Şimdi Ara

PlayStation 3D monitörü 13 Kasım'da raflardaki yerini alacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
6.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • PlayStation 3D monitörü 13 Kasım'da raflardaki yerini alacak






    Sony, popüler oyun konsolu PlayStation 3 için özellikle son dönemlerde yükselen trend olan 3D çözünürlükte görüntülere yer verebilmek amacıyla PlayStation 3D Display adlı monitörünü tanıtmıştı.




    24 inç 1080p çözünürlükte ekrana sahip monitör 2 adet HDMI 1.4 portu, stereo RCA çıkışı, bir kulaklık jakı, entegre subwoofer ve uyumlu oyunlarda 3D görüntü imkanı sunuyor. Monitörün içerisinde gömülü bir PS3 modeli de bulunuyor. Monitörün ekranı otostereoskopik değil dolayısıyla 3D gözlük kullanmanız gerekiyor. Monitör PlayStation TV olarak da adlandırılıyor. 




    Monitörün en önemli özelliği SimulView teknolojisi. Bu teknoloji iki oyuncu ile oynarken ekranı bölmek yerine sağ ve sol taraftaki oyunculara farklı görüntüler göndermeye yarıyor. Böylece oyuncular ekrana bakınca sadece kendi görüntüsünü görebiliyor.




    ABD resmi PlayStation blogundan yapılan duyuruda cihazın 13 Kasım'da ABD, Kanada, Avrupa ve kısmen Asya'da satışa sunulacağını duyurdu. Monitör kutusunun içeriğinde bir adet PlayStation 3D Display, bir adet USB'den şarj edilebilen 3D gözlük, HDMI kablosu ve Motorstorm : Apocalypse oyunu yer alıyor. 




    Monitör duvara asmak için uygun değil. Sadece masaüstü kullanıma yönelik olarak üretildi.




    Kutunun fiyatı 500$ iken ekstra gözlük isteyenler ise 70$ ödemek zorunda.

     

     








  • Gelsin görelim, merak ettim.
    Yeri gelmişken bunun bir benzerini yapmıştık biz

    DUAL VIEW GAMING Teknolojisinin LG CINEMA 3D FPR TV'lere Uygulanması (Videolu Anlatım Dahil)





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techraven -- 20 Ekim 2011; 16:44:55 >




  • Güzel video güzel uygulamaydı teşekkürler...techraven ve dasty ..daisy miydi duyulduğu gibimi okunuyor:)
  • dusty ben. ismim anıldıysa gelirim biz teşekkür ederiz. Beğendiğinize sevindim. Güzel bir çalışma oldu ama bu video çalışmamız.
  • youtube'tan direk linkten ulaştığımda da ingilizce yorumlardan anladığım kadarıyla yurtdışından takip edenlerde mevcut..demekki doğru konu ve uygulamalar ele alınmış..devamını bekleriz güzel bir ekip olmuş... techraven dusty..:)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cherami

    youtube'tan direk linkten ulaştığımda da ingilizce yorumlardan anladığım kadarıyla yurtdışından takip edenlerde mevcut..demekki doğru konu ve uygulamalar ele alınmış..devamını bekleriz güzel bir ekip olmuş... techraven dusty..:)

    İngilizce altyazı da yaptık o videoya, şurdan bakılırsa 8 adet yurtdışı forum / blog içinde direk embed edilmiş. Hatta İngilizce versiyonunun izlenme sayısı Türk versiyonundan fazla





  • üstad ne diyim artık ciddi manada donanımhaber dışındada bu tarz çalışmaların olduğu bir teknoloji sitesi açabilirsiniz...bu sayede içerikler oradanda buradanda paylaşılabilir şekilde ..yayınlanabilir..bu biraz kağıttan origami yapmak gibi uygulama içeren tarzda bir video ..genelde teknik bilgilerin verildiği uygulamanın çok az olduğu videolar yapılıyor türk sitelerinde...o manada bakılırsa işin hazırlanışından en son noktaya kadar acaba nasıl gözükecek sonu nasıl olacak gibi heycanvari bekleyişte biraz dizi keyfi katıyor işin içine:) başarılar...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cherami

    üstad ne diyim artık ciddi manada donanımhaber dışındada bu tarz çalışmaların olduğu bir teknoloji sitesi açabilirsiniz...bu sayede içerikler oradanda buradanda paylaşılabilir şekilde ..yayınlanabilir..bu biraz kağıttan origami yapmak gibi uygulama içeren tarzda bir video ..genelde teknik bilgilerin verildiği uygulamanın çok az olduğu videolar yapılıyor türk sitelerinde...o manada bakılırsa işin hazırlanışından en son noktaya kadar acaba nasıl gözükecek sonu nasıl olacak gibi heycanvari bekleyişte biraz dizi keyfi katıyor işin içine:) başarılar...


    daha da abartıp kendi televizyonlarını yapsınlar.evinizin garajı varsa başlayın garajsız evde proje tutmuyor :)
  • Şu MP özelliği bile tv aldırmaya yeter.
  • videoyu çok beğendim ellerinize sağlık bu arada kullandığınız monitörün modeli nedir ve türkiyeden mi aldınız ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miyankizu -- 20 Ekim 2011; 19:50:28 >
  • - 24" ten büyük olmalı, mesela en az 32 " ....
    - gözlük seklinde bir ürün gösterdiler son fuarda, bence 3boyut İcin en verimli çözüm o olacak, monitör+ gözlük vs seyler oturacak gibi gözükmüyor...
  • ürün çok güzel düşünülmüş. TV ayrı konsol ayrı kablo karmaşası vesaire olmayacaktır.

    ama haberden çok videonun daha çok ilgi çektiği ortada.. çok keyifli bir video olmuş.. elinize sağlık haberi gölgede bırakmış.. :)
  • 175 inch'lik sanal bir görüntü sunabiliyormuş.
  • vay be dh userlar kendi işini kendi görmeye başladı ellerinize sağlık arkadaşlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: miyankizu

    videoyu çok beğendim ellerinize sağlık bu arada kullandığınız monitörün modeli nedir ve türkiyeden mi aldınız ?

    Teşekkürler arkadaşlar, kulladığımız TV LG'nin 42LW650S modeli. FPR teknolojili 3D TV. FPR panel kullanıp, pasif gözlükle 3D izleten her modele uygulanabiliyor bu yöntem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dusty -- 21 Ekim 2011; 10:01:57 >
  • Tebrikler için çok teşekkürler arkadaşlar, beğendiğinize çok sevindim

    @miyankuzu
    TV benim LG 42LW650S, evet Türkiye'den aldım.

    @umutarslan
    Zaten ilerde garajımız olursa bilgisayar parçaları ve kablo karmaşası içinde, içi açılmış elektronik eşyalar ile dolu bir yer olur kesinlikle. O hava farklıdır kesinlikle bakarsın bir TV felan çıkar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ekrem71
    Monitörün içerisinde gömülü bir PS3 modeli de bulunuyor.


    Haberde bir yanlışlık var galiba :)
  • sony' yi tekrar monitör üerimine girmesini isterdim, keza cep telefonlarında bravia engine teknolojisini kullanıyor monitörde de kullansa hiç fena olmazdı
  • SONY LCD degilde direkt OLED e gecerse super olur lcd olu teknoloji zaten ama OLED lerle eski trinitron gunlerini yakalayabilirler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.