Şimdi Ara

Transformer Prime resmi internet sayfasına kavuştu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Transformer Prime resmi internet sayfasına kavuştu






    NVIDIA'nın 4 çekirdekli yongada sistem çözümü Tegra 3'ü ilk olarak kullanacağı açıklanan ve Eee Pad Transformer 2 olarak uzun süre adı kulislerde dolaşan ASUS'un yeni modeli Transformer Prime, yönetim kurulu başkanı Jonney Shih tarafından Hong Kong'da AllThingsD : AsiaD konferansında resmi olarak tanıtılmıştı.




    8.4mm gibi oldukça iddialı bir inceliğe sahip model kesin olarak 4 çekirdekli Tegra 3 işlemci, tahmini olarak 1GB RAM, 10.1 inç ekran, 32GB depolama kapasitesi, 5MP kamera gibi özelliklere sahip olacak.




    Transformer Prime bugün itibariyle resmi sayfasına kavuştu. "Prime geliyor" sloganıyla açılan sayfada modelin gölgeli ve kısmi bir görüntüsüne yer verilmiş. Ayrıca açıklamalarda hızlı bir tabletin nasıl olacağı konusunda yeni bir endüstri standardının Prime modeliyle sunulacağı da belirtiliyor.




    Prime modelinin resmi lansmanı ise 9 Kasım tarihinde yapılacak. Sayfayı incelemek isteyenlerhttp://eee.asus.com/en/eeepad/transformer-prime/features linkine gidebilirler.

     

     








  • Acaba Dock'ta iyileştirmeler mevcut mudur? Daha iyi pil, 3. usb gibi
  • 4 çekirdekli tablet ve telefonlar görmek güzel olacak.Bazı eksiklikleri var lakin 2012'de bunlarda giderilebilir düzeyde.10.1 inç pek de mobil olunabilecek düzeyde değil,roman (ders kitapları gibi değil yani) boyutunda olması taşınması,tutması açısından gayet ideal boyutta olacaktır.Ram düzeyinde de iyileştirme olmalı,4 çekirdek için 1 GB Ram az gibi.İlk adım atıldı,gerisi gelecektir.
  • yeni tabletler ve telefonlar cıkarılmadan once ilk once tablet ler ve telefonlar icin ilk once pil sorununu cozsünler yeterince tablet ve telefon var pıyasada ama hep en önemli sorun pil oldu
  • ice cream sandwich 4 çekirdek destekliyor mu ? Daha yeni iki çekirdeğe yeni geçtiler ama..

    Bakalım ne olur ne biter.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.