Şimdi Ara

[SATILMIŞTIR] M-AUDIO Delta AUDIOPHILE 24/96 PCI (MIDI & ASIO) SES KARTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    İlk sahibi olduğum, temiz kullanılmış M-AUDIO Delta Audiophile 24/96 PCI 4 giriş ( 2 Analog, 1 Dijital ve 1 Midi) ve yine aynı şekilde 4 çıkış özelliği bulunan ASIO destekli ses kartım ihtiyaç fazlalığı (Yine M-audio Fast Track Pro USB/harici'yi Hem dizüstünde hem de masaüstünde kullanmam ) nedeniyle satılıktır. 1 senedir kullanmıyorum kendisini. Az ve Sadece Produksiyon & Kayıt için kullanılmıştır. Garantisi dolmuştur. Kutusunda, orjinal içeriğiyle birlikte (Midi ve dijital girişler ve çıkışlar için harici bağlantı kablosu, XP sürücü CD'si, Ableton Live Lite 4 ve Protools Pro Sessions sample demo cd) alıcısını beklemektedir. Faturası İstanbul'da (Evrak klasörümde bulamadım malesef) kalmıştır. Ben şu anda Antalya Side'de ikamet etmekteyim. Manavgat civarı elden de teslim edebilirim.

Ürün XP, Vista, Win 7 ve Mac uyumludur.

Ürün Solit nikli Çağrı Arkadaşımıza SATILMIŞTIR. Güzel bir alışveriş oldu.. İlgi gösteren herkese de ayrıca teşekkür ediyorum.

(Compel Web Sitesinden)
    M-AUDIO AudioPhile 24/96 PCI

Stereo Analog / Digital 24bit 96KHz Ses Kartı - Mac / PC

M-Audio ev ile proje stüdyolarına profesyonel kalitede dijital audio ürünleri sunma konusunda haklı bir üne sahiptir. Yeni Audiophile 2496 bu tip ürünlere yepyeni bir örnek olmakla kalmayıp fiyatı ile bu kaliteyi artık çok daha fazla kullanıcıya ulaştırabilmektedir.

Profesyonel müzisyenler, ses kartlarının kalitesi ve performansı söz konusu olduğunda asla ödün vermezler. Gerçeğe yakınlık değil, gerçeğin kendisini isterler. Audiophile 2496, kaliteyi düşüren gereksiz ekstra ve ayrıntılara sahip olmadığından bu standardı rahatlıkla yakalamaktadır. Gerçek 24-bit sinyal yolu, benzersiz sürücü desteği ve mükemmel esnekliği ile profesyonel müzisyenlerin vazgeçemeyeceği bir ses kartıdır. Computer Music dergisinin dediği gibi: "Kulağa nasıl mı geliyor? Tek kelime ile inanılmaz..."

Audiophile 2496, çok kanallı kayıttan, bilgisayar temelli ev sineması sistemlerine kadar çok geniş bir alanda kullanılabilen yüksek kaliteli bir ses kartıdır. Analog giriş/çıkış DELTA serilerinde kullanılan 24-bit 96 kHz'lik dönüştürücüler ile yapılmaktadır. S/PDIF I/O ve MIDI I/O portları sayesinde hem dijital cihazlar ile hem de MIDI cihazları ile veri alışverişi sağlanır. Dijital çıkış harici bir DVD decoder ile birlikte kullanıldığında DVD surround playback kapasitesine sahiptir. Bunların yanında 2496'da son derece güçlü ve esnek bir mikser/router ile SCMS (Serial Copy Management System) mevcuttur. Kart ile birlikte gelen sürücüler ise piyasadaki tüm yazılımlar ile kusursuz bir uyum sağlar.

Temel Özellikler
    24-bit, 96 kHz çok kanallı kayıt
    MIDI kayıt ve playback
    Dijital transfer, Dijital Mastering
    LP ve kasetten CD'ye transfer
    Bilgisayar temelli ev sineması sistemleri
    Bilgisayar temelli Hi-Fi sistemler

Teknik Özellikler
    Dinamik: D/A 104.0dB (a-weighted), A/D 100.4dB (a-weighted)
    THD: 0.002% den az
    Frekans cevabı: 22Hz - 22kHz, -0.4,-0.4dB
    Sıfır latency monitoring

Yazılım
    Dijital miks, routing ve monitoring özellikleri
    Win 95/98, ASIO/ASIO2, Mac, GSIF, DirectX ve Win NT/2000/XP sürücüler

Sistem Gereksinimleri (PC)
    Windows 95, 98,NT, 2000, ME, veya XP
    Pentium III 500Mhz - (96kHz için)
    Pentium II 400 - (48kHz için)
    128 MB of PC100 RAM - (96kHz için)
    64 MB of SDRAM - (48kHz için)
    UDMA EIDE veya ATA 33/66 HDD

Sistem Gereksinimleri (Mac)
    G3 veya G4
    Mac OS 8.6 veya üstü veya MAC OS X
    128 MB RAM - (96kHz için)
    64 MB RAM - (48kHz için)
    MIDI için OMS 2.3.8
    -------------------------------------------------------------------------------------------

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xandoru -- 27 Aralık 2011; 16:44:31 >

• Fiyatta indirim yaptım.. Makul seviyeye indirdim, günceldir.
  • Pm istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabuncu

Pm istiyorum

Pm cevaplandı..
  • Yeni eklenen ürün fotoğraflarım için albüm linki http://imageshack.us/g/443/99908796n.jpg/
  • takip
  • Herkes Dedektif yahu! hadi veyahut Sniper diyelim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım alıcıyım nasıl görüşürüz
  • pm istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: saadettinbora

pm istiyorum

Kusura bakmayın bilgisayarda işlere dalmışız biraz. Dün nasılsa görememişim burayı. Özelden mesajınız gelmemiş bu arada. Online olursanız. şimdi daha fazla takip edebileceğim. İyi günler
  • Kart ''Solit'' nikli arkadaşımıza rezerve edilmiştir. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xandoru -- 22 Aralık 2011; 0:33:59 >
  • satış gerçekleşmediyse 05073797464 arayın pls
  • quote:

Orijinalden alıntı: prospeaker

satış gerçekleşmediyse 05073797464 arayın pls

İlgi gösteren herkese teşekkür ediyorum.. Ürün 'Solit' nikli Çağrı Arkadaşımıza satılmıştır.. ürünü Saat 11.00 gibi arkadaşımıza PTT Kargo ile gönderdim. Güzel bir alışveriş oldu. Teşekkürler.

@Prospeaker Telefonda görüştüğümüz gibi, kusura bakmayın sizin bana ulaşmanızdan sadece birkaç saat önce Solit nikli arkadaşımız talip olmuştu ve anlaşmıştık. 2 ay oldu sanırım ve aynı gün çok ciddi 2 alıcı çıkması şaşırttı doğrusu..
    Herkese İyi günler dilerim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.