Şimdi Ara

Piranha Destek Cevaplıyor (232. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.122
Cevap
249
Favori
944.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 230231232233234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yeni aldığım piranha sigma ile güncelleme yapamıyorum. Piranha extra indirdim. orjinal kablo ile bağladım usb moduna aldım. kullanıcı adı ve şifre oluşturup girdim. hangi menüyü açarsam açıyım AYGIT BULUNAMADI hatası veriyor. 3 tane farklı kablo denedim aynı hata. ancak garip olan Kablo arızalı desem cihaz ile pc alışveriş yapıyor hafıza kartını ve cihazın hafızasına ekleme çıkarma yapabiliyorum. Acil yardımlarınızı bekliyorum.
  • Merhaba arkadaşlar. Piranha sigma aldım. Cihazı güncellemek istedim. Piranha extra indirdim kurdum. Kullanıcı adı şifre oluşturdum.Usb modunu seçtim. Orijinal kablo dahil olmak üzere 3 kablo denedim. Fakat piranha extra programına girince AYGIT BULUNAMADI. Hatası veriyor. Garip olan kablo arızalı olsa cihazın içindeki dosyaları göremem. Müzik atabiliyorum silebiliyorum dosyaları görüyorum. Acil yardım.
  • piranha da yakında patlayacakmı ne? çağrı merkezi cevap vermiyor. plus paketin sigorta sağlayanı techpo firması techpo .net i aradım. piranha ile anlaşmalarının artık olmadığını belirttiler. piranha firması telefonlara cevap vermiyor. böyle bir firmaya destek verdik ama buda navtürk balonu gibi gümleyecek gibi...
  • rom yükleyeceğim usb driverini yükleyemedim bilgisayara .nasıl yükleyeceğiz
  • arkadaşlar bu durumda herkes mağdur oluyor . Ben bir servis buldumve cihazi oraya götürdüm . Zaten 140 liralık cihazın ekranına yüz lira vermektense yenisini alirim dedim ama servis çok güzel yaptı . Diyebilirim ki dokunmadığı eskisinden daha iyi . Çok kaliteli bir servis hizmet anlayışı pıranhaservisine göre kat kat iyi .
    Öncelik le fiyatını soyleyeyim yüz değil 34 tl. Ve kargo ile gonderme imkanınızda var . Eğer uzakta iseniz . Güvenilirsiniz . Her tür navigasyon laptop tamiri yapıyorlar . Tüm ekran dokunmatikleri mevcut ellerinde . Sitesi navigasyon servis yazarak ulaşırsınız site reklam yapıyorsun demesin memnuniyetimi aktariyorum sadece . Kastellı iş hanında . Yeri biraz zor bulunur gibi handa ama sorun mutlaka handa . 66 tl karım oldu bu sayede ve canavar gibi oldu cihaz
    pıranha servisinin müşteri memnuniyet anlayışı yoktu
    +n azından karsınızda bu ısten anlayan bırısı oluyor
    kensı servısı cıhazın yuzune bıle bakmadan yuz tl deyıp attı sadece dokunmatık degısecek ekran saglam dedım evet ıkısı bır dedı.

    Servıse ulasamayan bana pm atabılır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüseyinç -- 4 Mart 2013; 16:34:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhabalar encore kullanicisiyim bir kac ay sikintisiz kullandim aracimda ancak muzik yuklemwk icin micro sd takrltigimda ekran gitti ve yenidwn actigimda THE CONFIG DIRECTORY NOT EXIST OR NOT A DIRECTORY seklinde hata veriyor ve aracimin ambleminin oldugu acilis resminde kaliyor...yardimmm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ormanci61

    quote:

    Orijinalden alıntı: JAGA86

    Arabamda cougar cihazım var.İçinde bulunan microsd kartını kaybettim yeni sd kart aldım .O karta diğer cihazım olan infiniti hd cihazımdaki dosyaları yükledim.Navigasyon cihazını çalıştırabildim.Haritaları (tr ve world map ler) görebiliyorum ama yollar gözükmüyor.Hakkında kısmına girdiğimde lisanslı değil uyarısı alıyorum.Infiniti hd'nin çalışmasında herhangi bir sorun olmadığı için cogar da aynısını kullandığı için çalıştırmak istedim fakat yollar gözükmüyor. Ne yapmam gerekir yardımcı olursanız sevinirim.

    Merhabalar ,
    benim aracıma bende dispatcher modelini taktım bende de aynı şekilde oldu yanlışlıkla sd kartı biçimlendirdim. Bana söylenen şu;
    1- bu forumdaki yetkili rıdvan bey cihaza ait bilgileri yazın özelden mesaj atın dosyaları göndereyim dedi 27.12.2012 de ancak tık yok.
    2- Müşteri hizmetlerini telefonla aradım onlarda sd kartı gönderin cihaz bilgileri ile yeniden dosyaları yükleyip gönderelim dediler. daha göndermedim.
    Asıl sorun şurada bu Piranha firması cihazlara özel yani her cihaza ayrı ayrı lisans veriyor ve lisansıda cihaz ile eşleştiriyor. Lanet olsun diyerek İGO 8 yükledim onu bile çalıştırmadı Windows C işletim sistemi varmış çalıştırır dediler ancak onda da tık yok. hani seyyar bir cihaz olsa üzerinde tepinecem ama teybin yerine birebir uyan ve aracın modeli için üretildiğinden atamıyorum. Forumda yazan herkes gibi Rıdvan beyi bekliyorum.
    Sinirlere hakim olmak dileğiyle iyi günler.

    BENDE SİZİN YAPTIĞINIZ AYNI ŞEYİ YAPTIM İGO BENDEDE ÇALIŞMIYOR :) ALAH SABIR VERSİN BİZE




  • pc den güncelleme yapayım diyorum gerekli dosyaları indirdim.Suit falan, kurulumda home tuşuna tablet kapalıyken basılı tutun diyor.Bu home tuşu nahgisidir bilen varmı ? Business II 9 ' model cihazım..
  • Merhabalar
    Navigasyon dosyaları silindi . Nereden temin edebileceğim konusunda bilgisi olan var mı?
    Saygılar...

    Piranha -EVOQUE

    P38103909

    Sistem Bilgisi:

    Rom Version:PF08V31.2711.36M6588Q
    Software Version: V3.6.Y126.04.25
    OEM İNFO:YFAtlas5
    Platform ID:5955414E46454E47
    Device ID:2011042000000C5B
    SDcard ID:B1E94812
  • Merhaba Rıdvan Bey,
    Ben dün piranha business tab 7 tablet aldım. Ama dün akşam saat 19.00 da şarja takmama rağmen bataryası dolmuyor. Sorun ne olabilir?
  • Piranha çağrı merkezine ulaşabilen var mı? Ne zaman arasam ya meşkul yada 15 20 dakika bekletiyor. Piranhaya baya sorunlu cihaz dönüşü var demekki.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zkorubuk

    Merhaba Rıdvan Bey,
    Ben dün piranha business tab 7 tablet aldım. Ama dün akşam saat 19.00 da şarja takmama rağmen bataryası dolmuyor. Sorun ne olabilir?

    Açık olarak şarj yaparsanız şarj oluyor. Daha sonrasında kapatıp şarja takarsanız da oluyor. Bazen böyle saçmalayabiliyor cihaz. Bende de vardı taki 3 - 4 gün öncesine kadar.
  • merhabalar.piranha encore araç teybi aldım.ancak kontakla birlikte açılıp kontakla birlikte kapanıyor.yani power tuşu çalışmıyor.ne yapmak lazım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: isacubukcu

    quote:

    Orijinalden alıntı: zkorubuk

    Merhaba Rıdvan Bey,
    Ben dün piranha business tab 7 tablet aldım. Ama dün akşam saat 19.00 da şarja takmama rağmen bataryası dolmuyor. Sorun ne olabilir?

    Açık olarak şarj yaparsanız şarj oluyor. Daha sonrasında kapatıp şarja takarsanız da oluyor. Bazen böyle saçmalayabiliyor cihaz. Bende de vardı taki 3 - 4 gün öncesine kadar.

    bir de ekranı kötü. internetten açtığın bir sayfayı kaydırırken ekranda titreme oluyor. gözü yoruyor. sizde de aynısı oluyormuydu.
  • İYİ GÜNLER RIDVAN BEY. PİRANHA LEON 5 İNÇ NAVİGASYON CİHAZIMI AÇTIĞIMDA SADECE PİRANHA YAZISI ÇIKIYOR MENUYE GEÇMİYOR. DAHA ÖNCE DE OLMUŞTU VE SERVİSTE YAZILIM YÜKLENDİ. ÇİHAZ YAZILIMINA(ROM) İHTİYACIM VAR.
    BİLGİLER:

    CİHAZ MODELİ:LEON NAVİGASYON
    SERİ NO: G*100001357 (RESİMDE GÖRÜLECEĞİ ÜZERE BİR HARFİ TAM OKUYAMADIM)
    DİĞER BİLGİLER ETİKETTE OLDUĞU GİBİDİR

  • selamlar iyi gunler.busines 2 10.1 tab de video izlerken sensörü döndürsekte video dönmüyor. usb giriş altta oldugu için klavyeli kılıfta ters kullanmak zorundayım lakin video yu tek yatay olarak açıyor ve ne yaptimsa dönmedi.bi ayai felan varmı. yoksa önerdigkiniz bir program varmı.2 program denedim yapamadım cevaplarınizı bekliyorum.

    bu arada üründen cok memnunum bu kadar iyi olacagını düsunmemistim.almak isteyenlere tavsiyemdir...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • viper navigasyon cihazımı usb girişi yerinden çıktığı için garantiye gönderdim,

    "ÜCRETLİ SERVİS HİZMETİ VERİLECEK - MAİL ATILDI. USB PORT 50 TL ÜCRETLI" diye mail geldi

    piranha alırken kağıt üstünde mantıklı geliyor ama aslında en pahalı olanı kimseye tavsiye etmem
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sinsi_23

    selamlar iyi gunler.busines 2 10.1 tab de video izlerken sensörü döndürsekte video dönmüyor. usb giriş altta oldugu için klavyeli kılıfta ters kullanmak zorundayım lakin video yu tek yatay olarak açıyor ve ne yaptimsa dönmedi.bi ayai felan varmı. yoksa önerdigkiniz bir program varmı.2 program denedim yapamadım cevaplarınizı bekliyorum.

    bu arada üründen cok memnunum bu kadar iyi olacagını düsunmemistim.almak isteyenlere tavsiyemdir...

    formu biraz kurcaladımda buna ek 1 sorum daha olacak
    4.0 ia 4.1 arasında ne fark var ki 4.0 dayım bi sorun yokken neden 4.1 e gecme istegi var kim gecse sorun yasamıs sanki :) ben hiç bulaşmayim en iyisi
  • MERHABALAR...

    PİRANHA NEO P3260483 NAVİGASYON CİHAZIM VAR CİHAZI AÇTIĞIMDA NAVİGASYON BÖLÜMÜNE GİRMEDİ DİĞER FONKSİYONLARI ÇALIŞIYOR FAKAT NAVİGASYON BÖLÜMÜN GEÇMİYOR.PİRANHA MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ARADIĞIMDA BURADAN YARDIMCI OLUNACAĞINI SÖYLEDİLER...
  • merhaba ben rıdvan bey. ben androit sistemine yabancıyım bu nedenle sorum basit gelebilir.

    5 gün önce piranha business tab 7 aldım 5 yaşındaki kızıma iphone mi elinden kurtarmak için fakat telefonumdaki en sevdiği oyunları yükleyemiyorum.

    lütfen acilen bana örneğin SUBWAY SURFERS ı nasıl yükleyeceğimi anlatın lütfen.

    vallahi zor durumdayım :)
  • 
Sayfa: önceki 230231232233234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.