Seçtiğiniz mesajın linkini aşağıdaki kutudan kopyalayabilirsiniz.
Honda'da Artık LPG Seçeneği de Var!
Honda, kurduğu iş ortaklıkları ile müşterilerine yeni ve yaratıcı alternatifler geliştirmeye devam ediyor. Honda, İtalyan yakıt dönüşüm sistemleri firması BRC ile imzaladığı anlaşma çerçevesinde, müşterilerine yeni bir Honda Civic Sedan satın aldıklarında LPG dönüşüm opsiyonu da sunmaya başlıyor. Honda’nın LPG dönüşümlü araç projesi çerçevesinde BRC Türkiye Distribütörü 2A Mühendislik ile Honda Türkiye, iki markanın ortak projesini başlatan anlaşmayı 14 Ekim 2011, Cuma günü İstanbul’da imzaladı. Honda bayilerinin BRC bayilik sistemine dahil edilmesiyle başlayacak olan bu uygulamada, sıfır kilometre araç satın alan müşteriler, LPG kitli araç satın alma opsiyonuna da sahip olacaklar. Müşteri memnuniyeti artacak Toplantıya katılan Honda Türkiye Genel Müdürü Hideto Yamasaki, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Türkiye’de yaklaşık her 3 otomobilden birine LPG dönüşümü uygulanmaktadır. Honda olarak bu talebi karşılamak üzere müşterilerimize Honda garantili LPG dönüşüm opsiyonu sunmaya başlıyoruz. LPG dönüşümü yapılan araçlarda da sunulacak 6 yıl 150.000km garanti imkânı ile müşterilerimizin memnuniyetini arttırmayı hedefliyoruz.” LPG dönüşümünde Honda garantisi Honda’nın tüm modellerinde sunduğu 6 yıl 150.000 km. garanti, Honda bayileri tarafından LPG kiti uygulanmış 0 kilometre Civic Sedan’lar için de geçerliliğini devam ettirecek. Bu sayede sıfır kilometre bir Honda satın alan müşteri, aracına isterse LPG opsiyonu ekletebilecek ve 6 yıl 150.000 km. garanti hakkından herhangi bir değişiklik olmadan yararlanmaya devam edecek. Honda ve BRC’nin yürüttüğü çalışmalar çerçevesinde tüm Honda modellerinde LPG dönüşüm opsiyonunun sunulmaya başlaması hedefleniyor.
Paylaş:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozenclerotogaz -- 17 Ekim 2011; 17:11:38 >
Çok güzel bir haber fakat açıkcası ben gidip yetkili serviste LPG dönüşümü yaptırmazdım sanırım :) Hali hazırdaki BRC bayileri ile anlaşılsa bence daha uygun olurdu.
BRC kalitesi HONDA tarafından da test edilip onaylandı..
HONDA Türkiye ile BRC Türkiye distribütörü 2A MÜHENDİSLİK A.Ş. arasında yapılan anlaşmanın imza töreni 14.Ekim.2011 tarihinde İstanbul' da yapıldı. İmza törenine BRC CEO' su Mr. Mariano Costamagna, HONDA Türkiye Genel Müdürü Mr. Hideto Yamasaki ve 2A MÜHENDİSLİK A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Örücü katıldı. Anlaşma kapsamında HONDA Civic modellerle birlikte CRV, Accord ve Jazz modelleri de yakında LPG seçeneğiyle 6 yıl garantili olarak müşterilere sunulmaya başlanacak.
Özençler 2A Otogaz BRC İç Anadolu ve Karadeniz Bölge Bayi ve BRC Çorum Yetkili Servisi BRC Teknik Destek ve Lojistik Merkezi Tel:0364 2135173 www.ozenclerotogaz.com.tr
quote:
Orijinalden alıntı: ozenclerotogaz
Honda, kurduğu iş ortaklıkları ile müşterilerine yeni ve yaratıcı alternatifler geliştirmeye devam ediyor. Honda, İtalyan yakıt dönüşüm sistemleri firması BRC ile imzaladığı anlaşma çerçevesinde, müşterilerine yeni bir Honda Civic Sedan satın aldıklarında LPG dönüşüm opsiyonu da sunmaya başlıyor. Honda’nın LPG dönüşümlü araç projesi çerçevesinde BRC Türkiye Distribütörü 2A Mühendislik ile Honda Türkiye, iki markanın ortak projesini başlatan anlaşmayı 14 Ekim 2011, Cuma günü İstanbul’da imzaladı. Honda bayilerinin BRC bayilik sistemine dahil edilmesiyle başlayacak olan bu uygulamada, sıfır kilometre araç satın alan müşteriler, LPG kitli araç satın alma opsiyonuna da sahip olacaklar. Müşteri memnuniyeti artacak Toplantıya katılan Honda Türkiye Genel Müdürü Hideto Yamasaki, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Türkiye’de yaklaşık her 3 otomobilden birine LPG dönüşümü uygulanmaktadır. Honda olarak bu talebi karşılamak üzere müşterilerimize Honda garantili LPG dönüşüm opsiyonu sunmaya başlıyoruz. LPG dönüşümü yapılan araçlarda da sunulacak 6 yıl 150.000km garanti imkânı ile müşterilerimizin memnuniyetini arttırmayı hedefliyoruz.” LPG dönüşümünde Honda garantisi Honda’nın tüm modellerinde sunduğu 6 yıl 150.000 km. garanti, Honda bayileri tarafından LPG kiti uygulanmış 0 kilometre Civic Sedan’lar için de geçerliliğini devam ettirecek. Bu sayede sıfır kilometre bir Honda satın alan müşteri, aracına isterse LPG opsiyonu ekletebilecek ve 6 yıl 150.000 km. garanti hakkından herhangi bir değişiklik olmadan yararlanmaya devam edecek. Honda ve BRC’nin yürüttüğü çalışmalar çerçevesinde tüm Honda modellerinde LPG dönüşüm opsiyonunun sunulmaya başlaması hedefleniyor.
HAYIRLI UĞURLU OLSUN .
Sn. Özençler Otogaz, 7 gün 24 saat, %100 müşteri memnuniyeti odaklı hizmet veren tüm ülke sathına yayılmış bayi ağımız ülkemizde otomobil firmaları tarafından BRC’ nin tercih edilmesini sağlayan başlıca kriterdir. Bu vizyonumuza katkı sağlayan, başarılarımızda büyük paya sahip bayilerimize teşekkür ediyoruz. Otomobil firmalarının LPG’ li araçlara benzinli araçlarla aynı garantiyi vermeleri otogaz sektörüne büyük katkı sağlamaktadır. Bu uygulamalar LPG’ den tedirginlik duyan araç sahiplerine güven vermekte, sıfır araç alanların dışındaki ikinci el araç sahipleri de gönül rahatlığıyla LPG dönüşümünü tercih etmektedirler. Otogaz sektörünün önünü açan bu yaklaşımlarından ötürü söz konusu otomotiv firmalarına teşekkürü bir borç biliyoruz. Ürün kalitemizle, yaygın servis ağımızla bu oluşuma katkıda bulunmaktan bizde büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz. Saygılarımızla, 2A MÜHENDİSLİK A.Ş.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: 2A Mühendislik
Sn. Özençler Otogaz, 7 gün 24 saat, %100 müşteri memnuniyeti odaklı hizmet veren tüm ülke sathına yayılmış bayi ağımız ülkemizde otomobil firmaları tarafından BRC’ nin tercih edilmesini sağlayan başlıca kriterdir. Bu vizyonumuza katkı sağlayan, başarılarımızda büyük paya sahip bayilerimize teşekkür ediyoruz. Otomobil firmalarının LPG’ li araçlara benzinli araçlarla aynı garantiyi vermeleri otogaz sektörüne büyük katkı sağlamaktadır. Bu uygulamalar LPG’ den tedirginlik duyan araç sahiplerine güven vermekte, sıfır araç alanların dışındaki ikinci el araç sahipleri de gönül rahatlığıyla LPG dönüşümünü tercih etmektedirler. Otogaz sektörünün önünü açan bu yaklaşımlarından ötürü söz konusu otomotiv firmalarına teşekkürü bir borç biliyoruz. Ürün kalitemizle, yaygın servis ağımızla bu oluşuma katkıda bulunmaktan bizde büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz. Saygılarımızla, 2A MÜHENDİSLİK A.Ş.
2A Mühendislik BRC BAYİLERİ olarak "Kaliteyi zaman belirler" sloganına uygun olarak aşağıdaki değerleri temel alıyoruz:
Müşterilerimizin Memnuniyeti: Üstün ürün ve hizmet kalitemiz ile müşteri memnuniyetini temel alarak müşterilerimizin güven ve sadakatini kazanmak. Müşteri ilişkileri: Müşteri ilişkilerinde müşterilerin yansıttığı talep, öneri, şikayet gibi her türlü geri bildirimi zamanında ve etkili olarak değerlendirmek ve çözmek Sürekli İyileştirme: Mükemmelin arayışı içerisinde ürün, hizmet kalitesini ve süreçlerimizi sürekli iyileştirmek Çevre Dostluğumuz: Çevre dostu ürünlerimizle yaşadığımız dünyaya olan sorumluluğumuzu yerine getirmek
2008 yılında test aracı olarak aldığımız honda civic 1.6 i-vtec aracımıza da 'Kaliteyi Zaman Belirler' deyip BRC montajı yapmıştık.Zaman geldi çattı yine bizi haklı çıkardı.Anlaşmalı olduğumuz otomobil firmalarının arasına Japon Otomotiv devi HONDA da katıldı. Teşekkürler 2A Mühendislik ,Teşekkürler BRC
Özençler 2A Otogaz BRC İç Anadolu ve Karadeniz Bölge Bayi ve BRC Çorum Yetkili Servisi BRC Teknik Destek ve Lojistik Merkezi Tel:0364 2135173 www.ozenclerotogaz.com.tr
Bu anlaşma aşamasında emeği geçen herkese bende buradan teşekkür etmek istiyorum.
Ve bu başlık altında bizi kutlayan kullanıcı ve meslekdaşlarımada ayrıca teşekkür ediyorum.
Honda fabrikasında yeni montajına başlanacak araçların ilk montajlarını ve eğitimlerinide FS OTOGAZ olarak biz yapacapız, bana bu onuru yaşatan 2a yön.krl. bşk. sn. Kadir ÖRÜCÜ'yede huzurunuzda teşekkür ediyorum.
sayın brc yetkilileri bu anlaşma acaba ne zamandan sonra geçerli olacak. bu konuda tarih verebiliyormusunuz 2012 ye girmeden önce araç almayı düşünüyorum. bu haberle civic almayı düşündüğüm araçlar içerisinde ağır basıyor bilgi verebilirseniz sevinirim saygılar
quote:
Orijinalden alıntı: gökhan70
sayın brc yetkilileri bu anlaşma acaba ne zamandan sonra geçerli olacak. bu konuda tarih verebiliyormusunuz 2012 ye girmeden önce araç almayı düşünüyorum. bu haberle civic almayı düşündüğüm araçlar içerisinde ağır basıyor bilgi verebilirseniz sevinirim saygılar
Bulunduğunuz ildeki yetkili HONDA bayisinden bilgi alabilirsiniz. İstanbul' da MUTLUHAN ve AYIŞIĞI daha önce başladı, devam ediyor. İyi günler. 2A MÜHENDİSLİK A.Ş.
quote:
Bulunduğunuz ildeki yetkili HONDA bayisinden bilgi alabilirsiniz. İstanbul' da MUTLUHAN ve AYIŞIĞI daha önce başladı, devam ediyor. İyi günler. 2A MÜHENDİSLİK A.Ş./
ankarada oturuyorum burada konuştuğum yetkili servis henüz başlamadığını söyledi, bir tarih ve servis adıda vermedi,sadece fiyat olarak 2700 tl olduğunu söyledi, bu konuda tarih verebilirmisiniz saygılar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gökhan70 -- 19 Ekim 2011; 6:57:24 >
quote:
Orijinalden alıntı: 2A Mühendislik
quote:
Orijinalden alıntı: gökhan70
Bulunduğunuz ildeki yetkili HONDA bayisinden bilgi alabilirsiniz. İstanbul' da MUTLUHAN ve AYIŞIĞI daha önce başladı, devam ediyor. İyi günler. 2A MÜHENDİSLİK A.Ş.
@2a teknik Dün Kocaeli uzuner honda plaza ile toplantı halindeydim, Kendilerine hiç bir bilgi ulaşmamış, bilgileri benden duydular birde gazeteden okumuşlar.
+ olarak yakında bu konuda Antalyada yapılacak Honda Bayiler toplantısına katılımımız için ricada bulundular teknik ekibe eğitim verildiğini ancak satış gurubuna eğitim verilmediğini vurguladılar.
Tıpkı İzmitte yaptığım Plazalar semineri gibi bir semineri antalyada kendilerine katılarak tekrar etmem konusunda Hondaya teklif vereceklerinide dile getirdiler. Anlatım stilimi çok akıcı ve akılda kalıcı bulmuşlar :))
Bu konuda sizinde katkılarınızın olacağı kanaatindeyim. Saygılarımla.
quote:
Orijinalden alıntı: yesukan
BİZDE İZMİR 2A İZMİR OTOGAZ OLARAK TÜM HONDA ARAÇLARI SERVİSİMİZE BEKLIYORUZ
bu eger brc servislerinde olacaksa hiç bir honda binicisi sıcak bakmak bu işlem bence honda yetkili servisinde olmalı. ben şahsen 2010 model civic aracıma taktıracağım ama serviste.
quote:
Orijinalden alıntı: tuncay altuntoprak
arkadaşlar bu anlaşma sadece sıfır araçlara mı geçerli? ben arabayı aldım 2-3 gün sonra bu anlaşma ortaya çıktı
Merhaba Tuncay Bey ;
BRC - HONDA anlaşması sadece 0 km araçlar için değil 2. el araçları da kapsayacak.Yetkili BRC servislerinde Honda araçlarınıza yaptıracağınız montajlarda honda araçların garantisi devam edecektir.Bilgilerinize...
Orijinalden alıntı: tuncay altuntoprak
işte bu iyi haber
Ancak montaj yaptırdığınız BRC servisinin mutlaka 2a bayisi olması zorunludur, Malumunuz üzere piyasada çeşitli yollardan MY-07 tedarik ederek BRC servisiyiz diye montaj yapanlar bulunmakta dır, bunlarla hukuki olarak mücadele ediyoruz. Bu konuda hassasiyet göstermeniz önemlidir. Size verecekleri garanti belgesinin üzerinde 2a logosu ve sanayi bakanlığının logosu olmalıdır. İyi tatiller
Faruk Bey,
Forumdan arkadaşlarımızın yukarıda yazdığı 2700 tl lik dönüşüm fiyatı doğru mu ? Tavsiye edilen fiyat nedir ? BRC dönüşüm fiyatı normalde 1650 tl idi bir değişiklik mevcut mu ?
Hayırlı işler & Honda iş birliğiniz hayırlı olsun.
Orijinalden alıntı: muratezcan
Faruk Bey,
Forumdan arkadaşlarımızın yukarıda yazdığı 2700 tl lik dönüşüm fiyatı doğru mu ? Tavsiye edilen fiyat nedir ? BRC dönüşüm fiyatı normalde 1650 tl idi bir değişiklik mevcut mu ?
Hayırlı işler & Honda iş birliğiniz hayırlı olsun.
2700 fiyatını ben duymadım kimin söylediğinide bilmiyorum.
Fabrikada üretilen LPG li hondalar ın satış fiyatlarını bilmiyorum onu yetkililerden soruşturarak size yardımcı olurum ancak bizim 2. el montaj fiyatlarımız bayilere göre değişmektedir. Örneğin kur farkından dolayı kitlere 100 tl zam geldi ayrıca tanklara ve diğer sarf malzemelerinede zam geldi ancak bazı arkadaşlar bu zammı fiyatlarına yansıtabildi bazı arkadaşlarımız rekabet koşulları nedeniyle yansıtamadı, kimiside kısmen yansıtabildi. Bu kur dalgasının geçeceğini umarak şimdilik dişimizi sıkıyoruz (Enazından ben sıkıyorum zam yapmadım) Şimdilik benim fiyatlarımda 1650/10 taksit geçerliliğini sürdürüyor.
Honda' dan aldığımız bilgiye göre 2.700,-TL gösterge fiyatı. Yoksa uygulamada benzinli araçla, LPG' li araç arasında sadece 1.600-1.700,-TL fark olacak. Aradaki farkı bayi kendi kampanyaları kapsmaında karşılayacak. Malum 50.000,-TL liste fiyatındaki araç 45.500,-TL fiyatlarla kadar kampanyalarla satılabiliyor. LPG seçeneği devreye girince benzinli 46.500TL, LPG' li ise 48.500,-TL olacağı konuşuluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: faruksevgili
Honda' dan aldığımız bilgiye göre 2.700,-TL gösterge fiyatı. Yoksa uygulamada benzinli araçla, LPG' li araç arasında sadece 1.600-1.700,-TL fark olacak. Aradaki farkı bayi kendi kampanyaları kapsmaında karşılayacak. Malum 50.000,-TL liste fiyatındaki araç 45.500,-TL fiyatlarla kadar kampanyalarla satılabiliyor. LPG seçeneği devreye girince benzinli 46.500TL, LPG' li ise 48.500,-TL olacağı konuşuluyor.
Saygılar
Bilgilendirme için teşekkürler. Honda aracı olan veya almayı düşünenler için güzel bilgiler.
Orijinalden alıntı: mehmet usta ayka
quote:
HAYIRLI UĞURLU OLSUN .
Teşekkürler Mehmet Usta...
Saygılar
Faruk bey merhaba; Damlayı 2008 model aracım için aradığımda, 6 yıllık garantimi 3 yıla düşüreceklerini ve 2,200 montaj +500 ruhsat işletme bedeli alacaklarını belirttiler, garanti işi kötü oldu....
quote:
Orijinalden alıntı: qNesh
quote:
Saygılar
Faruk bey merhaba; Damlayı 2008 model aracım için aradığımda, 6 yıllık garantimi 3 yıla düşüreceklerini ve 2,200 montaj +500 ruhsat işletme bedeli alacaklarını belirttiler, garanti işi kötü oldu....
7 gün 24 saat, %100 müşteri memnuniyeti odaklı hizmet veren tüm ülke sathına yayılmış bayi ağımız ülkemizde otomobil firmaları tarafından BRC’ nin tercih edilmesini sağlayan başlıca kriterdir. Bu vizyonumuza katkı sağlayan, başarılarımızda büyük paya sahip bayilerimize teşekkür ediyoruz. Otomobil firmalarının LPG’ li araçlara benzinli araçlarla aynı garantiyi vermeleri otogaz sektörüne büyük katkı sağlamaktadır. Bu uygulamalar LPG’ den tedirginlik duyan araç sahiplerine güven vermekte, sıfır araç alanların dışındaki ikinci el araç sahipleri de gönül rahatlığıyla LPG dönüşümünü tercih etmektedirler. Otogaz sektörünün önünü açan bu yaklaşımlarından ötürü söz konusu otomotiv firmalarına teşekkürü bir borç biliyoruz. Ürün kalitemizle, yaygın servis ağımızla bu oluşuma katkıda bulunmaktan bizde büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz. Saygılarımızla, 2A MÜHENDİSLİK A.Ş.
Yukarıdaki yazı sanırım sizin duymak istediğiniz yanıtı veriyor, Sıfır hondalarda 6 yıl garantimiz devam ediyor, Damla nın size vermiş olduğu yanıtı 2a müh. liğe yönlendireceğim sanırım konuyu tam olarak analiz edememişler. Saygılarımla.
@qnesh
Bayinin yanlış bilgilendirmesi sözkonusu. Herhangi bir 2A yetkili bayisinde LPG dönüşümünü 1.750,-TL - 10 taksit kampanyası kapsamında yaptırabilir. Trafik tescil işlemleri ise müşteri kendisi yaptırırsa 300,-TL' yi geçmez. Ayrıca 6 yıl garanti 3 yıl+ 3 yıl uzatılmış garantidir. Aracın kalan süresi kadar "MOTOR" garantisini BRC veriyor. Bu garanti HONDA nezdinde de geçerlidir.
faruk bey öncelıkle slmlar..2011 hondama lpg yaptrcagm...smdı brc taktrdıgım taktrde garantısı 6 yıl olrak devam edecekmı yoksa 3 yılamı dusecek(yukarıda 0 araba için 6 yıl demişsiniz)??ve bu garantinin hepsi honda dan mı olcak yoksa belli bölümü brc denmi??acıklık getrseniz sevinirim..
quote:
Orijinalden alıntı: piercing01
faruk bey öncelıkle slmlar..2011 hondama lpg yaptrcagm...smdı brc taktrdıgım taktrde garantısı 6 yıl olrak devam edecekmı yoksa 3 yılamı dusecek(yukarıda 0 araba için 6 yıl demişsiniz)??ve bu garantinin hepsi honda dan mı olcak yoksa belli bölümü brc denmi??acıklık getrseniz sevinirim..
Periyodik bakimlarin zamaninda yapilmasi sartiyla 6 yillik garanti bozulmayacaktir. Yeterki benzin ve lpg bakimlarini zamaninda yaptirin.
quote:
quote:
Periyodik bakimlarin zamaninda yapilmasi sartiyla 6 yillik garanti bozulmayacaktir. Yeterki benzin ve lpg bakimlarini zamaninda yaptirin.
Sayın Faruk Sevgili ,
lpg ile garantinin 6 yıl olduğuna Eminmisiniz?
saygılarımla,
quote:
Orijinalden alıntı: qNesh
quote:
Saygılar
7 gün 24 saat, %100 müşteri memnuniyeti odaklı hizmet veren tüm ülke sathına yayılmış bayi ağımız ülkemizde otomobil firmaları tarafından BRC’ nin tercih edilmesini sağlayan başlıca kriterdir. Bu vizyonumuza katkı sağlayan, başarılarımızda büyük paya sahip bayilerimize teşekkür ediyoruz. Otomobil firmalarının LPG’ li araçlara benzinli araçlarla aynı garantiyi vermeleri otogaz sektörüne büyük katkı sağlamaktadır. Bu uygulamalar LPG’ den tedirginlik duyan araç sahiplerine güven vermekte, sıfır araç alanların dışındaki ikinci el araç sahipleri de gönül rahatlığıyla LPG dönüşümünü tercih etmektedirler. Otogaz sektörünün önünü açan bu yaklaşımlarından ötürü söz konusu otomotiv firmalarına teşekkürü bir borç biliyoruz. Ürün kalitemizle, yaygın servis ağımızla bu oluşuma katkıda bulunmaktan bizde büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz. Saygılarımızla, 2A MÜHENDİSLİK A.Ş.
Yukarıdaki yazı sanırım sizin duymak istediğiniz yanıtı veriyor, Sıfır hondalarda 6 yıl garantimiz devam ediyor, Damla nın size vermiş olduğu yanıtı 2a müh. liğe yönlendireceğim sanırım konuyu tam olarak analiz edememişler. Saygılarımla.
6 yıl garanti 'de,
Honda Japonya'nın mı garantisi var ?
benim bildiğim Honda 3 yıl garanti veriyor,geri kalan 3 yili Honda Türkiye veriyor,
sorumlular net cevap verirse tüketici yanılmaz...
saygılarımla,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuktaşkesenprins -- 10 Kasım 2011; 0:19:28 >
Orijinalden alıntı: ufuktaşkesenprins
Bir de son soru ,
siz sözleşmeyi Japonya Honda ile mi ???
yoksa Türkiye Honda ile imzaladınız?
saygılarımla,
Toplantıya katılan Honda Türkiye Genel Müdürü Hideto Yamasaki, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Türkiye’de yaklaşık her 3 otomobilden birine LPG dönüşümü uygulanmaktadır. Honda olarak bu talebi karşılamak üzere müşterilerimize Honda garantili LPG dönüşüm opsiyonu sunmaya başlıyoruz. LPG dönüşümü yapılan araçlarda da sunulacak 6 yıl 150.000km garanti imkânı ile müşterilerimizin memnuniyetini arttırmayı hedefliyoruz.” LPG dönüşümünde Honda garantisi Honda’nın tüm modellerinde sunduğu 6 yıl 150.000 km. garanti, Honda bayileri tarafından LPG kiti uygulanmış 0 kilometre Civic Sedan’lar için de geçerliliğini devam ettirecek. Bu sayede sıfır kilometre bir Honda satın alan müşteri, aracına isterse LPG opsiyonu ekletebilecek ve 6 yıl 150.000 km. garanti hakkından herhangi bir değişiklik olmadan yararlanmaya devam edecek. Honda ve BRC’nin yürüttüğü çalışmalar çerçevesinde tüm Honda modellerinde LPG dönüşüm opsiyonunun sunulmaya başlaması hedefleniyor.
Ufuk bey, Başlıktaki yazıyı yeniden sizin için kopyaladım burada
Anlaşma Honda Türkiye ile yapıldı, Ancak LPG li olarak ithalat yapacaklar ve araçlar gittiği ülkelerdede aynı garanti koşullarını devam ettirebilecekler.
6 yıl konusuna gelince burada yazdığımız yazıların sorumluluğu gereği doğruları yazmamız gerekir, Bu yüzden doğru olmayan bir şeyi yazmamız söz konusu olamaz, Sorularınız sayesinde konu hakkında düşünceleri olupta soramayan arkadaşlarada burada rehber olduğunuz için teşekkür ederim. Saygılarımla.
Ufuk Bey; Prins'in neden böyle bir çalışması yok ? Kitin nerede montaj yapıldığı,anlaşmanın kiminle yapıldığından ziyade,sıfır olarak satılan bir aracın,LPG'li ve 6 yıl garantili olması önemli olan.. Keşke Prins'te de böyle çalışmalar olsa,Honda Türkiye ile değil Japonya ile anlaşsanız,hatta Nissan ile Opel ile VW ile vs....
sayın faruk sevgili,
okadar araç distribütörleriyle anlaşmalar yaptığınızı, bu araç firmalarının brc yi seçtiğini yazıyorsunuz. bu firmalar sizi neye göre seçti???? bu firmalar brc ile beraber diğer kit markalarını da test etti mi? test ettiyse hangi teknik kriterlerde brc firması üstünlük sağladı???
bu tarz teknik bir test yapıldıysa eminim paylaşabilirsiniz (tabi yapıldıysa). paylaşamıyorsanız ve başka markalarla test yapılmadıysa, dürüstlükten söz ettiğiniz için soruyorum. başka markalarla test hiç yapılmadığını,başka markaların hiç test edilmediğini sadece brc nin takıldığını tüketicilerle paylaşmıyacak mısınız? yapılmadıysa neye göre brc yi seçtiler yada hangi ticari kritere göre seçtiler!!!
belirttiğiniz otomotiv firması başka bir kit markasının montajı yapılmış aracını hangi kritere göre garantiden çıkarabilecek???? diyelim ki çıkarttı, tüketici hakları hakem heyeti ve rekabet kurulu bu konuda ne düşünür?? bu soruyu size sormuyorum. anlaşma yaptığınız otomotiv firmasına sizin sormanız daha dogru. zira ilerde bu konu karşınıza çıkabilir....
her ne olursa olsun yaptığınız anlaşmalar otogaz sektörünün önünü açan atılımlardır. rekabet yasası ve tüketici hakları gereği, otogazlı bir araca garanti veriliyorsa kit markası burda farketmiyor. dolayısyla yaptığınız anlaşmalar sektöre faydalı olan atılımlardır. bu sebeple size ve brc ye teşekkür etmek gerekiyor,
Merhabalar,
2009 model Honda Civic Premium (OV) sahibiyim. Aracın 6 yıl/150.000 km. garantisi devam etmektedir. Aracıma LPG dönüşümü yaptırmak istiyorum. Malumunuz Honda ile BRC anlaştı, bundan sonra LPG takılan 0 km Honda'ların garantisi devam edecek.
Ancak garantisi devam eden ikinci el araçlarla ilgili bir açıklama yapılmadı. Honda servislerini aradığımda net bir şey söylemiyorlar, yılbaşına kadar bekleyin, açıklama yapılacak deniyor. Masanın diğer tarafında BRC olduğu için belki siz daha iyi bilgi verebilirsiniz diye düşünüyorum, aracın LPG dönüşümünü yetkili BRC servisine yaptırsak aracın 6 yıl/150.000 km. garantisi bozuluyor mu?
Garanti bozulmuyorsa, devam eden garanti süresince garantiyi kim sağlıyor? Honda Türkiye mi yoksa BRC mi?
8-10 başlık yukarıda bunun yanıtını vermiştim,
faruksevgili Yarbay
[X]
6 Kasım 2011; 17:39:20
quote:
Sayın Faruk Sevgili,
Daha önceki yanıtınızı görmüştüm, ancak dikkat ettiyseniz yazımda Honda servislerinin böyle bir şeyi kabul etmediklerini de söyledim. Ayrıca ikinci el araçlarla ilgili Honda'nın yaptığı bir açıklama da yok. Arada net olmayan bir durum olduğu muhakkak, ben de o yüzden, konunun ilgili diğer tarafı olarak sizden biraz ayrıntılı bir açıklama talep etmiştim.
quote:
Orijinalden alıntı: gametheory
Sayın Faruk Sevgili,
Daha önceki yanıtınızı görmüştüm, ancak dikkat ettiyseniz yazımda Honda servislerinin böyle bir şeyi kabul etmediklerini de söyledim. Ayrıca ikinci el araçlarla ilgili Honda'nın yaptığı bir açıklama da yok. Arada net olmayan bir durum olduğu muhakkak, ben de o yüzden, konunun ilgili diğer tarafı olarak sizden biraz ayrıntılı bir açıklama talep etmiştim.
Saygılarımla.
Honda plazalar da birer BRC bayisi olmak üzere yapılanma içerisindeler, sanırım işyerlerinin tam teşekküllü duruma gelebilmesi için olabilir, Telefonunuzu bırakırsanız kendilerine sizi çağıracaklardır.
Ülkemizde otomobil firmalarının LPG’ li araçlara benzinle aynı garantiyi vermeleri, kullanıcı nezdinde LPG’ ye karşı var olan tedirginliğin giderilmesinde çok büyük katkı sağlamıştır. Otogaz sektörünün önünü açan bu yaklaşımlarından ötürü pazara LPG’ li sıfır araç sunan tüm otomobil firmalarına teşekkürü bir borç biliyoruz. Bu oluşuma katkı sağladığımız için mutluyuz, gururluyuz. Bu haklı gururu ve sevinci herkesle paylaşıyoruz. Türkiye pazarında bizi dinamik kılan tüm rakiplerimize de ayrıca teşekkürler.. Saygılarımızla. 2A MÜHENDİSLİK A.Ş.
Honda'da Artık lpg Seçeneği de Var!
Honda, kurduğu iş ortaklıkları ile müşterilerine yeni ve yaratıcı alternatifler geliştirmeye devam ediyor. Honda, İtalyan yakıt dönüşüm sistemleri firması BRC ile imzaladığı anlaşma çerçevesinde, müşterilerine yeni bir Honda Civic Sedan satın aldıklarında LPG dönüşüm opsiyonu da sunmaya başlıyor. Honda’nın LPG dönüşümlü araç projesi çerçevesinde BRC Türkiye Distribütörü 2A Mühendislik ile Honda Türkiye, iki markanın ortak projesini başlatan anlaşmayı 14 Ekim 2011, Cuma günü İstanbul’da imzaladı. Honda bayilerinin BRC bayilik sistemine dahil edilmesiyle başlayacak olan bu uygulamada, sıfır kilometre araç satın alan müşteriler, LPG kitli araç satın alma opsiyonuna da sahip olacaklar. Müşteri memnuniyeti artacak Toplantıya katılan Honda Türkiye Genel Müdürü Hideto Yamasaki, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Türkiye’de yaklaşık her 3 otomobilden birine LPG dönüşümü uygulanmaktadır. Honda olarak bu talebi karşılamak üzere müşterilerimize Honda garantili LPG dönüşüm opsiyonu sunmaya başlıyoruz. LPG dönüşümü yapılan araçlarda da sunulacak 6 yıl 150.000km garanti imkânı ile müşterilerimizin memnuniyetini arttırmayı hedefliyoruz.” LPG dönüşümünde Honda garantisi Honda’nın tüm modellerinde sunduğu 6 yıl 150.000 km. garanti, Honda bayileri tarafından LPG kiti uygulanmış 0 kilometre Civic Sedan’lar için de geçerliliğini devam ettirecek. Bu sayede sıfır kilometre bir Honda satın alan müşteri, aracına isterse LPG opsiyonu ekletebilecek ve 6 yıl 150.000 km. garanti hakkından herhangi bir değişiklik olmadan yararlanmaya devam edecek. Honda ve BRC’nin yürüttüğü çalışmalar çerçevesinde tüm Honda modellerinde LPG dönüşüm opsiyonunun sunulmaya başlaması hedefleniyor. Paylaş:
Bu başlığın içeriği yukarda yazdığım gibi HONDA ile BRC nin yapmış olduğu anlaşmadır. Bu anlaşma ile 0 km Honda modellerinin 6 YIL GARANTİLERİ DEVAM ETMEK SURETİYLE BRC MARKA LPG SİSTEMLERİ ile satışı yapılacaktır.
Bu anlaşma ileTürkiye'de Honda gibi bir otomobil devinin de BRC yi 0 km araçlarda tercih etmesi hem ürünümüz olan BRC nin Türkiye'de rakiplerine göre hangi seviyede olduğunun bir göstergesidir ve aynı zamanda ise LPG’ li araçlara benzinle aynı garantinin verilmesi tüketiciler nezdinde LPG’ ye karşı var olan tedirginliğin giderilmesinde katkı sağlayacak bir gelişmedir.
BU anlaşma BRC nin ürün kalitesinin bir otomobil firması tarafından daha onaylanmasıyla birlikte lpg otogaz dönüşüm sektörü için de olumlu bir gelişmedir.Halen lpg dönüşümü sonrası araçların garantisini sonlandırdığını iddia eden firmalar var ,bu anlaşma ile bu firmalar da yanlışlarını anlayacak ve ilerde bu firmalar da bir lpg markası ile anlaşma yapacaktır ve bu anlaşmalar lpg sektörünün önünü açacak ve tüketiciler bu anlaşmalardan fayda sağlayacaktır.
Bu sebeble bu başlıkta konuyu dağıtıp gereksiz konulara değinileceğine rakiplerimiz de bu anlaşmayı örnek alıp farklı otomobil firmaları ile anlaşmalar yapmak için caba harcasın.Türkiyede ; Honda ,Hyundai ,Fiat,Chewrolet,Opel, Daihatsu,HF Kanuni ,Dacia,Skoda,Cheryy , DFM,KİA gibi markalar 0 km de anlaşmalı olarak , araç garantisini bozmamak kaydıyla LPG dönüşüm markaları ile anlaşmalıdır.Bu oluşuma katkı sağlayan tüm lpg markalarına teşşekür ediyoruz ve bu örnek çalışmaları sektörün diğer markalarından da bekliyoruz.Burda yapılan anlaşmaya gölge düşürmek için cabalayanları kınıyoruz.Güneş Balçık İle Sıvanmaz.
Konuyu A markası B markasına getirmekten ziyade , konunun içeriği dışında yazılar yazmaktan ziyade , farklı markaların montajını bu sayfada sergilemekten ziyade , konuyu laf dalaşına getirmekten ziyade ,bu anlaşmadan dolayı BRC 2A MÜHENDİSLİĞİ tebrik etmek gerekir ; tebrik etmeyeceksen meşgul etmemek gerekir.
BRC bayileri olarak bu oluşuma katkı sağladığımız için mutluyuz, gururluyuz. Bu gururu ve sevinci herkesle paylaşıyoruz.İsteyen tebrik eder ,isteyen örnek alır , isteyen de susar işine bakar.Herkese hayırlı işler....
Honda’nın LPG dönüşümlü araç projesi çerçevesinde BRC Türkiye Distribütörü 2A Mühendislik ile Honda Türkiye, iki markanın ortak projesini başlatan anlaşmayı 14 Ekim 2011, Cuma günü İstanbul’da imzaladı.
HONDA Türkiye ile BRC Türkiye distribütörü 2A MÜHENDİSLİK A.Ş. arasında yapılan anlaşmanın imza töreni 14.Ekim.2011 tarihinde İstanbul' da yapıldı. İmza törenine BRC CEO' su Mr. Mariano Costamagna, HONDA Türkiye Genel Müdürü Mr. Hideto Yamasaki ve 2A MÜHENDİSLİK A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Örücü katıldı. Anlaşma kapsamında HONDA Civic modellerle birlikte CRV, Accord ve Jazz modelleri de yakında LPG seçeneğiyle 6 yıl garantili olarak müşterilere sunulmaya başlanacak.
quote:
Orijinalden alıntı: engink
bu çok önemli bir haber,honda satışlarını arttıracaktır.
Honda zaten kısıtlı üretimden dolayı müşteriye gün veriyordu ,şimdi BRC İle olan anlaşmasından dolayı yok satacaktır :)
Orijinalden alıntı: mehmet_usta
quote:
HAYIRLI UĞURLU OLSUN .
Teşekkürler Mehmet Usta ,çok naziksiniz :)
Orijinalden alıntı: BRAVEHEART11
KEŞKE fabrikadan BRC montajlı çıksa, "Tam süper olurdu kanımca". Biraz şiir gibi oldu ama Sen yine de Honda'dan şaşma. Çünkü HONDA: Hayat onda...
Yakında bu dediğiniz de olur...