'ın sağladığı altyapısı sayesinde, şu anda sitede bulunan 32406 kişiye ve her ay 13 milyon kişiye, ürün videolarını, haberleri ve forumları 7/24, ışık hızında ve kesintisiz olarak sunuyoruz.
ILK DEFA GIRDIM BU BOLUME ... YABANCI DIZILERI TAKIP EDIYORUM BOL BOL BEN KENDI IZLEDIKLERIMI TAVSIYE EDIM BENIM SOLEDIKLERIM DISINDA YADA BANA KATILANLARDA YORUMLARINI YADA TAVSIYELERINI EKLESIN...
THE O.C >>>>AMERIKA VAROŞLARINDAN CIKAN BIR COCUGUN AMERIKAN JET SOSYETESI ICINE DUSTUGU BIR DIZI MUTLAKA BULUN SEYREDIN (BUKADAR BASIT DEGIL KONUSU KISACA GECTIM )
THE 4400>>>>DUNYA DISINDAN HIZLA GELEN METEOR VE YILDIZ KARISIMI BIR KUTLE DUNYAYA YAKLASTIKCA YAVASLAR VE BIRDEN PUFFF DIYE PATLAR ORTAYA 4400 TANE INSAN CIKAR VE OLAYLAR BASLAR... ( 4400 KISIDE 1900 LU SENELERDEN BASLAMAK UZERE FARKLI TARIHLERDE KACIRILMISTIR VE HIC YASLANMADAN BU ZAMANDA SERBEST BIRAKILMISTIR )
LOST>>>>BIR UCAGIN ISSIZ BIR ADAYA DUSMESI VE ADADAKI ILGINC VE GIZEMLI OLAYLARIN BASLAMASI VE ILERLEMESI ( HER KARAKTER ICIN AYRI BI HAYAT VE DIZI BOYUNCA O HAYATLARDAN SIK SIK ANLATIMLAR ORNEK MISAL JACK KARAKTERININ DOKTOR OLMASI VE DOKTORLUKTA YASADIGI OLAYLAR GIBI AMA COK COK FARLI BI SENARYO VE MUTLAKA TAVSIYE EDERIM)
THE 24>>>>GENEL OLARAK CASUSLUK VE DERIN DEVLET (AMERIKA ICIN) DONEN OLAYLAR ORNEK MISAL AJANLARIN AJANLARI SATMASI DIS OLAYLAR....
DESPERATE HOUSE WIFES>>>>ISMINDENDE BELLI OLDUGU GIBI CARESIZ EV KADINLARI BIRGUN SANSA IZLEDIM ENTERESAN GELDI SORA BUTUN BOLUMLERI CEKTIM.. 4 TANE KADIN KARAKTER AYRI AYRI HAYATLAR VE KADINLARIN BIRBIRLERINI KISKANMALARINDAN TUTUN GOSTEREBILCEGI TUM TEPKILER HAREKETLER ( BEN GULEREK SEYREDIYORUM AMA CIDDIYE ALANLAR VAR BU DIZIYI )
EGER BANA FAVORI ILK 3 UN DERSENIZ...
1)O.C
2)LOST
3)4400 DERIM...
O.C NEDEN DERSENIZ ORDAKI RYAN KARAKTERI BIZIM TURK INSANIN HAREKETLERINI ICERIYO YADA BANA OLE GELIYO SEYREDEN ANLAR...
DAHA SAYMADIGIM BIR SURU DIZI VAR EGER BASKA DIZILERI TAKIP EDEN VARSA BENIM YAPTIGIM GIBI KISA KONU OZETI YAPSIN AMA COK KISA OLSUN HERKEZ EN AZINDAN NEYLE ILGILI OLDUGUNU ANLAR BELI DEGISIKLIK OLSUN DIYE CEKIP IZLEMEYE BASLAR...
BU ARADA DIZILERIN TORRENT OLARAK CEKILDIGI BISAYFA VAR AMA YASAK OLDUGU ICIN SIMDIDEN PM DEN VE BURDAN ISTEMEZSENIZ SEVINIRIM...
HERKEZE KOLAY GELSIN GECMIS BAYRAMI MUBAREK OLSUN...
EDİT: BU ARADA NEKADAR BASI NEKADAR SONU DERSENIZ HANI SEZON VE BOLUM BAKIMINDAN...
O.C 3UNCU SEZON BOLUM 11 BUGUN CIKTI...
LOST 2INCI SEZON BOLUM 10 DUN CIKTI...
4400 2INCI SEZON BOLUM 12 DE DURDU DAHA SORASI CIKTIMI GORMEDIM AMA EN SON 2INCI SEZON BOLUM 12...
DESPERATE HOUSE WIFES 2INCI SEZON BOLUM 11 DE...
24 DIZI ICIN ELIMDE 3 SEZON VAR SUAN GERISINI TAKIP EDEMEDIM...
Paylaş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abcdefxxx -- 14 Ocak 2006 5:32:47 >
One Tree Hill arkadaşım...Oc gibi daha komplike daha fazla genç var ve son dönemde arka planda kalmış gibi gözüksede basketbol var...Şiddetle tavsiye ederim...zaten aşağılarda topic'î de var...Birçok seveni var yani..
Two and a half men-gülmek için Charlie Sheenn bire birdir.. Scrubs-bombadır.. Without a trace-ilk kez dün izledim öncekileri kaçırdığım için çok üzgünüm.. My name is Earl başlayacak...-yılın komedisi imiş.. ............. ............. .......................
bizde ne çanak anten ne kablo tv var bi sepet antenle izlemeye çalışıyom benim en beğendiğim topic te açmıştım CSI (kanıt peşinde) her cumartesi trt-1 de genelde 22.30 da başlıyor konusu işlenen cinayetleri aydınlatmak ve kanıttan sanığa gitmek gibi bir hedef gerçekten sürükleyici bir dizi tavsiye ederim
One Tree Hill arkadaşım...Oc gibi daha komplike daha fazla genç var ve son dönemde arka planda kalmış gibi gözüksede basketbol var...Şiddetle tavsiye ederim...zaten aşağılarda topic'î de var...Birçok seveni var yani..
Two and a half men-gülmek için Charlie Sheenn bire birdir.. Scrubs-bombadır.. Without a trace-ilk kez dün izledim öncekileri kaçırdığım için çok üzgünüm.. My name is Earl başlayacak...-yılın komedisi imiş.. ............. ............. .......................
bunlara ek olarak;
Smallville - Clark Kent (Superman) in lise yılları Las Vegas - kumarhanedeki olaylarla ilgili South Park - büyüklere çizgi film ER - acil servis, doktorların hikayesi Buffy - vampir avcısı Carnivale - iyiyle kötünün amansız mücadelesi Rome - Roma İmparatorluğu'yla ilgili Nip/Tuck - bu da estetik cerrahların başrolde olduğu bi dizi 6 Feet Under - ölümlere farklı bi bakış açısı Gilmore Girls - küçük bi kasabada yaşayan anne-kızın hikayesi
yukardakiler cnbc-e'de yayınlanıyo şuanda, bi de yayınlanmayan eskilerden şunlar ve izlediklerim;
Into the West Coupling CSI: NY Angel 24 Cold Case Boston Public Joey The 4400 Alias Oz Roswell Taken Two Guys and a Girl The Practice Tru Calling That ‘70s Show Dawson’s Creek
oha amma çokmuş be buarada lost'u çok merak ediyorum, en iyi yeni dizi seçilmişti sanırım geçen sene emmy'de yada golden globe'da tam hatırlamıyorum, bi de en iyi drama seçilmişti heralde, cnbc-e alsa da izlesek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi landon -- 14 Ocak 2006 16:08:50 >
bunlara ek olarak;
Smallville - Clark Kent (Superman) in lise yılları Las Vegas - kumarhanedeki olaylarla ilgili South Park - büyüklere çizgi film ER - acil servis, doktorların hikayesi Buffy - vampir avcısı Carnivale - iyiyle kötünün amansız mücadelesi Rome - Roma İmparatorluğu'yla ilgili Nip/Tuck - bu da estetik cerrahların başrolde olduğu bi dizi 6 Feet Under - ölümlere farklı bi bakış açısı Gilmore Girls - küçük bi kasabada yaşayan anne-kızın hikayesi
yukardakiler cnbc-e'de yayınlanıyo şuanda, bi de yayınlanmayan eskilerden şunlar ve izlediklerim;
Into the West Coupling CSI: NY Angel 24 Cold Case Boston Public Joey The 4400 Alias Oz Roswell Taken Two Guys and a Girl The Practice Tru Calling That ‘70s Show Dawson’s Creek
oha amma çokmuş be buarada lost'u çok merak ediyorum, en iyi yeni dizi seçilmişti sanırım geçen sene emmy'de yada golden globe'da tam hatırlamıyorum, bi de en iyi drama seçilmişti heralde, cnbc-e alsa da izlesek
vayy anaamm vaaayyyy neler neler yazıvermiş...
Two guys a girl and a pizza place...Dawson's Creek'ler..Joey !!..Coupling'ler ...Boston Public'ler mi dersin....canımm benimmm...neler neler.... Cnbc topiği açmak şart oldu bence...cok dağınığız napsak yaaa.... CNBC-e dizilerini bir yere toparlasak mı acep?? NE dersiniz... ?? dawson's yaaa....
Coupling efsanedir yaaa...Sonra onun Amerikan versiyonu çıktı ama İngiltere 'li olan ilk versiyon süpper komikti...SArah,James,Jefff.....(Jeff adamım benim yaaa )
Süper bi olaydı...... CNBC-e yok mu??? Aman Allah'ım hayali bile kötü...
quote:
Orjinalden alıntı: WoraZ
Coupling'in 4-5 bölümünü seyretme imkanı buldm, gerçekten harika bir diziymiş.. Bizim burda CNBC-E de yok izleyemiyorz hiçbir diziyi
Cnbc-e nin bütün dizileri güzel ama cheersi takip ediyorum harika espiriler oluyor....Keşke bizimde böyle kaliteli dizilerimiz olsa Allahtan bi avrupa yakası varda kurtarıyor biraz durumu....Belalı baldızı izleyen varmı ya puahhahahaahhahaahaaaa..Tam rezillik bu belalı baldız dizisi...Yahu kim güler onların esprilerine?
x-files kanıt pesinde angel (bitti sanırım, suan takip edemiyorum ama bir ara cok severek izlerdim..) lost'u hiç izlemedim, ama en kısa zmnda izlemem lazım, bu kadar tavsiyeden sonra
Aşağıda yazdıklarımdan herhangi birinin olduğu dizileri bana tavsiye ederseniz sevinirim:
- Aşk olsun ama öyle sulu bir aşk olmayasın. Daha çok kavuşamayan çiftlerin olduğu bir dizi olsun. Yani dakka başı öpüşen bir çift izlemek istemiyorum :)
- Entrikalı - Polisiye bir dizi varsa mutlaka izlemek isterim! Herşey güzel güzel giderken birden heyecanlı bir sahne girsin, heyecanlanıyım. Cinayet vs. olabilir ama öyle korku filmi gibi olmasını istemiyorum. Böyle insanlar birşeyler planlayıp sinsi sinsi bişeyler yapsın :)
- Her bölümünün sonu heyecanlı biten diziler de çok hoşuma gider. Yani her bölüm bittiğinde "acaba ne olacak şimdi ya" diye bekleyeceğim bir dizi olsun.
Kısaca CNBC-e'de duygusal, polisiye ya da heyecanlı olan diziler varsa, yazarsanız sevinirim :) (sadece CNBC-e olmak zorunda değil türk kanallarında gösterilen bu tarzlarda bir yabancı dizi varsa da yazabilirsiniz)
Şimdiden teşekkürler!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daichi -- 20 Ocak 2006 1:06:42 >
ayrıca bu kanalda yayınlanan sinema filmleri de müthiştir, genellikle avrupa'da çekilmiş filmler oynuyor.. amerikan sinemasından bunaldıysanız bu filmlere şans tanımak gerekir..
Bir tek Southpark var, önceden CSI 'ı takip ediyordum. "CSI : Miami" şu an TVlerde gösteriliyor mu acaba? Bilgisi olan var mı ? TV bakmaya fırsatım kalmıyor çünkü.
Smallville şu sıralar cnbce de pazar akşamları yayınlanıyor. Ama henüz 2. sezona yeni geçti amerikada ise 5. sezonu oynuyor. Dizinin özellikle sezon başı ve sonu bölümleri mükemmel! internetten( özellikle emuleden) smallville in tüm sezonlarını indirebilirsiniz. Ayrıntılı bilgi imzamda var.
Arkadaşlar biz en iyisi kısaca CNBCE deki tüm dizilere göz atalım.Hepsi güzel zaten. Bırakın diğer kanalları yaa CNBCE varken diğerlerine ne gerek var.
BEN EN ÇOK SMALLVİLLE NİN HASTASIYIM.BAZEN X FİLESİ DE İZLİYORM AMA O.C.Yİ DE DİĞERLERİDE ÇOK GÜZEL OLMASINA RAĞMEN İZLEYEMİYORUM.ZATEN Bİ SARDIRSAM HAYATIM KARARIR,ZATEN ZAMANIM KISITLI,CNBC NİN BÜTÜN DİZİLERİ GÜZEL DE BEN HANGİ BİRİNİ İZLİİM?
Ben bu 3 ünü izliyorum. Fringe i bilmeyen arkadaşlarımız varsa söyliyim J.J Abrams yapımı bir bilim kurgu.Aslında bilim kurgu denemeyebilir çünkü yaptıkları her şey bilimin sınırları (!) içinde yani biraz garip ama bilimsellik var işin içinde. İzlemenizi tavsiye ederim şu ana kadar 14 bölüm yayınlandı ve ara verildi, nisanda devam edicek. Bunların dışında Prison Break çok iyi diyolar..En yakın zamanda onu da izlemeye başlicam..
Aşağıda yazdıklarımdan herhangi birinin olduğu dizileri bana tavsiye ederseniz sevinirim:
- Aşk olsun ama öyle sulu bir aşk olmayasın. Daha çok kavuşamayan çiftlerin olduğu bir dizi olsun. Yani dakka başı öpüşen bir çift izlemek istemiyorum :)
- Entrikalı - Polisiye bir dizi varsa mutlaka izlemek isterim! Herşey güzel güzel giderken birden heyecanlı bir sahne girsin, heyecanlanıyım. Cinayet vs. olabilir ama öyle korku filmi gibi olmasını istemiyorum. Böyle insanlar birşeyler planlayıp sinsi sinsi bişeyler yapsın :)
- Her bölümünün sonu heyecanlı biten diziler de çok hoşuma gider. Yani her bölüm bittiğinde "acaba ne olacak şimdi ya" diye bekleyeceğim bir dizi olsun.
Kısaca CNBC-e'de duygusal, polisiye ya da heyecanlı olan diziler varsa, yazarsanız sevinirim :) (sadece CNBC-e olmak zorunda değil türk kanallarında gösterilen bu tarzlarda bir yabancı dizi varsa da yazabilirsiniz)
Şimdiden teşekkürler!
Chuck ı izleyebilirsin. Hem biraz aşk hem biraz polisiye hem biraz komedi. Çok güzel bir dizi
Edit: Konunun eski olduğunu daha yeni anladım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenus42 -- 22 Şubat 2009; 22:22:58 >
Bir tek Southpark var, önceden CSI 'ı takip ediyordum. "CSI : Miami" şu an TVlerde gösteriliyor mu acaba? Bilgisi olan var mı ? TV bakmaya fırsatım kalmıyor çünkü.