Şimdi Ara

PBELL W7600 HAKKINDA YORUMLARINIZ... (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
432
Cevap
1
Favori
23.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hosbulduk 8 saat acmadan sarjda tutmam gerekiormush.. onu beklioruz simdi de oof of
  • Valla ik senden duydum ben hic oyle bisey yapmadim ve gereksiz oldugunu ogrendim.Dikkat etmen tek nokta ilk sarjda bataryanin tamamne dolmasina dikkat etmen.Bunun yaninda bataryayi haftada en az 2 defa bosaltip doldurman performans arttirici olacaktirSana kesin tavsiyem rm clock u lullanman.Bana da yurt hocam onermisti.Sicaklikta ve bataryada fark edilir derecede etkili.
  • e artık rmclock'un linkini atarsın bana... dediklerin ısıgında aleti acıyorum o zaman yeter bu kadar sarj
  • Tabiki arkadasim ma dedigim gibi tam dolmasina dikkat et iste bu onemli.Rm clock a gelince bu linkte nasil yapildigi ve download linkleri var.Ben stabil olarak 0.700-0.972 buldum ama tekrar yurt hocamin hakli onerisiyle 0.700-0988 olarak ayarladim.Sana onerim bu degerler civaridir ama cigazlar arasi bile farklilik olabildiginden en az 2 saat test etmeni oneririm
    http://forum.donanimhaber.com/m_3784123/mpage_1/key_undervolting//tm.htm#3849960
  • Alamayan arkadaşlar üzülmesinler W7510 da sizleri tatmin edecek kadar güzel bir makina olduğunu sanıyorum, bir kaç küçük eksiği olmasına rağmen fiyat/performans oranı yinede
    iyi . Tabiki W7600 bir lansman fiyatı ile piyasaya sunulmuştu bu modelin çabuk tükeneceği ve bir sonraki modelin kar marjının daha yüksek olacağını burada paylaşmıştık bize inanıp elini çabuk tutanlar W7600 ü kaptılılar biraz tereddütlü olanlar ise şu anda bayii bayii dolaşmaktalar inşallah son makinalara yetişirler tabiki insanların kafasını karıştıran sorumluluk sahibi olmayan satıcılar yüzünden. Neymiş ekrankartları problemliymiş ondan yeni model gelecekmiş ya kardeşim şuna elimizde kalmadı beşka model gelecek desenize nedir bu bizdeki ulaşılamayan ciğeri mundar etme zihniyeti yazık değilmi bu kadar insanın içine şüphe düşürmeye şimdi ne diyeceksiniz madem ekran kartı problemliydide neden yeni çıkan modeldede aynı ekran kartı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanger -- 4 Şubat 2006 23:49:47 >

• Yılmayacam arkadaşlar ve Allahü teala nasip ederse bende 7600 kullanıcısı olcam(Hayırlısı olsun)Tek problem banka idi.. Onuda aştık sayılır ama bu cihazı mutlaka stok eden bayi vardır.. Özellikle arkadaşlar sizden de yardım rica ediyorum.. Bilginiz varsa yönlendirin.. Bizde almaya çalışalım son 7600 bitene kadar yeni laptop almayacam ALLAHIN DEDİĞİ OLUR
  • arkadaşım ben 2 gün önce alfist bilgisayar diye bi yerden ayırttırmıştım W7600
    fakat gittim golddan aldım ben
    cuma günü satın aldım...
    eğer sende almak istersen bence alfist e bak...orası packard bell bayii
    orda vardı 1-2 tane
    bence kaçırmadan hemen al
    hem fiyatı 50 dolar daha ucuz ve yanında hediye modem veriyolar...

http://www.alfist.com/index.asp
  • Selamlar !

2 soru :)

1- Arada mavi ekran veriyor mu ki sizde vermeyecek çünkü power cinema ile ilgili sanıyorum sorun çoğunuz kullanmıyorsunuz ?

2- Bazen açılışta nerden boot ediceğini soruyor, seçince boot etmiyor açılış düğmesine iki kere basıp kapatıp açmak gerekiyor o zaman düzeliyor.

siz de de bu tarz bir problem var mı özellikle 2.si. ?

sağolun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: buraktcm

Selamlar !

2 soru :)

1- Arada mavi ekran veriyor mu ki sizde vermeyecek çünkü power cinema ile ilgili sanıyorum sorun çoğunuz kullanmıyorsunuz ?

2- Bazen açılışta nerden boot ediceğini soruyor, seçince boot etmiyor açılış düğmesine iki kere basıp kapatıp açmak gerekiyor o zaman düzeliyor.

siz de de bu tarz bir problem var mı özellikle 2.si. ?

sağolun..

Birinci sorunun cevabi hayir bende oyle bir sorun yok.Ben kullaniyorum power cinemayi nadirde olsa.İkincisine gelince.Eger cihazin icinde bir cd varsa ilk olarak bootlu olup olmadigini kontrol ediyor.Eger bootable degilse direkt aciliyor.Senin dedigin gibi bir olayla henuz karsilasmadim.Biostan boot oncelik bolumune bir bak istersen.Bu konuda fazla bir bilgim yok ama gecen arkadasin bil. format atacaktik cd bootlu olmasina ragmen bir turlu olmadi.Sonra biosta bir nemu altinda bootla ilgili ayarlara ulastim ve oncelik belirleyip degistirdim.Belki sendeki sorunda bundan kaynaklaniyor olabilir ama emin degilim.Eger bu dedigini cd olmadi halde yapiyorsa oraya bak derim.

• arkadaşım bios ayarlarına gir (F2 ile) oradan boot bölümüne 1. ye hdd'i göster ama windows kuracağın zaman bu bölümde tekrar ilk boot'u optik sürücü olarak gösterirsin.
  • su partition magic'in nasıl kullanıldıgını anlamadım sanırım.. sistem patladı diski ayırayım derken.. biri anlatabilir mi?? sharp özelime msn'ini atar mısın?
  • şimdi bu alet SKY STAR 2 PCI CARD GIBI DIJITAL YAYINLARI ALMIYORMU ONA "DVB" HER NE DIYORANIZYANI CANAK TAKAMIYOMUYUZ ŞIFRELİ KANAL ÇÖZÜP ONLARI DVD KALITESINDE KAYDEDEMIYORMUYUZ?

VE AYRICA ATI X700 VE GE FORCE 6600 ARASINDA BIR KARŞILAŞTIRMA YAPSANIZ
    MESELA 8501 MAODELİYLE BUNU KAPIŞTIRSAK (GERÇİ İŞLEMCİ FARKLARI VAR AMA )

hangi modelini alacağıma karar veremedim çatlayacağım yardım ??
  • ekranını nasıl istedigine baglı bence ikisi de cok ii makineler.. ben buyugunu sectim.. yanılmamısım
  • flyer ve DR_SHARP öncelikle teşekkürler.

evet benimde aklıma gelmişti bios a bakmak fakat düşündüm orda bir hata olsa hiç açılmaz diye, ikiniz de aynı şeyi söyleyince bir bakim dedim ..

sanırım emin değilim ama ilk boot seçeneği olarak disket sürücüsü seçilmiş o olmayınca hard disc.

birinciyi hard disc yaptım düzeldi mi düzelmediği mi belli değil çünkü arada oluyor.

o kadar da önemli bir şey değil gerçi ama..

öyle.. kolay gelsin..
  • @buraktcm bence senin sorunun başka herhalde tekrar bi yükleme yapılmaya çalışılmış senin makinaya birde bilgisayarım>özellikler>gelişmiş>başlangıç ve kurtarma>ayarlar>düznlemeye gir orada birtek aşağıdaki boot seçeneği olmalı başka bir şey varsa sil
    [boot loader]
    timeout=0
    default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS
    [operating systems]
    multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Home Edition" /noexecute=optin /fastdetect
    C:\CMDCONS\BOOTSECT.DAT="Microsoft Windows XP Kurtarma Konsolu" /cmdcons

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanger -- 5 Şubat 2006 22:12:27 >
  • @4TCL W7600 deki tv kartı sky star gibi digital değil anolog ekran kartı yalnız yeni bir teknoloji olan karasal digital yayınlarıda destekliyor şu sıralar yeni olarak İstanbulda TRT başlatıyormuş bu uygulamayı herhalde gittikçe yaygınlaşacak diğer kanallarda bu uygulamaya başlayacaklar yani biz bu aleti almakla şu anda teknolojinin 1 adım önündeyiz
    Diğer soruna gelince ben evdeki digital receiverımdan W7600 e girip filimleri DVDye kaydediyorum
    X700 hakkında sağda solda okuduğum yorumlarda ATinin arada sesiz sedasız çıkarttığı ve başarılı bir ürün olmadığı şeklinde yorumlar okumuştum
    Ben bu cihazı 17" olmayan başka hiçbir makine ile karşılaştırmam çünkü W7600 en önemli özelliği bence ekranı.
    Karar vermek için bence artık kafanı yormana gerek kalmadı, çünkü piyasada W7600 kalmadı

• aslanger o yazdıgın satırlar bende de var.. onlar mı olmalı orada yoksa baska bi sey mi.. kurtarma opsiyonu gözüküyor anormal olan o mu?
  • arkadaşlar xp home u silip pro kurdum.
    dokunmatik düğmelere fonksiyon atayabiliyo muyuz?sadece ses kısma çalışyo şimdilik
    saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: tigris

arkadaşlar xp home u silip pro kurdum.
    dokunmatik düğmelere fonksiyon atayabiliyo muyuz?sadece ses kısma çalışyo şimdilik
    saygılar

Saniyorum onlar power cinema ile calisiyor
  • saol peki power cinemayı indirebileceemiz bi yer var mı?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.