Şimdi Ara

DualCor ile hem en minik Tablet pc, hem de PocketPC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Cihaz bir notebook'dan çok daha ufak fakat bir pocketpc'den de büyük daha çok ikisinin karışımı gibi duruyor fakat tam olarak ikisininde yaptığı her işi yapıyor. Mesela TabletPc moduna geçip Windows XP Tablet Edition'ın tüm faydalarından yararlandıktan sonra eğer sonraki işleriniz için PocketPC yetiyorsa Windows Mobile 5.0 işletim sistemine geçebiliyorsunuz. Her iki işletim sistemi için iki farklı işlemci bulunmakta. Windows XP için 1.5 Ghz hızında Via C7-M, Windows Mobile içinde Intel PXA-263 400 Mhz işlemci kullanmakta. Bunun dışında aynı 1 Gb DDR2'yi Windows XP, 128 Mb DRam ve 1 Gb Flash belleği PocketPc kullanırken ikiside 40 Gb sabit diski paylaşabiliyor.

    Cihaz üzerinde 5" boyutunda (12,35 cm), 800x480 piksel (96-dpi) ekrana sahip. Tam olarak büyüklüğü ise 16.3 x 8.3 x 3 cm boyutlarında ve 500 gr'da ağırlığa sahip.Pil ömrünün XP modunda 3 saat, Windows Mobile modunda 12 saat arası olduğu belirtiliyor. Üzerindeki genişleme yuvaları ise oldukça bol, 3 adet USB 2.0, 1 adet mini-Vga ve bir adet Compact Flash Type II slotuna sahip. Üzerindeki VGA ve USB çıkışları sayesinde cihaza anında klavye, fare ve monitör bağlayarak normal masa üstü bir sistemden farksız kılabilirsiniz. Üstelik harici monitör 1600x1200 piksel çözünürlüğe kadar desteklenmekte. Üzerindeki kablosuz ethernet olan 802.11g Wi-Fi bağlantı şekli ile hemen hemen her yerden internete girebilirsiniz. İlerki versiyonlarda kalınlığı yarıya indirme ve 3G cep telefonu data bağlantı şekli ekleme gibi fikirler mevcut.

    Fiyatının 1500$ olması notebook alacak olanları bile cezbedebilecek kadar ilgi çekici. Ürün mart ayı gibi satışa sunulacak hızlı geçişi ve esnekliği şimdiden çok ilgi gördüğü kesin. Bu arada not etmeden geçemiyeceğimiz bir özelliğide yazılım ile iki işletim sistemi arasında kolayca geçiş. Bu sayede emaillerinizi Windows Mobile ile alıp desteklenmeye veya ağır düzenleme gereken durumlarda Windows XP her zaman yanınızda olacak.








  • quote:

    İlerki versiyonlarda kalınlığı yarıya indirme ve 3G cep telefonu data bağlantı şekli ekleme gibi fikirler mevcut.


    acaba ikinci model nasıl olacak
  • 1500 usd belki bunun için az gelebilir ama sanki biraz çok gibi geldi bana

    Yazık günah yaa verilir mi buna o kadar para
  • monitörü biraz daha büyük olsaydı daha iyi olurdu
    biçim olarak sanki el yapımı gibi görünüyor
    estetikten yoksun
    fiyatı ise pahalı geldi..
  • Süper
    Ama gsm modülü eksik olmuş.
    Onu da ekledikleri zaman geriye eksik olan ne kalıyor ki
    Teknoloji daha nereye kadar gidecek bakalım...
  • valla ben gidipte buna para veremem vereceğim paraya gidip bi 200 $ daha eklerim oldukça iyi bir laptop alırım daha iyi.
  • bunu alcak adamın zaten masasında yad çantasında yada herhangi bi yerinde bunun 4 katı fiyata aldığı süper ince ve her ürlü uzay tknoloisi barındırlan laptopu vardır..Ama biz daha laptopu alamadığımızdan bunu almayı düşünmüyoruz onu alcağıma diyoruz =)) Herşeyi alan yada ihtiyac gören bi kesm var unutmamak lazm..(fiyatlar yurtdışı bu arada unutmayalım burda en az 2000-2200$a gelir kdvsiyle =)) üstelik klavye ouse takılıp 4-5saat cs oynanıtr bu acanavar =)) zaten adam gibi pocket pcler bu fiyatta =) ide 40gb olduğunu vs cs oynattığını düşünsenize =))
  • quote:

    Orjinalden alıntı: pSyCo

    bunu alcak adamın zaten masasında yad çantasında yada herhangi bi yerinde bunun 4 katı fiyata aldığı süper ince ve her ürlü uzay tknoloisi barındırlan laptopu vardır..Ama biz daha laptopu alamadığımızdan bunu almayı düşünmüyoruz onu alcağıma diyoruz =)) Herşeyi alan yada ihtiyac gören bi kesm var unutmamak lazm..(fiyatlar yurtdışı bu arada unutmayalım burda en az 2000-2200$a gelir kdvsiyle =)) üstelik klavye ouse takılıp 4-5saat cs oynanıtr bu acanavar =)) zaten adam gibi pocket pcler bu fiyatta =) ide 40gb olduğunu vs cs oynattığını düşünsenize =))










  • Cf kamera ve TV kartı ile özellikle bundan sonraki gsm ve wifi modüllü versiyonu ile aynı paraya alınabilecek bir N80 den çok daha fazlasını yapabilir..

    Çok iyi bir fikir bence
  • quote:

    Orjinalden alıntı: grknclk

    valla ben gidipte buna para veremem vereceğim paraya gidip bi 200 $ daha eklerim oldukça iyi bir laptop alırım daha iyi.

    tabii o daha makul olabilir ancak bir düşün bakalım o laptopu
    hangi cebinde taşıyacaksın
  • bende olsam buna vereceğim parayla laptop alırdım yada masaüstü bilgisayarımı geliştirirdim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.