Şimdi Ara

Huawei U3100 modeli Teknik Destek ve Sorun Çözme Merkezi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
7
Favori
34.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Huawei U3100 modeli Teknik Destek ve Sorun Çözme Merkezi

bu telefonu aldım ancak,sorunların çözümünü bulmada çok sıkıntı çektim,aynı sıkıntıyı diğer arkadaşlar yaşamasın diye bu konuyu açtım

öncelikle,avea kullanıcıları için 3g ayarlarını göstereyim,kendiniz de bulabilirsiniz aslında,
    avea nın online işlemler kısmına girdiğinizde,3g ayarlarını elle girmek istiyorum dersiniz,ordan telefon modelını seçip ayarları kendiniz girersiniz,
    kullandığınız explorerın pop-up engelleyicisi varsa kapatın,yeni sekmede açılacak ayarlar,
    olmazsa burdan resimli göstereyim

ayarlardan > bağlantı ayarları

> ağ erişim noktası dedikten sonra,yeni bir profil belirle diyeceksiniz, "avea gprs wap" isminde oluşturacaksınız

diğerlerini resimdelerdeki gibi yapın

kullanıcı şifresi wap olacak

sonra tarayıcıya gelin > ayarlar > internet ayarları > tanımlı değil yazanlardan herhangi birini yeniden ayarlayın

bunlar yapıldıktan sonra,vereceğim programları indirin,bu telefon için bulabileceğiniz en iyi programlar,fazla kasmaz,
    *opera 5.2
    *ebuddy (msn,yahoo,gmail için)
    *gmap 2.3 versiyonu
    ve birkaç program + oyun(oyunları denemedim çalışmayabilir)
    http://www.4shared.com/file/osoulIEw/huawei.html?

telefonu ilk usb ile bilgisayara bağladığınızda cdrom görünümde ekran gelecek,ordan internet connect programını yükleyin,
    cdrom'un içini açıp pcoptions'a tıkladığınızda iki seçenek gelir,file transfer ya da internet connect olarak kullan şıkları gelir,

internet connect'i ilk açtığınızda alttaki ayarlanıyor kısmına tıklayın,
    yeni profil oluşturun

gösterilen yerleri doldurun

sonra bağlan deyin

telefonda şu anda halledemediğim tek sorun işcep program yüklemesi,
    ben yükleyemedim,uygulama doğrulama hatası veriyor,yükleyebilen arkadaş var mı?

müşteri hizmetleri sorunu halledemedi,üretici firma pozitron ile görüştüm,daha sonuç gelmedi,
    telefonla ilgili başka sorun varsa burdan elimden geldiğince yardımcı olacağım

• selamlar
    ben bir şey sormak istiyorum telefonun 3g özelliğinden faydalanıp mobil modem gibi kullanarak 3g hızında internete girmek mümkün mü? bugün aveadan 250 MB ayda 5 tL diye bir mesaj aldım, internet sitesine girdim "cep telefonunuzu modem olarak kullanın" falan diye seçenekler var, bu telefonu da o şekilde kullanarak internete girebilir miyiz? onun için nasıl bir internet paketi seçmek gerekecek.Ayrıca faturası hatlar için 1 GB internet 9 TL, mümkünse ona geçmeyi düşünüyorum bu bahsettiğiniz şekilde internete 1 GB kota ile bağlanabilir miyim? bu işlerden pek anlamam o yüzden bu kadar sordum :-) cevaplar isen çok mutlu olurum

"Religion is regarded by the common people as true, by the wise as false, and by rulers as useful" Seneca the Younger
  • evet hocam,kullanabilirsiniz,ki en mantıklı paket zaten aveanın 1 gblıgı,
    vodafonun 100mb dan sonra hız düşüyor,o kullanılmaz zaten,turkcell de yalan olmuş,1 gblıgı 19 lıra,

en iyisi avea,ama çeken bi yerde durman lazım,önce gunluk ya da haftalık paket al aveadan,speedtest sitesine gir,ordan hız ölçümü yaptır,
    0.5 mps nin altındaysa kötüdür,arada bi kesilmeler oluyor mu onada dikkat et,ya da 3gli görüşme yap
    bunları yapıp performansdan memnun kalırsan hiç düşünmeden avea kullan,yukardaki yöntemleri takip et ,en fazla 3 dakkada internete bağlanırsın

tam 2 haftadır programı yazan şirket,pozitron ile görüşüyordum,adamlar yeniden program yazdılar nerdeyse,bu telefon için

telefonun kendi browserından bu linke girerek programı yükleyin

http://j.mp/o3ZdSt

o olmazsa burdan girin

http://f5.pozitron.com/smh/IsCep-51-1-5-1.jad

• çok sağol hocam çok yardımcı oldun, sadece internet sitesi görüntülemek için ttnet e o kadar para bayılmaya gerenk yok sanırım, çok sağol, dediğin gibi yapayım inşallah bağlantıda sorun yaşamam zaten yakın zamanda askere gideceğim o zamana kadar idare etsin yeter, gazetelere bakayım bir şeyler okuyayım yeter, youtube dan falan saçma sapan video izlemek sıktı zaten, valla bir ay kadar önce bu telefonu 130 liraya almışım şimdi 200ü bulmuş, keşke zamanında iki üç tane alıp stok yapsaydım kolay gelsin yardımların için teşekkürler

"Religion is regarded by the common people as true, by the wise as false, and by rulers as useful" Seneca the Younger
  • eyv hocam,sorun olmaz merak etme,buraya yaz hallederiz

Monster Energy Kasa Modu
    Gigabyte 990FXA-UD3 - AMD FX8350 - VTX HD5770 - Corsair Force GS 128 GB - Corsair Vengeance 2x4 GB 1866 mhz - Raidmax 550W Psu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dualsense servis için bilgi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail_5110

Telefondaki videolar tam ekran izlenmiyor ne yapmliyim

pardon hocam,mesajınızı yeni gördüm
    total video converter programını kullanarak video çözünürülüğünü değiştirmeniz lazım,
    ki bunu da deneyerek yapmanız lazım,tam çözünürlüğü bilmiyorum,muhtemelen 300x300 gibi bişeydir

bu arada,hoparlör patladı bendekının,arkadas radyo dınlerken olmus herhalde,
    aynı şeyi yaşayan var mı

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

total video converter programını kullanarak video çözünürülüğünü değiştirmeniz lazım,
    ki bunu da deneyerek yapmanız lazım,tam çözünürlüğü bilmiyorum,muhtemelen 300x300 gibi bişeydir

aynı şeyi yaşayan var mı

saol dostum total video converteri kullanıyorum zaten dediğin gibi çözünürlüğü değiştirip bi deneyecem.Bu arada geçmiş olsun hoparlör patlamış bende telefonun sesini yükseltmek için şifre,program arıyordum hoparlörün patladığını duyunca vazgeçtim :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Monster Energy Kasa Modu
    Gigabyte 990FXA-UD3 - AMD FX8350 - VTX HD5770 - Corsair Force GS 128 GB - Corsair Vengeance 2x4 GB 1866 mhz - Raidmax 550W Psu

• quote:

quote:

quote:

aynı şeyi yaşayan var mı

saol dostum total video converteri kullanıyorum zaten dediğin gibi çözünürlüğü değiştirip bi deneyecem.Bu arada geçmiş olsun hoparlör patlamış bende telefonun sesini yükseltmek için şifre,program arıyordum hoparlörün patladığını duyunca vazgeçtim :-)

aman hocam,
    dikkat et,telefon nasıl formatta geldıyse ole kullan
    hatta fazla usb kablosunu çıkarıp takma,heran orası da bozulabılır

• telefonu aldım, güzel telefon ama bir sorun var.
    arada bir kendi kendine kapanıp açılıyor.
    böyle bir sorunla karşılaşan var mı? bir çözüm yolu buldunuz mu?

Orijinalden alıntı: Kuseyr

telefonu aldım, güzel telefon ama bir sorun var.
    arada bir kendi kendine kapanıp açılıyor.
    böyle bir sorunla karşılaşan var mı? bir çözüm yolu buldunuz mu?

huaweinin üst modeli olan x5lerde de aynı sorun olabiliyor,ama onlarda yeniden android sürümü yükleyebiliyorsun,
    bu telefona öyle bi çözüm olmadığı için servise göndermeniz gerekiyor

bu adrese,yurtiçi kargo üzerinden karşı ödemeli olarak gönderin,telefonu yaklaşık 1 ay içinde gönderirler
    Atilla İlhan Cad. No:20/A 34750 Ataşehir / İstanbul
    http://www.teleservice.com.tr/iletisim.asp

quote:

Orijinalden alıntı: caferta

mms ayarlarını yapmama rağmen hala mms alamıyor telefon sorun ne olabilir?

hafıza kartı var mı hocam,telefonun kendı hafızası az olduğu için almayabilir,

mms hiç gelmiyor diyorsanız sorun operatördendir,biraz uğraştıracak,muhtemelen ayarları elle girdiğiniz için bi yerde hata yapmış olabilirsiniz,
    tekrar kontrol edin,büyük küçük harf ayrımında dikkat

• quote:

quote:

quote:

aynı şeyi yaşayan var mı

bu programı nasıl tel.atacağım hafıza kartına attı olmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: isoden

quote:

quote:

quote:

aynı şeyi yaşayan var mı

bu programı nasıl tel.atacağım hafıza kartına attı olmadı

total video converter bilgisayar üzerinde çalışan bi programdır,telfon için değildir,
    internette full sürümünü bulabilirsiniz,video formatını mp4 ya da 3gp olarak ayarlayın,sonra çevirin ve telefona atın videoyu,
    programı değil

• merhaba arkadaşlar. bende bu telefondan aldım. ama 3g görüşme yapamıyorum. ekranda hep g yazıyor ve 3g görüşme yapmak istediğimde 2g kullanıcısı olduğum uyarısını veriyor. ne yapabilirim

Orijinalden alıntı: kanlisi

merhaba arkadaşlar. bende bu telefondan aldım. ama 3g görüşme yapamıyorum. ekranda hep g yazıyor ve 3g görüşme yapmak istediğimde 2g kullanıcısı olduğum uyarısını veriyor. ne yapabilirim

3g çeken yere geçmen lazım hocam,sinyal alamıyorsun

Orijinalden alıntı: kanlisi

hocam aynından aynı anda 5 tane aldım çevreme. hepsi cekiyor sorunsuz, sadece benimki çekmiyor

telefonda donanımsorunu olabilir,
    telefona operayı yükle, operadan internete girip bişeyler indirmeyi dene,indirme hızı 3-5 kps arası ise,gerçekten 3g yoktur,
    indirme normalse görüntülü görüşmede sorun vardır,

belki 3g ayarları da yüklenmemiş olabilir,kendin operatörün sitesine gir,elle ayarlamaları bul,onları gir dene
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.