Şimdi Ara

Sıcağı Sıcağına: Need for Speed The Run

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
0
Favori
34.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Need for Speed: The Run'ın yayınlanan demosunu sıcağı sıcağına yorumluyoruz.

• Teşekkürler, bir de sizin yorumunuzdan dinleyelim bakalım.
  • Aksam bakarim bir neymis ne degilmis. Bu arada inceleme icin tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne kadar hot pursiut e benzesede bu oyun güzel olucak bence
  • Umarim oyun piyasaya sürüldügü zaman demodaki şu oyuncuyu sikan şeylerden kurtulur.. Videoyu eglenceli kilan tek etken erdinç ile ersin'in aralarindaki konuşmaydi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ffaattii07 -- 20 Ekim 2011; 16:44:41 >
  • izlemeden neden yorum yazıyorsunuz? ilk gelene ödül mü var? yer parsellemekten vazgeçin.
  • İnceleme güzel fakat yorumlar çok daha güzel elinize sağlık :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Need for Speed Underground 2
    17 yıl önce açıldı
    NEED FOR SPEED UNDERGROUND 2 DYNO
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mozilla kullanıyorum fakat videolar açılmıyor çoğu zaman bunu sebebi ne olabilir ?
  • Dönüşler her zamanki gibi kalıp gibi. Mutlaka pistin içinde kalıyorsun. Arabayı döndürmesen bile bariyere çarpınca kendi yola giriyor. Şu durumdan azda olsa kurtulamadı NFS.
  • video'nun sonu muhteşemdi.. "illa bişi yapacan ha?"
  • Dün gece demoyu denedim, grafik tatmin edici ama sürüş hissi berbat olmuş video incelemede biraz similasyon öğeleri eklenmiş deniyor sürüş anlayışımız farklı demekki... Bence NFS HP sürüş olarak bundan daha iyiydi, araba sürülmüyorda sanki sürekli ekranda kayıyor gibi, hele demonun 2. bölümde bir ekran titremesi varki hiç bir şey anlaşılmıyor araba sürüşüne dair.
  • çok güzel acayip hoşuma gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: E A

Mozilla kullanıyorum fakat videolar açılmıyor çoğu zaman bunu sebebi ne olabilir ?

Windows Live Messenger kur, açılır.
  • Distance to NYC 1907 miles
  • Grafikler harika gözüküyor denemek lazım
  • Al sana mutlu son
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

quote:

Orijinalden alıntı: E A

Mozilla kullanıyorum fakat videolar açılmıyor çoğu zaman bunu sebebi ne olabilir ?

Windows Live Messenger kur, açılır.

Kurulu zaten İE ile izliyebildim.

Grafikler çevre düzeni araç detayları oldukça iyi görünüyor. Hikayede sağlama benziyor sabırsızlıkla çıkkmasıın bekliyorum.
  • İnceleme için teşekkürler, videonun sonundaki deneme güzel olmuş :D
  • arkadaşlar konu ile ilgisi yok ama acaba 1 e1 deki abi ne zaman önecek askerden dönünce program devam edecekmi bilen varsa lütfen söylesin şimdiden teşşekkürler
  • İnceleme güzel,sonu da süperdi sağolun.Bende demoyu indiriyorum şuan bakalım nasılmış
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.