Şimdi Ara

İPHONE 3GS NO SERVİCE SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • öncelikle meraba arkadaslar. nadir görülen bir problemim var yardımcı olabılırsınız diye dusundum. sorunum: iphone 3gs 16gb aldım cihaz kayıtlı ve ingiltereden gelme ilk aldıgımda 2 hat denedım sorunsuz çalıştı daha snra diğer kullanıcıların bilgileri oldugu için restore edeyim dedim. ios5 e yukselttim bilmeden cihazda simlock oldu halledemedım bu sorunu iphone dan anlayan bi telefoncuya gotrdum versiyon yazılımı tumden silinip tekrar yuklemecek dedi 4.1 yukledi daha snra telefonu almaya gıttıgımde baska bı sorun cıktı dedi adam su an ipod gibi telefon bugun tkrar gtrcem ugrascakmıs ama tedirginim telefonda şebeke kısmında içinde kart olsada olmasada no service yazıyor. 4.2 yukledı yine duzelmedi. ama dikkatimi çeken şu telefonu ilk alıp kullandıgımda hiç bir problm yoktu arama dahil yaptım 3-4 gun kullandım o şklde bnden onceki kişide o şklde kullanıyordu acaba sorun ne olabılır burda yazılım mı donanım mı telefoncu mu bu hale gtrdı neden gtrsın kı bu hale diye dusunuyorum vidalarına baktım temız bişe değmemiş ama kart olmasada no servıce diyor normalde no sim diye uyarması gerek. biliyorum arkadaslar belkı daha once karsılasmadınız ama belki çok ilgili olan kişilerin bi bildği vardır diye düşündüm lütfen fikirlerinizi ve dusuncelerınızi paylaşın. ne yapabılırım? şimdiden teşekkür ederim hepinize..

    hersey yapabılıyorum sadece telefon olarak kullanamıyorum su an telefon bilgileri:
    iphone 3gs 16 gb black

    yurt dışı kayıtlı cihaz
    4.2.1 sürümü yüklü şu an
    model: mc131b
    modem firmware(baseband oluyor galiba) 06.15.00



  • Telefonun Jb ile unlock yapilmis olmasin? Sim free degil buyuk ihtimalle
  • evet telefonum sim free değil normalde ama ilk aldıgımda o şklde kullandım daha sonra restore edip yanlışlıkla ios 5 i yukledıkten snra boyle oldu. ios 5 i yazılımı tamamen silip yeni versiyon yukledı telefoncu snra bu sorun cıktı ortaya daha once olmayan no service sorunu. unlock işlemi yapıldı yani. anlamadığım olak içinde kart yokkende no service diyor normalde no sim uyarısı vermesı gerekıyor diye bılıorum. su anda telefoncuda adam olmayabılır diyor çalışan telefon bıanda nasıl boyle riskli bi durumun içine girdi anlayamıyorum bi ios5 e yuksltmekle bu boyle olmaz cnku.
  • cihazında ipad bb si var nasıl olcak jailbreak yapıp sım kılık yapman lazım
  • Dostum yapman gereken şu,
    Telefon daha önceden ipad basbandi(6.15) ile redsnow jailbreak/unlock yapılmış. Bu nedenle yine redsnow_ ile ipad basebandini seçip, tekrar yükleyeceksin. Daha sonra ciydia'dan ultrasnow yuklediğin zaman telefonun açıldığını göreceksin. Kolay gelsin.
    http://www.mmcn.org/iphone/iphone-3gs-3g-ios-41-421-redsn0w-jailbreak-unlock.html
  • As most of you know that idevices users are interested in downgrading 4.3.5 / 4.3.4 to 4.3.3 to get fully untethered jailbreak.

    Düşürme SHSH lekeler dosyaları Öğretici olmadan 4.3.5 4.3.3:

    Adım 1: C: \ Windows \ System32 \ drivers \ etc gitmek zorunda ve indirilen bir "Restore Files" klasörü ile "HOST" dosyasını değiştirin

    Adım 2: - Click Here - Açık redsn0w ve cihazınızı jailbreak Bu öğretici takip edebilirsiniz ancak iOS 4.3.3 yerine 4.3.4 işaret etmek gerekir.

    Adım 3: Sonra iPhone'un kurtarma modunda durur.

    Adım 4: Açık Tinyumbrella (yukarıda "Restore Files" klasöründe bulunabilir), daha sonra sol iPhone isminin üzerine tıklayın, sonra Başlat TSS Server tuşuna basın.

    Adım 5: iTunes'u açın ve iOS 4.3.3 firmware (Shift + Restore) ile iPhone geri o zaman kapatın.

    Adım 6: Fixrecovery (yukarıda "Restore Files" klasöründe bulunabilir) kullanmak zorunda şu anda, 1013 hatayı bulacaksınız.

    Adım 7: Açık iFaith (yukarıdaki "Restore Files" klasöründe bulunan) ve shsh dosyayı kaydedin.

    Adım 8: Açık sn0wbreeze özel iOS 4.3.3 firmware oluşturmak ve onunla birlikte geri yüklemek için (yukarıda "Restore Files" klasöründe bulunabilir). Bitti.


    Many users have upgrading their iOS devices to iOS 4.3.5 without saving 4.3.3 shsh files and others saved 4.3.3 shsh files but failed to follow the guide as they may faced some errors such as 3194, 1600, 1602, 1013, 1015, 20 or 1611.

    Anyway we have good news for you, one of our reader was successfully able to downgrade his iPhone from 4.3.5 to 4.3.3 without shsh blobs files.

    Downgrade 4.3.5/4.3.4 to 4.3.3 - iPhone 4, 3GS, iPod Touch 4G, 3G, iPad :


    Required Downloads :

    Download Restore Files
    Download Redsn0w for Windows
    Download Redsn0w for Mac
    Download iOS 4.3.3 for your iOS device
    Download iTunes 10.4.1

    Burdan yapmaya çalış ve 3gs için 4,2,1 yüklemeni tavsiye ederim orj. link

    http://www.gsmkolik.com/iphone-bolumu/10286-iphone-4-3-5-4-3-3-duserme-without-shsh-blobs-iphone-4-3gs-ipod-touch-4g-3g-ipad.html
  • arkadaslar hepinize cok tesekkur ederim fakat ben telefonun herseyini kullanabiliorum sadece bi no service sorunu var kart taksanda tkmasanda araniyor diyor ve snra no service yaziyor bu soylediklerinizi uygulayinca bu sorun kesin duzelir mo ona gore telefoncuya gostrcem yazdiklarinizi cnku afam bana cihaz sıkıntılı yapilmama ihtimali var dedi ilk aldiginda kolay is bu demisti gorduk iste bnm 2 hafta oncesine kdar sorunsuz kullandigim telfon neden bi ios 5 le bu hale geldi anlamadim.
  • Hocam allah senden bin kere razı olsun ya. Valla dünden beri uyku uyumadım şuna jailbreak yapmaktan. Saolasin ipad bb yüklemek hiç aklima gelmemişti. Hatırlattığın için teşekkür ederim.
  • ipad baseband 6.15 nasıl yapacağız? yardımcı olabilrmisin?
  • cihazda hangi versiyon yüklü ise tabi 3gs lerde sadece 4.3.3 e kadar yapabilirsin redsnow ile frimware sectikten sonra NEXT diyorsun gelen ekranda install ipad baseband seciyorsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.