beyler psu mun fanını değiştircem bana çok sessiz olan 80 mm lik bi fan söyler misiniz ama aşırı sessiz olmalı yani normalde 25 db yi falan geçmicek, üstüne sessiz modda kullanarak iice sessiz yapcam
Coolermaster ultra sessis 80mm fanları var. www.veribilisim.com.tr de bulman mumkun. Herhalde daha sessizini bulman mumkün değil cünkü 13db. Air flow muhtesem değil ancak.
yaklaşık 2,5 senelik bir hort arkadaşlar ben akşamları download yapmak için pcmi açık bırakmak istiyorum ama sesi rahatsızlık vermekte çünkü uçak motoru gibi ses çıkarmakta mübarek bunun için bende sessiz fan istiyorum, şimdi sessiz fan denilen fan power supplydaki fanmı yani bu power supply denen mereti değiştirirsem sessiz olanıyla sorunum çözülmüş olurmu? Birde ekran kartım 7600gt onunda fanı var sanırım o da fazla ses yaparmı sizce??? bu sorunu mutlaka çözmeliyim lütfen bi el atın bu arada ps3te var odamda onu açık bıraktığımda farkında bile olmuyorum aynı onun gibi olsa keşke diyorum
PC sessizleştirme işine daldım bu aralar, sesten artık kulaklarım ağrımaya başlamıştı. Nanoxia fanlar oldukça sessiz, 12 cm. egsoz fanı olarak kullanıyorum. Çalıştığı kesinlikle belli olmuyor.