Şimdi Ara

Panasonic'den Japonya pazarına yönelik 7 ve 10 inçlik BizPad tabletler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Panasonic'den Japonya pazarına yönelik 7 ve 10 inçlik BizPad tabletler






    Apple’ın 2010 yılında tanıttığı iPad modeli ile küllerinden doğan tablet pazarında yine Apple’ın hakimiyeti devam ederken Android yüklü modellerde pazardan pay kapma çabası içerisinde. Zaman zaman belirli bir bölgeye özgü tablet modelleri görmek de mümkün.




    Panasonic firmasının anavatanı Japonya pazarı için hazırladığı BizPad tabletleri buna örnek. Kış aylarında piyasaya sürülecek modeller iş dünyasına hitap ediyor. 7 ve 10 inç boyutundaki modeller toza, düşmeye ve suya dayanıklı olarak imal edilmiş.

     

    10 inç boyutundaki model WXGA 1280 x 800 IPS kapasitif dokunmatik ekran ve anı yakalamak için 1.3 MP kamera sunarken, 7 inç boyutundaki model WSVGA 1024 x 600 LCD rezistif dokunmatik ekran, 5MP kamera ve 3G bağlantısı kullanıyor.




    Ortak özellikleri ise ARM Cortex-A9 çift çekirdekli işlemci, 1GB RAM, 16GB dahili hafıza, Android 3.2 işletim sistemi, WiFi, Bluetooth, NFC teknolojisi şeklinde. 




    Tabletlerin fiyatı ve kesin çıkış tarihi bilinmiyor.

     

     








  • 7 inçte rezistif koymalarına bir mana veremedim. Saçma olmuş.
  • donanıma sürekli ciddi paralar yatırılıyor ama üreticiler görmüyorlamı ki donanımı sattıran yegane neden üzerinde çalıştırılacak uygulamalar. ipad satıyorsa uygulamaları yüzünden satıyor. kimse alıpta şeker ni,yetine kasasını ağzına sokmuyor yazılım oyun uygulama çalıştırmak için alıyor. android tarafında acilen yazılım önlemleri alınması lazım. windows bile bence altyapıyı sağlam kurarak geliyor ki bu gidişle microsoftun win8li tabletleri bile geriden gelip androidi geçebilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Batuist

    donanıma sürekli ciddi paralar yatırılıyor ama üreticiler görmüyorlamı ki donanımı sattıran yegane neden üzerinde çalıştırılacak uygulamalar. ipad satıyorsa uygulamaları yüzünden satıyor. kimse alıpta şeker ni,yetine kasasını ağzına sokmuyor yazılım oyun uygulama çalıştırmak için alıyor. android tarafında acilen yazılım önlemleri alınması lazım. windows bile bence altyapıyı sağlam kurarak geliyor ki bu gidişle microsoftun win8li tabletleri bile geriden gelip androidi geçebilir.


    insanın düşünceleri nasıl farklı Blackberry haberinde size sert çıtım ama bu yorumunuza tamamen katılıyorum,ayrıca windows 7 li tabletler zaten şuanda androidden çok satıyor win8 çıkınca framework çalışmaları ile program çeşitliliği artınca her türlü büyük bir pay kapar piyasadan...




  • Rezistif nedir yahu. Manyak mı bunlar.
  • Dokunmatik ekranın eldivenle kullanılabilmesi için rezistif ekran kullanılmış, sahada çalışanlar için büyük kolaylık...akıllıca...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.