Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
<<< MOTOROLA V3X SADECE BURADA!!! Tek Kelimeyle Harika>>>

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Motorola >> <<< MOTOROLA V3X SADECE BURADA!!! Tek Kelimeyle Harika>>> Sayfa: [1] 2 3   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
corleone

14 Ocak 2006; 21:27:57 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Turkiye'de herkesin merakla bekledigi V3 serisinin devami niteliginde olan V3iye gore daha iyi olan V3X modeline bugun 3 networkunden aldim.Oncelikle daha oncesinde de bir V3 kullanicisi olarak bu seriyi Nokiadan ve su an kullanmakta oldugum SE W800iden daha cekici buldum.Simdi baslayalim bu telefonu anlatmaya.

HAFIZA:
V3 modelindeki 4mblik sinirli hafiza bir cok kullanicinin canini sikmisti her ne kadar telefona flash atip 9mba cikartsakta bu hafiza diger nokia modellerine gore oldukca yetersiz kaliyordu.Telefonda 64mb dahili hafiza var ve transflash ile 512 mb'a kadar artirabiliyoruz.Hafiza olayinin cozulmus olmasi gercekten de cok guzel.

EKRAN:
262k ve 240x320 cozunurlukteki bir ekranin nasil parlak ve ic acici oldugunu tahmin edebilirsiniz.Ben ekraninin buyuklugune bayildim.Telefon kucuk olmasina ragmen ekran tek kelimeyle mukemmel.Televizyon izleyebiliyoruz ve goruntu de cok hos.

SES:
Ses cikisi w800iye gore daha fazla olmasina ragmen, w800inin netligi daha baska ama genel olarak oldukca tatmin edici.

RESIM KALITESI:
Resimler oldukca guzel,yarin ozellikle gun isiginda cekilmis resimleri upload edicem ve w800i ile kiyaslamasini hep birlikte yapacagiz.

3G:
Daha once 3Gyi farkli modellerde kullandim ancak gerek networkten gerekse de telefondan servis gercekten guzel.Cihazda iki tane kameranin bulunmasi ve ic kameranin da 3G icin fazlasiyla yeterli oldugunu soyleyebilirim.

KASA:
Insanin avucunu oksayan ve parmaklarinizla adeta farkli bir materyalden yapilmis oldugunu hissedeceksiniz.

TUS TAKIMI:
Yazmasi gayet guzel ancak eski V3umde daha kolay yaziliyordu desem daha dogru olur ancak tus takiminin tek parca olmasi ve arkadan sizan o mavi isik adeta albenisini artiriyor.

FLAS:
Ilk basta sony ericssonun flasi daha iyi dusunmustum ancak ufak olmasina ragmen flas gercekten de guzel.Karanlikta ne kadar etkili oldugunu resimlerde gosterecegim.

AKSESUARLAR:
Kampanya ile Bluetooth kulaklik hediye verildi,cihazin kutusundan orjinal sarj cihazi,kulaklik ve data kablosu cikiyor.Uzuldugum tek noktaysa o da sudur ki V3 ile birlikte verilen orjinal deri kilif bu modelde mevcut degil.Keske vermis olsalardi.

BATARYA:
Kullanan arkadaslarimdan methini duydum ancak kendim de gormek isterim.Sonucunu burada aciklayacagim.

Iste bunlarda telefonun resimleri: bunun disinda telefonla ilgili soru sormak isteyenler buraya sorularini yazarsa elimden geldigince cevap yazacagim.Hem karizmatik hem de buram buram teknoloji kokan bir telefon istiyorum diyorsaniz kesinlikle V3X!!!

Bu arada resimlerde emektar W800i ile cekilmistir.

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ekteki dosya (5)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corleone -- 14 Ocak 2006 22:05:44 >
15Haziran2006

14 Ocak 2006; 21:44:17 

Güzel inceleme teşekkürler

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
corleone

14 Ocak 2006; 21:54:13 

Kapagin hemen altina cok tatli bir mavi isik koymuslar ve bu isik karanlikta cok hos duruyor.Resimlerde de ozellikle hoparlorun buyuklugu dikkatinizi cekmistir.

Ekteki dosya (2)
ß.m.Ø
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

14 Ocak 2006; 22:15:16 

kaça bu alet?
gøød chãrlotté

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

14 Ocak 2006; 23:39:38 

quote:

Orjinalden alıntı: NoVaRiX

kaça bu alet?

güsel soru

bir kadın gitar gibidir,ona dokunmayı bildiğinde inanılmaz melodiler duyarsın...: )
M@XWeLL

14 Ocak 2006; 23:43:15 

guzel calisma dostum ellerine saglik..bu telefonda symbian olsaydi n90 yerine bunu alirdim..hep motorola v serisine hayranlikla bakmisimdir

mk41

15 Ocak 2006; 0:06:26 

dostum hayırlı olsun bende ingiltereden getirttim vadofone gerçekten çok güzel telefon seninki siyah zannedersem benimki gri bende siyah çok istedim ama ingilterede daha çıkmamış o yüzden gri aldım

ASUS X48 RAMPAGE FORMULA-INTEL QX9650 CORE2 EXTREME 3.0Ghz 12Mb Cache FSB 1333 Yorkfield 45Nm - THERMALTAKE ARMOR+VH6000BWS-CRUCIAL BALLISTIX TRACER 4 GB 1066 MHZ -ZOTAC 9800GX2- BENQ 24 FP241VW TFT GÜMÜŞ LCD -16x NEC DWD-RW- LOGITECH Z-5500 Speaker- CREATIVE SOUNBLASTER X-FI FATAL1TY SES KARTI- THERMALTAKE TOUGHPOWER 1500 WATT GUMUS PFC-14 CM FANLI PSU W0171 -Thermalright Ultra-120 Extreme CPU Cooler -SilverStone FM 121 Profesyonel 120 MM Fan
karamaras

15 Ocak 2006; 0:18:55 

ben v3 kullanıcısıyım.. yeni serisi özellik bakımından müthiş olmuş..
ancak sunu kesinlikle iddaa ediorum görünüş ve tasarım olarak v3'ün eline su dökemez..

aLwaYs_cRaZy
GS_1905

15 Ocak 2006; 0:27:53 

Arkadaşım öncelikle hayırlı uğurlu olsun..Bende şu an V3 kullanıyorum ve gelmesini çok ama çok istediğim telefonlardan biri bu!!

Benim sana bi sorum olucaktı? V3x'in menüsü V3ten farklı mı? Yoksa yine aynı menüyü mü kullanmışlar..

Bi de mümkünse önden çekilmiş bi fotosu varsa onu da koyar mısın??

METU
face1tr

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

15 Ocak 2006; 0:30:26 

çok başarılı bir inceleme..

foto ve vidyo örneklerini sabırsızlıkla bekliyorum

indesign cs3

GS_1905

15 Ocak 2006; 1:05:21 

corleone hocam bizi fazla merakta bırakma olur mu??

METU
volkicons
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

15 Ocak 2006; 1:12:40 

v3 ten olduk ça kaliteli yaw bu bende bi ara incelemiştim netten hem ekranı buyuk hemde n90 kada kaliteli bi ekranı var
NoNp@Ré!L
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

15 Ocak 2006; 1:32:16 

BEN BU TELEFONU ALIRIM ABİ
corleone

15 Ocak 2006; 2:53:47 

Ben telefonu cok uygun kosullarda aldim, aylik 17,5 pound odeyecegim ki yaklasik 40YTL ediyor ve diger 9 ayda 80YTL odeyecegim yani toplamda 850YTL civari ediyor ancak bunun yaninda her ay 400 dakika istedigin operatoru arama,250 text mesaji istedigin operatore,50 dakika video gorusmesi ve 5 poundluk GPRSten download imkani veriyor her ay.Fiyat olarak gercekten de cok guzel hatta bazi internet sitelerinde daha da ucuza satiyorlar.Bir arkadasin sozlerine ilaveten V3 dizayn olarak daha estetikti, bu telefonda 25gr civari bir agirlik fazlasi hissediliyor.Ancak eksik yonlerini ele aldigimizda V3un V3X gercekten de kusursuz yapilmis bir cihaz.Ayrica resimlerde dikkat ettiyseniz telefonda Turkce menu var,7-8 dil iceren bir listede Turkce'nin olmasi gurur verici dogrusu.
Bir aksilik olmazsa yarin London Bridge civarinda gun isiginda videolarini cekecegim.Ayrica w800i ile de ayni videoyu cekicem ve upload edicez bakalim gercekten de reel anlamda kalitesi nasil diye.Bu cihazi bekleyen arkadaslara da kesinlikle almalarini tavsiye ederim.Sifirinin fiyatini 240-250 pounda satiyorlar ebayde o da yaklasik 600YTL ediyor ancak unlocklu.

Telefonun menusunu merak edenler icin ozel bir calismam var.Resimlerden kontrol edebilirler.
Iste telefonun V3 ile ayni klasik ve hos menusu,ekran inanilmaz guzel.

Bu da kamera ozelligi 8x zoom olayi gayet guzel

Bildigimiz bir tarayici mevcut ancak kullanimi oldukca rahat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corleone -- 15 Ocak 2006 3:29:17 >
corleone

15 Ocak 2006; 3:26:11 

Bu iki resmi Galatasarayli arkadasima ithaf ediyorum.Onden cekilmis iki resim.Daha once de soyledigim uzere bu adamlar kapagin kenarina bir uzunca mavi isik koymuslar ki acayip tatli yaniyor.Uzerindeki isiktan titresim kapali bile olsa aramayi rahatlikla gorebiliyorsunuz.

Ekteki dosya (2)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corleone -- 15 Ocak 2006 3:34:07 >
kirallarvadisi

15 Ocak 2006; 10:23:32 

Güzel olmuş ellerine sağlık

Ne kurşun adres sordu. Nede sen, KÖYLÜ GÜZELİ.
FHA Turambar

15 Ocak 2006; 20:01:39