2 adet kamera biri 2 mp dieri vga,ve bunların flaşları da var,ekran çözünürlüğü çok iyi ve renkleri... bi de en önemlisii 3G var ve video görüşme falan yapabiliyosun.ama görünümü v3ü geçemez.
bende o kadar laf ettim ama gittim aldım sonunda siyah renklisini, şu an itibari ile kendisi şarjda. artık daha sonra bişiler eklerim buraya. genel olarak çok tatlı görünüyor. şu an bişiye uyuz oldum. ingilizcem var ama yinede uyuz oldum. motorola phone tools da tay dili bile var türkçe yok iyi mi. yuuuh :D yaw kardeşim madem bir ülkede bişi satılıyor, o zaman bu ülkenin dilinde yapacaksın, aksi takdirde sattırmıyıcak devlet, bak o zaman sen, ama nerde o ....... lafım motorolaya değil genel olarak konuşuyorum. kullanım klavuzunu güzel çevirmişler ama türkçeye. tebrikler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerub -- 11 Eylül 2006; 0:13:22 >
yokmu v3x i olupda resimleri foruma koycak bi görelm nasil çekiyo
kardeş yanlış anlamada sen eminmisin bu fotoları v3x le çektiğinden . Bendekiler pek öyle güzel değiller. Ya akşam ve kapalı alan ondan. Şimdi birkaç çekim yaptım, pek öyle ahım şahım değiller,k750i ile aynı, biraz blur var görüntüde. Sendekiler muhtemelen gün ışığında olduğundan öyle güzeller.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerub -- 11 Eylül 2006; 1:35:02 >
Mavidişi problemli mi yoksa nedir bilemedim. k750i yi bulamadı bir türlü, siemens cx75 i ise buldu ancak servis hatası veriyor sürekli iletişime geçerken. Ama hem laptop ımdaki hem de pc ye taktığım klasik epox mavidişleri tanıdı, iletişim kurdu. Yazılımsal olarak pek ergonomik değil gibi bana göre, ama donanımsal açıdan çok hoş, kabortası, ekran parlaklığı, mavi ışığı felan. Foto kalitesi gün ışığında çok iyi ancak karanlık ve kapalı ortamlar için aynı şeyi söyleyemeceğim şu an, bir blurluk var gibi. Video kalitesi ise çekim esnasında, v3x i sabit tuttuğunuz sürece çok iyi ama sabit olacaksa ne işe yararki o video çekimi. Hareket ettirdikçe görüntü de bulanmalar olduğu bariz belli.
Sonuç olarak: Aldığıma şahsen ben pek memnun olmadım. Ama zevkler ve renkler tartışılmaz tabikide. Seveni vardır elbet, saygı duyarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerub -- 17 Eylül 2006; 14:56:01 >
Bu resimler tabikide V3X ile çekildi bu telefonlarda yazılım farklılıkları var bendeki yazılım bu ondan olabilir ayrıca 004e_0001 seem nin 2 tane ofsettini değiştirdinmi tam 750 kb kadar çok net resimler çekiyor ayrıca video 250 kbit ve 14 kare ve mp4 kayıt yapıyor örnek bir video kopyala yapıştır
kardeş yanlış anlamada sen eminmisin bu fotoları v3x le çektiğinden . Bendekiler pek öyle güzel değiller. Ya akşam ve kapalı alan ondan. Şimdi birkaç çekim yaptım, pek öyle ahım şahım değiller,k750i ile aynı, biraz blur var görüntüde. Sendekiler muhtemelen gün ışığında olduğundan öyle güzeller.
Düzeltme : Link çalımışyor Yenilendi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpla -- 12 Eylül 2006; 16:46:24 >
. alet hakkaten çok hızlı çalışıyor. açma kapaması da süper hızlı, menü geçişleride. Hakkını yememek lazım. 2. iki adet kamera ikiside idare eder iyi düşünmüşler. 3. Dosya yöneticisi yok. en kötü tarafı bu. 4. MS Ofis dokumanlarini açip açmayacağını bilmiyorum, yardimci olacak kimse varmi. 5. Outlook ile (veya başka bir program örnek excel) senkronize edip eski telefon defterimi bu cihaza geçiremedim. Tüm tanıtım yazilarinda(yurtiçindede, yurtdışı sitelerde de) PC ile Senkronize olduğu yazılı. İçine attığım program ve dosyalari göremiyorum. Neyi senkronize ediyor anlamadim. :)))
Arkadaşlar 22 mesajdan sonra hafıza doluyor, mesajları telefona kaydetmesini nasıl sağlayabilirim? Otomatik Temizleme ayarlarından saklanacak mesaj sayısını 99 yaptım fakat değişen bir şey olmadı. Teşekkürler.
e398 de v3 de v3i L6 L7 de ses çok süper arttırılıyodu p2ktools ile peki bunda da var mı öle bi olay
nasıl ses arttırıldığını biliyosan söyle bende yapıyım v3i kullanıyorum
yav şimdi bende motorola yok nasıl yapıldığını o yüzden gösteremem maalesef biliyorum ama gösteremem tel olmadan o işlemler olmaz şu kadarını söleyeyim anlarsan p2ktools diye program var teli bağlıyon bilgisayara sağ üstten sesi 8 kat arttırıyosun baya süper oluyo www.e398mod.com dan bulabilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagolen -- 18 Haziran 2007; 19:18:55 >
p2k bende var ama çok denememe rağmen sesi artıramadım.yapılış şeklini anlatırsan iyi olur... bu arada v3x hepsiburada da 414 ytl ye düşmüş.inanılır gibi değil
p2k bende var ama çok denememe rağmen sesi artıramadım.yapılış şeklini anlatırsan iyi olur... bu arada v3x hepsiburada da 414 ytl ye düşmüş.inanılır gibi değil
v3x alabilecek durumdayım fakat ailem izin vermiyo v3x ses dosyaları gain ve paramtabel mi yoksa farklımı orası önemli sen beni ekle uzaktan yardım ile bakayım sistemine olursa olur olmazsa ki alpha diye biri vardı o yapıyodu v3x e yaparız yani sago_len@hotmail.com
heartless
Uzaklaştırılmış 120 gün cezanın 4 günü kaldı.
19 Haziran 2007, 12:42:34
Ben benimkini satıp bundan alayım çok hoşuma gitti 400 ytl olması. birde siemens ef81 var o da indirimde 385 lira olmuş, o da güzel aslında kararsız kaldım.
arkadaşlar bu tel 414 e çok iyi 1) tam ekran video oynatıyorm mu 2)şarjı nasıl gidiyor 3)mpeg4 oynatıyor mu 4)hafıza en çok kaç gb destekliyor bilenler yazsın forumu canlandıralım hepinize kolay gelsin
19 Haziran 2007, 17:04:16
sitesinde 512 mb yazıyor ama millet 1 gb kullanıyorum diyor sorunsuz. tam ekran video da var.
arkadaşlar bu tel 414 e çok iyi 1) tam ekran video oynatıyorm mu 2)şarjı nasıl gidiyor 3)mpeg4 oynatıyor mu 4)hafıza en çok kaç gb destekliyor bilenler yazsın forumu canlandıralım hepinize kolay gelsin
''kare''tuşuyla tam ekran video izlenebiliyor çok rahat 3 gün mpeg4 oynatıyor ve 3gp 1GB la tıkır tıkır çalışıyor.yavaşlanma,tıkanma ya da kilitlenme gibi bir sorunu da yok...
Arkadaşlar bende dün aldım aleti. Doğrudur 1 gb. işliyo ama bazen saçmalıyo kartı tanımadığı oluyo. Yani takır takır işlemiyo en azından benim aldığım öyle. Dün şarj ettim bayağı bir kurcalamama rağmen pil göstergesi 7 den 6 ya düştü. Gerçi pil performansı 6-7 şarjdan sonra ortaya çıkar. Mp3 dinlerken kulaklıktan gelen ses gayet tatmin edici, bir sony ericcsonla rekabet edemesede kullandığım samsung modellerinden çok daha iyi bas veriyor. Güzel özelliklerinden bir tanesi telefonun yanındaki ve menüdeki tüm tuşların özelliklerini değiştirebilmeniz yani her tuşu değiştirme şansına sahipsiniz. Audio player seçeneği kötü yani ordan müzik dinlemek facia, her seferinde müzikleri baştan tarıyor ve 1 gb.da bu bayağı yavaşlamaya neden oluyor. mp3 dinleyebileceğiniz birde multimedia seçeneklerinde sesler diye bir bölüm var orda herhangi bir sorunla karşılaşmadım ama dediğşm gibi arada bir kartı görmediği durumlar olabiliyor. Resim kalitesi gündüz tatmin edici ama gece ve kapalı mekan çekimlerinde aynı başarı olmuyor, flaş dediğimiz led ışık bile gece çekimlerinde başarılı olmuyor. Şimdilik izlenimlerim bu kadar, ileride daha detaylı bilgi veririm.
Arkadaşlar bende dün aldım aleti. Doğrudur 1 gb. işliyo ama bazen saçmalıyo kartı tanımadığı oluyo. Yani takır takır işlemiyo en azından benim aldığım öyle. Dün şarj ettim bayağı bir kurcalamama rağmen pil göstergesi 7 den 6 ya düştü. Gerçi pil performansı 6-7 şarjdan sonra ortaya çıkar. Mp3 dinlerken kulaklıktan gelen ses gayet tatmin edici, bir sony ericcsonla rekabet edemesede kullandığım samsung modellerinden çok daha iyi bas veriyor. Güzel özelliklerinden bir tanesi telefonun yanındaki ve menüdeki tüm tuşların özelliklerini değiştirebilmeniz yani her tuşu değiştirme şansına sahipsiniz. Audio player seçeneği kötü yani ordan müzik dinlemek facia, her seferinde müzikleri baştan tarıyor ve 1 gb.da bu bayağı yavaşlamaya neden oluyor. mp3 dinleyebileceğiniz birde multimedia seçeneklerinde sesler diye bir bölüm var orda herhangi bir sorunla karşılaşmadım ama dediğşm gibi arada bir kartı görmediği durumlar olabiliyor. Resim kalitesi gündüz tatmin edici ama gece ve kapalı mekan çekimlerinde aynı başarı olmuyor, flaş dediğimiz led ışık bile gece çekimlerinde başarılı olmuyor. Şimdilik izlenimlerim bu kadar, ileride daha detaylı bilgi veririm.
hayırlı olsun güle güle kullan ben de inceleme izleme durumundayım video kalitesi nasıl oynatması nasıl tam ekranda sorun var mı mpeg4 leri ne kadar oynatıyor fsb kaç olmalı
ben geçen sene ekimde aldım ve en başından itibaren 1GB ile kullanıyorum.Hiç bir yavaşlamayla falan da karşılaşmadım.Kingston marka kullanıyorum bellek kartını.Eğer yan sanayi bir kart kullanıyorsa,normaldir yavaşlaması
şu anda weblebi.comda 404 ytl bence super fiyat 9a bölüyorlar ama hiç anlatmıyorsunuz özendirmiyorsunuz biliyorsunuz herkesin zaten telefonu iki tane olmuş ben almak istiyorum converterlerde yaptığımız mpeg4leri oynatıyor mmu motorola e2 divx bile oynatıyormuşl bunun hiçbir harkuladeliği yok mu
Arkadaşlar 22 mesajdan sonra hafıza doluyor, mesajları telefona kaydetmesini nasıl sağlayabilirim? Otomatik Temizleme ayarlarından saklanacak mesaj sayısını 99 yaptım fakat değişen bir şey olmadı. Teşekkürler.
Bu resimler tabikide V3X ile çekildi bu telefonlarda yazılım farklılıkları var bendeki yazılım bu ondan olabilir ayrıca 004e_0001 seem nin 2 tane ofsettini değiştirdinmi tam 750 kb kadar çok net resimler çekiyor ayrıca video 250 kbit ve 14 kare ve mp4 kayıt yapıyor örnek bir video kopyala yapıştır
mod rehberi derken nereye bakacaz mod rehberi ne benim v3x mp4 oynatmıyo resimler 250kb ve altı en iyi ayarda olmasına rağmen ve 3gp kayıt yapıyo lütfen yardım
ve sonra MOTOROLA V3X MOD REHBERİNİ hazırlayan arkadaşlarımın ellerine sağlık, elleriniz ve telefonlarınız dert görmesin
V3X sahibi değilim fakat aksilik olmazsa bu ramazan bayramında almayı düşünüyorum.
Zaten Motorola L7 kullanıcısıyım. İster inanın ister inanmayın, Motorola kullandıktan sonra bir daha başka telefona geçemedim her nekadar istediysemde. Bundan öncede MPX220 kullanıyordum.
İnternette araştırdığım kadarıyla yazılımdaki çoğu sorunu halletmeyi başarmışlar ve geliştirmişler.
Benim kullanan arkadaşlara sormak istediğim şu, mesela hepsiburada da bazı modellerin fiyatları neredeyse aynı. acaba tercih edilirse yada karşılaştırılırsa hangisi öncelik alır? 3G olarak elbette V3X dir
Motorola L9, Motorola Z6, ve V3X karşılaştırılabilirmi sizce?
heartless
1 Ekim 2007, 17:09:34
Selam, özellikler açısından 3 telefonda birbirine yakın. V3X eski bir model ama hala güçlü. Diğerlerine göre 3g artısı var. Diğer özelliklere bakarsak birbirlerine yakın modeller. L9'da crystaltalk, Z6'da ise daha gelişmiş multimedia özellikleri var. 3g'yi önemsiyorsan V3X, önemli değilse Z6 alabilirsin.
Zira ciddi ciddi aklımdaki telefon Z6 olmaya başladı. Çünkü ben kapaklı (istiridye model) telefon pek kullanamıyorum. Kullanıyorum, çok karizma çok şekil geliyor gözüme ama belli bir zaman sonra çok cabuk sıkmaya başlıyor beni. Bu yüzden sanki kayan kapak daha güzel gibi.
Peki Comrad Heartless, bir soru daha sorsam, hazırladığın rehber gibi, sence bu Z6 denen ufaklığıda biraz uçurma şansımız varmı? Linux var ya, o bakımdan. yani ciddi ciddi nekadar kişiselleştirilebilir? sence sanırım ben bunu almaktan yanayım gibi şimdilik... RAZR2 V8 çıktı kafalar allak bullak oldu yani
heartless
1 Ekim 2007, 17:28:12
v8 güzel ama tr'de 420 mb'lik sürümü var o yüzden yaramaz. Z6 yeni bir telefon olduğu için henüz fazla bir mod'u yok ama genede üzerinde çalışılıyor ve mevcut modları vardır bakmak lazım. Bencede sen z6 al, daha başarılı bir model olması kaçınılmaz çünkü yeni.
arkadaslar bugün motorola v3x siyah aldım realden 229 ytl'ye gerçekten harika bir tel. Herkesin Kullanmasını tavsiye ederim şarjda bir sorun cıktı eski v3'ümün şarjı uydu onla şarj ediorm. geride kln tüm özellikler harika
heartless
14 Aralık 2008, 1:28:50
V3X 2005 yılının, V8 ise 2007 yılı modeli. Tabiki V8 pahalı olacak. 2.5g ise şebeke ile alakalı. 3g olunca 384 kbps, 2.5g'de gprs class 12 destekli internet var.
arkadaşlar ben de v6maxx araştırıyodum fakat hiçbiyerde bulamayınca motoroladan vazgeçmiştim fakat bugüb v3x gördüm ve çok etkilendim!ama 6300ımdan da vazgeçemiyorum bi türlü.ne yapsam hiç bilemiyorum biraz sıkıldım gibi çünkü bu telden.v6maxx v3x karşılaştırması yapabilir misiniz?bir de v6maxx biraz daha mı kibar ebatlar açısından?eğer öyleyse hiç durmayım internetten siparişi vereyim hiç görmemiş olmama rağmen çünkü v3x hakkaten çok etkileyici...