Son oyunu ülkemizde Türkçe dublajlı olarak raflarda yer edecek olan Playstation 3'ün şüphesiz en önemli serisi Uncharted, her oyunuyla hem oynanış hem de görsel anlamda kendini geliştirdi. Gamersmint isimli site, çevre tasarımlarından karakter yüzüne kadar yaptığı görsel karşılaştırmayla serideki bu gelişmeyi aynı yerde toplayan bir çalışmaya imza atmış.
Bu karşılaştırmadan yola çıkacak olursak, Uncharted 2'deki karakterler tasarımlarının çok daha gerçekci durduğunu söylemek yanlış olmaz.
diğerleri oyunsa o zaman bu ne?
grafikler berbat
quote:
Orijinalden alıntı: Mark Troworgh
grafikler berbat
Beyler :(
quote:
grafikler berbat
Bunu disari degil DIS UZAYA alin lutfem/
Ps4 de ne yapacaklar kim bilir...
quote:
grafikler berbat
Bunu alın dışarı. Xbox fanatiğisindir kesin oyunu çekemiyorsan sus. Oyunu sanki oynadında konuşuyorsun sizin gibilere acıyorum.
Mark Troworgh -10 du herhalde bu hesap alıp + veriodur kendisine. + verenlerede bi şey demiyorum
beyler siz şanslısınız böyle bir oyuna sahip olduğunuz için keşke benimde konsolum olsa da bu deneyimi yaşasam para biriktiyorum inşallah bende bu keyfi yaşıyacam önsipariş verenlere şimdiden hayırlı olsun iyi oyunlar..
quote:
grafikler berbat
Tamam yavrum geçecek,sakin ol.
quote:
grafikler berbat
atın bunu dışarı :D
Bi hasrebitmeze bakın bide ezik pc fanboyu Mark a bakın işte adamlık budur.He bu arada Markın yorumunu okurken boğuluyordum
quote:
grafikler berbat
Bende xbox var oyun güzel
Siyah saçlı mavi gözlü hatuna aşık oldum :D
cidden karakterler biraz kötüleşmiş gibi
quote:
Orijinalden alıntı: encuni
Bende xbox var oyun güzel
Siyah saçlı mavi gözlü hatuna aşık oldum :D
sen birde oyun içinde gör
AsiCimbomlu