Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
<<< MOTOROLA V3X SADECE BURADA!!! Tek Kelimeyle Harika>>>

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Motorola >> <<< MOTOROLA V3X SADECE BURADA!!! Tek Kelimeyle Harika>>> Sayfa: [1] 2 3 4 5   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
corleone

14 Ocak 2006; 21:27:57 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Turkiye'de herkesin merakla bekledigi V3 serisinin devami niteliginde olan V3iye gore daha iyi olan V3X modeline bugun 3 networkunden aldim.Oncelikle daha oncesinde de bir V3 kullanicisi olarak bu seriyi Nokiadan ve su an kullanmakta oldugum SE W800iden daha cekici buldum.Simdi baslayalim bu telefonu anlatmaya.

HAFIZA:
V3 modelindeki 4mblik sinirli hafiza bir cok kullanicinin canini sikmisti her ne kadar telefona flash atip 9mba cikartsakta bu hafiza diger nokia modellerine gore oldukca yetersiz kaliyordu.Telefonda 64mb dahili hafiza var ve transflash ile 512 mb'a kadar artirabiliyoruz.Hafiza olayinin cozulmus olmasi gercekten de cok guzel.

EKRAN:
262k ve 240x320 cozunurlukteki bir ekranin nasil parlak ve ic acici oldugunu tahmin edebilirsiniz.Ben ekraninin buyuklugune bayildim.Telefon kucuk olmasina ragmen ekran tek kelimeyle mukemmel.Televizyon izleyebiliyoruz ve goruntu de cok hos.

SES:
Ses cikisi w800iye gore daha fazla olmasina ragmen, w800inin netligi daha baska ama genel olarak oldukca tatmin edici.

RESIM KALITESI:
Resimler oldukca guzel,yarin ozellikle gun isiginda cekilmis resimleri upload edicem ve w800i ile kiyaslamasini hep birlikte yapacagiz.

3G:
Daha once 3Gyi farkli modellerde kullandim ancak gerek networkten gerekse de telefondan servis gercekten guzel.Cihazda iki tane kameranin bulunmasi ve ic kameranin da 3G icin fazlasiyla yeterli oldugunu soyleyebilirim.

KASA:
Insanin avucunu oksayan ve parmaklarinizla adeta farkli bir materyalden yapilmis oldugunu hissedeceksiniz.

TUS TAKIMI:
Yazmasi gayet guzel ancak eski V3umde daha kolay yaziliyordu desem daha dogru olur ancak tus takiminin tek parca olmasi ve arkadan sizan o mavi isik adeta albenisini artiriyor.

FLAS:
Ilk basta sony ericssonun flasi daha iyi dusunmustum ancak ufak olmasina ragmen flas gercekten de guzel.Karanlikta ne kadar etkili oldugunu resimlerde gosterecegim.

AKSESUARLAR:
Kampanya ile Bluetooth kulaklik hediye verildi,cihazin kutusundan orjinal sarj cihazi,kulaklik ve data kablosu cikiyor.Uzuldugum tek noktaysa o da sudur ki V3 ile birlikte verilen orjinal deri kilif bu modelde mevcut degil.Keske vermis olsalardi.

BATARYA:
Kullanan arkadaslarimdan methini duydum ancak kendim de gormek isterim.Sonucunu burada aciklayacagim.

Iste bunlarda telefonun resimleri: bunun disinda telefonla ilgili soru sormak isteyenler buraya sorularini yazarsa elimden geldigince cevap yazacagim.Hem karizmatik hem de buram buram teknoloji kokan bir telefon istiyorum diyorsaniz kesinlikle V3X!!!

Bu arada resimlerde emektar W800i ile cekilmistir.

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ekteki dosya (5)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corleone -- 14 Ocak 2006 22:05:44 >
15Haziran2006

14 Ocak 2006; 21:44:17 

Güzel inceleme teşekkürler

Telekoma güven olmaz alayına gömdüm,
İnterneti geri bağla hadi canım öptüm..

------>Sevgilime yaptığım şarkı (Rap)
corleone

14 Ocak 2006; 21:54:13 

Kapagin hemen altina cok tatli bir mavi isik koymuslar ve bu isik karanlikta cok hos duruyor.Resimlerde de ozellikle hoparlorun buyuklugu dikkatinizi cekmistir.

Ekteki dosya (2)
ß.m.Ø
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

14 Ocak 2006; 22:15:16 

kaça bu alet?
gøød chãrlotté

14 Ocak 2006; 23:39:38 

quote:

Orjinalden alıntı: NoVaRiX

kaça bu alet?

güsel soru

bir kadın gitar gibidir,ona dokunmayı bildiğinde inanılmaz melodiler duyarsın...: )
M@XWeLL

14 Ocak 2006; 23:43:15 

guzel calisma dostum ellerine saglik..bu telefonda symbian olsaydi n90 yerine bunu alirdim..hep motorola v serisine hayranlikla bakmisimdir

mk41

15 Ocak 2006; 0:06:26 

dostum hayırlı olsun bende ingiltereden getirttim vadofone gerçekten çok güzel telefon seninki siyah zannedersem benimki gri bende siyah çok istedim ama ingilterede daha çıkmamış o yüzden gri aldım

karamaras

15 Ocak 2006; 0:18:55 

ben v3 kullanıcısıyım.. yeni serisi özellik bakımından müthiş olmuş..
ancak sunu kesinlikle iddaa ediorum görünüş ve tasarım olarak v3'ün eline su dökemez..

aLwaYs_cRaZy
GS_1905

15 Ocak 2006; 0:27:53 

Arkadaşım öncelikle hayırlı uğurlu olsun..Bende şu an V3 kullanıyorum ve gelmesini çok ama çok istediğim telefonlardan biri bu!!

Benim sana bi sorum olucaktı? V3x'in menüsü V3ten farklı mı? Yoksa yine aynı menüyü mü kullanmışlar..

Bi de mümkünse önden çekilmiş bi fotosu varsa onu da koyar mısın??

METU
face1tr

Sisteme Gözat

15 Ocak 2006; 0:30:26 

çok başarılı bir inceleme..

foto ve vidyo örneklerini sabırsızlıkla bekliyorum

GS_1905

15 Ocak 2006; 1:05:21 

corleone hocam bizi fazla merakta bırakma olur mu??

METU
volkicons
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

15 Ocak 2006; 1:12:40 

v3 ten olduk ça kaliteli yaw bu bende bi ara incelemiştim netten hem ekranı buyuk hemde n90 kada kaliteli bi ekranı var
NoNp@Ré!L
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

15 Ocak 2006; 1:32:16 

BEN BU TELEFONU ALIRIM ABİ
corleone

15 Ocak 2006; 2:53:47 

Ben telefonu cok uygun kosullarda aldim, aylik 17,5 pound odeyecegim ki yaklasik 40YTL ediyor ve diger 9 ayda 80YTL odeyecegim yani toplamda 850YTL civari ediyor ancak bunun yaninda her ay 400 dakika istedigin operatoru arama,250 text mesaji istedigin operatore,50 dakika video gorusmesi ve 5 poundluk GPRSten download imkani veriyor her ay.Fiyat olarak gercekten de cok guzel hatta bazi internet sitelerinde daha da ucuza satiyorlar.Bir arkadasin sozlerine ilaveten V3 dizayn olarak daha estetikti, bu telefonda 25gr civari bir agirlik fazlasi hissediliyor.Ancak eksik yonlerini ele aldigimizda V3un V3X gercekten de kusursuz yapilmis bir cihaz.Ayrica resimlerde dikkat ettiyseniz telefonda Turkce menu var,7-8 dil iceren bir listede Turkce'nin olmasi gurur verici dogrusu.
Bir aksilik olmazsa yarin London Bridge civarinda gun isiginda videolarini cekecegim.Ayrica w800i ile de ayni videoyu cekicem ve upload edicez bakalim gercekten de reel anlamda kalitesi nasil diye.Bu cihazi bekleyen arkadaslara da kesinlikle almalarini tavsiye ederim.Sifirinin fiyatini 240-250 pounda satiyorlar ebayde o da yaklasik 600YTL ediyor ancak unlocklu.

Telefonun menusunu merak edenler icin ozel bir calismam var.Resimlerden kontrol edebilirler.
Iste telefonun V3 ile ayni klasik ve hos menusu,ekran inanilmaz guzel.

Bu da kamera ozelligi 8x zoom olayi gayet guzel

Bildigimiz bir tarayici mevcut ancak kullanimi oldukca rahat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corleone -- 15 Ocak 2006 3:29:17 >
corleone

15 Ocak 2006; 3:26:11 

Bu iki resmi Galatasarayli arkadasima ithaf ediyorum.Onden cekilmis iki resim.Daha once de soyledigim uzere bu adamlar kapagin kenarina bir uzunca mavi isik koymuslar ki acayip tatli yaniyor.Uzerindeki isiktan titresim kapali bile olsa aramayi rahatlikla gorebiliyorsunuz.

Ekteki dosya (2)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corleone -- 15 Ocak 2006 3:34:07 >
kirallarvadisi

15 Ocak 2006; 10:23:32 

Güzel olmuş ellerine sağlık

Ne kurşun adres sordu. Nede sen, KÖYLÜ GÜZELİ.
FHA Turambar

15 Ocak 2006; 20:01:39 

super olmuus eller1ne sagl1k

GS_1905

15 Ocak 2006; 21:30:53 

@corleone

Emeğine sağlık hocam.. Bu alet tek kelime ile mükemmel.Güle güle kullan allah iyi haberler almayı nasip etsin..

Fotoğrafları da sabırsızlıkla bekliyoruz!! Bizi merakta bırakma..Bi de telefonun üzerindeki 3 rakamı operatör logosu mu yoksa bütün V3xlerde var mı??

METU
HuNTeR_1907

Sisteme Gözat

15 Ocak 2006; 21:35:26 

inceleme de telefonda güzel güle güle kullan

Apple iPod Touch 2G 16GB & Creative EP-630
Sony Ericsson Cyber-Shot K850i & Sandisk 8GB M2
DH XBOX 360 TOPLULUĞU
corleone

15 Ocak 2006; 22:54:47 

Telefonun uzerindeki 3 logosu operatorume ait hani diger telefonlarda da vardir oyle orange vodafone logosu ya adamlar birazcikta olsa reklam yapiyorlar iste
Bugun evimin cevresinde hem w800i ile hem de v3x ile videolar cektim.

V3X ile cektigim iki farkli video
http:/****.de/files/11124210/16-01-05_1840.3gp.html
http:/****.de/files/11124210/16-01-05_1841.3gp.html

Bu da W800i ile cektigim ayni yerde ve ayni havada cekilmis videolar.
http:/****.de/files/11124265/MOV00002.3gp.html
http:/****.de/files/11124321/MOV00003.3gp.html

Fark olarak ben pek anlayamadim su var o da N90 bunlardan daha guzel video cekiyor/

Londra'da gunesli bir gun yakalarsam resimlerini de upload edecegim karsilastirmali olarak.

Dun gece sadece flashinin ne kadar kuvvetli oldugunu gostermek icin zifir karanlikta odamda emektar w800i telefonumun resmini cektim V3Xim ile.Resim orta kaliteli ancak flash gercekten de ise yariyor.Bu arada su herkesin klasik download yaptigi rapidshar-e ismi gizli cikiyor.Linkinizi duzeltirseniz guzel olur.

Ekteki dosya (1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corleone -- 15 Ocak 2006 23:59:39 >
GS_1905

16 Ocak 2006; 0:41:08 

quote:

Orjinalden alıntı: corleone

Telefonun uzerindeki 3 logosu operatorume ait hani diger telefonlarda da vardir oyle orange vodafone logosu ya adamlar birazcikta olsa reklam yapiyorlar iste
Bugun evimin cevresinde hem w800i ile hem de v3x ile videolar cektim.

V3X ile cektigim iki farkli video
http:/****.de/files/11124210/16-01-05_1840.3gp.html
http:/****.de/files/11124210/16-01-05_1841.3gp.html

Bu da W800i ile cektigim ayni yerde ve ayni havada cekilmis videolar.
http:/****.de/files/11124265/MOV00002.3gp.html
http:/****.de/files/11124321/MOV00003.3gp.html

Fark olarak ben pek anlayamadim su var o da N90 bunlardan daha guzel video cekiyor/

Londra'da gunesli bir gun yakalarsam resimlerini de upload edecegim karsilastirmali olarak.

Dun gece sadece flashinin ne kadar kuvvetli oldugunu gostermek icin zifir karanlikta odamda emektar w800i telefonumun resmini cektim V3Xim ile.Resim orta kaliteli ancak flash gercekten de ise yariyor.Bu arada su herkesin klasik download yaptigi rapidshar-e ismi gizli cikiyor.Linkinizi duzeltirseniz guzel olur.

Hocam iki telefonun da video kalitesi birbirine oldukça yakın ve oldukça güzel...Bizimle çektiğin fotoları da paylaşırsan sevinirim ama Londra da güneşli gün bulmak zor olsa gerek..

Bi de menüsü gördüğüm kadarıyla V3e göre oldukça değişmiş..Samsung tarzına yaklaşmış biraz.Alt menülerde böyle mi peki??

METU
corleone

16 Ocak 2006; 0:54:10 

yeni resimleri de en kisa surede upload edicem ancak bireysel sebeplerden oturu ki yarina cok onemli bir sinavim var ki bu hafta finallerim var sadece ondan dolayi ozur gecikmeler icin.alt menulerin resimleriyle 3G kullanimi sirasinda video konferans kalitesi ve tv izlemeyle ilgili resimleri de ayrica ilave edecegim.
GS_1905

16 Ocak 2006; 0:57:53 

quote:

yeni resimleri de en kisa surede upload edicem ancak bireysel sebeplerden oturu ki yarina cok onemli bir sinavim var ki bu hafta finallerim var sadece ondan dolayi ozur gecikmeler icin.alt menulerin resimleriyle 3G kullanimi sirasinda video konferans kalitesi ve tv izlemeyle ilgili resimleri de ayrica ilave edecegim.

Çok sağolasın hocam..Sınavlarında da başarılar.Sen hiç acele etme upload için.Sınav stresi nedir iyi bilirim

METU
oliwer

16 Ocak 2006; 10:00:16 

N70 SANKİ sanki daha iyi video cekiyor yaw..bu motorola da normalde mpeg4 video cekiyordu. 3gp kotu olmus

EŞİTLİK ÖZGÜRLÜK KARDEŞLİK
PROVAKOSYONLARA, YABANCI YERLİ BÖLÜCÜLERE GÜNDE 3 DOZ VERİLİR!......
Heroisboceq

16 Ocak 2006; 10:08:34 

V3 gerçekten sadece tasarımda telefondu.. V3x güzel telefon gül güle kullan.

Dünyadaki en büyük güç sözdür ve keLimelerin çözemeyeceği sorun yoktur...
face1tr

Sisteme Gözat

16 Ocak 2006; 13:09:31 

madem kullandın bana yardımcı olabilirsin..
motorola telefonlarda gelen msjlar 10, giden msjlar 10, arananlar, son aranan..vs bunların kapasitesi hep düşük oluyor. bu yeni modeldede durum böylemi ? msjları tel hafızası yerine hafıza kartına kaydetme özelliğimiz falan varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face01tr -- 16 Ocak 2006 18:07:59 >

recko

16 Ocak 2006; 14:21:28 

ellerine sağlık çalışma çok güzel olmuş
ayrıca telefon v3 ten 2-3 kat daha fazla satar süper bişey
2-3 mü dedim 3-4 kat

bir biz vardır bizde biz sizde biz yoksa siziziz biz bizde siz yoksa napalım biz:D
JackSparroW-

16 Ocak 2006; 14:41:28 

gusel bir telefon v3 ü rahat sollayacagı kesin

*Nokia N82*
*5 MP & XENON FLASH & W-LAN & GPS*
GS_1905

16 Ocak 2006; 16:49:13 

Aman çok satıp ele ayağa düşmesin ya.....Bi özelliği olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GS_1905 -- 16 Ocak 2006 17:02:18 >

METU
neokek

16 Ocak 2006; 17:20:53 

ben bunun cikmasina sevindim v3 ucuzlar simdi.
ciga78

16 Ocak 2006; 17:37:20 

bende istiyom bundan...kaç gündür bu telefonu bekliyodum...arkadaşımızda çok güzel anlatmış...ses benim için baya bi önemli daha detaylı bilgi alabilirsek sevinirizz...güptüss güptüss müzik çalıyomu hocam

Karaelmas uni ultrAslan Temsilcisi
corleone

16 Ocak 2006; 17:41:41 

Ah hocam ses olarak gayet tatmin edici ancak benim emektar w800i ile kiyasladigimda fark var eh sony ericsson ne de olsa walkman telefon uretmis sesi gercekten cogu telefondan farkli ancak V3Xin sesi de bir telefona gore ki eski V3e gore cok daha iyi zaten telefonun arka kapagina baktigimizda adamlar buyuk bir hoparlor koymuslar bu arada telefonda ekolayzir yerine ozel 7 kademeli bass booster ve ses guclendirici var.sesler cistak cistak cikiyor ve ozellikle netlik olarak cok iyi ama maksimum ses derseniz eh o konuda sony ericssonu kimse gececek gibi durmuyor
GS_1905

16 Ocak 2006; 17:54:15 

quote:

Ah hocam ses olarak gayet tatmin edici ancak benim emektar w800i ile kiyasladigimda fark var eh sony ericsson ne de olsa walkman telefon uretmis sesi gercekten cogu telefondan farkli ancak V3Xin sesi de bir telefona gore ki eski V3e gore cok daha iyi zaten telefonun arka kapagina baktigimizda adamlar buyuk bir hoparlor koymuslar bu arada telefonda ekolayzir yerine ozel 7 kademeli bass booster ve ses guclendirici var.sesler cistak cistak cikiyor ve ozellikle netlik olarak cok iyi ama maksimum ses derseniz eh o konuda sony ericssonu kimse gececek gibi durmuyor

Zaten çok ses beklemek hata olur bu telefondan da.Sonuçta üretim amacı bu değil ki?? Hocam bi de kulaklık falan çıkıyor mu içinden? Radyo da yok galiba araştırdım ama bulamadım..

METU
corleone

16 Ocak 2006; 23:50:40 

kulakligin stereo olmasi guzel sonucta v3te tek kulaklik vardi.Data kablosu ve senkronizasyon cok iyi.Bilgisayardan mesaj yazip telefon ile gonderebiliyorsunuz ozellikle parmaklariyla mesaj yazmayi sevmeyenler icin.
dvddvd

17 Ocak 2006; 16:13:34 

motorola v3x i kilitledik nasıl açabiliriz?

tritone

17 Ocak 2006; 16:50:26 

resim çekmek, çektiğiniz resimleri kağıda veya bilgisayara atmak mı istiosunu????

motoroladan uzak durun

McCarty
Uzaklaştırılmış

Cezası bitmiş fakat kullanıcı giriş yapmamıştır

17 Ocak 2006; 17:28:25 

buyuk ihtimal alacam

ayrica bana telefon icin
1- görünüşü üst seviyede olacak : buda V3xte var
2-hafizasi yuksek olmasi : v3xte buda var
3-mp3 yada radyo olmasi sart : malesef bu yok

arkadaslar video cokmu onemli? yani siz telefon aliyorsunuz kamera yada fotograf makinesi almiyorsunuz.
bence ideal bi telefon

bu telefonun karizmasi yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mccartney -- 17 Ocak 2006 17:31:09 >
tritone

17 Ocak 2006; 18:39:04 

bende foto mak var ama t7 bile olsa her yere foto mak taşımıosunuz veya evde unutuluo...

motorola mercekleri ışığı çoook geç algılar, en ufak bi harekette grenli fotocuklarınız olur, renklerde kırmızı pembeye yakındır-siyah da kahverengiye

bunun dışında çok güzel bi telefon allah için, sadece çok foto çekenlerin uzak durmasında fayda var...

Noxco

17 Ocak 2006; 19:26:30 

Karizma marizma kalmamış, bu ne rezalet bi şekil yav

dartannyan

17 Ocak 2006; 19:30:51 

Çektiği fotoları eklermisiniz.Motorola bu konuda iyi değildir,bu alette ne yapmışlar görelim.

Sayfa:   [1] 2 3 4 5   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Motorola >> <<< MOTOROLA V3X SADECE BURADA!!! Tek Kelimeyle Harika>>> Sayfa: [1] 2 3 4 5   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Dark mini type-c
Yeri olmayana, medya bilgisayarı arayana, Dark'dan mini ITX çözüm!
Samsung T260HD; Full HD LCDTV + Monitör
Samsung'dan yer sorunu olanlara Full HD çözüm!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız

Resident Evil 5

Burnout Paradise Ultimate Box ( PC, Playstation 3 ve Xbox 360)

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET

0.953