Şimdi Ara

Samsung iphone'u geçti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
145
Cevap
0
Favori
4.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung’un, 2011’in üçüncü çeyreğinde dünya çapında 20 milyon Android işletim sistemine sahip cep telefonunu piyasaya sürdüğü açıklandı. Aynı dönemde Apple’ın piyasaya sürdüğü iPhone sayısıysa 17.1 milyon oldu. Böylece yıl başında da satışlarda Nokia’yı geçen Güney Kore şirketi tarihinde ilk kez iPhone’u geride bıraktı.

http://www.milliyet.com.tr/2011/10/22/index.html

Böyle bir telefon çıkarıp sonra modelin başına S ekleyip 2-3 sene pazar lideri olma dönemleri bitti artık. Doğru düzgün cihaz çıkarsınlar yoksa tepetaklak gidecekler.

• Pek bilgili değilim ama o 20 milyon telefonun içinde bir sürü dandik model var ama 17.1 milyonun alayı iPhone.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Punto Evo 1.4 Mylife S&S Dualogic 2011
  • Kuyruk acısı detected!

Orijinalden alıntı: emre the king

Söyle bir şey gibi;
    Reno motorlu dacia sayısı üretimi bu yil toplam BMW motorlu araçların üretiminden fazla oldu.

+1
    Daha Fazla Göster

• Samsung 20 milyonun içinde kaç tane model çıkarmış asıl bu önemli
  • yine tek amacı Apple'ı yermek olan bir başlık çok gülüyorum artık böyle bir veri sunuyorsanız diyeceksiniz ki, samsung'un 20 milyon cihazından 28 milyonu satılırken apple'ın 17 milyon cihazından 10 milyonu satıldı. o zaman deriz ki "lan noluyo demek ki insanlar apple'dan memnun değil artık". böyle altı desteksiz rakamlarla vurmaya çalışmak artık komik bir hal aldı
    Intel Core i7 6700K Skylake 4.00 GHz | Asus Z170 Pro-Gaming Motherboard | Kingston HyperX Fury Black DDR4 2x8 GB Dual RAM | Noctua NH-D15 CPU Silent Cooling System | Corsair 600 W CX v2 80 Bronze PSU | Corsair Graphite 760T Arctic White FULL-TOWER | Asus Strix GTX980 DirectCU II | Samsung 850 Evo 250 GB SSD | AOC i2369VM 23 5ms Full-HD IPS LED | Logitech MX Master Mouse | Logitech G230 Gaming Headset | PS4 Pro 1TB | Sony Bravia LED TV | Apple Macbook Pro Retina 15' Mid 2015 | iPhone 8 Plus 64 GB | Sony WH-1000XM2 | Canon EOS 600D 18-135mm | Fitbit Charge
  • Android işletim sistemli cihaz satışı işte arkadaşlar tabi hepsi galaksy 2 değildir ama çoğunluğu onlar oluşturuyordur. Bada, şu bu satışları dahil değil yani. Ayrıca türkiye gibi düşünmeyin yurt dışında bunların fiyatları birbirine yakın zaten. Burada iphoneculara geçirebildiğine telefon satıyorlar. Baksanıza 3000 tl den ön sipariş alıyormuş darty.
  • Funboyluk yapmayın bende ipad kullanıcısıyım iphone 5 bekliyordum ama aynı telefonu gene kakaladılar işte. Daha hayla konuşuyorsunuz. Samsung en azından telefonları geliştirip çıkarıyor böyle aynı telefonu senede bir piyasaya sürünce çok bu cool oluyor yani :) Sazan avı işte.

Her hafta sacma sapan telefon cikarip 20 M sattik diyolar ya. Saydinmi GardaŞŞ. Bide 4 ile 4s i ayiramayan insan hala varmi yaf. Ben tanitim sirasinda firinci kuregi gibi ekran bekleyenler o anki hayal kirikliyla soylediler saniyodum. Nasil ayni telefon abi ya sacmalamayin telefon konusuyo be!!!!

1905 ~ Sadece Galatasaray! ~ 05.08.2020
  • Kaç kişi iphone 4'ünü iphone 4s için değiştirir bir düşünün. Sonra daha iyi anlıycaksınız beni gerçekten bırakın bu kadar markanın kölesi olmuşsunuz siz. Psikolojik tedaviye ihtiyaç duyacak kadar marka fanları var yazık arkadaşlar. Siz talep ediceksiniz ki adamlar yapıcak böyle her yaptıklarına taparsanız kazıklanmaya devam ederiz.
    Sahsen 4S aldim kendime, hic de oyle 3000 TL falan degil. 64GB, 1340 liraya geldi sim free 1.5 senelik i4 32GB'a da 1550 liraya alici buldum. Sanki biri bana 210 lira verip 1.5 sene i4 kiralamis gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5980C441C -- 22 Ekim 2011; 11:53:08 >

Orijinalden alıntı: SANALKAPTAN

@vires
    Böyle bir telefon çıkarıp sonra modelin başına S ekleyip 2-3 sene pazar lideri olma dönemleri bitti artık. Doğru düzgün cihaz çıkarsınlar yoksa tepetaklak gidecekler.

demişsin de ;

SAMSUNG cephesi :

GT-S5510, Galaxy Y Pro
    GT-S5360, Galaxy Y
    SCH-R720, Admire/Vitality
    Behold II
    GT-B7510, Galaxy Pro
    i7500 Galaxy
    M900 Moment
    i5500
    i5700 Spica
    i5800 Teos Galaxy Apollo
    Galaxy A
    i9000 Galaxy S
    Galaxy S II
    Samsung Droid Charge
    Samsung Infuse 4G
    Galaxy Ace,
    Samsung Acclaim
    M910 Intercept, Samsung Moment II
    Samsung Transform
    Samsung Replenish

ve dahası var Samsungun android telefon listesinde.

APPLE cephesi ;

iPhone 3g, 3gs, 4, 4s

Kim her ay yeni diyerek eskisini süsleyip süsleyip satan . Bilmeden araştırmadan konu açarsan KAPAK OLURSUN

kaynakhttp://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_Android_devices#Smartphones

bende aynen bu şekilde düşünüyordum
    MyAnimeList // Diablo 3 // Steam // Last.fm // Battle.net:Deatherjan#2394

• Kardeş "kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş" "4" dün sonuna "s" eklemeselerdi de direk iphone 5 deselerdi ozaman tamam farklı telefon derlerdi.
    samsungun hakkınıda yememek lazım ama yinede iphone kalitesine yanaşması mümkün değil malzemeyi elinize alınca farkı anlıyamayanların ne dediğinin bi önemi yok bence.
  • Ne alakası var bende de ipad kullanıcısıyım çok da memnunum. Her apple kullanan fanboy olmadığı gibi her apple'ı eleştirende android fanı olmak zorunda değil. Ben sadece bu aynı telefonu çıkar sonra hızını arttır tekrar sat işinden bıktım artık.

Orijinalden alıntı: vires

Funboyluk yapmayın bende ipad kullanıcısıyım iphone 5 bekliyordum ama aynı telefonu gene kakaladılar işte. Daha hayla konuşuyorsunuz. Samsung en azından telefonları geliştirip çıkarıyor böyle aynı telefonu senede bir piyasaya sürünce çok bu cool oluyor yani :) Sazan avı işte.

Tipi aynı, bunu alıp millete hava atamayacaksın diye mi 4=4S?
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.