Şimdi Ara

OnLive, hayranlarına yönelik Facebook üzerinden kampanya başlatıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • OnLive, hayranlarına yönelik Facebook üzerinden kampanya başlatıyor






    Bulut altyapısı üzerinden oyun akışları sağlayarak tabletler ve akıllı telefonlar üzerinde DiRT 3, Batman: Arkham City gibi oyunları oynayabilmenizi sağlayan OnLive, kısa süre önce ABD dışında İngiliz oyunseverlere de kapılarını açmıştı.




    Tweeter hesabından yaptığı duyuruda OnLive, Facebook sayfasının 62791 beğeniye ulaşması durumunda kullanıcılar istedikleri bir oyunu 1$'a alabilecek. Kampanya dün itibariyle başlamış durumda.




    OnLive arşivinde Dues Ex: Human Revolution, DiRT 3, Red Faction: Armageddon gibi kaliteli pek çok oyun bulunuyor. Normalde oyunların bedeli 4$-39$ arasında değişiyor.




    Kampanyaya L.A. Noire ve Batman: Arkham City önsiparişe giren oyunlar dahil değil. Kuponlarını alan kullanıcılar OnLive hizmetine üye olarak hediye oyununu oynamaya başlayabilir. Daha önce platform üzerinden oyun satın almış müşterilere ise promosyon kodu eposta ile gönderilecek.

     

     








  • tam anlamıdım bu sistem üzerinden android telefonumla wifi li bir yerde dirt 3 oynaya bılecek mıyım?
  • 68.405 kişi beğenmiş bile.
    Edit:Android akıllı telefonumda nasıl kullanacağım ben bu hizmeti?Herhangi bir programa ulaşamadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Guardian -- 23 Ekim 2011; 11:08:14 >
  • bildiğim kadarıyla sadece pc sistemleri için var oda abd ve ingiltere için ama ben indirdim pc me ve arasıra girip 30dk oynanabilen oyunları oynayabiliyorum ama arasıra takılıyo çünkü daha avrupa desteği bile yok ama çok büyük potansiyeli var bence
  • Fiber, 16mbit ve üstü net sahipleri için bu. 8mbit neti olanlarda baya bir kasıyor. Grafikler kötü vs ama gayet iyi bir teknoloji. iPad ve Xoom üzerinden oynanabiliyor diye biliyorum. Hatta Xoom'a onlive bluetooth analog'u geliyormuş.
  • Bende fiber internet var ama gene takiliyo bazem cunku daha avrupa destegi bile yok , abd ve ingiltere serverlarina baglaniyo, ama potansiyeli bnce var , dunyaya bi yayilsa konsol almaya gerk bile kalmaz
  • bu sistem tam olarak nasıl çalışıyor anlatırmısınız gerçi bende uydunet 1mbit var ama gende merak ettım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.