Battlefield 3'ü PC'de oynamak istiyorsanız Origin hesabına sahip olmanız gerekiyor, bunu biliyoruz. Peki oyunu satın alıp hesabınıza yüklediğinizde kaç adet profil oluşturabiliyorsunuz? Bir.
Diyelim ki farklı bir isme sahip asker yaratmak istiyorsunuz, ya da tamamen farklı istatistiklere ve silah yapılandırmalarına sahip yeni profille oynamak istiyorsunuz, işte bunları bunu Battlefield 3'te yapamıyorsunuz. Origin hesabınız için kullanılan isim değiştirilemiyor ve Battlefield 3'teki askeriniz de bu ismi aldığı için şu an için Origin hesabınızla farklı isim taşıyan askerler yaratamayacağız. Bu nedenle isim değiştirmek için EA ile iletişime geçmeniz gerekecek ve bu da her zaman kesin sonuç vermiyor, ayrıca zahmetli.
Betada birden fazla asker için gerekli slotların olduğunu görmüştük fakat DICE'dan buna da açıklama geldi. Ekstra ikonlar oyunun konsol sürümleri için ayrılmış. Eğer Battlefield 3'ü konsolda oynuyorsanız Battlelog hesabına bağlamak istediğinizde bu ayrılmış alanları kullanıyorsunuz.
Oyunun konsol sürümü için de bu nesil konsolların sınırlarının Battlefield 3 ile genişletildiği belirtildi. Son derece gelişmiş PC'lere konsol standartlarında bir oyun yapmanın haksızlık olacağını düşünen yapımcılar, bu nedenle konsolların sınırlarını yukarı çekmenin yollarını bulmuş.
Al iste. Nickimizi degistiremiyoruz bile, cok guzel bir sey bu.
1Ay Önce En İyi Oyundu Bu Bilgiler Açığa Çıktı Siparişi İptal Ettim E Yuh Artık
Farklı silah yapılandırması zaten yeni bir asker açmak için sebep olamaz. Zaten yeni bir asker açmaya gerek duymuyorduk BC oynarken. Assault'un tüm her şeyi açıldı mı? Support ol, Engineer ol vs. Zaten sınıfını istediğin an değiştiriyorsun. E clan tag ona keza. Yeni asker zaten neden açasın :)
saçma olmuş ben karakterimi silemezmiyim bu benim en doğal hakkım..Bu kural kısa zamanda kalkar demedi demeyin
Ben aynı pc yi paylaştığım kardeşimle ayrı hesap açamayacak mıyım şimdi?
Hobar Origin hesabı açamazsın demiyor. Aynı Origin hesabında 2 farklı asker olamaz diyor. Yoksa aynı PC'de 3249329 tane Origin hesabı açarsın. Origin hesabı da paralı bir şey olmadığı için açabilirsin.
@Wayward Son Peki 349329 tane orjinal oyun mu almak gerekiyor?
Böyle saçma şey olmaz ben acemiliğimi atmak için belki farklı bir hesap istiyorum bu nedir böyle.
Oyun origin hesabında aktif oluyor Wayward Eğerki yeni asker açmak istiyorsan yeni Oyun keyi gerekir Anlıyacağın sadece tek Asker çok saçma
Benim için sorun değil profilden banane ben oyunun kalitesine bakarım !
Pardon tabi kafa PSN'e gitti :) Orda tek Online Pass ile cihazdaki tüm profillerde online oynayabiliyorsunuz. EA'i her ne kadar çok sevsem de DLC, hesap tanıma, destek konusunda ağır yeteneksizlikleri olduğunu kabul etmek gerek. BF delileri yine tek hesapla devam edeceklerdir ama impossible'ın dediği gibi acemilik safhasını atmak isteyen oyuncular için sıkıntı doğacak. Zamanında aldığım DLC'yi tanımadığı için 15 dolarımı yakan bir sistemi de mevcut EA'in:) Alışın yani.
nasıl konsolların sınırlarını yukarı çektik ne demek istiyo yani
bırakın yaw ne tagın dan bahsediyorsunuz ha isminiz asd olmus ha x olmus ne fark eder siz oyunun keyfine bakın gerisi boş :)
ayıp ya bi dünya paraya satacaksın oyunu bide utanmadan böyle saçma sınırlandırmalar getieceksin.demedi demeyin mahkemeye bile gidebilecek bi konu
bu sadece multiplayer için mi geçerli arkadaşlar single de böyle birşey warmı
wayward son
dogru sölüyorusun gerek yok ama biz onda degiliz adamlar hala konsolun sınırlarını yukarı çekmenin yöntemini bulduk diyorlar daha neyin kısıtlamasını yapacaklar anlamış değilim
yaaa arkadaşım daha neyin sınırlarını yukarı kadar çekiyorlar anlamadım ortada oyun diye bişey kalmıyacak onu istiyorlar sanırım bizene kardeşim bizmi dedik sanki gidin PC'de oynayın diye haksızlıkmış asıl bize aksızlık yaptıgınız muameleye bak
PC'de gayet normal bir şey bu neden herkes ortalığı velveleye verdi anlamak güç.Bir yandan PC'de korsan neden fazla derler diğer yandan bu tarz şeyler gördüğünde de ''bu ne saçmalık böyle'' derler.1 oyunu 10 kişinin kullanması mı firmaya katkı sağlar yoksa 1 oyunu 1 kişinin kullanması mı...
PC'de gayet normal bir şey bu neden herkes ortalığı velveleye verdi anlamak güç.Bir yandan PC'de korsan neden fazla derler diğer yandan bu tarz şeyler gördüğünde de ''bu ne saçmalık böyle'' derler.1 oyunu 10 kişinin kullanması mı firmaya katkı sağlar yoksa 1 oyunu 1 kişinin kullanması mı...
Bu oyunu CoD daha çok Seviyorum Ama Bu oyun çıkana kadar habire bunu yapman gerek şöyle olmuyor origin gerekiyor saçma nedenlerle mahfettiler oyunu kardeşim adamın kafası karışmıcağı şekilde yapsanıza bizde adam gibi oynuyalım Eğer CoD fiyatı iyise Onu alıcam Adamlar korsanı önlemek için oyunu batırdılar Artık grafikler bile umrumda değil Güzelim oyunu ne halle getirdiler