Şimdi Ara

71 tl fatura

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • benim faturam 56 gelmesi gerekirken 71 tl geldi bu nedir allah aşkına

yaso3597
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaso9735

Eğer ttnet kullanıyosan ve zamanında ödemediysen faturanı 20 ytl daha fazla koyuyorlar :D

ne yaptın sen dostum olur mu öyle şey 20 lira fazla koyamaz hiç bir faturaya geçtiğimiz ay iki fatura yatırdım normalde gelen faturadan 1.75 TL fazla verdim bir aylık tutar için..

Yeni tarife değişikliği falan mı yaptın dostum sen ? ondan bir artış olaiblir yada yeni bağlantı vs.. mi var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyvaan

yok bişey yapmadım

fatura detaylarını paylaşırsan bakar yorumlarız ama hiçbir bilgi vermeden nereden kaynaklandığını ancak böyle tahminler sallayarak bulmaya çalışırız :)

Orijinalden alıntı: turgay26

quote:

Orijinalden alıntı: yaso9735

Eğer ttnet kullanıyosan ve zamanında ödemediysen faturanı 20 ytl daha fazla koyuyorlar :D

ne yaptın sen dostum olur mu öyle şey 20 lira fazla koyamaz hiç bir faturaya geçtiğimiz ay iki fatura yatırdım normalde gelen faturadan 1.75 TL fazla verdim bir aylık tutar için..

Yeni tarife değişikliği falan mı yaptın dostum sen ? ondan bir artış olaiblir yada yeni bağlantı vs.. mi var ?

fatura tarihi 7 gün geçtiği için 12 tl fazla ödedim, bu olay nasıl olsu sizce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lord87 -- 21 Ekim 2011; 22:51:31 >

nasıl olur yaw bu işte bir iş var bu ayki faturam da gecikmeli bakalım ne kadar gelecek bu ayda iki fatura yatırmayı planlıyorum yani geçen ayki faturamı yatırmadım.bi bakayım e-faturaya..
  • Arkadaşlar benim normal aylık ücretm 50 Flan sınırsız paket 1 2 gibi ay ödemiyorum tak kapanıyor net ttneti arıyorum niye fazladan ücret geliyor aynen şöle dedi Ödeme günü geçmiş ona Açma kapama ücreti flan alıyoruz dediler .

yaso3597
  • online işlem merkezinden faturanı paylaş bakalım neden öyle gelmiş
  • benim fatura detayım bu neden 71 geldi ?

KULLANIM ÜCRETLERİ TUTAR (TL)
    İnternet Kullanım Ücretler Toplamı 53,55
    Tivibu Web Ücretler Toplamı 0,99
    TTNET ÜCRETLER TOPLAMI 54,54
    % 18 KDV Uygulanan Toplam Tutar 54,54
    % 18 KDV 9,82
    % 5 ÖİV Uygulanan Toplam Tutar 53,55
    % 5 ÖİV 2,68
    Damga Vergisi 0,01
    DEVLETE ÖDENEN VERGİLER TOPLAMI 12,51
    TOPLAM FATURA TUTARI 67,05
    Önceki Aydan Devir 0,13
    Modem Taksit Ücreti (6/24) 2,00
    Bağlantı Taksit Ücreti (6/12) 2,00
    ARA TOPLAM 71,18
    Gelecek Aya Devir 0,18
    ÖDENECEK TOPLAM 71,00
  • benim faturada 73 tl geldi.nedenini öğrendim.fatura geldi biz ödemedik gecikti yinede ödememekte ısrar ettik sonra internet hizmeti borcundan dolayı kapatıldı.açtırmaya gittik normal 56 tl verdik faturayı yatırdık açıldı.
    olay bi sonraki faturada meydana geliyo ki oda internet hizmeti ni açtırma ücreti olarak 56+17 tl açtırma ücreti dahil toplam 73 tl bayıldım.
    kısaca söylemek gerekirse soyuluyoruz.bence 56 tl bile çok çok fazla bu hıza ve bu hizmete göre.
    Bir hata yaptım ve 8 Mbps netlimitsize döndüm.O ayki faturam her zamanki gibi 59 lira geldi.
    Eylül'ün 6'sında 8 Mbps netlimitsizden 16 Mbps e kadar ADSL 2+ tarifesine geçiş yaptım (online işlem merkezi üzerinden).Tarifem 16 Mbps olarak gözüküyordu.Fakat hızım hala 8 mbps.
    Sonra Eylül ayı faturası gelmedi.Ekimde fatura geldi tam 80 lira.
    Tarifem faturada ve online işlem merkezinde 16 mbps ADSL 2+ gözükmesine rağmen hızım hala 8 mbps.Ne yapayım ne olur yardım edin?

İşte Resimler

71 tl fatura

71 tl fatura

71 tl fatura

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.