Şimdi Ara

üniversite ortamı nasıl

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
9.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar şu an lise 11. sınıfa gidiyorum ve bu soruma özellikle üniversiteye giden arkadaşların cevap vermesini istiyorum
    arkadaşlar üniversite ortamı nasıl yani parti gibi şeyler oluyormu veya kızlarla ilişkiler nasıl () american gençlik filmlerinde
    izlediğim kadar varmı ortam
  • Yapay Zekanın Yanıtı

Üniversite Ortamı: Gençliği ve Bilgiyi Keşfet

Üniversite ortamı, gençler için kişisel gelişim, entelektüel keşif ve gelecek hedeflerine ulaşma fırsatlarıyla dolu benzersiz bir deneyim sunar.

Kampüsler, çeşitli öğrenci kulüplerine, topluluklarına ve etkinliklerine ev sahipliği yaparak, öğrencilerin ilgi alanlarını keşfetmelerini ve benzer düşünen kişilerle bağlantı kurmalarını sağlar. Ders dışı faaliyetler, sosyal becerileri geliştirmeye ve kişisel sorumluluk duygusu aşılamaya yardımcı olur.

Üniversiteler ayrıca, öğrencilerin bilgi edinmelerini ve eleştirel düşünme becerilerini geliştirmelerini destekleyen geniş kapsamlı kütüphaneler ve araştırma kaynakları sunar. Profesörler, öğrencilere uzmanlık alanlarında rehberlik ederek ve onlara bilgiyle dolu bir dünyanın kapılarını açarlar.

Öğrenciler, kampüs yaşamı boyunca akademik ve sosyal olarak gelişirler. Üniversite ortamı, öğrencileri gerçek dünyaya hazırlayarak, sorunları çözme, iletişim kurma ve takım çalışması yapma becerilerini geliştirir.

Ek olarak, üniversiteler genellikle öğrencilerin sosyal, kültürel ve fiziksel sağlığını destekleyen hizmetler sunar. Öğrenci sağlık merkezleri, danışmanlık hizmetleri ve spor tesisleri, öğrencilerin üniversite yılları boyunca iyi olma halini teşvik ederek başarılı olmaları için gerekli desteği sağlar.

Sonuç olarak, üniversite ortamı, öğrencilerin entelektüel, kişisel ve sosyal gelişimleri için kapsamlı fırsatlar sunan dinamik ve ilgi çekici bir ortamdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • harika heryer kız dolu böyle kızlar teklif ediyor süper yanı kızlar arabayla okuldan alıyorlar eve bırakıyorlar süpermiş ya
  • Kızlar teklif ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertgold11

Kızlar teklif ediyor

eğer söylediğin doğruysa gerçekten harika
  • Universitesine gore degisir. Eski, oturmus bi universiteye gidersen hersey mumkun ama 3-5 senelik uni.lere(ozel) hic bisey yok.

• özelde birsey yapamassin arkadasinda dedigi gibi. Ama nufusu cok olan uni.de ufff public bile yaparsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: I AM REVENGE

arkadaşlar şu an lise 11. sınıfa gidiyorum ve bu soruma özellikle üniversiteye giden arkadaşların cevap vermesini istiyorum
    arkadaşlar üniversite ortamı nasıl yani parti gibi şeyler oluyormu veya kızlarla ilişkiler nasıl () american gençlik filmlerinde

lisedeki sınıfındakı arkadaslarına bak. ıste onlarla beraber gıdeceksın unıversıteye. gene Türk kızları olacak, o sınıftakı ınekler, ogle arasında mac yapan tıpler olacak. tek fark unıforma gıymeyeceksınız bır de sınıf daha kalabalık olacak. gerıye kalan ortamlar sana kalmıs bır sey kı sen lısede ortam yapamıyorsan unıde de cok bır sey bekleme. yok sonradan kabak cıcegı olcam acılcam dıyosan da bıtmez o okul.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stay Away From Me

Universitesine gore degisir. Eski, oturmus bi universiteye gidersen hersey mumkun ama 3-5 senelik uni.lere(ozel) hic bisey yok.

arkadaşlar ben izmir ekonomi üiversitede üniversitesine gitmek istiyorum puanı(450) yada bir üniversite daha vardı izmir de fakat ben adını unuttum puanı(405) di sizce bu üniversiteler özelmidir yani bir şeyler yapabilirmiyim

ayrıca özel üniversitelerden kastınız vakıf üniversiteleri olup puanı 250 civarında olan ve para verilip gidilen üniversitelermi
  • quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

harika heryer kız dolu böyle kızlar teklif ediyor süper yanı kızlar arabayla okuldan alıyorlar eve bırakıyorlar süpermiş ya

Arkadaş özetlemiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: urugakhina

quote:

arkadaşlar şu an lise 11. sınıfa gidiyorum ve bu soruma özellikle üniversiteye giden arkadaşların cevap vermesini istiyorum

lisedeki sınıfındakı arkadaslarına bak. ıste onlarla beraber gıdeceksın unıversıteye. gene Türk kızları olacak, o sınıftakı ınekler, ogle arasında mac yapan tıpler olacak. tek fark unıforma gıymeyeceksınız bır de sınıf daha kalabalık olacak. gerıye kalan ortamlar sana kalmıs bır sey kı sen lısede ortam yapamıyorsan unıde de cok bır sey bekleme. yok sonradan kabak cıcegı olcam acılcam dıyosan da bıtmez o okul.

dostum içimi karartma lütfen hem ben lisede ortam yapmamamın nedeni bilirsiniz dersleriim çok iyi olduğu için bozulmasın diye yapmıyorum yoksa okulda çıkmadığım kız kalmazdı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: urugakhina

quote:

dostum içimi karartma lütfen hem ben lisede ortam yapmamamın nedeni bilirsiniz dersleriim çok iyi olduğu için bozulmasın diye yapmıyorum yoksa okulda çıkmadığım kız kalmazdı

valla kusura bakma. dost acı soyler. orda kızlar teklıf edıyo dıyerek dalga gecmek sana cok da yardımcı olmayacaktır. bıraz da gerceklerı soylemek lazım. unıde de calısacaksın. sosyal hayat ıcın bazı seylerden feragat etmen gerekır. sen onu goze alıyorsan yaparsın. ornegın sana 1 ay calısmak yetıcektır. gerı kalan zamanda sosyallesırsın.

ama ısın ozu su kı yıne o lısede gordugun ınsanlar olacak orada. belkı kızların bazıları bıraz daha suslu olacak, belkı bır kac eleman sac sakal uzatacak, ama ustlerındekı tozu bıraz sılkeleyınce aslında 7sınde ne ıse 70 ınde de odur sozunun dogrulugunu goreceksın.

degısecek olan belkı bıraz konusma konuları falan. ama senın aradıgın ve sordugun konu anladıgım kadarıyla ortam olup olamayacagı. bu konu da sana baglı.
  • Kardesim dün gece yine parti vardi threesome yaptik. Kasıklarim agriyo. Keske kazanmasaydim universiteyi cok yipratiyo kizlar bizi :(

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Kardesim dün gece yine parti vardi threesome yaptik. Kasıklarim agriyo. Keske kazanmasaydim universiteyi cok yipratiyo kizlar bizi :(

gerçektenmi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Kardesim dün gece yine parti vardi threesome yaptik. Kasıklarim agriyo. Keske kazanmasaydim universiteyi cok yipratiyo kizlar bizi :(

gerçektenmi

• Oraya ders yapmak için gidiyorsun ve ders yapmak için gittiğini hissedeceksin çalışmaktan uykusuz kalınca. Amerikan gençlik filmlerinde bulunan ortam Amerika'da bile yok zaten boş hayaller kurma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seven of Spades

Oraya ders yapmak için gidiyorsun ve ders yapmak için gittiğini hissedeceksin çalışmaktan uykusuz kalınca. Amerikan gençlik filmlerinde bulunan ortam Amerika'da bile yok zaten boş hayaller kurma.

galiba okumuyorsun çalışıyorsun
    okuyanları kıskanıyorsun
  • quote:

quote:

Oraya ders yapmak için gidiyorsun ve ders yapmak için gittiğini hissedeceksin çalışmaktan uykusuz kalınca. Amerikan gençlik filmlerinde bulunan ortam Amerika'da bile yok zaten boş hayaller kurma.

okuyanları kıskanıyorsun

• küçük şehirlerde hayat yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

quote:

quote:

okuyanları kıskanıyorsun

• @ı'am revenge beni kırbaçladın madem bi yorum yazayım smileylelerle anlattım bişeyler ama olsun valla üniversite olayı lşehre göre ve üniye göre değişebilen bi faktör bazılarında harika ortamlar var bazılarında ise hiçbişey yok ama ne olursa olsun o filmlerdek ortam olmuyor söylüyeyim bu açıdan güzel her kız tek başına çoğunun ailesi yok baskı falanda yok hemen bi sevgili edinmeye çalışıyorlar birini bulur takılır gezersin öyle seni beğenmese bile kız sen ilgilen senle beraber olmaya başlar bizim toplumda öyle bi izlenim var üniv gidiyorsan illah sevgilin olacak islamın şartı gibi bişey

Bi süre sonra sıkılıyorsun zaten geçen bi arkadaşım aradı ege ünivde okuyor çocuk izmir gibi muhteşem bi yerde içim sıkılıyor ya biraz konuşalım falan dedi halbuki ortamıda süper ama girmek istemiyor öyle yalaka cins adamlar oluyorki bişeylerden hevesini aldıktan sonra kendini geri çekşyorsun kızların götlerni yalayan öyle yalakalık yapan erkekler varki valla tiksiniyorsun sonuçta üni okuyan adam belli yaşta birisidir çocukca hareketklere gerek yok sende gittinmi b kaç kız bulacan sonra sıkılıacan oly budur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.