Şimdi Ara

Black Ops - 2X XP Etkinliği Başladı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  
        Modern Warfare 2 ve Black Ops için 2X XP etkinliği başladı. Modern Warfare 3'ün çıkmasın artık sayılı günler kaldığı şu günlerde bu oyunlarda prestige yapmanız için güzel bir neden de verildi.

Artık her prestige'iniz size Prestige Token verecek ve bunları Modern Warfare 3'ün "Prestige Shop" sisteminde kullandığınızda çeşitli avantajların sahibi olacaksınız. Prestige token ile satın alabilecek bu avantajlar arasında kendinize özel geçici 2X XP süreci başlatmak veya silahların kilidini erken açmak gibi fırsatlar bulunuyor.

O yüzden Prestige'e ulaşmak için bundan daha iyi bir fırsat olamaz. Unutmayın her Prestige, 1 adet Prestige Token demek. Hadi multiplayer'a asker!

• prestige token'i de parayla satarlar yakında.
  • ulan 15 tane prestij mi olur be... amele gibi oynuyor millet, ben 3 ay oynadım prestij 4 de bıraktım... tek düze bir multiplayer... sıkıcı oluyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dz.ikm.CavusTurk

ulan 15 tane prestij mi olur be... amele gibi oynuyor millet, ben 3 ay oynadım prestij 4 de bıraktım... tek düze bir multiplayer... sıkıcı oluyor...

amele ne demek be edepsiz,oynayanlar amele ise sırf eleştirmek için bu başlığa girene ne demeli?
  • Prestige 10 dayım benim için iyi bir haber 11 geçicektim ama artık MW3 çıkcak diye bıraktım eyer fazla avantaj veriyorsa 11 yaparız 50LVL deyim
  • cod mw3 internete sızdı bf3 sızınca kıyamet koparıyonuz da bunu niye haber yapmıyosunuz
  • bu uygulamayı çok beğendim eywallah robert reyiz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BadCompany2

cod mw3 internete sızdı bf3 sızınca kıyamet koparıyonuz da bunu niye haber yapmıyosunuz

Çünkü artık alıştı herkes, Activison'un kasıtlı sızdırmalarına. Bir sen kaldın, BF fanboyu dostum öğrenmeyen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BadCompany2

cod mw3 internete sızdı bf3 sızınca kıyamet koparıyonuz da bunu niye haber yapmıyosunuz

Çünkü artık alıştı herkes, Activison'un kasıtlı sızdırmalarına. Bir sen kaldın, BF fanboyu dostum öğrenmeyen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.