Şimdi Ara

Les Miserables (2012) | Sefiller | Hugh Jackman - Russell Crowe - Anne Hathaway

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
1
Favori
6.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Geçen yıl 4 Oscar ödülü kazanan ''King's Speech'' filminin yönetmeni Tom Hooper, Fransız klasiklerinden ''Sefiller''i beyazperdeye taşımaya hazırlanıyor.

    Hikayesi daha önce de film ve müzikallere konu olan Victor Hugo'nun ünlü romanı Sefiller'in son sinema uyarlamasında, ünlü Hollywood oyuncuları Anne Hathaway, Hugh Jackman ve Russell Crowe yer alacak.

    ''Rachel Getting Married'' filmindeki rolüyle Oscar'a aday gösterilen 28 yaşındaki aktris Hathaway'in ''Fantine'' karakterini canlandıracağı filmde, Jackman ana kahraman ''Jan Valjean''ı, Crowe ise onu takip eden polis müfettişi ''Javert''i oynayacak.

    Yeni ''Sefiller'', 2012 yılının Aralık ayında gösterime girecek.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • Büyük bir merakla bekliyorum, dünyanın sayılı yeni müzikallerinden.. 01 Mart 2013 vizyon a girmesi bekleniyor..

    Les Misérables 42 ülkede, 21 dilde, 60 milyon kişinin sahnede izlediği ve 27. yılında hala her yerde gişe rekorları kıran bir oyunun sinema uyarlamasıdır. The King’s Speech (Zoraki Kral)’ın Oscar ödüllü yönetmeni Tom Hooper’ın yönetmenliğindeki, the Working Title/Cameron Mackintosh yapımında Hugh Jackman, Oscar ödüllü Russell Crowe, Anne Hathaway ve Eddie Redmayne baş rolleri paylaşıyor.

    Seti, 19. yüzyıl Fransa’sı temel alınarak hazırlanan Les Misérables’in, yıkılan hayalleri, karşılıksız aşkı, tutkuyu, fedakarlığı ve arınılan günahları anlatan büyüleyici bir hikayesi var. Bu, insan ruhunun varlığına dair ebedi bir vasiyet. Jackman, eski bir mahkum olan ve şartlı tahliyesinden sonra acımasız polis memuru Javert (Crowe) tarafından on yıllardır kovalanan Jean Valjean’ı oynuyor. Valjean, fabrika işçisi Fantine’in (Hathaway) genç kızı Cosette’e bakmayı kabul edince hayatları sonsuza dek değişir.

    2013 yılının Mart ayında, dünyanın en uzun soluklu müzikali, Victor Hugo’nun efsanevi hikayesi, Tom Hooper’ın geniş kapsamlı ve muhteşem yorumuyla beyaz perdeye geliyor. Şovların şovu Les Misérables, uluslararası yıldızlar ve aralarında “I Dreamed a Dream,” “Bring Him Home,” “One Day More” and “On My Own”un da bulunduğu sevilen şarkılarla bir sinema müzikali ve büyük bir deneyim olarak yeniden doğuyor.

    http://www.uip.com.tr/film_detay.asp?id=484&pg=1



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xax -- 2 Ocak 2013; 20:50:39 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hiper-Nova

    Romanını okuyanlar kesinlikle bu filmi izlemesnler. Roman adı Sefiller bu filmde tek gördüğümüz bir kaç tane aktörün şarkı söylemesinden başka birşey değil. Mümkünse bir daha bu romanların filmlerini yapmasınlar. Okuduğumuzda kafamızın içinde nasılsa öyle kalsın.

    quote:

    Orijinalden alıntı: Infidel_

    şakamı la bu, adamlar konuşurken şarkı söylemeye başlıyo

    quote:

    Orijinalden alıntı: raunk

    Bu nasıl film böyle boyna şarkı söylüyorlar yarım saat dayandım.

    quote:

    Orijinalden alıntı: Dodge

    Filmi büyük bir iştahla indirdim, ilk dakikalar kafamdan geçiyor açılış sahnesi diye böyledir falan diye sonra yarım saat olmuş daha müzikal söyleyişe devam...Artık dayanamadım kapattım ve sildim filmi.Neden böyle bir şey yapılmış çok merak ediyorum.Film katledilmiş resmen.



    Malesef çoğu kişi 1880'den beri yapılan Sefiller Müzikalinin film hali olduğunu bilmiyor. Bütün dialoglar, şarkılar zaten müzikale ait. Yani müzikalin film hali diyebiliriz.
    http://www.youtube.com/watch?v=f1s9ubYbFvc

    Alın 1995'de yapılan müzikali. Bütün şarkılar ve dialoglar aynı. Sefillerin müzikali Dünya'da en uzun süredir devam eden müzikallerdendir. Filme bakarsak müzikali çok iyi şekilde yansıtmışlar. Çoğu kişi kitabın filmi diye izliyor. Hayır bu müzikalin film hali.

    Les Miserables Musical
    Yukarıda wikipedia sayfasına bakıp inceleyebilirsiniz. Bu film, müzikalin film adaptasyonu.

    Ayrıca müzikal sevmiyorsanız zaten filmden zevk alamazsınız. Bugüne kadar gördüğüm en başarılı müzikal filmlerinden. Kitabını da okudum. En sevdiğim kitaplardandır zaten sefiller.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IVPles -- 9 Şubat 2013; 14:49:07 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.