Ehliyet falan düzenleyip account geri alan oldu mu aranızda
Ben blizzardın önünde 3 top bile çevirdim sen ne diyon
Sahte kimlik düzenleyip baskasının accountunu mu almayı planlıyorsun?
Ben aldım zan altında kalmamak için olayı özet geçeyim.
Wotlk zamanı kardeşime WoW hesabı aldık, aldığımız kişi kimlik fotokopisini CD'ler ile birlikte yollamadı. Hesabı aldık şifreyi değiştirdik her şey gayet güzelken DC yedik girmeye çalıştığımızda şifre yanlış dedi. Mail ve gizli soruyu giriyorum şifreyi değiştirmek için olmuyor en sonunda mail attım benden CD keyleri ve kimlik fotokopisini istediler aldığımız kişi fotokopiyi yollamadığı için photoshop'la kendi ehliyetim üstünde oynama yaptım ve hesabı geri aldım. Battle.net hesabına geçince kardeşime ait kimlik bilgileri ile açılmış hesaba merge ettik artık kafam rahat.
quote:
Orijinalden alıntı: RespecT
Ben aldım zan altında kalmamak için olayı özet geçeyim.
Wotlk zamanı kardeşime WoW hesabı aldık, aldığımız kişi kimlik fotokopisini CD'ler ile birlikte yollamadı. Hesabı aldık şifreyi değiştirdik her şey gayet güzelken DC yedik girmeye çalıştığımızda şifre yanlış dedi. Mail ve gizli soruyu giriyorum şifreyi değiştirmek için olmuyor en sonunda mail attım benden CD keyleri ve kimlik fotokopisini istediler aldığımız kişi fotokopiyi yollamadığı için photoshop'la kendi ehliyetim üstünde oynama yaptım ve hesabı geri aldım. Battle.net hesabına geçince kardeşime ait kimlik bilgileri ile açılmış hesaba merge ettik artık kafam rahat.
Ya bizimde takasladığımız adam prepaid alıcaktı bitince bize dediğini yapmadı bizde geri aldık accountu fakat aptal blizzard yetkilisi bize boşu boşuna hesabı geri verdi verdikten yarım saat sonra hesap locked oldu madem locked olucak niye veriyosun yani hemde hiç bir bilgi istemedi bizden kesinlikle sorumsuzluk yaptığı. Bu masum bi insanın accountu da olabilirdi hackleyebilirdik çünkü bilgi istemedi bizden bu nedenle şimdi kimlik istiyor bizden ve ilk sahibinin kimliğini yapmamız lazım
Bildiğim kadarıyla account alıp,satmak-takaslamak yasak. Blizz bunun için accountu bloklamıs olabilir, onun içinde sizden kimlik istemiştir. Birinden account alırken ya güvendiğiniz tanıdık birinden alıcaksınız yada kimlik bilgileri-fotokopisiyle alıcaksınız. Yukardaki arkadasın yaptığı gibi sansınızı deneyebilirsiniz.
Ad, soyad, doğum tarihi yeterli kalanı PS yeteneğine bağlı. Hesap alacak kişilerinde aklında olsun en temizi sıfırdan kendinize ait bir hesap almak biraz daha pahalıya gelse de en azından bu tür sorunlarla uğraşmazsınız.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme