Steam'de büyük indirim fırsatları devam ediyor. Bu defa 3 popüler oyuna büyük indirimler yapıldı. Bu oyunlardan The First Templar - Steam Special Edition %75 indirimli olarak 7.5 dolara satılırken Grid adlı yarış oyunu ise yine %75 indirimli olarak 3.74 dolara satılıyor.
Back to the Future: The Game ise ise normalde 25 dolara satılırken şu an %60 indirimli olarak 10 dolardan satışta. Bu indirimlerin kısa bir süre için yapıldığını da hatırlatalım O nedenle elinizi çabuk tutsanız iyi olur.
İndirimlerden yararlanmak için Steam ana sayfasınıburadan ziyaret edebilirsiniz. Ana sayfadaki özel fırsatlar bölümünde 15 oyunun bulunduğunu da belirtelim.
Ah bide kredi kartım olsa :(
Grid'i 4.90 dan almıstım ama nese dolar düşüktü o zaman :) multiplayer oyanayamasamda hala oynanabilir bir oyun özellikle sürüş dinamikleri mükemmel tavsiye ederim
Çokoyuncu sunucuları kapanmış haberiniz olsun. Ona göre alın. Hamachi partileri ve kendi iç senaryoları için 6.75TL para değil. Bence gene de değer. Asfalt yarışları içerisinde çıkmış en iyi oyun bana göre..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme