Şimdi Ara

PHILIPS 9 SERISI KULLANICILARI [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.674
Cevap
13
Favori
156.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu tv yi bugün itibarıyla aldım. Fiyat :3149 TL

    2010 yılında ülkemize 6000 TL civarında giriş yapmış ve kısa zaman içerisinde 3000 TL seviyelerine kadar düşmüş.

    Vatan mağazasında inceledim .Görüntüsü lg den çok iyiydi.Hatta diyebilirmki bu televizyonu izle başka tv ye bakmazsın.
    Bu görüntüdeki netlik akıcılık beni çok etkiledi.Tepki süresinin 0,5 ms oluşu,400 hz,özellikle 3 taraflı Ambilight,30w ses,net tv,medya paylaşımı ve dahası....
    Ayrıca 6000 TL seviyelerinden 3149 TL ye düşmesi beni kullanıcı olarak almaya iten nedenlerdi.

    Ama forumda bu tv yi alan sayısı çok çok az.

    Bunun bir nedeni var mı?


    Bu TV yi kullanan arkadaşlar TV hakkında herşeyi burda paylaşırlarsa diğer kullanıcı arkadaşlara da yararlı olacağını düşünüyorum.






    Yeni Philips 46PFL9705 LED TV, Perfect Pixel HD teknolojisi, Ambilight özelliği, 3D özelliği ile sinema keyfini eve taşıyacağa benziyor.

    Philips’in patentli Ambilight teknolojisi, televizyonun 3 tarafından duvara ekranın içindeki görüntü ile uyumlu bir ışık yansıtarak ışığın rengini, parlaklığını, görüntü ve duvar rengine göre ayarlıyor.

    46PFL9705 LED TV’nin Perfect Pixel HD Engine özelliği ise görüntülerde keskinlik, doğal ayrıntılar, canlı renkler, kontrast, doğal hareket akışını bir arada sunuyor. Çokluortamdan standart TV’ye tüm içerik kaynaklarında gürültüyü de azaltarak görüntü oluşturan Perfect Pixel HD Engine, 1920×1080 piksel değerindeki Full HD ekran ile görüntüleri parlaklık ve canlılıkla sunuyor.

    Full HD 3D TV ve BluRay özelliği ile gelen TV, çevre dostu LED aydınlatma teknolojisine sahip. 46PFL9705 LED TV, ekran aydınlatması olarak binden fazla LED ile çalışırken, yüzde 50 daha az enerji harcıyor.


    Önemli noktalar
    İzleme deneyiminizi zenginleştirinAmbilight Spectra 3 izleme deneyimini zenginleştirir

    --------------------------------------------------------------------------------

    Ödüllü TV görüntüleriBenzersiz netlik için Perfect Pixel HD Engine'li Full HD
    Gerçek 3D film deneyimi için Full HD 3D Ready özelliği
    Mükemmel kontrast ve parlaklık için LED Pro
    Gerçek parlaklık için Bright Pro
    400Hz Clear LCD, 0,5ms ile hareketli görüntüde mükemmel netlik
    Çok yumuşak Full HD filmler için Mükemmel Doğal Hareket

    --------------------------------------------------------------------------------
    Sesin gücü sizi sarmalasın30W RMS ve Incredible Surround ile ortamı yaşayın

    --------------------------------------------------------------------------------

    Yerleşik Internet TVÇevrimiçi Özel videostore olanakları ve İstek üzerine TV programları
    Bilgisayar ortam dosyalarınızı TV'nize yansıtmak için Wi-Fi MediaConnect
    TV'nizde çevrimiçi servisler için Wi-Fi özellikli Philips Net TV

    --------------------------------------------------------------------------------

    Özellikler

    Ambilight Spectra 3 izleme deneyimini zenginleştirirAmbilight Spectra 3 ile seyir deneyiminize yeni boyutlar ekleyin. Bu patentli Philips teknolojisi, ekranın arkasından TV'nin 3 tarafındaki duvara bir ışık huzmesi yansıtarak ekranı daha da genişletir. Ambilight, ışığın rengini ve parlaklığını görüntüye uyacak şekilde otomatik olarak ayarlar ve üstün bir seyir deneyimi yaratır. Duvarınız ne renk olursa olsun, duvara uyarlama fonksiyonu ışığın renginin her zaman görüntüye uygun olmasını sağlar. Ambilight ile siz de büyük resmi görün.

    Benzersiz netlik için Perfect Pixel HD Engine'li Full HDPerfect Pixel HD Engine ile eşsiz keskinlik ve netlik elde edin. Resimdeki her piksel, çevredeki piksellerle daha iyi uyum sağlamak üzere geliştirilir, böylelikle daha doğal bir görüntü elde edilir. Sonuç izlediğiniz her şeyde keskinlik, doğal ayrıntılar, canlı renkler, mükemmel kontrast ve düzgün ve doğal hareket akışının eşsiz bir kombinasyonudur. Multimedyadan standart TV'ye tüm içerik kaynaklarında parazit ve gürültü algılama ve azaltma, net ve bıçak keskinliğinde görüntüler sunar.1920x1080p piksel değerindeki Full HD ekran, titremesiz aşamalı tarama görüntülerini mükemmel bir parlaklık ve canlılıkla sunuyor.

    Gerçek 3D film deneyimi için Full HD 3D Ready özelliğiFull HD 3D ready TV ile kendinizi oturma odanızda 3D filmlerin büyüsüne bırakın. Aktif 3D, eksiksiz 1080x1920 HD çözünürlükte gerçekçi derinlik ve görüntüler için en yeni nesil hızlı anahtarlamalı ekranları kullanır. BluRay ile sunulan en yeni 3D filmler ve gelecekte gerçek olacak 3D yayınlar ile çok çeşitli yüksek kaliteli içerik seçimine sahip olacaksınız. TV'nize 3D uyumlu BluRay oynatıcı veya HD alıcı ile aksesuar olarak sunulan 3D yükseltme kitini (Philips PTA02) ekleyerek Full HD 3D deneyimine hazır olacaksınız. 2 kişiden fazla izleyici için istediğiniz kadar 3D gözlük ekleyebilirsiniz (genişletme kiti PTA03).

    Mükemmel kontrast ve parlaklık için LED ProÖdüllü Philips LED Pro ile mükemmel görüntülerin keyfini çıkarın ve %50 daha az enerji kullanın! Ekran arka aydınlatması olarak 1000'den fazla LED çalışır. Parlak görüntü bölgelerinde parlak ışık üretirler ve koyu bölgelerde tamamen kısılarak enerji tasarrufu sağlarlar. Güçlü Perfect Pixel HD Motor ile birlikte sonuç, mükemmel kontrast, netlik ve canlı renkler ile etkileyici görüntüdür. LED Pro ile, siyah koyu, beyaz ise parlaktır.

    Gerçek parlaklık için Bright ProBright Pro ile etkileyici görüntülerin, gerçekçi parlaklık ve kontrast düzeylerinin keyfini çıkarın. Philips'in ödüllü LED Pro teknolojisine dayalıdır ve görüntünün kesimleri için daha güçlü ışık çıkışı sağlarken, koyu kısımların görüntüsünü korur. Bu sayede hem benzersiz bir parlaklık elde edilirken, gelişmiş akıllı işleme özelliğiyle %50'ye varan oranda enerji tasarrufu sağlanır.

    400Hz Clear LCD, 0,5ms ile hareketli görüntüde mükemmel netlikPhilips tarafından sunulan en hızlı LCD TV'nin keyfini çıkarın. 400Hz Clear LCD*, LCD TV'lerin tepki süresini inanılmaz bir değer olan 0,5 ms'ye getirerek en hızlı hareketli sahnelerde bile mükemmel netliğin keyfini çıkarmanızı sağlar.

    Çok yumuşak Full HD filmler için Mükemmel Doğal HareketHeyecanın keyfini titreşim olmadan çıkarın. Mükemmel Doğal Hareket, görüntüdeki hareketi değerlendirir ve araya görüntü koyarak hem yayındaki hem de kayıtlı filmdeki (Blu-ray ve DVD'deki 1080p filmler ve 24p True Cinema dahil) titreme hareketlerini düzeltir. Sonuçta, mükemmel netlikte ve daha az parazit içeren görüntüler elde edilir. Sinema kalitesini aşan performansın keyfini çıkarın!

    30W RMS ve Incredible Surround ile ortamı yaşayınMüziklerin ritmini ve filmlerin ortamını yaşayın. Güçlü 30W RMS amplifikatörler gerçek yaşamla aynı düzeyde ses kalitesi sunar. Incredible Surround daha derin ve daha geniş ses çıkışıyla toplam surround ses deneyiminizi güçlendirir. Zengin izleme deneyimini daha da zenginleştiren net ve derin bir ses çıkışı sağlar.

    Bilgisayar ortam dosyalarınızı TV'nize yansıtmak için Wi-Fi MediaConnectDizüstü bilgisayarınızdaki video ve fotoğrafları TV ekranında kablosuz olarak paylaşın. Dizüstü bilgisayarınıza kurduktan sonra bunu kullanması çok kolay. Fare düğmesini bir kez tıklatarak dizüstü bilgisayarınızın ekranını geniş TV ekranına yansıtabilirsiniz. Hem kendiniz hem de başkalarıyla eğlenceyi paylaşmanın mükemmel bir yolu.

    TV'nizde çevrimiçi servisler için Wi-Fi özellikli Philips Net TVNet TV sayesinde çok sayıda çevrimiçi servis deneyimini yaşayın. İstediğiniz zaman, doğrudan TV'nizde filmlerin, fotoğrafların, eğlendirici bilgilerin ve diğer çevrimiçi içeriğin keyfini çıkarın. Ev sinema sisteminizi Ethernet bağlantısı ile doğrudan ev ağınıza bağlayın ve uzaktan kumanda ile gezinerek izlemek istediklerinizi seçin. Philips menüsü, TV ekranınıza uyacak popüler Net TV servislerine erişmenizi sağlar. Ayrıca, DLNA onaylı PC ağı ile, uzaktan kumandayı kullanarak bilgisayarınızdaki videoları izleyebilir veya fotoğraflara erişebilirsiniz.

    Çevrimiçi Özel videostore olanakları ve İstek üzerine TV programlarıÇevrimiçi videostore olanaklarıyla en yeni filmleri doğrudan TV'de izleyin. En ünlü aşk filmlerinden aksiyon filmlerine kadar hepsi uzaktan kumandanızın ucunda. Videostore, en yeni filmlerden unutulmaz klasiklere çok geniş bir yelpazede film ve dizi seçenekleri sunuyor. Programları hep aynı saatte izlemek yerine istediğiniz programı istediğiniz zaman izleme özgürlüğüne sahip olun. En sevdiğiniz programı bir daha kaçırmayacaksınız! Catch up TV ile TV dizileri veya programları tekrar ediliyor. Koşullar ve teklifler ülkeye veya yayıncıya göre farklılık gösterebilir.

    * 400Hz Clear LCD, gelişmiş 200Hz teknolojisi ve %50 iş çevriminde tarama yapan arkadan aydınlatma özelliğini bir araya getirerek saniyede 400 kare gösterir.

    * 8 günlük EPG servisi, her ülke için geçerli değildir

    * Net TV: Ülkenizde bulunan servisleri içinwww.philips.com/smarttv adresini ziyaret edin.

    * Bu TV, 'Ücretsiz' yayınlar için DVB alımını destekler. Bazı DVB operatörleri desteklenmeyebilir. Güncel liste Philips destek web sitesinin SSS bölümünde bulunabilir. Bazı operatörler için Koşullu Erişim veya abonelik gerekmektedir. Daha fazla bilgi için operatörünüze başvurun.

    * 3D TV için Aksesuar kiti PTA02 (Aktif gözlükler ve verici, 3D uyumlu kaynak cihaz ve 3D kaynak materyal gerekir.

    * Tipik çalışma modu güç tüketimi IEC62087 Ed 2'ye uygun ölçüm.

    * Yıllık enerji tüketimi, tipik güç tüketimi günde 4 saat, yılda 365 gün alınarak hesaplanır.

    * Bu televizyon sadece teknoloji alternatiflerinin olmadığı belirli parçalar ve bileşenlerde, RoHS Yönergesi maddeleri altında mevcut muafiyet ile uyumluluk gösteren oranda kurşun içerir.



    Ürün Özellikleri :


    Tüm Philips ürünleri Türk Philips Ticaret A.Ş. garantisi altında olup, Türk Philips Ticaret A.Ş. servisleri tarafından 2 yıl garanti hizmeti verilmektedir.

    Görüntü/Ekran
    En-boy oranı: Geniş Ekran
    Parlaklık: 500 cd/m²
    Dinamik ekran kontrastı: 10.000.000:1
    Tepki süresi (tipik): 0,5 (BEW eşdeğeri) ms
    İzleme açısı: 176º (Y) / 176º (D)
    Çapraz ekran boyutu (inç): 46 inç
    Çapraz ekran boyutu (metrik): 117 cm
    Ekran: LCD Full HD, 2D bölümlenmiş LED arka aydınlatma
    Panel çözünürlüğü: 1920x1080p
    Görüntü geliştirme: Perfect Pixel HD Engine, Mükemmel Doğal Hareket, Mükemmel Kontrast, Mükemmel Renkler, Geniş Renk Dizisi ekran, Aktif Kontrol + Işık sensörü, 2D/3D gürültü azaltma, 400Hz Clear LCD*, Tarayıcı arka aydınlatma, Bölgesel karartmalı LED arka aydınlatma, Bölümlenmiş LED arka aydınlatma, Bright Pro, LED Pro, Süper Çözünürlük, 3D TV hazır*
    Ekran geliştirme: Yansıma önleyici ekran
    Parlaklık tepe oranı: 65 %
    Renk işleme: 2250 trilyon renk 17bit RGB
    3D: 3D Kullanımına Hazır*
    Renkli kabin: Oniks Siyah alüminyum


    Ambilight
    Ambilight Versiyonu: 3 taraflı
    Ambilight Özellikleri: Ambilight Spectra 3, Beklemede dinlenme ışık modu, 'Günbatımı' yumuşak kapanma özelliği, Duvar rengine uyarlanma
    Işık Kısma Fonksiyonu: Manuel ve Işık Sensörü ile
    Ambilight ışık sistemi: LED geniş renk


    Desteklenen Ekran Çözünürlüğü
    Bilgisayar girişleri: 60 Hz'de 1920x1080 değerine kadar
    Video girişleri: 1920x1080p değerine kadar, 24, 25, 30, 50, 60 Hz


    Ses
    Çıkış gücü (RMS): 2 x 15 W, Güçlü Ses
    Ses Geliştirme: Otomatik Ses Sabitleyicisi, Dinamik Bas Geliştirme, Incredible Surround, Tiz ve Bas Kontrolü, Clear Sound
    Hoparlör tipleri: 2 dome tweeter, 2 woofer


    Kullanılabilirlik
    Kurulum Kolaylığı: Kanal kurulum sihirbazı, Ağ kurulum sihirbazı, Ayarlar yardımcısı sihirbazı, Cihaz bağlantı sihirbazı, Philips cihazlarını otomatik algılama, 2'si 1 arada Duvara Montaj Standı
    Kullanım kolaylığı: Ekran Üzeri Kullanım Kılavuzu, Dokunmatik düğmeler, Favori program seçimi, Mozaik kanal yapısı, Tek tuşla deneyim yaşayın, Ana sayfa düğmesi
    Elektronik Program Kılavuzu: Geçerli + Sonraki EPG, 8 günlük Elektronik Program Kılavuzu*
    Ekran Format Ayarları: Otomatik sığdırma (siyah çubuklar olmadan), Otomatik zoom (orijinal format, 4:3, 14:9, 21:9'u içerir), Süper Büyütme, 16:9 film genişletme, Geniş Ekran, ölçeklendirilmemiş (1080p noktadan noktaya)
    Teletekst: 1200 sayfa Hypertext
    Yükseltilebilir bellenim: Otomatik bellenim yükseltme sihirbazı, USB yoluyla yükseltilebilir bellenim, Çevrimiçi bellenim yükseltme
    Multimedya: DLNA ortam tarayıcı, Net TV servisleri, USB ortam tarayıcı, Wi-Fi MediaConnect*


    Multimedya Uygulamaları
    Fotoğraf Görüntüleme Formatları: JPEG
    Müzik Çalma Formatları: MP3, WMA (v2 - v9.2 arası), AAC
    Video Oynatma Formatları: Codec desteği:, H264/MPEG-4 AVC, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, WMV9/VC1, Kapsamlar: AVI, MKV
    Net TV: Dahil


    Tuner/Alım/İletim
    Anten Girişi: 75 ohm koaksiyel (IEC75)
    Video Oynatma: NTSC, SECAM, PAL
    Dijital TV: DVB Karasal *, DVB-T MPEG4*, DVB-C MPEG4*, MHEG
    Tuner bantları: Hiperbant, S Kanalı, UHF, VHF


    Bağlanabilirlik
    Ext 1 Scart: Sol/Sağ Ses, CVBS girişi, RGB
    Ext 2 Scart: Sol/Sağ Ses, CVBS girişi, RGB
    Ext 3: YPbPr, Sol/Sağ Ses girişi
    VGA-girişi: PC girişi, D-sub 15
    HDMI 1: HDMI v1.4 (Ses Dönüş Kanalı)
    HDMI 2: HDMI v1.3
    HDMI 3: HDMI v1.3
    HDMI Yan: HDMI v1.3
    Ön / Yan bağlantılar: 2x USB, Ortak Arayüz Yuvası (CI-CI+), SD-kart (Videostore)
    Diğer bağlantılar: Ethernet, Kulaklık çıkışı, S/PDIF çıkışı (koaksiyel), yerleşik WiFi 802.11b/g/n-spec, Ethernet-LAN RJ-45, 3D TV konektörü
    HDMI özellikleri: Ses Dönüş Kanalı, Instaport hızlı HDMI değiştirme
    EasyLink (HDMI-CEC): Tek dokunuşla oynatma, EasyLink, Pixel Plus bağlantısı, Uzaktan kumanda geçişi, Sistem ses kontrolü, Sistem bekleme
    PC ağ bağlantısı: DLNA 1.5 onaylı
    Özet: 4x HDMI, 1x USB, 2x SCART, 1x Ethernet, Yerleşik Wi-Fi


    Güç
    Green etiketi: ECO etiketi onaylı
    Ortam sıcaklığı: 5 C° - 35 C°
    Şebeke elektriği: AC 220 - 240 V 50/60Hz
    Güç tüketimi (tipik): 100 W
    Bekleme durumunda güç tüketimi: <0,15 W
    Kapalı modu güç tüketimi: < 0,01 W
    Kurşun mevcudiyeti: Evet*
    Güç Tasarrufu Özellikleri: 0 Watt Güç kesme düğmesi, Işık sensörü, Ekonomik mod, Görüntü dondurma (radyo için), Otomatik kapama zamanlayıcı, Ekonomik ayarlar menüsü


    Boyutlar
    Set Genişliği: 1088 mm
    Set Yüksekliği: 671 mm
    Set Derinliği: 69 mm
    Set yüksekliği (stand ile): 707 mm
    Set derinliği (stand ile): 260 mm
    Stand genişliği: 500 mm
    Ürün ağırlığı: 23 kg
    Ürün ağırlığı (+stand): 25 kg
    Kutu genişliği: 1231 mm
    Kutu yüksekliği: 1040 mm
    Kutu derinliği: 338 mm
    VESA duvara monte edilmeye uygun: 300 x 300 mm




    Evinde televizyon keyfini başka bir boyuta taşımak isteyen kullanıcılar için sunulan Philips 46PFL9705H/12, geçtiğimiz ay ofisimize gelmiş olmasına karşın ancak bu ay test sayfalarımızda kendine yer bulabildi. Zira geçtiğimiz ay bir başka Philips ürününe yer vermiştik hatırlarsanız. Geçtiğimiz ay incelediğimiz Philips 40PFL7605H/12’nin başarılı 2D görüntü performansını, sahip olduğu 3D desteğiyle yepyeni bir boyuta taşıyarak ofisimizi renklendirmeyi başaran 46PFL9705H/12, elbette selefi gibi 2D görüntülerde de Philips kalitesini ortaya koyuyor. Şık tasarımı ve geniş gövdesinin yanında, bağlantı zenginliğiyle de öne çıkan 46PFL9705H/12’ye, şimdi yakından bakalım.

    AMBILIGHT SPECTRA 3 HARİKASI
    Şık görünümüyle dikkat çeken 46PFL9705H/12, 46 inç genişliğinde bir ekranın sahibi. Ödüllü LED Pro ile donatılan 46 inç genişliğindeki ekran, bu sayede mükemmel bir görüntüleme yeteneği göstermesinin yanı sıra, geleneksel LCD televizyonlara kıyasla yüzde 50 daha az enerji kullanmasıyla da oldukça tasarruflu bir yapıya sahip. Ekran arka aydınlatması olarak 1000’den fazla LED ile çalışan 46PFL9705H/12, böylece şık görselliğini mükemmel kontrast oranına sahip sahnelerle birleştirerek evinizdeki en güzel köşeyi hak ediyor. Ayrıca, ekranının üç tarafı Philips’in yetenekli Ambilight Spectra 3 LED ışıklandırmasıyla çevrili olan 46PFL9705H/12, Philips patentli bu teknolojisiyle birlikte ekrandaki renkleri üç koldan dışarıya taşırarak, izleyicileri adeta görüntünün içine çekiyor. Böylece ekranın genişliğini artıran 46PFL9705H/12, duvara uyarlama fonksiyonu ile de duvarınız ne renkte olursa olsun ışığın renginin her zaman görüntüye uygun olmasını sağlıyor.

    3D DÜNYASI
    3D filmlerin büyüsüne kapılmanız için uygun bir platform olan 46PFL9705H/12, Full HD 3D Ready desteği ile muhteşem bir 3D performansı sunuyor. Bu sayede en yeni 3D filmlerin yanı sıra gelecekte görmeye başlayacağımız 3D yayınlar ile (hatta Digiturk başladı bile) hayat bulacak olan 46PFL9705H/12, aksesuar olarak sunulan Philips PTA02 3D yükseltme kiti ile oturma odalarınızı üçüncü boyuta taşıyor. 46PFL9705H/12’ye bağlayacağınız bir 3D verici ve iki adet 3D gözlükten oluşan PTA02 3D yükseltme kiti, ne yazık ki 46PFL9705H/12’den ayrı olarak satışa sunuluyor. PTA02 3D yükseltme kitinin televizyondan harici olarak satılması bir yana, 3D vericinin ekrana entegre olmamasıyla 46PFL9705H/12’nin bizden eksi puan aldığını söylemeliyiz. Ancak 3D görüntülerde sunduğu gerçekçilik hissiyle, 46PFL9705H/12’nin bu eksiğini bir anlamda kapattığını da belirtmeliyiz. Elbette bunda 46PFL9705H/12’nin sahip olduğu görüntü teknolojilerinin de oldukça büyük rolü var.

    AKSİYONUN KALBİNE DALIN
    400 Hz Clear LCD teknolojisiyle sunulan 46PFL9705H/12, LCD TV’lerin tepki süresini 0.5 ms’ye getiren bu teknolojisi ile en hızlı hareketli sahnelerde dahi kusursuz netlikten taviz vermiyor. Böylece gerek süratli yarış oyunlarında, gerek filmlerin aksiyon sahnelerinde üstün bir performans sergiliyor. Ayrıca Bright Pro teknolojisine de sahip olan 46PFL9705H/12, Philips’in ödüllü LED Pro teknolojisine dayalı olan bu özelliği ile daha güçlü ışık çıkışı sağlayarak koyu kısımların görüntüsünü koruyabiliyor. Bu sayede benzersiz bir parlaklık elde eden 46PFL9705H/12, Perfect Natural Motion özelliğine de sahip. Böylece hem televizyon yayınlarında, hem de Blu-ray ve DVD filmlerinizdeki titreme hareketlerini giderebilen 46PFL9705H/12, daha az parazit içeren görüntüler elde etmenizi sağlıyor.

    İNTERNET ÖZGÜRLÜĞÜ
    Başarılı 2D ve 3D görüntü kalitesinin yanında bağlantı özellikleriyle de konuşulmaya değer olan 46PFL9705H/12, gerek dahili Wi-Fi desteği ile internette özgürce dolaşabilmenize, gerekse de DLNA özelliği ile çevre cihazlara kablosuz olarak bağlanabilmenize imkan tanıyor. Wi-Fi MediaConnect yazılımıyla birlikte gelen 46PFL9705H/12, bu yazılımı bilgisayarınıza yükledikten hemen sonra bilgisayarınızın ekranını görüntüleyebiliyor. Böylece dizüstü bilgisayarınızdaki video ve fotoğrafları 46PFL9705H/12’nin dev ekranında kolayca görüntüleyebiliyorsunuz. Net TV özelliği sayesinde çevrim içi servislere istediğiniz zaman doğrudan televizyonunuzun üzerinden erişmenize de imkan tanıyan cihaz, yalnızca uzaktan kumandayı kullanarak YouTube, Dailymotion ve diğer çevrim içi servisleri gezebilmenizi sağlıyor.

    SON SÖZ
    46PFL9705H/12’ye ayrılan alanın sonuna gelirken, son değinmek istediğimiz özellikler ise Widget ve Scenea özellikleri olacak. Tamamı Türkçe olan ana menü üzerinde görebileceğiniz Widget ikonuna tıklayarak gerekli gördüğünüz widget’ları ekranınıza yerleştirebiliyor; Scenea ile ise 46PFL9705H/12’nin geniş ekranını bir resim çerçevesine çevirebiliyorsunuz. Tüm bu özellikleri ile bir televizyondan çok daha fazlasını vadeden 46PFL9705H/12, LCD TV kategorisinde 2010 – 2011 EISA ödülünün sahibi olmasıyla da kalitesini kanıtlıyor.

    KALİTELİ GÖRSELLİK

    46PFL9705H/12, estetik yapısıyla dikkat çekiyor

    ŞIK KUMANDA

    Cihazın yanında getirdiği uzaktan kumanda görselliği destekliyor

    AMBILIGHT SPECTRA 3

    Cihaz, sahip olduğu LED ışıklandırmalarıyla harika görünüyor

    3D KEYFİ

    46PFL9705H/12, 3D performansıyla kullanıcıları memnun edecek

    BRIGHT PRO

    Bright PRO teknolojisiyle daha güçlü ışık çıkışı mümkün

    LED PRO

    Cihaz, LED arka aydınlatmalarıyla kaliteli görsellik sunuyor

    TASARIM


    KULLANIM KOLAYLIĞI


    PERFORMANS


    ARTILAR
    Üstün görüntü kalitesi, 3D performansı, Wi-Fi desteği, eşsiz Ambilight Spectra 3 teknolojisi.

    EKSİLER
    3D verici dahili değil. PTA02 3D yükseltme kitinin ayrıca satılması can sıkıcı.

    TEKNİK ÖZELLİKLER

    Ekran Büyüklüğü
    • 46 inç

    Çözünürlük
    • Full HD

    Tepki Süresi
    • 0.5 ms

    Parlaklık
    • 500 cd

    Kontrast
    • 10.000.000:1

    Bağlantılar
    • DLNA, Wi-Fi, HDMI (4 adet)
    • Scsart (2 adet)
    • Ethernet, USB (2 adet)
    • SD kart, PC Input
    • Kulaklık

    Dahili Hoparlör
    • 2×15 watt

    Enerji Tüketimi
    • 100 W

    Boyutlar
    • 1088 x 671 x 69 mm

    Ağırlık
    • 23 kilogram










    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • @ topcu_izmir_1993,

    Hayırlı olsun güle güle kullanın tv nizi.

    9705 için aşağıdaki konuda yeterince bilgi paylaşımı var.

    http://forum.donanimhaber.com/m_15515657/mpage_56/key_/tm.htm
  • Fiyatının düşmesi beni de düşündürüyor ve düşeceği kadar da düşmüş zaten.Zannederim 46" 2500 tl ye kadar düşer daha da aşağıya düşeceğini sanmam.

    Tv ye aşağıdaki yazılımı USB ye yükleyip güncelleyin."autorun.upg" dosyasını USB ye atın,tv ye taktıktan sonra tv kendisi ne yapacağınızı söylüyor zaten.

    http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?ctn=46PFL9705H/12&slg=tr&scy=TR&mid=Link_Software


    tv hakkında burdaki yorumlarında faydalı olacağını düşünüyorum.

    http://www.hepsiburada.com/Liste/philips-46-full-hd-led-televizyon-46pfl9705h12/productDetails.aspx?productId=evph46pfl9705h&categoryId=163192



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topcu_izmir_1993 -- 18 Ekim 2011; 23:30:01 >




  • Tanıtım Videoları

    http://www.youtube.com/watch?v=DXcrwcob8rM

    http://www.youtube.com/watch?v=EqlIxAIYb9o

    http://www.youtube.com/watch?v=3oK4OVurXH0



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogretmen-1970 -- 22 Ekim 2011; 12:33:49 >




  • Filmi proğrama attıktan sonra yukarıdan hangi formata çeviraceğini tıkla,edit profileden filmin boyutunu da değiştirebilirsin.sonra advanced...

    http://www.idofrm.org/resimli-program-anlatimi/36681-avs-video-converter-kullanimi.html
  • bende almayı düşünüyorum hatta yakınımda philips teknik servisi var gidip sordum hiç bir geri dönüş olmadığını en üst seviye bir ürün olduğunu söyledi,
    youtube bir kaç videbuldum ;http://www.youtube.com/watch?v=pQ0ita9F5Ek&feature=related

    buda incelemesi tv :http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1291289229




  • http://www.mediamarkt.com.tr/static/pdf/istanbul-flyer-1027.pdf
    30 Ekim'e kadar 2.979 TL + 2 adet gözlük hediyesiyle.

    Şeytan git al diyo
  • http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1291289229

    Bu sitede +/-'ler detaylı bir şekilde incelenmiş. Buna göre
    ARTILARI
    Fantastik siyah seviyesi
    Tepkime süresi
    Bulutlanma (Clouding) nerdeyse hiç olmaması
    SD & HD görüntü kalitesi
    Yansıma olmaması (Mat ekran)
    Hoparlörlerin iyi olması (2x15W)

    EKSİLERİ
    Standart ayarların yeterli olmaması (Ayarlarla oynayarak optimum seviyeye getirilebilir)
    Local Dimming sırasında halo oluşması
    Internet hızının iyi olmaması
    Fazla doygun renkler
    3D'de crosstalkun fazla olması


    Aynen çevirmeye çalıştım. Ancak siz kullanıcılar bunla ilgili ne gibi yorumlarınız olabilir merak ediyorum.




  • 9705'te 3D izlyebilmek için aktif bir gözlük yeterli oluyor mu? Paket halinde satılan PTA02'yi almak zorunda mıyız?
    Bu pakette bulunan PTA01 normalde wireless adaptör, 9705'de dahili wireless oluğuna göre buna ihtiyaç olmamalı diye düşünüyorum.
  • Teşekkürler karazeytin
    Bakalım diğer forumdaşlar ne diyecekler...

    Benimde gönlümden geçen 9705 aslında.
    Bu TV ile beraber aktif gözlük verilmiyor mu?
    Bir de kafamı kurcalayan bir mevzu var.Linkini vereceğim 7696'da DVB-S'te var.Hani REciver'ın kalabalıklığından kurtulurduk.
    9705'te var mı?

    http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110012171&CS_Category=_SBA_1053_1662_1044_6234&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU&T_Category=_LED_TV1053



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drmert -- 10 Kasım 2011; 20:14:13 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: drmert

    Teşekkürler karazeytin
    Bakalım diğer forumdaşlar ne diyecekler...

    Benimde gönlümden geçen 9705 aslında.
    Bu TV ile beraber aktif gözlük verilmiyor mu?
    Bir de kafamı kurcalayan bir mevzu var.Linkini vereceğim 7696'da DVB-S'te var.Hani REciver'ın kalabalıklığından kurtulurduk.
    9705'te var mı?

    http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110012171&CS_Category=_SBA_1053_1662_1044_6234&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU&T_Category=_LED_TV1053

    Ben de 46PFL9705 kullanıyorum. Dahili uydu alıcısı ne yazık ki yok. Bir üst modelinde yani 46PFL9706'da var.

    Ben bir aydır kullanıyorum. Ambilight gerçekten çok fark ediyor, seyir zevki açısından. Tavsiye ederim.

    Hele ki markası ne olursa olsun, kenarları siyah çerçeveli paneller artık bana hiç bir şey ifade etmiyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hvarol

    9705'te 3D izlyebilmek için aktif bir gözlük yeterli oluyor mu? Paket halinde satılan PTA02'yi almak zorunda mıyız?
    Bu pakette bulunan PTA01 normalde wireless adaptör, 9705'de dahili wireless oluğuna göre buna ihtiyaç olmamalı diye düşünüyorum.

    Philips Tüketici Danışma Merkezi'nden cevap geldi.

    quote:

    Sayin Varol,

    Tuketici Danisma Merkezi’mize gondermis oldugunuz e-mail icin tesekkur ederiz.

    Belirtmis oldugunuz konu ile ilgili olarak; urununuzden 3D goruntu elde edebilmeniz icin PTA516 gozluk almaniz yeterli olacaktir.

    Her turlu soru ve sorununuzda size yardimci olmaktan mutluluk duyariz.

    Bilgilerinize sunariz.

    Saygilarimizla
    Turk Philips T. A.S.
    Tuketici Danısma Merkezi
    444 7 445




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hvarol

    quote:

    Orijinalden alıntı: hvarol

    9705'te 3D izlyebilmek için aktif bir gözlük yeterli oluyor mu? Paket halinde satılan PTA02'yi almak zorunda mıyız?
    Bu pakette bulunan PTA01 normalde wireless adaptör, 9705'de dahili wireless oluğuna göre buna ihtiyaç olmamalı diye düşünüyorum.

    Philips Tüketici Danışma Merkezi'nden cevap geldi.

    quote:

    Sayin Varol,

    Tuketici Danisma Merkezi’mize gondermis oldugunuz e-mail icin tesekkur ederiz.

    Belirtmis oldugunuz konu ile ilgili olarak; urununuzden 3D goruntu elde edebilmeniz icin PTA516 gozluk almaniz yeterli olacaktir.

    Her turlu soru ve sorununuzda size yardimci olmaktan mutluluk duyariz.

    Bilgilerinize sunariz.

    Saygilarimizla
    Turk Philips T. A.S.
    Tuketici Danısma Merkezi
    444 7 445


    Maalesef philips yanlış cevap vermiş, pta01 senin tv de gömülü fakat işlev olarak sadece wireless dongle (yani network kullanım)
    pta02 (transmitter+ 2xPTA03) ve pta03 (gözlük) zaten artık üretilmiyor ve satılmıyor, yerine pta215 (transmitter) pta516 (gözlük) satılıyor.
    Velhasıl 3D için verici (PTA02 yada PTA215) ve gözlük (PTA03 yada PTA516) kombinasyonlarına sahip olmanız şart.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hcrazy

    quote:

    Orijinalden alıntı: hvarol

    quote:

    Orijinalden alıntı: hvarol

    9705'te 3D izlyebilmek için aktif bir gözlük yeterli oluyor mu? Paket halinde satılan PTA02'yi almak zorunda mıyız?
    Bu pakette bulunan PTA01 normalde wireless adaptör, 9705'de dahili wireless oluğuna göre buna ihtiyaç olmamalı diye düşünüyorum.

    Philips Tüketici Danışma Merkezi'nden cevap geldi.

    quote:

    Sayin Varol,

    Tuketici Danisma Merkezi’mize gondermis oldugunuz e-mail icin tesekkur ederiz.

    Belirtmis oldugunuz konu ile ilgili olarak; urununuzden 3D goruntu elde edebilmeniz icin PTA516 gozluk almaniz yeterli olacaktir.

    Her turlu soru ve sorununuzda size yardimci olmaktan mutluluk duyariz.

    Bilgilerinize sunariz.

    Saygilarimizla
    Turk Philips T. A.S.
    Tuketici Danısma Merkezi
    444 7 445


    Maalesef philips yanlış cevap vermiş, pta01 senin tv de gömülü fakat işlev olarak sadece wireless dongle (yani network kullanım)
    pta02 (transmitter+ 2xPTA03) ve pta03 (gözlük) zaten artık üretilmiyor ve satılmıyor, yerine pta215 (transmitter) pta516 (gözlük) satılıyor.
    Velhasıl 3D için verici (PTA02 yada PTA215) ve gözlük (PTA03 yada PTA516) kombinasyonlarına sahip olmanız şart.


    Doğrudur, sana katılıyorum. Ben de Philips tüketici merkezi'ne bir soru sormuştum bana da abuk sabuk bir cevap vermişlerdi.

    Anlamadığım şey, bir işe yaramayacak çağrı merkezlerine neden yatırım yapıyorlar. Oraya cevap versin diye oturttukları arkadaşların eline bir kullanım kılavuzu veriyorlar. O zavallılar da bir soru geldiğinde ellerindeki kılavuzlara bakarak soruları yanıtlamaya çalışıyorlar.


    Hayır zavallı diyorum ama yanlış anlaşılmasın, kimseyi rencide etmek istemem. Bu bütün dünyada bir vaka. Ellerine 3 kuruş para ver, asgari ücret ve bütün gün müşterilerin stresini üzerlerinde toplasın. Sadece Philips değil, Samsung, Sony vs hepsi aynı.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: gümüş_süvari

    aylardır incelemediğim tv kalmadı,kafayı sıyırmak üzereyken bu tv yi tesadüfen farkettim ve nasıl bu zamana kadar farkedemedim diye hayıflanırken LG nin 200 küsür sayfalık konusu geldi aklıma.LG özellikle fpr teknolojisi ve düşük fiyat politikası yüzünden çok tutmuştu.ama yorumlara bakınca LG nin özellikle SD gibi düşük çözünürlükte çuvalladığını kendi gözümle gördüm.
    sonra LG den başka tek fpr üreten phil e yöneldim.tam pfl7696 düşünürken 9705 in üstünlüğünü keşfettim ve zorlu bir ikilemde kaldım.9705 in aktif gözlük kullanması üstelik transmitter gibi ek cihaza gerek olması beni düşündürüyor.sonuçta her iki tv yi de gözümle canlı olarak görmeden almam.işin tuhafı iki modelin fiyatı nerdeyse aynı.benim için 3d ikinci planda.ama bu tv yi alınca en az 5 yıl rahatça kullanmalıyım.bundan 2-3 yıl sonra 3d filmden geçilmeyecek.artık her 2 filmden biri 3d çekiliyor.dolayısıyla SD-HD görüntülerin yanında 3d özelliğininde rahatlıkla kullanılabilir olması çok iyi olur.
    bu durumda şöyle düşünüyorum.eğer 7696,9705 ten 3d konusunda daha iyiyse ve sd-hd olarakta dikkate alınacak fazla fark yoksa 7696 derim.ama sırf 3d içinde diğer özellikleri çöpe atamam.işte bu yüzden hala düşünme aşamasındayım.

    Gümüş_süvari sizinle aynı durumdayım en az 5-6 yıl rahatça kullanacağım bir tv arıyorum. Yaşadığınız ikilemi birebir yaşadığım için de buhttp://forum.donanimhaber.com/m_54330065/tm.htm başlığı açtım. İki cihaz (yanyana olmasa da) Mecidiyeköy Darty'de teşhirde var, yakınlarda iseniz gidip her ikisini de çıplak gözle inceleme şansınız olur.

    Yorumlardan izlenimim 9705'in iki dezavantajı var. Birincisi biraz daha kalınca olması, ikincisi ise 3D. Gerçi Media Markt bu haftaki kampanyasında transmitter ile iki gözlüğü hediye olarak veriyor ancak pasif 3D yine de daha avantajlı. Ama öte yandan 9705'in avantajları dezavantajlarına göre daha çok. Öncelikle 700TL daha uygun fiyatı, edge led değil full led ve Ambilight 3 Spectra. Terazinin kefesi avantaj ve dezavantajları ile bakınca 9705'i gösteriyor gibi geliyor bana. Ama tabi gözlerinizle görüp içinizin sinmesinde yarar var.




  • buradaki incelemede 3d vericinin dahili olmaması dışında bir eksik yok.hatta görüntü kalitesi nedeniyle 3d görüntüde daha iyi performans gösterdiğini çıkardım.

    http://www.log.com.tr/philips-46pfl9705h12/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drmert

    İyi akşamlar arkadaşlar.Bu mesajı size Adana'dan yazıyorum.Yarın ki indirim öncesi broşür çıkarmış MM.İnceledim ve ne yazık ki 9705 yok ! Fiğyatı 3400'ün üzerinde.Biraz sonra Darty'den 2899 TL'ye alacağım.Yalnız bir sorum var;
    Darty'den alırsam yanında Transmitter ve 2 Gözlük var mı?
    Sitesinde bir bilgi göremedim de...
    Cevabınızı bekliyorum acilen,hemen ardından sipariş geçeceğim...

    DrMert forumdan ariaven nickli üyemiz Darty'den transmitter + 2 gözlük şeklinde aldığını yazmış.

    http://forum.donanimhaber.com/m_54330065/mpage_1/key_/tm.htm#msglink_54453059

    sanırım internet üzerinden almıştı ama istersen kendisine bir sor.




  • Bimekste 3.699 tl. gözüküyor,bu ne saçmalık.piyasadan hiç mi haberi yok bunların.birde en düşük fiyat garantisi veriyorlar.üstelik 3d kit dahil olup olmadığıda belli değil.

    http://www.bimeks.com.tr/urun/113570/philips-46pfl9705-117-3d-led-tv.aspx



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gümüş_süvari -- 15 Kasım 2011; 9:55:47 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: albani


    Birde sorum olacak,bilen duyan varsa cevap verebilir,bu 9xx serisi panelin 32/40/52 leride vardır,bunlar bulunuyormu
    veya nerede,kaça bulunuyor;birisine 32 almak istiyorum örneğin,bir başkasına 52 gibi


    40 ını buldum üstad burada;

    http://www.bimeks.com.tr/urun/113569/philips-40pfl9705-102--3d-led-tv.aspx
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gümüş_süvari

    quote:

    Orijinalden alıntı: albani


    Birde sorum olacak,bilen duyan varsa cevap verebilir,bu 9xx serisi panelin 32/40/52 leride vardır,bunlar bulunuyormu
    veya nerede,kaça bulunuyor;birisine 32 almak istiyorum örneğin,bir başkasına 52 gibi


    40 ını buldum üstad burada;

    http://www.bimeks.com.tr/urun/113569/philips-40pfl9705-102--3d-led-tv.aspx

    Evet fiyat çok güzelmiş,sanırım teşhirdir ama hiç önemi yok(benim için!)

    Ben asıl 32 merak ediyorum kimde var ve kaça var,40/46 da fiyatlar
    böyle ise 32 de bayağı cazip olmalı,2.nci Monitör olarak benim Pany LCD yerine
    bunu alabilirim örneğin,teşhir filan olması önemli değildir!

    ++
    Üreticiler artık 2011 Model panelleri üretmiyorlar hatta çoktandır üretim bitti ve 2012 lere
    çalışıyorlar artık,stokları dolduruyorlar!

    Ancak TR gibi ve diğer bazı özellikle Doğu Avrupa ülkeleri için,elde kalan paneller(Avrupanın
    gelişmiş pazarlarından)toplayıp bilahare getiriyorlar,dolayısıyla şuandaki stoklar Phil/TR
    bitse bile;ilerde hiç gelmeyecek demek değildir! çünkü Batı Avrupada bu panellerin
    satışı çok önceden bitiyor ve kalan stoklar daha sonra ucuz fiyattan diğer bazı ülkelere
    aktarılıyor,ama her zaman böyledir ve böyle olacak değil tabiki!

    Yani 9xx serisi artık TR ye hiç gelmeyecek de olabilirilerde anlarız bu durumu,ama üretimi çoktan bitti!

    Phil zaten dünyada bir tek Avrupada panel satabiliyor ve en büyük pazar olan USA(Canada dahil)
    hiç yok!!dolayısıyla maliyetleride yüksek,satışlarıda düşük!

    Sharp Modüllü tüm 9xx serileri bugüne kadar hep sorunlu çıktı veya istenen başarıyı yakalıyamadı
    +fiyatta çok yüksek olunca satışta zaten bir tek Avrupa olduğu için zorlandılar,ama bunun tam tersine
    8xx serileri ise her zaman çok daha başarılı vede stabil paneller çıktılar!

    Hi-End Phil lerde bir türlü önlenemeyen bir sorunlar durumu vardır!

    ++




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.