Şimdi Ara

Kim Çıkardı Bunu Yukarı [Silinsin]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
2.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1mpossible -- 24 Temmuz 2013; 0:36:03 >

• bu konu 10 numara olmuş Taha ellerine sağlık
  • ayyıldız vardı.
  • Eline sağlık faydalı bir konu olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 24 Ekim 2011; 20:59:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nomak71

ayyıldız vardı.

Ayyıldız clanın sitesini bulamıyorum bilgisi olan varsa pm atsın clan açık değil heralde.
  • Crossfire clanı eklenmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1mpossible

Crossfire clanı eklenmiştir.

Teşekkürler kardeşim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de açıkçası klan'a girmek istiyorum. Oyunu yeni yeni keşfetmeye başladım. Keşfetmekten kastım ölmemden çok öldürebiliyorum artık. 26-7 yakalamıştım bir ara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Semper-Fidelis

Ben de açıkçası klan'a girmek istiyorum. Oyunu yeni yeni keşfetmeye başladım. Keşfetmekten kastım ölmemden çok öldürebiliyorum artık. 26-7 yakalamıştım bir ara.

Oyunun zevki tek başına çıkmıyor.Zaten tek başına oynanabilicek bir oyun olduğunuda düşünmüyorum.Bir çok kişi klan dendiği zaman bir adım geri çekiliyor nedense.

Crossfire klanının logosu istek üzerine değiştirilmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1mpossible

quote:

Orijinalden alıntı: Semper-Fidelis

Ben de açıkçası klan'a girmek istiyorum. Oyunu yeni yeni keşfetmeye başladım. Keşfetmekten kastım ölmemden çok öldürebiliyorum artık. 26-7 yakalamıştım bir ara.

Oyunun zevki tek başına çıkmıyor.Zaten tek başına oynanabilicek bir oyun olduğunuda düşünmüyorum.Bir çok kişi klan dendiği zaman bir adım geri çekiliyor nedense.

Crossfire klanının logosu istek üzerine değiştirilmiştir.

Aynen hocam. Kesinlikle COD serisine kıyasla takım oyunu gerektiren bir oyun. Ama mikrofonla konuşma tuşunu bulamadım. Onu da bulsam takım arkadaşlarımla anlaşabileceğim de..

• Bildiğim kadarıyla WOF klan dağıldı. PARS Klan diye yeni bir oluşuma başladılar.
  • Taf klanın yetkili profili ve forum konusu eklendi.

@Aydolan sitelerini buldum fakat hiç bir bilgi bulamadım logoyuda çekemediğim için şu anlık değiştiremiyorum konuyu.
  • Wof clan dağılmadı arkadaşlar aramızdan ayrılan arkadaşlar oldu onlarda pars clan diye bir yeni oluşuma gidiyorlar(yolları açık olsun onlara başarılar dilerim.).Wof clan olarak yolumuza devam ediyoruz server 'ımız ve sitemiz aktif olarak devam ediyor...
  • Selamlar,
    bir yanlış anlaşılma olmuş. WoF clan, dostum "smalumut" un da söylediği gibi yoluna devam ediyor. Kurucu üyeler hala aktif olarak oynuyor. ESL 8on8 conquest modundaki ligden sayımız 7 olarak kaldığından ve clana alım sürecimiz uzun sürdüğünden bugün itibari çekildik. İşin aslı clandanki taze kanlar olan genç arkadaşlarımız PARS oluşumuna geçtiler, biz yaşlılar kaldık :) Konu da clan yetkilisi olarakta "smalumut" olarak değiştirebilirsek iyi olur.
    İyi oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sweeponur -- 13 Şubat 2012; 22:16:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sweeponur

Selamlar,
    bir yanlış anlaşılma olmuş. WoF clan, dostum "smalumut" un da söylediği gibi yoluna devam ediyor. Kurucu üyeler hala aktif olarak oynuyor. ESL 8on8 conquest modundaki ligden sayımız 7 olarak kaldığından ve clana alım sürecimiz uzun sürdüğünden bugün itibari çekildik. İşin aslı clandanki taze kanlar olan genç arkadaşlarımız PARS oluşumuna geçtiler, biz yaşlılar kaldık :) Konu da clan yetkilisi olarakta "smalumut" olarak değiştirebilirsek iyi olur.
    İyi oyunlar

Hemen değiştirdim.
  • Konuyu güncel tutmakta fayda var.Bir çok yeni gelen arkadaş var ve clan arıyorlar yukardaki liste bu arkadaşlar açısından faydalı olacaktır....
  • quote:

Orijinalden alıntı: smalumut

Konuyu güncel tutmakta fayda var.Bir çok yeni gelen arkadaş var ve clan arıyorlar yukardaki liste bu arkadaşlar açısından faydalı olacaktır....

Haklısın
  • Bizi de ekleyın ılk sayfaya
    http://forum.donanimhaber.com/m_57592811/tm.htm
    yetkili :ahmet4379
  • ya beyler biz 3 kişi giriyoz da takım halinde aynı squada girmenin bi yolu yok mudur? yani party felan kurulmuyo bu bikaç gündür oynuyoz ama anca denk getirerek birlikte girebildik
  • Bizim yeni kurduğumuz bir pilot Klanı var,
    Kısaltması FFFD yani

Flip Flop Fly Die!!! ya da FFFDRRR!!!

Henüz Fotoşokla bir şeyler hazırlamadım, Sitedeki simge bu:

http://forum.donanimhaber.com/m_53930892/f_//tm.htm#78265888

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazymania56 -- 22 Temmuz 2013; 1:34:51 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.