Şimdi Ara

Piranha Destek Cevaplıyor (352. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.123
Cevap
249
Favori
943.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 350351352353354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar navigasyon da yanlış bilinen ve hayati önem taşıyan bir konuyu paylaşmak istiyorum.. En iyi navigasyon diye araştırmanıza gerek yok.. Çünkü en iyisi bile işe yaramıyor.. Biz Konya da nerede ise navigasyona güvenerek kaza yapıyorduk.. Hata cihazımızda değil.. Meğer Belediye yolu kapatmış ama güncelleme yapmıyor.. Ve Konya belediyesinde şoförlük yapan yakın bir akrabam belediyenin sinyalizasyonu güncellemediğini belirtti.. Ondan bir ay sonra tatil sezonu kapanırken haberlerde ayna sebepten yurdun değişik yerlerinde ölümle sonuçlanan kazalar olduğunu gördüm..
  • Elimde piranha infiniti hd cihaz var arkadaşlar. Günceleme için program kurdum piranha extra adında ama driver sorunu var cihazı takınca sürücü yüklenmedi vs lşeklinde hata veriyor. Müşteri desteğe sordum ve burdaki temsilci arkadaşa pm attım takmadılar bile ne biçim bu firmaysa ben önermiyorum kesinlikle.
  • Aman araç takip sistemlerinden uzak durun arkadaşlar. şirkete 3 tane aldım pişmanım. Ne telefonları cevap veriyor ne maillere dönüş yapılıyor. Araç takip saçmalıyor 2 nokta arasını düz çiziyor yollar falan hak getire. 2 aydan beri birisiyle görüşemedim. Bunun yasal iadesi konusunda destek arıyorum.
  • Selam arkadaslar konu acip kalabalik etmek istemedim piranha destek cevap vermesede kullanicilar olarak belki siz yardimci olursunuz hsftasonu piranha windows tab 8001 aldim driver booster programiyla driverlari guncelledim ve artik tablet acilmiyor onarma sayfasi geliyor oradaki tum secenekleri denedim olmadi usb den format atmak istiyorum biosa girdigimde boot bolumunde sadece onarma secenekleri cikiyor birde windows orjinal olmasi lazim bunun urun anahtarini tabletten bulmam mumkunmu ayrica bugun itibariyle piranhanin sitesine girilmiyor not olarakta sunu ekleyim sorunu yasamadan once tableti kullandim gayet memnun kaldim tabiki bu kullanicidan kullaniciya degisir birde ne icin kullanicaginiza bagli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çoktandır kullanmadığım pirhana eveque cihazımı naviektras sitesine bilgisayardan bağladım yeni harita sürümü var dedi yükledim yedeğinide almadım şimdi harita açılmıyor yardım edebilirmisiniz.?
  • corsacosmo kullanıcısına yanıt
    http://piranha.com.tr/destek/product.php?product_id=174&active_tab=drivers


    Bu adresten sıfırdan rom yükleyin seri numaranız hangisi ise ona göre ROM indirin.
  • planet41 kullanıcısına yanıt
    Nerden aldıysanız hemen geri iade edin teknik destek sıfır .
  • Gerek kalmadı aldığım yer yenisi ile değiştirdi teknik servisi biliyorum ama kimse yanlış anlamasin onların koruyucusuda değilim ben hiçbir sorun yaşamadım teknik servisle sorularımında cevabını aldım alınan üründe yasal olarak 14 gün iade hakkınız var aklımdan çıkmış bir an oda yoğun iş temposundan aldığım yere gittim ve yenisiyle değiştim şuan sorunsuz kullanıyorum ürünü ve hatta o üründen yazıyorum ilgi ve alakanıza teşekkürler.
  • Arkadaşlar rezalet.... araç takip sistemi hala çalışmıyor, şahin bey ile görüştüm (ilgili) ve kendisi gidin hakkınızı arayın dedi. Dedim mahkeme olmadan kendiniz geri almıyorsunuz heralde bozuk cihazı ? Yok dedi ve kapattı. Aman birşey almayın buradan.
  • piranhadan tablet aldım. depolama alanı yeterli olmasına rağmen depolama alanı yetersiz uyarısı alıyorum. 32 gb sd kartta taktım. ama çözüm bulamadım. bana ne önerirsiniz?
  • iyi günler herkese bana bir yardımcı olurmusunuz arkadaşlar ? piranha encore y adında bir cihaz taktırdım problemim şu ki ; saat ve tarih ayarı olmuyor yani ayarladıktan sonra kontak kapatıp tekrar açtığımda , saat 12 ise akşam 8 şeklinde oluyor .... bluetooth ile müzik dinlediğimde sürekli takılıyor araç logo bölümünü seçiyorum tekrar kontak kapatıp açtığımda yine gidiyor nedir problem çok teşekkürler şimdiden ...
  • sefer112 S kullanıcısına yanıt
    Çözüm nerden aldıysanız geri iade edin.
  • Spycam 1301
    HD Araç İçi Video Kamera

    F=2.0/f=3.2mm 3 Megapiksel Kamera
    720p HD Video Kayıt
    Gece Görüş Sensörü
    Ses Kayıt
    2,5 inch LCD Ekran
    64GB kadar SD Kart Desteği
    120 Derece Kamera Görüş Açısı
    2.0 USB
    Dahili mikrofon ve hoparlör
    IR LED Işık
    Hafıza kartı dolduğunda otomatik olarak yeniden kayıt yapma
    3,7 V / 300 mAh şarjedilebilir batarya
    2 Yıl garanti

    Paket İçeriği:

    Cihaz
    Araç Montaj Kiti
    Araç Şarj Aleti
    Garanti Belgesi
    Kullanma Kılavuzu

    sitede 300mha pil yazıyor. Fotoda görüldüğü üzere 160mha sizce bu dolandırıcılık değil mi. Cevap verirseniz sevinirim. İnsanları kandırmaya utanmıyormusunuz. Klasik piranha dolandırıcılığı.

    Video çekimlerim sırasında kameranın fazla odaklanması nedeni ile elle odağı geri çekmek için açmıştım kameranın içini. Manzara bu kamera yapışkan süngerler ile yerine tutturulmuş. Batarya söylenen değerlerde değil ve her an problem yaratmaya müsait durumda. Bu cihazı aracınıza takmayın bence. Pil resmen merdiven altı.








  • fesay kullanıcısına yanıt
    Noter huzurunda hiç açılmamış ürün alıp açacaksın vereceksin bunları mahkemeye tam üçkağıtçı çıktı bunlar.
  • tenezül edip soruya cevap veren veya ilgilenen bile yok. güya destek bölümü.
  • SAYIN DESTEK BÖLÜMÜ CEVAP LÜTFEN. DESTEKSİZ SALLAYACAK YALANINIZ KALMADI HERHAL.
  • Piranha cihazlar için yapacak iki şey var.
    1 piranha markasından uzak durmak
    2 şayet bir hata ile alınmışsa hemen iade edip kurtulmak.
  • beyler zaten ucuz ürünler bunlar çinden ithal edip markayı basıp piyasaya sürüyorlar.. aliexpress ürünleri gibi sonuçta kaliteleri. almayın olsun bitsin ucuz diye atlıyorsunuz.
  • Merhaba spycam 1301 bende aldim taktim eve cikip gelene kadar (15dk) gunesten tutacagin tirnagi egilmis simdi tutmuyor. Pirahna musteri hizmetlerini aradim bunu on cama takmayacakmiyiz diye sordugumda cevap yok. Yenisini almam gerekiyormus, cok yardimseverler ;)) Bi daha pirahna mi aman aman eksik kalsin aliexpress ten getirtirim elin adamlari bile daha yardimsever bizimkilerden.

    Aman ha aman uzak durun PIRAHNA' dan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • la otomobil bölünde sabit konusu ne alaka
  • 
Sayfa: önceki 350351352353354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.