Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
en sessiz fan???

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Soğutma >> Sessizleştirme >> en sessiz fan??? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
punk89

11 Ocak 2006; 23:45:25 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

beyler psu mun fanını değiştircem bana çok sessiz olan 80 mm lik bi fan söyler misiniz ama aşırı sessiz olmalı yani normalde 25 db yi falan geçmicek, üstüne sessiz modda kullanarak iice sessiz yapcam

E2160 dual core cpu + Gigabyte 945p-S3 Anakart + XFX 7600GT XXX Ekran kartı + 2x1 gb dual ddr2-667 ram + 500gb Samsung 7200rpm hdd + toshiba dvd writer + M-Audio 24/96 Ses kartı

DoritosHasan

12 Ocak 2006; 0:13:16 

arctic cooling pro ya da zalman zm f1
http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=L0063
türkiyede bulabileceğin en sessiz fanlar..ikisininde çalıştığını duyman zor

Hellrot

18 Ocak 2006; 5:53:56 

Coolermaster ultra sessis 80mm fanları var. www.veribilisim.com.tr de bulman mumkun.
Herhalde daha sessizini bulman mumkün değil cünkü 13db. Air flow muhtesem değil ancak.

Verisäkeet 70 UD Priest
sunshines35

18 Ocak 2006; 16:30:43 

cooler master ve arctic cooling
nexus ve panaflo diycem ama tr de ithalatçısı yok :(

margornn

21 Temmuz 2008; 0:15:54 

yaklaşık 2,5 senelik bir hort arkadaşlar ben akşamları download yapmak için pcmi açık bırakmak istiyorum ama sesi rahatsızlık vermekte çünkü uçak motoru gibi ses çıkarmakta mübarek bunun için bende sessiz fan istiyorum, şimdi sessiz fan denilen fan power supplydaki fanmı yani bu power supply denen mereti değiştirirsem sessiz olanıyla sorunum çözülmüş olurmu? Birde ekran kartım 7600gt onunda fanı var sanırım o da fazla ses yaparmı sizce??? bu sorunu mutlaka çözmeliyim lütfen bi el atın bu arada ps3te var odamda onu açık bıraktığımda farkında bile olmuyorum aynı onun gibi olsa keşke diyorum

margornn

21 Temmuz 2008; 0:36:17 

Bu arada hayvani sesi yapanın power supplyın içindeki fan olduğunu keşfettim yani bunu değiştirirsem sorunlarım sona erecek gibi.. mi?

Neolas67

Sisteme Gözat

24 Temmuz 2008; 9:30:31 

ewt en hayvanca ses psu dan çıkar git 80mm fanlı psu al en güseli

thetrooper00

24 Temmuz 2008; 10:32:36 

PC sessizleştirme işine daldım bu aralar, sesten artık kulaklarım ağrımaya başlamıştı. Nanoxia fanlar oldukça sessiz, 12 cm. egsoz fanı olarak kullanıyorum. Çalıştığı kesinlikle belli olmuyor.

revenger11

24 Temmuz 2008; 15:42:17 

@margornn

80mm sessiz fan istiyorsan, xilence 80mm red wing e bakabilirsin 17 lira birçok online magazada satiliyor, 15db ses 19.6 cfm hava aktarimi var.

yanliz sessiz fanlarin hava akimlari dogal olarak biraz daha düsük oldugu için psu fazla ısınıyorsa problem yaratabilir buna dikkat etmelisin.

aynı tip zalman 80mm f1 fan 20db civari ses yaparken xilence 15db ses çıkarıyor.

Core2Duo E4500 // gigabyte 945p-s3 // 2gb Kingston 667mhz // Palit 8600gt sonic+ // 160+250gb seagate sata 2 // Asus 350 watt // LG 1760tr-bf // Logitech x-230 // A4 tech X7 Gamer //
thetrooper00

24 Temmuz 2008; 16:29:32 

Dediğin gibi aslında sessizlik yanında performansı ile birlikte değerlendirmek gerekir.

quote:

Orjinalden alıntı: revenger11

@margornn

80mm sessiz fan istiyorsan, xilence 80mm red wing e bakabilirsin 17 lira birçok online magazada satiliyor, 15db ses 19.6 cfm hava aktarimi var.

yanliz sessiz fanlarin hava akimlari dogal olarak biraz daha düsük oldugu için psu fazla ısınıyorsa problem yaratabilir buna dikkat etmelisin.

aynı tip zalman 80mm f1 fan 20db civari ses yaparken xilence 15db ses çıkarıyor.

Dogukan3535

3 Ağustos 2008; 10:36:12 

bende kasamı sesizleştiriyorum 80mm sessiz fan için başka konu da açtım ama sessizlik için doğru yer burası sanırım

vuKaat

12 Ağustos 2008; 3:20:00 

quote:

Orjinalden alıntı: DoritosHasan

arctic cooling pro ya da zalman zm f1
http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=L0063
türkiyede bulabileceğin en sessiz fanlar..ikisininde çalıştığını duyman zor

ewe senın tarıf ettğın fanlar gerçeten güzelmıs almayı düsünüyorum.

Mermi Bacağa Gelmeyecek, Kolla Başını...

Beklemediğin an ,Sevmediğin şekil seni vuran bi Çocukda olabilir...
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Soğutma >> Sessizleştirme >> en sessiz fan??? Sayfa: [1]
Buraya git: