Şimdi Ara

KOPYA CD LE OYNAMAK İSTEYENLER OKUSUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
7.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kopya cd ile oynamak istiyorsanız aşagıdaki yazdıklarımı yapmanız gerekir:

1-kopya cd nizden oyunu kurun

2-http://www.3dgamers.com/games/worldofwarcraft/downloads/ bu adrestennn
    WoW-1.8.0-enus-patch.exe bunu cekin ve kurun

3-http://www.turkbeyli.net/wow/enus182.zip wow 1.8.2 patch zip dosyasını cekin ve normal crack gibi icindeki wow u kopyalayıp wow un c deki yada nereye kurduysanız dosyasına yapıstırın.Artık wow un versiyonu 1.8.2 dir.(1.8.4 ü kurmayın cünkü hemen hemen hicbir server bu versiyonu oynatmıyor)oyunun 1.8.2 versiyonda olup olmadıgını oyunu actıgınızda cıkan login kısmının sag alt kösesinden bakabilirsiniz

4-http://www.wowstatus.net/serverlist.php son olarak bu siteden istediginiz bir serverı secin adını tıklayın tıkladıgınız zaman serverın bilgileri cıkacaktır (serverın adı, hangi versiyonları oynattıgı ,homepage i account alma adresi ,server adresi)account alma adresine girip bir account alın.daha sonra server adresini kopyalayın.daha sonra wow un dosyasından reamlist dosyasını acın(eger reamlist dosyası not defteriyle acılmamışsa not defteriyle acın)orada yazan seyleri set reamlst e kadar silin ve kopyaladıgınız server adresini yapıstırın ve kaydedin ÖRN:mesela
    server adresi 'wowger.ath.cx' se 'set reamlist wowger.ath.cx' olacak.
    artık sectiginiz server da oyunu oynayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calicula -- 14 Ocak 2006 10:31:16 >

• ben yaptım oldu
  • yasnet icin hangi patch gerekio
  • bence yeni başlayacak warsa direk 1.9.0 u çeksinn
  • Merhaba Arkadaşlar
    1.9 versiyonunu kursak çalışmıyormu,
    "http://www.wowstatus.net/serverlist.php" sayfasında üst linklerde hep 1.9.0 hack yazısı var denedim olmadı.
    Benmi beceremedim kurmayı yoksa gerçekten 1.9 versiyonda çalışmıyormu bu oyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: calicula

kopya cd ile oynamak istiyorsanız aşagıdaki yazdıklarımı yapmanız gerekir:

İYide burda 1.8.0 yok ki yada kaldırmışlar

• ben başka bi adres buldum o ilk patch ı indirmek için isterseniz onu sizde burdan indirin yok çünki yukarda verilen yerdehttp://downloads.gamezone.com/demosfiles/t16209.htm?theTime=24 yalnız bi 10 dk sonra download a başlıyor sabırsızlanıp kapatmayın pencereyi hemen
  • arkadaşlar bide benim bi sorum var ..!
    bende mesela 1.1.1 var bunu 1.8.2'ye yükseltmek için direk 1.8.2'yi mi yoksa sırayla işte 1.3.1 1.5.0 fln vs yüklemek mi gerekiyo?
  • quote:

Orjinalden alıntı: SayBrTac

quote:

kopya cd ile oynamak istiyorsanız aşagıdaki yazdıklarımı yapmanız gerekir:

İYide burda 1.8.0 yok ki yada kaldırmışlar

alla alla valla kalkmış ben burdan bulmuştum ama kaldırmışlar

• quote:

Orjinalden alıntı: Cybercab

bence yeni başlayacak warsa direk 1.9.0 u çeksinn

evet ama iyi serverların cogunlugu 8.2 de hala belki daha sonra 1.9.0 oynanır ama simdilik hala büyük cogunluk 8.2 de
  • peki arkadaşlar ben 1.8.2'yi kurdum ama hata verdi sanrıım 1.8.2'nin full patch2ini bulmam lazım
    şuan bende 1.1.1 versiyonu var oyunu yeni kurdum
    1.8.2 full patch için link verebilicek var mı?

• Beyler ben knight online oynuyordum ve çok sıkıldım wow a başlamaya kadar verdim ben oyun u nasıl indireceğimi bulmadaım yardımcı olursanız çok ii olurr... yardımlarınızı bekliyorum

bide ben oyunda ne yapacağımı falan anlatırsanız çok ii olur ...

oyunun indirme adresini koyun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadir26

Beyler ben knight online oynuyordum ve çok sıkıldım wow a başlamaya kadar verdim ben oyun u nasıl indireceğimi bulmadaım yardımcı olursanız çok ii olurr... yardımlarınızı bekliyorum

bide ben oyunda ne yapacağımı falan anlatırsanız çok ii olur ...

oyunun indirme adresini koyun...

bende bende +1
  • quote:

quote:

evet ama iyi serverların cogunlugu 8.2 de hala belki daha sonra 1.9.0 oynanır ama simdilik hala büyük cogunluk 8.2 de

Freeserverlerın hiçbiri henüz 1.9.0'ı desteklemiyor; Bliz'in 1.9.0 patch'ine koymuş olduğu güvenlikten dolayı ama yakında destekleyecekleri forumlarda dolaşıyor hatta hacklenmiş 1.9.0 patchi yayınlanacağı bilgisi de var. Ancak WoW Client 1.9.0 için tam destekli bir WoWEmu'yu interneti altını üstüne getirmeme rağmen bulamadım. Arkadaşlar araştırırken dikkat edin 1.9.0'u gördüğünüzde o WoWEmu'nun versiyonu olabilir ayrıca sadece 1.8.x'e destek de verebilir. Destekleyip desteklemediğine ilgili form sayfalarından ulaşabilirsiniz.

Kendi private serverınızı da kurabilirsiniz; işte adres...
    RageZone

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amore -- 23 Ocak 2006 8:30:31 >

• Ben bu bölümde denilenlerin hepsini yaptım ama wow oyununu açtığımda yine şifre ve isim istio. buraya ne yazıcam söylermisiniz???
  • LÜTFEN YARDIM EDİN
  • yazanlar arasında account alma olayı da var ...bir serverdan account alırken şifreni ve kullanıcı adını belirliyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: taha644

LÜTFEN YARDIM EDİN

Önce sitesinden account alman lazım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Amore

quote:

quote:

Freeserverlerın hiçbiri henüz 1.9.0'ı desteklemiyor; Bliz'in 1.9.0 patch'ine koymuş olduğu güvenlikten dolayı ama yakında destekleyecekleri forumlarda dolaşıyor hatta hacklenmiş 1.9.0 patchi yayınlanacağı bilgisi de var. Ancak WoW Client 1.9.0 için tam destekli bir WoWEmu'yu interneti altını üstüne getirmeme rağmen bulamadım. Arkadaşlar araştırırken dikkat edin 1.9.0'u gördüğünüzde o WoWEmu'nun versiyonu olabilir ayrıca sadece 1.8.x'e destek de verebilir. Destekleyip desteklemediğine ilgili form sayfalarından ulaşabilirsiniz.

Kendi private serverınızı da kurabilirsiniz; işte adres...
    RageZone

Horizen serverı 1.9.0'a geçti.

• quote:

Orjinalden alıntı: distinction

Horizen serverı 1.9.0'a geçti.

Local serverda oynayabilmek için Emu kurulum dosyalarını nerden çekebiliriz. Bu server geçtiyse piyasada 1.9.0'ı öyle ya da böyle destekleyen bir wowemu var demektir.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.