Şimdi Ara

Batman: Arkham City'e 5 Üzerinden 6 Puan

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
5.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•     Şiddet ve kaos'un Arkham Asylum'dan çıkarak Gotham City sokaklarına taştığı Batman: Arkham City, şu sıralar en çok gündemde olan oyunların başında geliyor. Aldığı inceleme notlarıyla büyük beğeni toplayan oyun ilginç bir gelişmeyle daha karşımızda.

Yahoo Games inceleme köşesinde yer verdiği Batman: Arkham City'e tam 5 üzerinden 6 puan vermiş. Evet, evet yanlış duymadınız ilk oyundan çok daha iyi denilen oyun için 5 üzerinden 6 puan layık görülmüş.

benzer bir puanlamayı son olarak Fransız PS3M dergisinde görmüştük. Dergi Uncharted 2'ye 20 üzerinden 21 puan vermişti. Batman: Arkham City'nin Metacritics puanı ise yeni incelemeler ile birlikte %95'ten %96 çıkmış durumda.

• Yürü be kim tutar seni.
  • Yıkıyor ortalığı....
  • Batmobile kullanılabilyor mu bilmiyorum ama belki bize bir sürpriz yaparsa yapımcılar 5 üzerinden 100 bile verilebilir. :D
  • video inceleme ne zaman olacak?
  • Bu oyun hakediyor abi..
  • Multisi olmayan bi oyunu bu kadar verilmez
  • Ne demiştik Rocksteady barbie oyunu yapsa bile oynanır.Yürü be BATMAN kim tutar seni.En sevdiğim oyundur kendisi. :)))
  • Şu zamana kadar, bu kadar çok ve yüksek puan alan başka bir oyun ne gördüm ne duydum. Ayrıca "dehard" nickli arkadaşa, saçmaladığı gerekçesiyle koca bir
  • Bu oyun bf3 fifa 12 unchartedla yarışır :D goty'e aday :)
  • evet oyun çok güzel ama hala çözemedin nasıl oynandığını haritada nereye gidiceğimi göstermiyor oyun soru işaretleri var 3 4 tane göstriyor okadar ilerleyemedim daha...
    video inceleme gelsinde ordan öğreniriz artık...
  • Ateride oynadığım Batman daha fazla zevk vermişti bana.
  • 20 üzerinden 21 puan ??
  • o kadar puan vermişler de oyun hiç sarmıyor
  • En iyi oyun seçilicek bu gidişle son zerresine kadar hak ediyo.
  • Gelecek sene düzenlenecek olan "Most overrated games of 2011" listesine 1'den girer. Yüksek puanların Batman fanatikliğinden kaynaklandığına eminim.
  • @C.R.U.I.S.E.R

Diyoruz ama anlatılmıyor bu oyun tüm zamanlarda falan ilk başlarda olmayı hak etmiyor iyi olabilir ama öyle aman aman özelliği yok ama eksiyi basmışlar..Batman fanatikliği yanında oyuna Disney'in katkısı müthiş olmuş cidden Disney'e geçince şirket Disney bayağı beslemiş dergileri film falan derken oyunun da çok fena reklamı yapıldı ve satışa bayağı olumlu etki edecek..Yoksa bana göre ilk 30'a girmez gelmiş geçmişte..
  • yılın oyunu batman şecilcektir cünkü battelefield 3 sadice pc üzerinde durdugu ve cok azı adam gibi oynadığı icin 2. yada 3. şecilcektir
  • ACR yi BF3 ü MW3 ü geçtim şuanda en çok beklediğim oyun budur. Kesinlikle GoTY!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tenth Doctor -- 20 Ekim 2011; 21:43:58 >
  • -Rsan-
    20.10.2011 16:54:54

Legend_Warrior
    20.10.2011 20:38:45

ben sizinle aynı oyunumu oynuyorum yoksa siz başka bir oyunmu oynuyorsunuz:?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.