Şimdi Ara

Neta 6400 HD (163. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.646
Cevap
42
Favori
355.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fatihmc

quote:

Orijinalden alıntı: vardar052

NETA6400 ARALIK kanal listesini kurmustum zamanında.

kasım hocam nisandayız indir dosyayı kullan

https://www.facebook.com/groups/1390899591143460/files/

Tesekkurler fatih bey.

Kanal listesini yukledikten sonra popüler kanalları ilk 20ye yerlestirdiğim için sürekli yeni kanal yüklemeyi kurmuyorum.Birde azerspace kanallarını ayarlamak gerekicek.

• fatihmc kullanıcısına yanıt
    teşekkürler fatih ayrıca stvden best uydu reklamı kalkaması iyi olmuş bizimkiler bestuydu diye kanalmı var diyip basıyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 4 Nisan 2014; 18:01:22 >
  • 3D destegi var mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: omsima

3D destegi var mi

bu cihaz ile bedava bütün kanalalrı izliyebilirsiniz 3d izlemek tvnizinde 3d uyumlu olması lazım

3d deneyimi için atlanta smart g4 öneririm
  • quote:

quote:

3D destegi var mi

bu cihaz ile bedava bütün kanalalrı izliyebilirsiniz 3d izlemek tvnizinde 3d uyumlu olması lazım

hocam bi pm atmistim bakarsan sevinirim :)

butcem 200lerde tv'm 3D destekliyor Turk HD kanallarini bulabilecegim , bol HD izliyebilecegim , yabanci spor ve film kanallari bulunan (yabanci dil sorun degil) yani goruntu kalitesi basta olan bir cihaz ariyorum hocam ne onerirsin
  • Daha önce 3 yıl bravoo 7000 hd kullandım. işlemcisi bozulduğu için çöpe atmak zorunda kaldım :( Tavsiye üzerine neta hd 6400 ü aldım.
    izlenimlerim şu şekilde: HD kanallar doğal değil, canlı, parlak ama doğal değil yapay renklendirme yapılmış gibi, bazen ayrıntılı bakınca ekranda kumlanmalar seziliyor. :(
    Açıkçası obur cihazdaki doğal vede prüzsüz görüntüyü gözüm aradı. sd kanallar ise basarılı, ama önceki kullandığım cihaz kıyasla beklentimi karşılamadı. Kanal geçiş hızı önceki cihazıma göre kıyaslanamayacak şeklde başarılı, ancak teletex vede info bar çalışmıyor. nedenini bulamadım. ben 2.3.20 versiyonu kullanıyorum. (geldiğnde o vardı) hd kanallarda daha basarılı olan yazılım varsa yazarmısınız. O şekilde denem istiyorum birde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voltranboy -- 10 Nisan 2014; 9:57:11 >
  • quote:

quote:

quote:

3D destegi var mi

hocam bi pm atmistim bakarsan sevinirim :)

butcem 200lerde tv'm 3D destekliyor Turk HD kanallarini bulabilecegim , bol HD izliyebilecegim , yabanci spor ve film kanallari bulunan (yabanci dil sorun degil) yani goruntu kalitesi basta olan bir cihaz ariyorum hocam ne onerirsin

pm attım kusura bakmayın dun butun gun dısarıdaydım bakamadım

• voltranboy V kullanıcısına yanıt
    bende son sürüm var 2,5,13

bu yüklü olarak geldi bana 2,3,20 yükledim eşimde de ben de beğenmedik özellikle kanal d de bariz olan yazı ve görüntü kumlanması gördük

2,4,14 ve 2,5,6 sürümleri de var face sayfasında ama ben 2,3,20 yükleyip denedikten sonra 2,5,13 yükleyemedim bi daha saatlerce uğraştım 6 farklı usb denedim hatta 2,3,20 yüklerken kullandığım usb yi kullanamadım aldım cihazı best uyduya götürdüm sağolsun Fatih yükleme yaptı

Versiyon olayı biraz göreceli deneyip göze hoş geleni kullanmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreelci

bu yüklü olarak geldi bana 2,3,20 yükledim eşimde de ben de beğenmedik özellikle kanal d de bariz olan yazı ve görüntü kumlanması gördük

2,4,14 ve 2,5,6 sürümleri de var face sayfasında ama ben 2,3,20 yükleyip denedikten sonra 2,5,13 yükleyemedim bi daha saatlerce uğraştım 6 farklı usb denedim hatta 2,3,20 yüklerken kullandığım usb yi kullanamadım aldım cihazı best uyduya götürdüm sağolsun Fatih yükleme yaptı

teşekkürler emre, 2.3.20 - 2.4.14 ve 2.5.13 leri deneyeceğim. en beğendiğimi yazarım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: voltranboy

quote:

Orijinalden alıntı: emreelci

teşekkürler emre, 2.3.20 - 2.4.14 ve 2.5.13 leri deneyeceğim. en beğendiğimi yazarım...

2.5.13 sürüm gerçekten çok iyi. epg ve teletex çalışmaması 2.3.20 surmunden kaynaklınıyormuş. şimdi düzeldi HD kanallarda görüntü kalitesi SD görüntü kalitesindeinanımaz düzelme oldu. Sonuç olarak benim panasonic 106 ekan plazmada en iyi görüntü kalitesini 2.5.13 verdi. Şuan herşey çok güzel

• OOoooo diyorum, konuya bayağı mesaj gelmiş,, arkadaşımızın yazılım olayına bakıyom bakıyom gelemiyorum,,, megersem 1. sayfanın sonuymuş.
  • 2.5.13 sorunlu bende , epg çalışmıyor , Dolby sesi desteklemiyor ama görüntüsü daha güzel . 2.4.14 de epg desteklemedi , en son sürümü kullanıyorum mecburen 2.5.6 yı..
  • Arkadaşlar cihazın fiyatı biraz artmış gibi.
  • nasıl artmıs ?

dolar 1.80 ıken pıyasada 170-180 tl bızde 150 tl

dolar 2.15 pıyasada 200 189 tl bızde 179 tl

http://www.sanalpazar.com/Neta-6400-Full-Hd-Sti-Islemcili-Yuzde-Yuz-Yerli-Mali__isp9715492

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 22 Nisan 2014; 12:18:54 >
  • Arkadaslar bu cihaz ile sorunsuz mkv, mp4 filmleri altyazilari ile izleyebilirmiyiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emxxxx

Arkadaslar bu cihaz ile sorunsuz mkv, mp4 filmleri altyazilari ile izleyebilirmiyiz?

hayır cihazın mp ozelliği yok komple..
  • komple tum topigi okuyamıyorum fakat anladıgı kadariyla 2.4.14 en beğenilen linki var mi yada olan bir arkadaşım pm dende atabilir ki yada bu konuda varsa sayfasini bilen linkini verebilir mi

• kantay kullanıcısına yanıt
    2012 yada 2013 subat veya mart ayindaki yazilari okuyun yazilimlarla ilgili bilgiler var.. ben mobil oldugum icin yazilim degisen zamanlara gidemiyorum.

• bende şuan hd uydu alıcısı alma arifesindeyim yanlız bizim bulundugumuz binada merkezi uydu sistemi var ve ben en uzak noktadayım o yüzden olacak ki sinyal biraz zayıf ulaşıyor bana..bazı kanallarda donma meydana geliyor sinyal kalitesine baglı olarak..bana sinyal alıcısı güçlü bir uydu alıcısı lazım..bu işimi görürmü acaba...?
  • quote:

Orijinalden alıntı: system electronıc

bende şuan hd uydu alıcısı alma arifesindeyim yanlız bizim bulundugumuz binada merkezi uydu sistemi var ve ben en uzak noktadayım o yüzden olacak ki sinyal biraz zayıf ulaşıyor bana..bazı kanallarda donma meydana geliyor sinyal kalitesine baglı olarak..bana sinyal alıcısı güçlü bir uydu alıcısı lazım..bu işimi görürmü acaba...?

Merhaba bunu kullanmadan bilemezsiniz cihazin 1 haftaiade garantisi var begenmezseniz iade edebilirsiniz ...

• 
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.