Şimdi Ara

Logitech 2012 mali yılı 2. çeyrek sonuçlarını açıkladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • Başta klavye ve fare olmak üzere çevre birimleri üretiminde dünyanın lider üreticilerinden biri olan Logitech, 2012 mali yılı ikinci çeyrek finansal sonuçlarını açıkladı. Yeniden karlılığa dönen şirket, 30 Eylül'de sona eren üç aylık son dönemde 589 milyon dolar gelir ve 17 milyon dolar net kâr elde etmeyi (bir önceki çeyrekte 29.6 milyon dolar kayıp vardı) başardı.

     

    İkinci çeyrekte Logitech'in OEM satışları bir önceki yıla göre %17 oranında düşerken, perakende tarafındaki satışlar ise özellikle Asya pazarındaki yüksek performans (%22 artış) ile genel olarak %2 oranında arttı. Logitech tepe yöneticisi Guerrino De Luca, "İkinci çeyrek sonuçlarımız beklentilerimiz ve 22 Eylül'de açıkladığımız tüm yıl hedefimizle uyum sergiliyor." dedi. Logitech 2012 mali yılının tamamı için 2.4 milyar dolar gelir ve 90 milyon dolar faaliyet kârı hedefliyor.







  • yıllardır adam gibi bi ses sistemi yapamadılar müstahaktır
  • kapitalizim sermayenin kaymağını biriktirip kendi kasanda bloke etme işidir.
    yani bir firma ne kadar çok kazanırsa ve biriktirirse serbest piyasadaki devir daim eder para miktar ve oranı azalır bu yüzden o ülkenin parası aşırı kıymetlenir. yani dollar yükseliyor ise büyük şirketlerin kasalarında bloke edilen paralar yüzünden yükseliyor. ama durum bir baraj benti gibi günü gelince tekrar piyasaya akacak para oranı açısında çok büyük mevlalarda bir akışla sonuçlanacağı için ekonomi sırf bu kazanılan paranın tutulması yüzünden alt üst olacaktır yani para günü gelince pul kadar değeri bile kalmayacak. şu an TL yurt dışında fazla para etmediği halde neden ekonomik alım gücü açısında avrupadan daha iyi durumdayız derseniz
    ortada çalışan insanın kıyısına köşesine ayırabileceği bir para olmadığı için dahası aldığı mevcut ihtiyaçlarına tam tamına ucu ucuna hatta ucu ucuna yetişemediği için mevcut yerli piyasamızın canlılığı avrupadan daha iyi bir durumda olsada bunun genel anlamda yaşam kalitesine etkisi beklenilen düzeyde değildir.

    gerçek ekonomik çöküşün gerçek olduğu gün
    bakınız ; nostradamus 2012




  • yeni ürünler cıkartsınlar baksınlar bakalım sonuclar nasıl artıyor ama güzel ve kaliteli ürünler
  • başarılı bi firma fakat ürün çeşitliliğini biraz daha arttırmalı...
  • insanların artık farklı bişeylere ihtiyacı var logitech yeni gamer setler üretmeli kulağa ağırlık verdiği şu dönemden vazgeçip eski halini almalı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.