forumların var oluşlarının da esas amacı budur. Aksi halde yapılacak boş ve anlamsız yorumların kimseye faydası olmayacağı gibi bu yorumlar forum kirliliğinden başka bir şeye yaramayacaktır.

Umarım bu açıklamamı okuyacak arkadaşlarımız paylaşımlarda bulunurken artık daha dikkatli olurlar.

Hepinize iyi forumlar dilerim.

4173 Mesaj
9 Mayıs 2012; 9:32:14 

anlaşılmıştır müdürüm uyarınız için teşekkürler

PSN TR=morikante ----
Sayfa:   <<     12 [14] 16 17 18 19 20 21      >>
Tüm forumlar » [Mobil Cihazlar] » Cep Telefonu ve Aksesuarları » Nokia » Symbian » S^3/Anna/Belle » Cevap: [ Nokia 701 { Belle FP1 - 1.3 GHz | 3.5" nHD IPS-LCD | 8MP - 720p | 8GB | NFC ]
Sayfa: <<     12 [14] 16 17 18 19 20 21      >>
Foruma Git
Bölümde Ara
Başa Dön

Reklamlar

DH VİDEO

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET

Bu sayfanın mobil sürümü / tablet sürümü.

0.203