Şimdi Ara

silinebilir....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
181
Cevap
0
Favori
3.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar takımlarınız açıklandı eşleşmeleride yazıcam birazdan resim kopyalayamadığım için kopyala yapıştır yapıyorum doğrudur şüpheniz olmasın :) herkesin psn adının yanında takımları yazıyor..

1-) dh nick : ismeyu - psn : ismeyu44

2-) dh nick : muzzy255 - psn : Xtrageik

3-) dh nick : Gs_Emre - psn : EmreeTR

4-) dh nick : Okaliptys - psn : lOrpheusl

5-) dh nick : *planet* - psn : PlaneTN

6-) dh nick : ardarda1903 - psn : TR_ARDARDA

7-) dh nick : burak_YILDIZ - psn : burak_YILDIZ

8-) dh nick : F0rtress - psn : O_Kale

9-) dh nick : neo23 - psn : muratgakgos23

10-) dh nick : alperakg - psn : alperakg

11-) dh nick : rockey0005 - psn : rockey0005

12-) dh nick : leventko - psn : leventko

13-) dh nick : PES_21_Murat - psn : mtronaldo@matthewsteam

14-) dh nick : umut4144 - psn : umut4125

15-) dh nick: can_gsl_142 psn:can_gsl_142

16-) dh nick : y.e.ricco - psn : seyfo77

o_Kale chelsea
    Xtrageik liverpol
    can_gsl_142 a.madrid
    TR_ARDARDA b.leverkusen
    PlaneTN arsenal
    leventko juventus
    seyfo77 bayer münchen
    ismeyu44 ac milan
    muratgakgos23 real madrid
    IOrpheusl barcelona
    EmreeTR porto
    rockey0005 ajax
    mtronaldo@matthewsteam valencia
    alperakg inter
    burak_YILDIZ m.city
    umut4125 Manchester united

eşleşmeleri birazdan bildireceğim..

IOrpheusl-barcelona--- muratgakgos23-r.madrid
    o_Kale-chelsea--- alperakg-inter
    TR_ARDARDA-b.leverkusen--- rockey0005-ajax
    EmreeTR-porto--- leventko-juventus
    burak_YILDIZ-m.city--- mtronaldo@matthewsteam-valencia
    Xtrageik-liverpol--- umut4125-m.united
    PlaneTN-arsenal--- can_gsl_142-a.madrid
    ismeyu44-ac milan--- seyfo77-b.münchen

eşleşmeler bu şekildedir arkadaşlar gerekli yorum en alt mesajlarda yazıyor okuyalım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismeyu -- 24 Ekim 2011; 13:18:23 >

• varım diyor
  • Ben de katılırım olursa..
  • Yapamazsınız pes turnuvası olmuycak çünkü bu berbat oyunu oynuyan 16 kişi bulamıycaksınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kumarbazz! -- 20 Ekim 2011; 11:19:02 >
  • Valla kardeş herkesin zevki farklı bende fifa 2012 de var ekle beni psn : ismeyu44 heryerde aynıyız biz ama pes ( BENCE ) daha güzel gibi ... eee bu turnuvayıda yapıcaz inş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismeyu -- 20 Ekim 2011; 23:04:18 >
  • 16 bulamazsak lig yaparız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzzy255 -- 20 Ekim 2011; 11:38:50 >
  • Yaz dostum :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    2 hafta önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    geçen ay açıldı
    SİLİNEBİLİR
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okaliptys

Yaz dostum :)

tamam dostum :) fifa ya inat bu kupa olacak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismeyu

quote:

Orijinalden alıntı: Okaliptys

Yaz dostum :)

tamam dostum :) fifa ya inat bu kupa olacak :)

Ol-ma-ya-cak
  • kumarbazz :) göreceksin inş. burda skorları falan paylaşırken halini merak ediyorum ...
  • quote:

kumarbazz :) göreceksin inş. burda skorları falan paylaşırken halini merak ediyorum ...

Öyle bişey olmuycağı için merak etmene gerek yok kanka
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kumarbazz!

Yapamazsınız pes turnuvası olmuycak çünkü bu berbat oyunu oynuyan 16 kişi bulamıycaksınız

Onlineda Sürekli Türkler ile oynuyoruz merak etme sen :), Mlo da hızlı maçta Türk rakipler ile karşılaşıyoruz sürekli, Akşamları türk serverında bir sürü kişi oluyor isteyen istediği kişi ile oynuyor bi ss atarım sana :)
  • Tamam kardeşim :) merak etmicez tabi neticede oyun hepsi herkesinde zevki başka kimi senin gibi fifayı sever kimi benim gibi pes ' i :) fifaya kötü demiyorum inceledim bu sene pes'ten iyi olduğu belli ama yine yeni yeniden diyorum pes'teki zevki vermiyo :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gs_Emre

quote:

Orijinalden alıntı: Kumarbazz!

Yapamazsınız pes turnuvası olmuycak çünkü bu berbat oyunu oynuyan 16 kişi bulamıycaksınız

Onlineda Sürekli Türkler ile oynuyoruz merak etme sen :), Mlo da hızlı maçta Türk rakipler ile karşılaşıyoruz sürekli, Akşamları türk serverında bir sürü kişi oluyor isteyen istediği kişi ile oynuyor bi ss atarım sana :)

:) süper :)
  • Arkadaşlar bu sözüm meclisten dışarı :) bugün çok çok yorumlara baktım hatta bir yorum okudum konu başlığı şu pes mi fifa mı ?

arkadaşımızın teki yazmış yürüyerek gol atmak istiyosan pes , koşarak paslaşarak oynayarak gol atmak istiyosan fifa...

dün ben ilk kez fifa oynadım onlinede adamı 6 - 2 yendim reklam değil bu hemde yürüyeek yendim , daha sonra pes e geçtim sonuç 1-0 oyun stilim ikisindede aynı anlamıyorum ben bu işi hangisi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismeyu -- 20 Ekim 2011; 12:57:44 >
  • Ekle hocam beni de
  • tamam planet kardeşim hemen :)
  • quote:

Arkadaşlar bu sözüm meclisten dışarı :) bugün çok çok yorumlara baktım hatta bir yorum okudum konu başlığı şu pes mi fifa mı ?

arkadaşımızın teki yazmış yürüyerek gol atmak istiyosan pes , koşarak paslaşarak oynayarak gol atmak istiyosan fifa...

dün ben ilk kez fifa oynadım onlinede adamı 6 - 2 yendim reklam değil bu hemde yürüyeek yendim , daha sonra pes e geçtim sonuç 1-0 oyun stilim ikisindede aynı anlamıyorum ben bu işi hangisi :)

İsmail kardes 1-0 bizim mac mi yoksa :)
  • hocam ilk mesaja da ekle katılımcıları da millet görsün ilgi yok sanmasın :)
  • Kardeşim örnek olarak verdim valla sadece , reklam yok dedim başında :) evet 1.0 ondan sonra oynamadımda :) ama bu akşam yapalım rovanşı :)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.