Şimdi Ara

İNVERTER KLİMA TAVSİYESİ !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
11.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 20-25 m2 için ısıyı 21-22 derecede tutacak invertör klima tavsiyesi yapabilirmisiniz.

    Benim kafama Vestelin kliması yattı (fiyat olarak diğerlerinden uygun ve servisi yaygın) siz ne dersiniz fiyat aralığım 1000-1500 TL



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz39 -- 31 Ekim 2011; 10:35:34 >



  • doroşenko düşüncelerim ile düşünceleriniz hemem hemen aynı ister japon olsun ister mısır isterseniz yerli üretim kasasını açın bakın kullanılan sistem mantık aynı kullanılan gaz aynı elektrik tüketimleri +-%5 aynı teknoloji aynı ticari alanlarda veya işletmeler için yapıcaksanız ısıtma soğutma işini çok farklılık gösteriyor ama ev tipi invertör olsun normal split klima olsun hepsi aynı, ama fiyatlar x2 x3 katında markalar arasında. Benim anlayamadığım şey bu sanırım çoğu şeyde olduğu gibi markaya para veriliyor.

    Kafama yatan model aşağıdaki model forumdaki diğer arkadaşlar belki düşüncelerimde eleştirecekleri bişey varsa veya aşağıdaki modelle ilgili düşünceleri varsa paylaşırsanız sevinirim...

    http://www.vestel.com.tr/isitici-ve-klimalar/klimalar/nature-plus-inverter-/nature-plus-inverter-12-a-enerji-split-klima(r410a)
  • Tecrübelerinizden çıkan sonucu payşatığınız için teşekkürler. Sektördeki 30 yıl az zaman değil saygıyla karşılıyorum. 30 yıl içerisindeki gelişimi siz benden daha iyi biliyorsunuzdur. 30 yıl önce ülkemizde klima kullanımı bazı kurumlarda ve dahaçok gıda iklimlendirmesi için kullanıldığını sizde biliyosunuzdur. Klimaların tarihi zaten 300 yıllık değil 1900 yılının başında carrier tarafından geliştirilen bir teknoloji. F/P olarak vesteli ürün olarak görmemenizi bu 30 yıllık deneyiminize göre teknik olarak anlatırsanız bizlerde bu konuda fikir sahibi olabiliriz. Aksi durum havanda su dövmeye benziyor. Ben kişisel olarak sadece klimada değil tüm teknoloji ürünlerinde kaliteyi ararken önyargısız şekilde arama düşüncesindeyim. Ve bir ürünü alırken paramın karşlığında servis, hizmet ve destek alırmıyım düşüncesindeyim. Vestel bana göre ülkemizde çok başarılı işler yapan ve teknoloji konsunda hergün birşeyler yapmaya çalışan bir firma. örneğin turkcell vestel işbirliği ile kullanılan bir teknoloji http://www.turkcellmedya.com/vestel-turkcell-isbirligiyle-akilli-klima-devri-basladi-bulten_1380.html F/P olarak kal. Başka bir açıklamanız varsa (teknik değerleri veya kullanılan malzeme kalitesizliğini) payşalırsanız sevinirim. Ben almış olduğum ürünün üstüne herhangi bir japon markasının etiketini vursam ki %80 ni bunu yapıyor, fason çalışıyor vestel dahil inanın bu japon değil bu marka o marka değil demessiniz.

    2 gün önceki testim aşağıdadır.

    kullanım amacı: ısıtma-soğutma
    klima tipi: inverter
    klima btu: 12.000
    m2: 25
    kat: son kat
    dış sıcaklık: 3 derece
    klima set değeri : 24 derece
    set değerine ulaşım süresi : 45 dakika
    klima fiyatı : 1450 tl

    saygılarımla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.