Şimdi Ara

Xbox Live Update (2011 sonbahar güncellemesi) ve yeni uygulamalar... (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
518
Cevap
3
Favori
23.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu arada ufak bir hatirlatma daha yapayim; bu yontem ile bilgisayarinizdan Netflix vs gibi video servislerini de kullanabilirsiniz. Tek yapmaniz gereken video basladiktan sonra browser ayarlarindan proxyi iptal etmek, boylelikle videolari hd olarak izleyebilirsiniz. Hatta xbox in baglantisini pc uzerinden yaparak da bu servislere erisim saglanabilmesi lazim.
  • beyler proxy ne oluyor?
  • yotube vatana millete hayırlı olsun.
  • Beyler ben online oynuyorum updateden 2 gün sonra bf3 aldım ve oyun 0 olmasına rağmen play now geliyor basıyorum oyuna girerkenki siyah ekran ve daha sonra unrecognized disc hatası veriyor gerizekalı xbox forum support adminleri sürekli soru soruyor ama bir türlü çözüm bulamıyor bu işten iyi anlayan biri yardım ederse çok sevinirim kaç gündür oyun önümde oynayamıyorum bu arada diğer oyunlar açılıyor bir tek bf3 açılmıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sukru1492

    Beyler ben online oynuyorum updateden 2 gün sonra bf3 aldım ve oyun 0 olmasına rağmen play now geliyor basıyorum oyuna girerkenki siyah ekran ve daha sonra unrecognized disc hatası veriyor gerizekalı xbox forum support adminleri sürekli soru soruyor ama bir türlü çözüm bulamıyor bu işten iyi anlayan biri yardım ederse çok sevinirim kaç gündür oyun önümde oynayamıyorum bu arada diğer oyunlar açılıyor bir tek bf3 açılmıyor

    Benim arkadaşımda aynı sorun oldu. Araldan almıştı götürdü değişim yaptılar.
  • Ben senditten aldım yani ingiltereden geldi ama oyunda hata yok arkadaşımınkinde açıldı sorun benim konsolda updateden sonra ne olduysa o
  • arkadaşlar yeni güncelleme geldi sanırım. Major Nelson'un blogunda gördüm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PoZiGaMeR

    arkadaşlar yeni güncelleme geldi sanırım. Major Nelson'un blogunda gördüm.


    Geldi ya işte



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lod0ss -- 21 Aralık 2011; 0:12:17 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: By Asphyxia

    quote:

    Orijinalden alıntı: PoZiGaMeR

    arkadaşlar yeni güncelleme geldi sanırım. Major Nelson'un blogunda gördüm.


    Geldi ya işte

    aslında 2. güncellemeden bahsediyorum. Hani şu Coming Soon yazan yerdeki uygulamalardan.
  • Daily motionı seyredebiliyorum.Demand 5 e girince içerik full gözüküyor ancak videolara tıklayınca şu an serverla bağlantı kurulamıyor mesajı veriyor. 4 on demand ise sanırım üyelik istiyoe.Ülke kodunuz desteklenmedi gibi bir mesaj verdi.Daily motion iyi olmuş.
  • Beyler benim bir maruzatım olacak. Youtube uygulamasını Xbox a indirdim fakat videoları HD açmıyor. HD videoları açıyorum fakat video esnasında HD barı hiç dolmuyor. Yanındaki 3 çubuk bile dolmuyor neden böyle acaba ? Zune da hiç problem olmuyordu. 2 sn sonra direk HD ye geçiyordu. Sizce sebep ne olabilir ?
  • Arkadaşlar sizlerle bugün bulduğum bir servisi paylaşayım;

    önceki sayfada da konuşulduğu üzere iheart gibi uygulamalar için site üzerinden üye olunması gerekiyor, bu durumda da ABD ip adresi almanız gerekmekte. Önceden bilinen vpn hizmeti ile bu sorun aşılabilmekte fakat biraz zahmetli tabi ki, hele ki pc-xbox bağlantısı yapıp vpn'le uğraşmak daha da zahmetli ve bazı arkadaşlar sonuç alamayabiliyor. Bunun üzerine çok daha basit olan proxy adresi kullanma yöntemiyle bu işi aşma yöntemini anlatmıştım. Bu yöntemle bilgisayarınızda Netflix, Hulu vb video servislerini de kullanabiliyorsunuz lakin daha önce açıkladığım gibi ufak bir değişiklik falan yapmak gerekiyor. Ayrıca Xbox 360 vpn ve proxy desteklemediği için, bu servisleri xbox'da kullanamıyorsunuz.

    Gelelim bugün karşılaştığım servise; arkadaşlar ne vpn ne proxy! tek yapmanız gereken ufak bir dns değişikliği :) İşin güzel yanı Xbox'da dns ayarları değiştirilebildiği için ayarları direk xbox üzerinde yapabiliyorsunuz. Tabi dilerseniz xbox ile hiç uğraşmayıp dns adreslerini direk modem veya router'ınıza da girebilirsiniz. Böylelikle evdeki tüm cihazlar bu servislere erişebilir! Servisi sağlayan sitehttp://www.unblock-us.com/ Tek yapmanız gereken siteye gidip e-mail adresinizi girmek. Bu durumda firma size 7 günlük deneme süresi veriyor. Daha sonra Xbox/Modem/PC'nizde dns adreslerini 208.122.23.22 ve 208.122.23.23 olarak girmek. Servisten memnun kalıp sürekli kullanmak isteyenler için de aylık 5$ gibi bir ücreti olduğunu belirteyim. Dns adres değişikliği kolay bir işlem olmakla birlikte, farklı cihazlar için detaylı bilgi almak isteyenlerhttp://unblock-us.com/how-to-set-up/ adresine bakabilir.

    Deneyenler hangi servislerle nasıl performans aldıklarını yazabilirlerse, diğer kullanıcılar için de aydınlatıcı olur diye düşünüyorum. Hepinize kolay gelsin..




  • yeni dashboard süper olmuş süper
  • slicer arkadasimizin paylastigi yontem sayesinde last.fm sorunsuz calisiyor. ayrica gears of war 2 deki all fronts collection kodu da sonunda tarafimdan indiriliyor:) benim gibi vpn ozurlusu iseniz bu yontem cok isinize yarayacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hodonozko

    slicer arkadasimizin paylastigi yontem sayesinde last.fm sorunsuz calisiyor. ayrica gears of war 2 deki all fronts collection kodu da sonunda tarafimdan indiriliyor:) benim gibi vpn ozurlusu iseniz bu yontem cok isinize yarayacak.

    Oha harbi mi,ulen zamanında söyleseydiniz şunu geow2 zamanında süper olacaktı,yine de last fm için deneyeceğim teşekkürler slicer



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 22 Aralık 2011; 0:06:56 >
  • hemen bi espn yüklemesi vardı onu deneyim dedim.olmadı..bide gow all fronts kodunu deneyim dedim oldu.yükleniyor şuan..

    @slicer
    hocam çok sağol..
  • İşinize yaradığına sevindim arkadaşlar. Bu arada espn bilgisayardan izlenebiliyor haberiniz olsun. Zaten xbox'ta tek sorun uygulamayı indirmek, bir kere indirildikten sonra onda da çalışacağını düşünüyorum.
  • Yau bu yeni dashboard guzel gorunuyorda bir alisamadim. Yeni kullanicilar icin buyuk zorluklar olacak. Eskisi daha bir anlasilirdi. Hemde genis bir bakis sagliyordu..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurQarizma

    Yau bu yeni dashboard guzel gorunuyorda bir alisamadim. Yeni kullanicilar icin buyuk zorluklar olacak. Eskisi daha bir anlasilirdi. Hemde genis bir bakis sagliyordu..

    Alışman en fazla 3-4 güne bakar tabi kullanımına bağlı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BigCrunch

    Beyler benim bir maruzatım olacak. Youtube uygulamasını Xbox a indirdim fakat videoları HD açmıyor. HD videoları açıyorum fakat video esnasında HD barı hiç dolmuyor. Yanındaki 3 çubuk bile dolmuyor neden böyle acaba ? Zune da hiç problem olmuyordu. 2 sn sonra direk HD ye geçiyordu. Sizce sebep ne olabilir ?

    Yukarı.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.