Şimdi Ara

Uncharted 3'ün İlk İncelemesine Neredeyse Tam Puan

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
4.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  
        Uncharted 3'ün ilk inceleme skoru belli oldu. İspanyol oyun derigis Playmania, oyuna 10 üzerinden 9.9 puan vererek yapımı "Kusursuz" kategorisine koydu.

Ufak bir karşılaştırma yapmak adına birkaç yıl önce çıkışını yapan Uncharted 2 için Playmania, 9.5 vermişti. Uncharted 3 için inceleme ambargosu kalkmak üzere, önümüzdeki günlerde oyun ile ilgili daha fazla inceleme ve inceleme skoru göreceğimizden hiç şüphemiz yok.

Oyunun kendisi ise 1 Kasım'da raflardaki yerini alıyor. Ön siparişinizi verdiniz mi yoksa çıkış tarihini mi bekleyenlerdensiz?

• bn hiç oynamadım nasıl bir oyun uncharted
  • babam kredi kartini vermiyor malesef 1 kasimi bekliyecegiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CILGIN_TURK_96 -- 14 Ekim 2011; 21:10:10 >
  • aynen
  • Bakalım gamestoptan bsc'den ne kadar puan alıcak ?
  • sırf bu oyun için ps3 alıcam offff off .D
  • sırf ucharted serisi için ps3 aldım iyikide almısım 1 ve 2 harikaydı oynamayanlar kesinlikle oynasın bunuda kesinlikle alcam.
  • dikkat çekmek için 0.1 puan kırmışlar
  • doğuz bin döhüsüz dohsan doğuz
  • Bu videoyu paylaşsammı diye düşünüyordum ki sizden sonra cesaret geldi:)www.youtube.com/watch?v=OBw0R1AUU64 (NOT:Arkadaki müzik Trondan)
  • Ön sipariş yapacağım ilk oyun olucak inanılmaz müthişti uc 1 ve 2
  • Kahretsin ps3 üm yok hemen birtane edinmeliyim
  • Hep oynamak istemişimdir bu seriyi, tam bana göre ama PS3 yok :(
  • Çünkü oyun hakediyor bunu, harika olacak.
  • ön siparis verdim
  • hem xbox hemde ps3 üm var ps3 ün xboxa üstünlük gösterdiği tek oyun bu kutluyorum
    (evet GOW 3 ve GT5 i oynadım^^)
  • 2011 yılının en iyi oyunu seçilecekler listesinde 1 numara olur sanırım...
  • Arkadaşlar PS3 aldıran bir oyun gerçekten inanılmaz ama bu oyunu PC grafiğinde görememek içler acısı :( :( :(
  • "Neyleyim Bin TL'lik Kasayı Uncharted 3 veya Gears of War 3 olmadığı sürece..."
  • umarım Turkce reklamları tvde doneer brz akıl ederlerse ps muduru bununla ılgılı ugrasır
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.