Şimdi Ara

2006 Model 3.30xd hakkinda bilgi ariyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese selamlar. Ben Almanya da oturan biriyim ve bir arkadasimdan 2006 model Bmw 3.30xd araba satin alacagim. Arkadasim arabanin ilk sahibi olup araba dizel, 231ps, 4 ceker ve 6 ileri normal vitesli. Arac su an 132.000km de ancak ben aldigimda 140.000km civarlarinda olacak. Aracin tüm bakimlari BMW servisinde yapilmis ve en son bakimi da 128.000km de olmus. Icinde hatiri sayilir güzel aksesuar ve donanimi da var. Bu araci kullanan ya da bilgisi olan kisiler acaba beni bilgilendirebilir mi? Cünkü internetten pek fazla doyurucu bilgiye ulasamadim. Yardim ve görüslerinizi bekliyorum.



  • aracın düşük motorlusu bende var... Araç güzel araç ama ne yapıp ne edip aracı almadan servise sokun..

    Eğer arkadaşınız yok falan derse siz bilirsiniz ama ben aracımı satmadan evel servise sokuyorum ki alıcı güven içinde olsun..

    O kilometreye gelmiş aracın fren balataları öncelikli kontrol edilmesi gereken şey.

    Benimki 35binde değişmiş şuan 120bin civarı ve hala temiz. servis gerek yok dedi..
  • Arkadasim zaten satmadan önce birlikte servise sokalim ne var ne yok sende gör diye teklifte bulundu. O konuda bir problemim yok. Birde son bakimda yani 128.000km lik bakimda frenler yenilenmis. Yani her 30.000km de büyük bakimdan gecmis araba. Bakimlarda degistirilen parcalar aracin servis kitabinda belirtilmis. Araci test de ettik frenler cok saglam. Benim ögrenmek istedigim aracin avantaj veya dezavantajli taraflari. Cünkü burda Almanya da bu tarz arabalarin bakimlari veya arizali parca degisimleri cok pahali oluyor. Adamlarin sadece saatlik calisma ücretleri neredeyse 100euroyu buluyor :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.