Ya arkadas bende almayı dusunuyorum aynı telefonu. Italyada yasıyorum ama turkiyede de kullanmak istiyorum. Sifresini nasıl kırdırabildin aletin. Italyada kırılan yer bilmiyorum henuz. Birde V3X in parası 6280 ile aynı hangisini önerirsin? Tabi benim için şifresi kırılan oncelikli..
arkadaslar uzun zamandir bakmamistim,bana gore bayag eskidi bu tel zaten coktan sattim da bunu,sim kilidini kirmak sorun degil ama bunu turkiyede beceremezler.yeni favorilerim jasjar ve p990i.
Arkadaşlar 700 ytl ye aldım v3x i doğubanktan...v3i n n üstüne 80 ytl para verip aldım spotunu..Arkadaşlar telefonun siyahı mükemmel ötesi..Aletin menüsü ve arayüzü çok hoşuma gitti çektiği resimler de çok iyi..Yalnız telefonu gece kapattığımda sabahleyin açıyorum,pin kodunu giriyorum ve sadece acil aramalar diye bir yazı çıkıyor..Kapatıp açıyorum bi daha,turkcell yazısı geliyor o zaman..Acaba spot diye mi bu numarayı yapıyor anlamadım...şu spot hikayesinden mağdur olan var mı allahaşkına?
Sayısı fazla olmasada imeisi kayıtlı olmadığı için kapanan telefonlar var. Sen greymi aldın yoksa spotmu? Eğer spot aldıysan hiç iyi etmemişsin. Her an kapanma riski var. İmei numarasını sorgula bakalım Telekom' un sitesinden sonuç ne çıkacak (üst konulardan birinde imei sorgulama için bir link vardı).
Motorola'nın birçok 3G özelliğine sahip telefonu yurtdışında piyasaya sürüldü. 3G konusunda Motorola çok iyi gidiyor. Fakat Motorola Türkiyede 3G'nin şu an için desteklenmediğinden dolayıdırki şimdiye kadar bu özelliğe sahip hiçbir telefonunu ülkemizde satışa sunmadı. V3x güzel bir telefon. Ben bu cihazında diğer 3G özelliği taşıyan cihazlar gibi satışa sunulmayacağını düşünüyorum.
SPOT u 700 - 750 YTL ise NORMAL i kaçadır kim bilir. Telefon gerçekten çok hoş ama İşletim sistemi olmadığından (yani sabit yazılım olduğundan) bu para verilmez. WORD EXCEL .PDF dosyalarını okuyabiliyormu bu makine acaba????
abi bu yenisi piyasa cikti ankarada migrosta turkcell magazasi satiyor ama adamlar 1210 YTL fiyat koymuslar oha dedim yani, o para o telefona deger mi sice ??? v3i pesin 685 YTL ye veriliyor, sice hangisini almali ?? v3i daha ince cok daha zarif bence, ama iste kamera olayina girince bu v3x daha guzel 2 megapiksel kamera var... Ama nerdeyse v3i nin iki katina satiyolar, fikirlerinizi alalim arkadaslar hadi lutfen alicam biriisini sizce hangisi daha mantikli, bence telin sekli biraz bozulmus v3x te, kalin ve agir ama daha donanimli
abi bu yenisi piyasa cikti ankarada migrosta turkcell magazasi satiyor ama adamlar 1210 YTL fiyat koymuslar oha dedim yani, o para o telefona deger mi sice ??? v3i pesin 685 YTL ye veriliyor, sice hangisini almali ?? v3i daha ince cok daha zarif bence, ama iste kamera olayina girince bu v3x daha guzel 2 megapiksel kamera var... Ama nerdeyse v3i nin iki katina satiyolar, fikirlerinizi alalim arkadaslar hadi lutfen alicam biriisini sizce hangisi daha mantikli, bence telin sekli biraz bozulmus v3x te, kalin ve agir ama daha donanimli
Ben kısa bir süre önce Amerika'dan getirdim.385 Dolar,Faturası var ve Kayıt yaptırdım.Ancak Kapaklı telefon hiç kullanmamıştım. Bir hafta kullandım ve şu anda kullanmıyorum.350 Dolara satmaya karar verdim.
Donanim icin v3x karizma icin v3i
getiri goturu hesabından ben v3i derim
Canım Kardeşim ben seni neden kazıklıyayım.Ben Telefon alan satan birisi değilim.Çalıştığım yer İzmir'de belli,Telefon ticareti ile uğraşmıyorum.Amerika'da gördüm aldım.Telefon burada,İngilizce menü,fatura bedeli belli.Neden ilk aklına gelen kazıklanmak oluyor.Önce araştır.
Nihayet dün v3x'im elime ulaştı...İsviçre'den bir arkadaşım aracılığıyla satın aldım.Gerçekten güsel telefon. Kullanımı çok kolay. Üstelik Türkçe desteğide var.Turkcell kartımı taktım direk çalıştı.Problem yok. Kendisi ile gelen Motorola phone tools cd sini kuruyorsunuz.Veri aktarımını bu programla rahatça yapabiliyorsunuz.Çokda şık telefon...
aletin çok güzel özellikleri var bi arkadaşım yurt dışı getirtmişti onda kurcalama fırsatı buldum. Fakat fotoğraf kalitesi se kadar iyi değil nokia dan biraz daha iyi veya kafa kafaya. Şarjı evlere şenlik max 2 günmüş. Alacaklara yedek pil tavsiye
telefon sahiplerinden biri bi inceleme yapabilirmi yada asıl merak ettigim şarj süresi 2 gün deniliyor nette yabancı sitelerde 3g kapalıysa bi hafta gider deniliyor dorusu nedir biri yardımcı olsa?
valla arkadaş 3g kapalı en fazla 3.5 gün dayanıyor dedi onun yalancısıyım yannız kendisi ingiltere de ikamet etmek te onun için 3g açık sürekli onda diye biliyorum. Bu arada nick güzelmiş KAAMEEEEEEEEHAAAAAMMMMMEEEEEEEEE WAVEEEEEEEEEEEEE
sayın corleone sizin incelemenizide okuyunca doğru karar verdiğimi anladım.yardımlarınızı bekliyorum. değerli arkadaşlar çalışmaları ne zamandır izliyorum .bende bir v3x aldım fakat cihazın avea dan gelen mobilvizyon, wap , vb. gibi ayarlarını yapamadım.böyle bir cihazı yakında operatörler 3g lisansını da alınca hala sadece alo demek için kullanmak istemiyorum.bunu anlatan bir yazınızı bekliyeceğim yardım ediniz.teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfunu -- 20 Ağustos 2006; 22:24:47 >
Eski nick:izmirli mert llDenon AVR-1907 ll JBL SCS200-5 5.1 Ev Sinema Seti ll JBL E-60 kolon(2 adet) ll Philips dvd oynatıcı ll Samsung 32R71B lcd tv ll
Kongre dahilinde düzenlenen GSM Association Awards'da "En İyi 3GSM Cihazı" ödülünü alan Motorola RAZR V3x, fuarda büyük beğeniyle karşılanan ürünler arasındaydı. Telefon 3. kuşak mobil iletişim teknolojilerine verdiği destek, çift kamerası sayesinde görüntülü konuşma olanağı ve RAZR serisinin ince tasarım anlayışını başarıyla bir araya getiriyor.
Ayrıca yüksek çözünürlüklü ekranı, artırılabilir belleği, 2 megapiksellik kamerası ve müzik çalarıyla kapsamlı bir görüntüleme ve eğlence merkezi olarak da kullanılabiliyor.
Kongre dahilinde düzenlenen GSM Association Awards'da "En İyi 3GSM Cihazı" ödülünü alan Motorola RAZR V3x, fuarda büyük beğeniyle karşılanan ürünler arasındaydı. Telefon 3. kuşak mobil iletişim teknolojilerine verdiği destek, çift kamerası sayesinde görüntülü konuşma olanağı ve RAZR serisinin ince tasarım anlayışını başarıyla bir araya getiriyor.
Ayrıca yüksek çözünürlüklü ekranı, artırılabilir belleği, 2 megapiksellik kamerası ve müzik çalarıyla kapsamlı bir görüntüleme ve eğlence merkezi olarak da kullanılabiliyor.
Arkadaslar bi yardim istiom v3i sahibiyseniz. Simdi sessiz bi yerde telefonun sirf kapaani acin ve ses deliini kulaginiza dayayip dinneyin. benim v3i numara felan cevirmesem de sanki cizbiz kofte yapiomus gibi bi ses cikartio ve cok rahatsizim. Beynimmi kavruluyo? baska yasayn varmi bu durumu? Delircem. Yardim edin lutfen.
arkadaşlar benim hafıza mesajlar için 200 yakın bunuda telefondaki seem dosyaları ile oluyor bazı ofsetleri ve bitleri değiştidinmi bu kadar yükseliyor..
quote:
Orjinalden alıntı: leadguitar
mesaj hafızası cidden 20 msj mı?
Düzenleme :Yazım hatası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpla -- 8 Eylül 2006; 11:41:53 >