Şimdi Ara

TTNET'ten yeni bir sosyal sorumluluk projesi: 'Geleceğini Netleştir'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • TTNET'ten yeni bir sosyal sorumluluk projesi: 'Geleceğini Netleştir'




    TTNET'in ödüllü projesi "TTNET'le Geleceğini Netleştir"'in yeni dönemi başladı. 2011 yılı sonuna kadar Iğdır, Ağrı, Van, Bitlis, Siirt, Batman, Mardin gibi birçok şehre gidilecek. Bugüne kadar 66 ilde 84 üniversiteden 61 bin öğrenciye eğitim verilen proje kapsamında bu yıl 30 üniversitede 10 bini aşkın öğrenciye ulaşılması hedefleniyor.

     

    TTNET,eğitim alanında gerçekleştirdiği projelere devam ediyor. TTNET'in, 66 şehirde 61 bin öğrenciye ulaşan ödüllü projesi "TTNET'le Geleceğini Netleştir"in yeni dönemi başladı. Yeni dönemde 30 üniversitede 10 bini aşkın gence ulaşılması hedefleniyor.  



    2010 yılının Mart ayında başlatılan Geleceğini Netleştir projesiyle şu ana  kadar 84 üniversitede 61 bin öğrenciye ulaşıldığı belirtilirken, bu yıl içinde de üniversite hayatında ve kariyerinde fark yaratmak isteyen binlerce öğrenciye benzer imkanlar sunulacak.

     

    Proje kapsamında gerçekleştirilen etkinliklerde, üniversite öğrencilerine bilişim sektörü hakkında bilgiler aktarılıyor. Sektördeki son gelişmeler ve trendler paylaşılarak üniversite gençliği bu alanlarda proje üretmeye teşvik ediliyor. Gençlere PDA Danışmanlık ve ELT Yurtdışı Eğitim Danışmanlık şirketinin uzman eğitimci kadrosu tarafından kişisel gelişim eğitimleri verilerek, geleceğe daha emin adımlarla ilerlemeleri için ipuçları sunuluyor.

     



    "TTNET'le Geleceğini Netleştir" projesi kapsamında; 2010 yılında 45 bin km, 2011 yılının ilk döneminde yaklaşık 20 bin km yol alındı. Önümüzdeki dönemde 15 bin km daha yol yapılacak. Yıl sonuna kadar çeşitli illerde 30 üniversitede 10 bini aşkın öğrenciye ulaşılması hedefleniyor. 2011 yılı tamamlandığında projenin başlangıcından bu yana 76 farklı ildeki 95 üniversitede 140 etkinlik gerçekleştirilmiş olacak. Yıl sonuna kadar Iğdır, Ağrı, Van, Bitlis, Siirt, Batman, Mardin gibi Doğu illerine de gidilecek.  







  • Önce internet sorunlarını çözsün TTNET.Sonra geleceğimizi netleştiririz.
  • TTNET le geçmişim karardı geleceğim nasıl netleşsin
  • TTNET kelimesini görünce veya duyunca kan beynime sıçrıyor.Önce internet sorunlarını halletsinler.
  • böyle giderse ttnet ile iyi bir gelecek yaşamıyacağız
  • hala ADSL ile milleti soğüşleyen bir kurum olsa olsa ancak, geleceği karartır eldeki nettende oluruz :)
  • Ttnet'i sevdiğim anlaşılmasın fakat neden herkes her TTNET konusuna önce interneti geliştirsinler sonra başka iş yapsınlar diyor. Biraz habere odaklanılsa aslında
  • bu hızlarla vee hizmet kalitesiyle zaten geleceğimiz yeterince kararık
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gegirti

    Ttnet'i sevdiğim anlaşılmasın fakat neden herkes her TTNET konusuna önce interneti geliştirsinler sonra başka iş yapsınlar diyor. Biraz habere odaklanılsa aslında

    konu ttnetse odak noktasına gerek yok sağlı sollu girişeceksin bunu hakediyor çünkü...
  • Magara.Net bile TTNETDen iyidir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gegirti

    Ttnet'i sevdiğim anlaşılmasın fakat neden herkes her TTNET konusuna önce interneti geliştirsinler sonra başka iş yapsınlar diyor. Biraz habere odaklanılsa aslında

    Arkadaşım bu adamların işi internet sağlayıcılığı dimi burda bir sorun yok sorun bizden çatır çatır ve bir okadarda fazla aldığı paralarla milletin gözünü boyamaya çalışmasına kızıyoruz.

    Şöyle bir haber olsa bak nasıl herkes habere odaklanıyor ttnet eve kadar fiber kabloyla internet vermeye başladı biz böyle haberler bekliyoruz.Dsl teknolojisinin suyunun suyu olan ve bir çok ülkede terk edilen eski teknolojileri yeni diye millete kakalamaya çalışmasalar hiç bir derdimiz olmayacak firmayla.

    Kendi işi haricinde sosyal olaylara eğilmesi güzel olabilir belki ama kendini önce bir düzeltsinde ondan sonra böyle işlere el atsın.

    En basiti müşteri hizmetlerini arayınca 10 dakika müzik dinletmesin tüm oparatörler meşkul demesin en basiti bu alt yapı falan demedim dikkat edersen.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kingo_disco

    TTNET le geçmişim karardı geleceğim nasıl netleşsin

    O kadar.
  • Kim ne derse desin TTNET
  • TTnet AKAR !
  • TTNet in bu vasat kampanyaları beni öldürüyor, sanki atomu parcalamayı keşfetmıs gıbı. TTNET deyin tüylerim çamaşırımı deliyor edeta... :(
  • Allah TTNet'in ulaştığı Iğdır, Ağrı, Van, Bitlis, Siirt, Batman, Mardin'deki çocuklara yardım etsin.
  • Bari verdiğim paraya Aldığım Hizmet Deyse..Sosyal Hizmetleri nekadar çoğaldı bu ara farketmiyormusnuz bu demek oluyorki TTNET Devlete vergi ödemek yerine vergiden yırtmak için sosyal projelere kaçıyor.Malum devlet sosyal Projelere destek olanlardan vergi Almıyor...yada minimum düzeyde Alıyor.Bu açıdan Bakınca TTNET sosyal Projelerle Halka Hizmet Etmenin derdinde değil vergiden yırtmanın ve bu sosyal Hizmet Olayından şuanda bu sitede yapıldığı gibi Reklam Olarak prestij sağlamanın derdinde...Bedava Reklam Fenamı Ttnet için..
  • benim süper bi fikrim
    edit:internet koptu telefondan yazıyorum.açık ve net heralde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Næccm -- 17 Ekim 2011; 19:50:22 >
  • TTnet bu; değil sosyal projeler, eve kadar fiberoptik kablo döşeseler (bedava olsa) dahi, abartmıyorum!!! yine de bir değil birkaç kez düdüklemiş oldukları için, Şener Şen'in dediği gibi; Babanı da sevmezdim, seni de sevmem...TTnet
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.