Şimdi Ara

PBELL W7600 HAKKINDA YORUMLARINIZ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
432
Cevap
1
Favori
23.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar PACKARDBELL W7600 modelİ hakkında görüşlerinizi ve tecrübelerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer -- 29 Ocak 2006 17:22:42 >

• walla bicok yerde bu aletin lafı gecti bence cok guzel bi alet.. her seyi her özellikte tınlamadan calıstırıyo.. dıs goruntusu de ekran goruntusu de işçiliği de mükemmel... fiyatı da bu özelliklerde bi laptopa göre çok ucuz..

# PACKARD BELL EASYNOTE W7600 SONOMA 1.73 NOTEBOOK
    # Model: EasyNote W7600
    # Platform: Intel Sonoma 1.73Ghz
    # İşlemci: İntel Pentium M 740 (Dothan)
    # L2 Cache: 2MB
    # FSB: 533 Mhz
    # Clock Speed: 1.73Ghz
    # Kablosuz Erişim: Entegre 802.11 b/g Intel® PRO/Wireless 2200BG
    # Chipset: Intel® 915PM Chipset
    # İşletim Sistemi: Microsoft Windows XP Home İşletim Sistemi
    # Bellek: 2 x 512 MB DDR2 533 MHz (Max:2GB)
    # Sabit Disk: 100 Gb (5400 Rpm)
    # Optik Sürücü: DVD±RW +R9 Dual Layer
    # Ekran: 17"WXGA+ (1440x900) TFT LCD
    # Ekran Öz.: "Diamond View" Glare Ultra Parlak Ekran
    # Grafik İşlemci: Nvidia Geforce Go 6600 Turbo Cache
    # Grafik Hafıza: 128 MB(Paylaşımsız)
    # USB 2.0: 6 Adet
    # FireWire:(IEEE 1394) VAR
    # UZAKTAN KUMANDA ALICISI: VAR
    # Uzaktan Kumanda : VAR
    # TV TUNER: VAR
    # PCMCIA: VAR(1 Adet Type II)
    # TV OUT : VAR
    # VGA OUT : VAR
    # Ses: Realtek ALC260 HD Audio System
    # Kart Okuyucu: 4/1 Kart Okuyucu(SD, MS, MS PRO, MMC)
    # Fax-Modem: 56k V92 Fax-Modem
    # Ehernet: 10/100 Ethernet Kartı
    # Ağırlık: 3.5 Kg

# Fiyat: 1.699 $ + kdv

• incelemek isterseniz:

Vatan Bilgisayar:http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=19070 ( fiyat: 1.699 $ + kdv )

Hepsiburada:http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=81876&productId=bd90758 ( fiyat: 1.999 $ + kdv )

• Bu mesajı Dr_Sharp arkadaşıma özel mesaj olarak yazmıştım ama foruma yazılmasının faydalı olacağına inanıp buraya da yapıştırıyorum.

Alırken ürünü tek dikat etmeniz gerek şey kutusunun hiç açılmamış olmasıdır.
    ben mail order ile aldım halil bey diye çok iyi bir kişi yardım etti ve bana kargo ile hiç açılmamış bir ürün geldi. Şansıma da ölü piksel çıkmadı.

tv tuner hybrid analog ve yeni bir teknoloji olan dvb-t yayınlarını destekliyor bu konudaki daha önceki dvb pci kart zannedip yanlış bilgilendirdiğim için özür dilerim..

ekran kartı 3d mark 2001se de 14780 aldı ki tüm oyunları rahatça oynayabilirsiniz demektir. 3d mark 2003 ve 2005 i deneyecek zamanım olmadı.

HD hitachi ve 5400 rpm ..
    dvd writer nec

Mutlaka rm clock u kullanmanız lazım bu sıcaklık problemini tamamen yok ediyor. Kullanmazsanız centrinolara göre sonomalar bence tamamen 533 mhz den kaynaklanan daha fazla ısınıyor. Sıcaklığın sorun oluşturduğu yoktur sıcaklık gürültü demek olduğu için rm clock çok önemli..

Cpu sıcaklığını görebilecek bir program bulamadım (basit küçük ve kolayca sürekli takip edilebilir) henüz everest ve sandra ile inceleyemedim bayram nedenli.. rm clock la sıcaklığın sorun olmadığını söyleyebilirim. Kullanmazsanız tüm sonomalarda olduğu gibi sıcaklığı belirgin şekilde hissedersniz. Undervolting olarak anlatılan sevgili png nin yazısını çok iyi okuyun programları cd ye yanınıza alın cihazı aldıktan sonra rm clock u mutlaka hemen ayarlayın derim.
    bende 0.700 ile 0.988 v arasında cihaz stabil olup sizde de yüksek olasılık %95 aynı değerlerde stabil olacaktır.

ses kalitesi bence çok iyi (bizde msi 510 c de mevcut ondan 2-3 kat fazla ve daha kaliteli ses alıyorsunuz)

Ekran kalitesi müthiş ile mükemmel arası çok beğeneceğinize eminim muhteşem sony e has.

Kurulu gelen sistemi hiç sevmedim ve tamamen silip sp1 ve ayrıca sp2 li 2 ayrı xp pro kurdum (sp2 bazı eski oyunlarda ağdan oyun oynanmasına engel oluyor)

Ses sürücüsünü realtekten indirin ve yenileyin derim.
    Lİfeview.com dan tv kartının yeni driver ve programını indirebilirsiniz.

Ürünün tek negatif yanı kasasının plastik olması ve birde benim için en kötü yanı çok yeni teknoloji olması nedeniyle win98 veya win me nin kurulamaması (mesleki cd lerimden bazıları sadece bu işletim sistemlerinde çalışıyor).

Ürünün içinden 2 cd çıkıyor biri driver diğeri master yani ghost ile kurtarma cd si işin kötü yanı programlar yok bu cdlerde.

umarım almak arzusunda olan arkadaşların işine yarar.

saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yurt -- 13 Ocak 2006 23:43:10 >

• Bende alalı 5gün oldu ekran kartını paylaşımlı 256 ya çıkartılabiliyomuş nasıl olacak bide touch pad devre dışı nasıl bırakabilirim?
  • peki w7600 ün harddisk SATA mı ??
  • Malesef SATA segil arkadasim bide o olsa cok ii olacakmis.Baya bir kaynaktan arastirdim ben.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACER 5920 özellikleri hakkında
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sata olmaması bir açıdan çok iyi olabilir

xp pro kurmak isterseniz bir sata disk e disket sürücüden sata driver ını f6 ya basıp yüklememiz gerekir.
    notebook ta disket sürücü yok

driver ı usb flash belleğe atsak xp pro driver ı kurulum sırasında f6 ya basınca buradan alabilir mi bilmiyorum denemek lazım alır diye tahmin ediyorum.

yeni teknoloji her zaman iyidir ama işletim sistemin den daha yeni bir teknoloji her zaman sorun oluşturabilir.

saygılar
  • bootable bi cd ile recovery data part direk kuruluma başlıyo.sanırım mecbur recovery data kısmında kurmamız gerekiyo çünkü Cyberlink Power Cinema cd si çıkmadı benden + kumandanın driverı da yok.Recovery data kısmından yapılınca otomatik hepsi kuruldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _BiLGi_ -- 13 Ocak 2006 17:59:51 >
  • hem analog hem digital değil sadece karasal digital yayınları yani dvb-t yayınları desteklemektedir
  • Buna özel bi kulaklık mı lazım? SPDIF?
  • Denizcan78 kardes sen w7600 daki tv kartinin sadece analog oldugundan emeinmisin yurt nickli arkadasim bana attigi pm de ayriyeten digital oldunu da yazmisti.Dogrusu hangisi acaba sen denedin mi digitali?
  • Denizcan78 arkadaşımız malesef çok doğru söylüyor.

dvb-t çok farklı ve yeni bir teknoloji çok az ülkede uygulanıyormuş ben direkt dvb dvb-s kartlarla karıştırdım yanlış bilgilendirme için kusura bakmayın

uydu yayınlarını bildiğimiz klasik anten e benzer bir anten aracılığıyla görüntü kalitesinden ödün vermeden dijital yayini canak ve recievere gerek kalmadan dijital uydu kalitesinde yayin seyredebilmeye olanak veren bir sistemmiş. Şu anda almanyada deneniyor ve kulanılıyormuş.

Programın transponder ayarları olması nedeniyle bildiğimiz pci uydu kartı sandım tekrar kusura bakmayın. Tek tesellim bu sistemin ileride yaygınlaşacağı şeklindeki şu anda ankarada trt1-2-3-4 de dvb-t yayını deneniyormuş

saygılar
  • kablolu tv'de tv kartı nasıl çalışıyor.. ? özetle memlun musunuz ?

artılar eksiler

herkes bu bilgisayar hakkında bir şeyler söylüyor.

alanlar yorum yapabilir mi acaba... ? çünkü neredeyse hiç bir yerde inceleme falan yok..

ayrıca nereden aldınız, vatan'da ucuz lakin herkes şikayetçi vatan bilgisayardan açılmamış olmasına dikkat edin diyorlar e zaten kimse açtık demez..

ekran kartı performansı nasıl.. ses ? arkasında usb girişi var mı ? fan sesi ?

yani aklınıza ne geliyorsa bir yazın da sizin almadan önce çektiğiniz sıkıntıları bizler yaşamayalım...
  • ooo siz heralde packard bell'i aldınız keyiften nete fln giremiyorsunuz....

• kablolu tv de tv kartının görüntü kalitesi ve tabiki ekran kalitesi çok iyi
    yalnız problem şu antenna ve cable diye 2 ayrı arama frekans modu var ıysai türkiyedeki kablolu her iki frekanstanda yayın yapıyor bu nedenle boş zamanımda bu tv kartıyla çalışan bir tv programı bulup kullanacağım (chris tv , dscaler gibi) sonucu buraya yazarım.

bu ürün hakkında çok ve yeterli oranda yazı yazdım ama biraz dağınık sonuç olarak oyun multimedia amaçlı alınabilecek en iyi ürün olduğuna inanıyorum.

17 inç nedenli taşınabilirlik zorluğu ve pil süresi negatif yanlarıdır. diğer problem bonus programlar gelen xp home ile entegredir. Yani cdlerinde bu programlar yoktur. Xp pro kurarsanız bu programlardan mahrum kalırsınız. Önemli mi tabiki değil ama P bell bu programları da cd lerinde sunsaydı iyi olurdu.

Sol tarafında 6 usb mevcuttur.

Vatandan almıştım ama özellikle gürüşüp kutusu açılmamış bir ürün talep ettim ve öyle geldi. Orjinal ürünün gümüşi kutunun açılma yerinde yırtılmadan açılamayacak bantları mevcuttur. bunu ilk siz yırtıp ürünü açabilirsiniz tersi mümkün değildir yani yırtılmadan açılamaz.

rm clock kulanırsanız fan sesi duymazsınız. Çünki çalışmaz.

Ekran kartı piyasadaki en kaliteli 2 ekran kartından birine sahip olup fear, doom3 ve farcry gibi gerçekten kaliteli ekran kartı isteyen oyunları rahatça oynayabilirsiniz.

Lütfen daha geniş bilgilendirmeler için eski mesajlara göz atınız

saygılar

• teşekkür ediyorum yorumların için.. diğer forumlardaki yorumlarıda okudum alıcam heralde.. kötü bir şey diyen pek yok.. şarj o kadar önemli değil benim için şu an kullandığım fujitsu siemens'in sarjı o kadar iyi değildi yani..

son olarak ben servis hizmeti hakkında bilgin olup olmadığını sormak istiyorum.. servis'i vatan bilgisayar mı veriyor yoksa bir belli servis mi var?

mesela simens'te nerden alırsan al bir merkeze yönlendiriyorlar seni bostancı ve üsküdar civarında iki firma var onlar servisini veriyor..

ekran kartı 128 paylaşımsız heralde. öyle yazıyor ondan da iyi.

başkaa aklıma gelen ? yok şu an için..
  • ekran kartı paylaşımsız. her şeyiyle mükemmel bi laptop.. ama 17" ekrana sahip olması ve pil süresinin kısa olması, masaüstü kullanım için daha elverişli yapıyo bu aleti..

hiç bir sorunun olmasın, 1700$+kdv gibi bi fiyata alabileceğin en iyi laptoptur..

packard bell in bi servisi var mutlaka ama ben bilmiyorum. zaten sen laptopunu aldığın yere götürünce onlar direk olarak servisine götürüyolar, serviste işi bittikten sonra tekrar geriye -yani laptopunu aldığın yere- geliyo.. mesela v.tan dan aldın, bi sorun cıktımı onlar senden malı alıp servisine teslim ediyolar. sorun çözüldükten sonra yine v.tan a geliyo . . .
  • inş öyle değildir çünkü vatan'ın servisiyle ilgili çok şikayetler var.

benimde tanık olduğum duyduğum durumlar var mesela servise giden notebooklar, geldikten bir kaç hafta sonra pili bozulmuş halde tekrar servise gidiyor.. ve bir çok ye daha ..

açıkcası vatana güvenemiyorum lakin en ucuz şimdilik orası..

neyse bakıcaz artık teşekkür ederim hepinize.
  • Hocam ilk önce tüm yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim, bende bu olumlu yorumlarınızdan faydalanarak bu gün almaya karar verdim ve sipariş ettim yarın inşallah elimde olacak.Piyasada bu fiyat civarında makinalar var ama bunun artısı benim için ekran büyüklüğü , ekran kartı ve tabiki sizin yorumlarınız oldu.Ben aynı zamanda bilgisayarda oyun oynmayıda sevdiğimden böyle bir makina seçtim bakalım inşallah pişman olmam hayırlısı

Not: Vatan bilgisayar en ucuzu değil pc gold dan ben 1640$ aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanger -- 19 Ocak 2006 14:01:15 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.