Şimdi Ara

Vatan %25 indirimi - 28 Ekim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.497
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Vatan internet şubesine özel %25 indirime gitti.

http://www.vatanbilgisayar.com/index.aspx

[1881-193∞]
  • Gerçekten piyasaya göre genelde ucuz. Tabi %25 indirim değil. Bindirip sonra indiriyorlar

Orijinalden alıntı: ayhand28

Gerçekten piyasaya göre genelde ucuz. Tabi %25 indirim değil. Bindirip sonra indiriyorlar

diğer başlıkta sıkıntılı diyorlar ürün gönderimlerine...
    Minolta 24-105mm F3.5-4.5D || Minolta 100-200mm F4.5 || Minolta 70-210mm
    Sony 50mm F1.4 SAL || Sony DT 30mm F2.8 MacroSAM || Sony 18-55mm SAMII
    Tamron Di LD 90mm F2.8 Macro || Tamron 70-300 Di LD Macro || Sigma 28mm F1.8 EX Asp. MACRO
    Helios 77M-4 50mm F1.8 || Porst MC 135mm F1.8
  • fiyatlar çok yüksek ki. mesela Canon 60D %25 indirimle bile piyasadan 500TL daha yüksek :))

Orijinalden alıntı: berber

fiyatlar çok yüksek ki. mesela Canon 60D %25 indirimle bile piyasadan 500TL daha yüksek :))

hocam özellikle tv ve bilgisayar bölümüne yarıyor bu indirim genelde oldu olası fotograf ve kamera bölümünün fiyatları yüksek zaten
    Tamron Di LD 90mm F2.8 Macro || Tamron 70-300 Di LD Macro || Sigma 28mm F1.8 EX Asp. MACRO
    Helios 77M-4 50mm F1.8 || Porst MC 135mm F1.8
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CavaLieR-G

quote:

fiyatlar çok yüksek ki. mesela Canon 60D %25 indirimle bile piyasadan 500TL daha yüksek :))

hocam özellikle tv ve bilgisayar bölümüne yarıyor bu indirim genelde oldu olası fotograf ve kamera bölümünün fiyatları yüksek zaten

Bilgisayar geçen ay almaya gittim,fiyatlar tam manası ile öyle şişirmişlerki,değil %25 %40 bile yapsalar piyasa ile aynı fiyata iniyor,sonuç şişirilmiş fiyatlarla masa üstü pcyi almadım elbetteki,830 lira dendi monitörsüz kasa,Casper !

Teknosadan aldım 655 Liraya aynı kasayı,araladındaki meafe ise yürüyerek 15 dakika,Vatan geçen ay 4 defa gittim asla abartmıyorum,her gittiğimde 4 kişiden fazla müşteriye denk gelmedim,asla ama asla abartı yada karalama değildir !

Teknosa ise şaşılacak şekilde insan kaynıyordu,üstelikte Vatandaki elemanın bana satmaya çalıştığı exper masa üstü Teknosada 530 liraydı,Vatanda ise 610 Lira !

Teknosa enteresan şekilde İnternet sitelerinde fiyatlar yüksek ve güncellenmiyor ama mağazalarda durum çok farklı,örnek Philps 42 inc Lcd mağazada 1.200 lira İnternet mağazasında ise pahalı,adamlar,İnternet müşterisi değilde sanıyorum mağazayı gezen müşteriyi tercih ediyorlar !

En önemli nokta ise Vatan çalışanları hayatlarından bezmiş adamlara soru sormalısınız yoksa yanınıza gelipte,ilgilenmiyorlar bile,haliylede Müşteri girdiği gibi çıkıp gidiyor !

Teknosa ise tam tersi elemanları inanılmaz ilgiler,her halde Vatan İnternet mağazacılığına dönecek,bu kadar umursamaz olmalarının başka sebebini bulamadım !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 27 Ekim 2011; 6:10:54 >

• G.skill ripjawsx ve amd phenom x4 970 aldim sali gunu ancak mus. Hizmetlerine ulasmak olum kargo 10 gune kadarmis.Birde aldiklaeim hizli gonderiydi.exadan aldigim anakart 1 gun suruyor bundan sonra vatana ban.

• quote:

Orijinalden alıntı: CavaLieR-G

quote:

Haklısınız hocam. Cep telefonu fiyatları da piyasa göre yüksek oluyor.

Gerçek indirim oranı da piyasaya bakıldığında %25 değil de belki %10'dur.

Yinede Bulldozer'den ümitlerini kesip 955 BE alacaklar için iyi bir fırsat. 230 liraya falan düşmüş.

• Vatan bilgisayar internet satışına güvenim kalmadı. Alışveriş yaparken bi daha düşünmekte fayda var... Gidip görerek teknosadan almak daha mantıklı, hem daha ucuz...
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
    ...
  • _____________________________
    Cesaret, Sadakat ve Onur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.