Şimdi Ara

x2 240 o.c olurmu.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar ben yeni psu almamla birlikte bu işe girişmeye karar verdim bilmiyorum doğrumu yaptım ama 2,8 ghz çalışması onu 3,0 ghz yapmam için beni adeta yanına çağırıyor..........anakartım M4N68T-MV2 EPU(ASUS)psu'da High Power Absolute Power 650 w modüler......anakartı bilememde bence psu gayet yeterli....işlemci stok soğutma ile 23 dercede(boşta) yük altında ise 38 -36 derece yani kasada buz gibi olduğu için(Truvatek phalanx)soğutma yönündende bir sıkıntım olmiyacağını düşünüyorum...tek sıkıntım voltaj değerleri ve anakartta bu ayarları yapacağım yere ulaşmak.....bunları bana bir anlatırsanız 3,2 ghz bile yaparım....hatta videoya bile çekerim...size şöyle bir kasa resminide vereyim soğutucuya bakarsınız.....

x2 240 o.c olurmu.....

x2 240 o.c olurmu.....

• o işlemciyi +75v ile yani 1.475v ile 3.6ghz de kullandım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: şoray uzun yolda

o işlemciyi +75v ile yani 1.475v ile 3.6ghz de kullandım.

hocam bi anlatırsanız.......
  • netten baktım voltajla ilgili birşey bulamadım o anakartın voltaj ayarı varmı yokmu belli degil.

yinede stok voltajla 3.4ghz falan görebilirsin gibime geliyor tabi nb çarpanını düşürmen gerek ve ramleride düşür htlinkide düşür.

nb hızı=htt*nb çarpanı=2000 civarında olması lazım
    ht link hızı=htt*ht link çarpanı veya ht link hızı seçilebiliyorsa ordan düşük bir deger seç=2000 civaro olması gerek
    ramleride normalde 800mhz ise ayarlardan 667 falan seç hepsini düşür yani.
  • Şuan 3 Ghz kullanıyorum, voltaj vs olmadan günlük stabil 3.4 ghz yaklaştım uzun süre kullandım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DDR3 1333(O.C.) ne demek?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.